köszi
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hirdetés
Kamisama
(kvázi-tag)
Erről a címről letöltheted, innen még legális is.
Bővebben: link
Agyamra megy ez a rohadt gép...

_Gudella
(őstag)
egyébként nem találom hol van kiírva....

Vangelis
(PH! kedvence)
de volna egy kérdésem !
miért nem tudok az outlookal levelet küldeni a freemailen keresztűl?
nem megy el a levél.
A kapcsolat a kiszolgálóval megszakadt. Fiók: 'www.freemail.hu', Kiszolgáló: 'www.freemail.hu', Protokoll: SMTP, Port: 25, Biztonságos (SSL): Nem, Hiba a szoftvercsatornában: 10060, Hibaszám: 0x800CCC0E
Kedves Fórumtársak
[Szerkesztve]

khalox
(őstag)
Azért mert nem használhatod a freemail szerverét küldésre, csak fogadásra. Használd a saját internetszolgáltatód smtp szerverét a küldéshez.
Khalox's Trainsim - http://web.axelero.hu/khalox

Vangelis
(PH! kedvence)
jó ilyet még nem csináltam.
külön kell kérni?
Kedves Fórumtársak

Vangelis
(PH! kedvence)
egy demo install során ezt a hibát kaptam:
installer vertifiction failed
this coulde be result of an incomplete dowload, a failing disk, or (possibly), corruption a virus
you can try to force an install ussing the /NCRC command line switch (but it is not recommended????
Kedves Fórumtársak

Kamisama
(kvázi-tag)
Nos, gondoltam mert nem éppen a legszembetűnőbb helyre tették a linket: tehát ezen az oldalo: http://messenger.msn.com/ fent a tetején van egy ilyen link hogy a: A .NET Messenger Service állapotának ellenőrzése arra ha rányomsz, akkor megkapod a kívánt eredményt.

Vangelis
(PH! kedvence)
aegítene valaki?
köszönöm?!
Kedves Fórumtársak
(#3014) TrollBalint válasza Vangelis (#3013) üzenetére
- Privát
- 2004-10-30 12:09:29

TrollBalint
(őstag)
valami olyasmit ir, hogy rosszul lett letöltve. Esetleg probáld ki, a /NCRC kapcsolóval telepíteni, hátha úgy megy.
Két IBM PC/XT/AT/... beszélget: - Tudtad, hogy mi kompatibilesek vagyunk? - Heeeeeeee.... ?????
Általában minden internetelőfizetéshez tartozik egy e-mail cím. ADSL-hez, Kábelneteshez tuti. A címed: azonosító@szolgáltató.hu
Nézd meg a leírásodat, amit adtak, vagy hívd fel őket, és elmondják mi az smtp címe a szervernek.
The box said "Requires Windows 95 or better." So I installed LINUX
(#3016) Vangelis válasza TrollBalint (#3014) üzenetére
- Privát
- 2004-10-30 12:16:17

Vangelis
(PH! kedvence)
rendben
megpróbálom
más ötlet?
köszi a z infót
Kedves Fórumtársak

Vangelis
(PH! kedvence)
sajna a progi nem indul el--
a szolg-ot megkérdezem
de annyira hosszú a nevük
xxx@kabelszatnet.2002.hu
Kedves Fórumtársak
[Szerkesztve]

Boyfish
(senior tag)
H srácok gyors help! Ahogy elkezdek netezni bejön egy csomó spywares hírdetés, hogy a gépe meg van fertőzve, a net nagyon lelassult és a Pandám kiírja, hogy az állandó védelmet nem lehet beállítani! Most mi van?
''Ráadásul a videókarikhoz nyitotta...'' - by Mr Gambit

Boyfish
(senior tag)
Ja és ha googleban keresek, mindig kijön mellette egy másik keresés eredménye is, valami search-to-find dolog, és sehogy sem tudom eltűntetni!
''Ráadásul a videókarikhoz nyitotta...'' - by Mr Gambit

Kamisama
(kvázi-tag)
Bár nekem nem Pandám van, de szoktam talállkozni hasonló problémákkal. Általában az adware-t és a spyware-t lehet unistallálni, ha szerencséd van. Ha nincs akkor elvileg egy jó víruskereső kimutatja a file-t és azt egyszerűen csak le kell törölni. Nekem két helyen szoktak előfordulni. A windows gyökérben, és az IE ideiglenesen mentett állományaiban. Sztem elég ha csak erre a kettőre rákeresel. Nekem a norton nem tudja leírtani automatikusan, ezért kézzel kell törölni. De előtt nézdd meg a feladatkezelőben, hogy nem-e fut az aktuális program.

Jenő
(fanatikus tag)
Hülye kérdés, de 2005 február első felében milyen kártyák lesznek 50e FT környékén? (kisker bruttó)
[Szerkesztve]

Loretto
(MODERÁTOR)
sziasztok tegnap elkezdtem futtatni a Get Data Back-et és ''sikított'' a lapomból vmi. A hdd tuti nem. Csak akkor ha ez fut, ha kikapcs akkor 0.Olyan mintha mitha vmi áthuzna de akkor elvileg mindig kellene csinálénia nem?lehet hogy az alaplapi hang lehet a gond?Bár letíltva még nem próbáltam.
Soirée...

Loretto
(MODERÁTOR)
talán 9800pro ill. 6600gt
x700. talán.
Soirée...

Jenő
(fanatikus tag)
Aham. Engem főleg az újabb széria érdekelne (6600GT, 6800, X700(Pro\XT)).
Az 50 bruttó, az ugye 40 nettó, szóval nagy csodára ne számíts, tényleg inkább a 9800pro-k lesznek ott, vagy használtan egy sima 6800-as.
Az igazi hazafiság nem zárja ki mások hazafiságának megértését.

