Én tippelnék egy elemre, ami az alaplapon van. Nekem akkor felejtett el mindent, amikor az kezdett lemerülni. Pl elfelejtette, hogy feltetelepítettem a hálókártyát meg ilyenek.
Amit ma letölthetsz, ne halaszd holnapra!

Én tippelnék egy elemre, ami az alaplapon van. Nekem akkor felejtett el mindent, amikor az kezdett lemerülni. Pl elfelejtette, hogy feltetelepítettem a hálókártyát meg ilyenek.

Én is erre tippelnék...
Az én problémám:
Van 2 Corsair XMS4000 memóriám, de az egyik 2.1-es, a másik 3.1-es rev.
Ez okozhat instabilitást?
500 ANYÁD not understood
Nem hiszem hogy az elem merült volna le, szép is lenne egy 2 hónapos alaplapnál, ami eddgi 1,9 hónapot volt bekapcsolva.
Amikor a régi gépemben lemerült az elem, akkor elfelejtette a dátumot is a bios mindig nyavajgott miatta, szal nem hiszem hogy elem, itt inkább valami winfows turpisság lehet.
https://www.facebook.com/VirusBusterHU

lo mindenki!
erre szeretnek egy azonnali valaszt mert fontos lenne:
vettem itt a PH!-n egy regebbi erositot 2*100Wos (technics su-z65)
zenehallgatasra abszolut ohkay minden rendben volt vele, csak tesom parazott a tul nagy hangero miatt.
ma rakotottunk egy mixert, amire _egy_ db lemezjatszo van kotve, es kb. 10 perc sikálás utan iszonyatosan meleg lett az erosito. a winamp meg minden 40* lassabban jatsza le a hangokat. most ezt nemtudom hogy komputer v amplifier hiba??? 

es az erosito melegedeset nem lehet kicsit kuszobolni?
HELP! 
Csak a Puffin ad nekem erőt és mindent lebíró akaratot!
(#205) kamikaze boci válasza bobsurf (#197) üzenetére
A Daemon Tools kezeli az olyan bineket is, amikhez nincs cue. Nem tudom működik-e, de én megpróbálnám rávenni, hogy mountolja be az mdf-et, hátha... Akkor lenne egy másolható virtuális CD-d.
egyéb állatfajták: www.egérmúzeum.hu
(#206) kamikaze boci válasza G@ben (#201) üzenetére
Az elemnek mi köze lenne a Windows beállításokhoz?
Hi mindenki volna egy kérdésem!
Létezik olyan program ami a videókártya hőmérsékletét méri, vagy van egyáltalán hőmérő a vidkarikon? 
Válaszokat előre is köszönöm.
[Szerkesztve]
Egyes számítások szerint az emberi agy tárolókapacitása 1 trillió bit, vagy 1164153 gigabyte.

ha ez megnyugtat, nekem eddig az összes vindózom elfelejtette ezt.
------------------------------
Egyébként az xp sajátossága az ''elfelejtés''. ha egy eszközt hosszabb ideig nem dugsz rá, egyszerűen elfelejti.
Lepakoltam a szkennerem, mert nem volt elég hely az asztalon => két hónap múlva szükségem lett volna rá, és a drága windows nem emlékezett rá. sürgős lett volna, és újra kellett installálni... majd beleőrültem, mire előástam a telepítő cd-jét.
apukámnál a nyomtatót felejtette el így egy hosszab távollét után, ami elég idegesítő, mivel, hogy fater úgy dolgozik, hogy 5-6 hetet nincs itthon, aztán 4-5 hetet itthon van...
s nem ért hozzá, ezért én vagyok az első számú célpont, ha baj van...
szóval hülye az xp, ez van.
Pleased to meet you - Hope you guess my name
Az erősítő erősít, de egyáltalán nincs köze a winamp-hoz és a gépedhez. Melegedés ilyenkor nyáron még nagyobb, de elég nagy bordák vannak a végfokon és előbb tilt le mintsem leégjen. De ha gondolod 8cm-es tápventivel fújasd a elvegőt a bordára.
Ha teszed ami a célod, akkor arra vagy hivatott az életben. http://www.facebook.com/mightybmusic
Nálam meg időnként elfelejti betölteni induláskor a Microsoft egér segédprogiját. Illetve most már végképp elfelejtekezett róla 
Az igazi hazafiság nem zárja ki mások hazafiságának megértését.

Hell megint!
Canon PowerShot A75 -os digifenygepem van. Segitseget kernek, hogy lehet e hasznalni webkamerakent???
Ha igen hogyan??? Vki segitsen!!!Kosze elore is.
Legyszi!!! 

Tudja valaki milyen hibajelenságet jelez 3 rövid sípolás(mellette egy led 3szor sárgára vált)....
canon S4500
Lehetetlen, mint CON mappa a Windows-ban :D
(#213) G@ben válasza kamikaze boci (#206) üzenetére

Valami csak van, mert amikor nálam merült az elem, akkor ki- bekapcsolás után elfelejtett mindent, amit megváltoztattam. Feltelepítettem pl a hálókártyát és újraindítás után még a Program filesban sem volt benne a driver. Elemcsere után ez megjavult.