Loretto
(MODERÁTOR)
hát ahhoz lehet hogy jobban a zsebedbe kell nyulni.
Soirée...

Jenő
(fanatikus tag)
Hmm, ok. Akkor inkább még majd hozzáteszek ''pár'' ezret. De 9800Pro -t addigra már nem hiszem, hogy kapok újonnan, meg amúgyse kéne annyira.

bobsurf
(senior tag)
Hali skacok!
Mit tud egy 9200es radeon? 128Megás, és 128bites. PL: egy 8500/9100hez képest mit tud?
És mennyit érhet egy ilyen?
bobsurf@tvnetwork.hu

Vangelis
(PH! kedvence)
sokkal kevesebbet
szerintem?!
Kedves Fórumtársak

scang
(senior tag)
sziasztok, egy kis sürgös infó kéne.
Asus a7v8x-x alaplaphoz van egy 2600-os semptron procim
kell biost frissítenem?
mekkora a valós órajeée ennek a procinak?
Kétféle vélemény van: az enyém és a helytelen.

moonman
(Jómunkásember)
1,83 GHz, 333 FSB
Sent from my Windows Phone

scang
(senior tag)
az a gondom, hogy ekkora frekin megy de 1700-nek írja ki.
ill csak érdekességképpen
a konfig :
fenti alap+proc
256 kingmax 400 ddr
gexcube ati 9550 128 mb
80 gb samsung
3dmark2001se
76xx pont
ez nagyon karcsú nem?

unic
(tag)
Milyen hangosan. Alapjáraton meg olyan kis cicergő hangot ad ugye?
A Föld a naprendszer elmegyógyintézete.

scang
(senior tag)
??

Loretto
(MODERÁTOR)
háát nem tudom mihez hasonlítani.olyan kis magas hang de nem üvölt csak azért lehet hallani. és gőzöm sincs miért.ilyenkor a hang a fülhallgatón is hallható tisztán.
Soirée...

gerlaip
(őstag)
Mi a túró? 9200se mx4000 maggal
Vazze.
cybervakond

unic
(tag)
Nekem azt csinálta egy régebbi NEC versa LX hogy mikor mozgattam az egeret akkor hangosabban ciripelt, filmlejátszás alatt pedig néha megakadt. Érezhetően csökkent a gép teljesítménye. Most darabokra szedve pihen a fiókomban, sajnos...

unic
(tag)
hopsz...
[Szerkesztve]

jerry311
(PH! kedvence)
STLab 11 in 1 kártyaolvasó USB 2.0
Ki ad nekem egy ilyet 6k HUF bruttó ár alatt?
My password is ' or '1'='1' -- ' - Elado felkonfig - http://bit.ly/IGCQGz

Balli
(őstag)
Halp!
A netem néha bizonyos oldalaknál feldob egy kis ablakot, melyben az alábbi áll:
Hiba a lapon található parancsfileban
Sor:***
Hiba:***
Kód:***
URC:****
Folytatja a parancsflek futtatását a lapon?
Igen Nem
Miért van ez??? Már megőrít bármit kattintgatok sorozatba feldobja egymás után.
Mit csináljak hogy soha ne jelenjen meg?
Athens 2004
20 másodperce töröltem le pár igen fontos file-t a gyökérkönyvtárból,vmi windowsos undelete van,vagy vadásszak le egy getdataback-et?
Hello.
Valahol olvastam itt a fórumon, hogy van valamilyen magyar fejlesztésű progi, amivel minden filmet meg lehet nézni, codec sem kell hozzá. Valamilyen pplayer...de nem tudom biztosan.
http://www.flickr.com/photos/schbence/

hungeek
(őstag)
lomtár? 
Joey doesn't share food!

corm
(őstag)
Üdv mindenki!
Olyan kérdésem lenne, hogy a bsplayernek van ugye aza funkciója, hogy két ugyanolyan nevű filmnél, ahol csak a vége különbözik(egyik ...cd1.avi, másik ...cd2.avi mondjuk) ott a másodikat magától betölti. Namost, a kérdés: hol lehet ezt a kulcsszót megváltoztatni?
Köszi
Y N W A

AlBundy
(fanatikus tag)
MPlayer
Bővebben: link
Ma bejött egy kövér nő a boltba...

gyufa
(kvázi-tag)
császtok. van egy webkamerám. hány méteres kábelt rakhatok hozzá hogy ne legyen minőségromlás?
kössz
(#3047) TrollBalint válasza corm (#3044) üzenetére
- Privát
- 2004-10-31 12:29:49

TrollBalint
(őstag)
BsPlayerbe (is) lehet csinálni lejátszási listát és oda azt teszel be amit akarsz...
Két IBM PC/XT/AT/... beszélget: - Tudtad, hogy mi kompatibilesek vagyunk? - Heeeeeeee.... ?????
Max másfél méter, ha jól tudom!
Egy jó OCR progi többet ér bármilyen gyors és gépíró tanfolyamnál!

anaqer
(PH! addikt)
USB? Ha jól tévedek, 5 méter.
Minőséghez köze nincs, de a szabvány (IIRC) ennyit engedélyez.
If we can hit that bullseye, the rest of the dominoes will fall like a house of cards... checkmate!
(#3050) TrollBalint válasza Loretto (#3022) üzenetére
- Privát
- 2004-10-31 12:36:47

TrollBalint
(őstag)
A GetDataBack nem tudom hogy mit csinál fizikálisan a vinyon, de gondolom nem a fat tábla szerint nézi a vinyot, hanem szisztematikusan. Lehet, hogy közben hozzáér valami valamihez
Probálj ki egy másik verziót (régebbit, vagy újabbat), esetleg egy másik fájl visszzaállító progit. Easyrecovery, PC Inspector File Recovery