Program filesból nem törlődhet csak úgy driver BIOS miatt, max ha valami automatikus rendszervisszaállítás történt...
Aki hülye, haljon meg!

A legújabb modelleken van már asszem beépített hőmérő. A régebbieken nincs.
Aki hülye, haljon meg!
Hm, akkor úgy látszik ez ellen nem nagyon lehet mit tenni... azért kösz a hozzászólásokat.
https://www.facebook.com/VirusBusterHU

Nem történt semmiféle rendszervisszaálítás, csak eltűnt a driver. De komolyan! Szóval feltettem a hálókártyát, létrehozta a kis mappáját a program filesban és következő bekapcsoláskor már nem volt ott a mappa és nem is ismerte fel a hálókártyát. És ami még meglepőbb, következő indításkor megint ott volt.
Na akkor rúgtam bele a gépbe és kezdtem szidni a 98-at.
Azóta nem vállalom annak a gépnek a karbantartását. 

köszönöm mindenkinek, a Hertánál van game port kivezetés Epox laphoz.
Sautia
sequator
(#219) bobsurf válasza kamikaze boci (#205) üzenetére

mountolni nem lehet, mert úgy csinál, mintha semmi nem lenne a meghajtóban.
Kiirásnál már lehet állitgatni ezt meg azt, (block méret meg ilyesmik) De az meg elég macerás lenne
bobsurf@tvnetwork.hu

Sziasztok,
mivel lehet az sxw kiterjesztésű fájlokat megnyitni? Open Office?
C2D 8400 2*1GB kb 1,5 TB HDD Ati 3870 512DDR4

Segítsetek pls!
Venni akarok csőkábelt a gépembe.
Van 1 vinyo, egy rack, meg egy dvd író.
Milyen kábelt kell vennem?Mit kössek össze mivel?

ehhez 2 csőkábel kell neked.
összekötöés a te érzésed szerint.
(#223) kamikaze boci válasza Torry (#221) üzenetére
Én a hdd-t meg a dvd írót raknám masterra, a racket a dvd alá, secondary slave-nek.

Változó...
Kimerevedés is előfordul, de van olyan is amikor a monitor egyszerűen elfeketedik(magy. nincs kép) viszont a progi jól hallhatóan megy a gépen minden problem nélkül.
Eseménynaplót nem néztem, ugyanis nem tudom hol van. Kezdő vagyok, ne bántsatok...
(#225) vicces válasza kamikaze boci (#223) üzenetére

én a racketz és a dvd pörkölőt kicserélném.

Lehet az,hogy a Winampban jobban szólnak az mp3-ak,mint máshol ? Vagy csak pozitívan elfogult vagyok irányában,és ez kihat a fülemre ?
Komolyan kérdezem !!!
(#227) TrollBalint válasza Fred23 (#226) üzenetére

Winamp equalizer, vagy mi a neve. Ott tudsz állitgatni mindent amitől jobban hangozhat. Sőt!! Nekem (igaz még régen, kb. 4-5 éve) volt, hogy betettem egy mp3-at és magától beállitotta. (minden felnyomott max-ra
)
Két IBM PC/XT/AT/... beszélget: - Tudtad, hogy mi kompatibilesek vagyunk? - Heeeeeeee.... ?????
(#228) Torry válasza kamikaze boci (#223) üzenetére

Tehát a HDD-t meg a Rack-et kössem össze egy db 2 csatlakozos csőkábellel, és a DVD-t külön egy egycsatlakozossal?

Ilyet néztem ki:
Bővebben: link
Ebből akkor kettő kell ugye?

kb. szerintem igy csináld.:
a primary mastarre a windows-os winyod, és a racket rakjad. a kábel végére a normál winyod, masternek jumperolva. a kábel közepére pedig a racket, slave-nek jumperolva.
a másik kábel /secondary/ végére mehet a dvd pörkölő, masternak jumperolva..
és szerintem nem lesz 1 csatlakozós kábel 
[Szerkesztve]
(#231) kamikaze boci válasza Torry (#229) üzenetére
-Veszel összesen két darab ilyen kábelt.
-Az egyiket beledugog az IDE1 feliratú csatlakozóba az alaplapon, a végére teszed a hdd-t.
-A másik kábelt az IDE 1 feliratú csatlakozóba dugod, (kék). A végére (fekete csati) megy a DVD író, a közepére (szürke) megy a rack.
A jumperolásról ne feledkezz meg.
(Vannak alaplapok, ahol IDE 0-val jelölik az elsődleges IDE-t, és IDE 1-el a másodlagost. A lényeg, hogy a kisebb számozású az elsődleges, arra menjen a vinyó.)
Szerk.: vicces: a rack nálam secondary slave lenne, mert ritkán megy rackről dvd írás, másolás hdd-ről hdd-re viszont annál inkább. Dehát ízlések és pofonok
[Szerkesztve]
(#232) vicces válasza kamikaze boci (#231) üzenetére

nálam meg a rack be van már porosodva. ezért is irtam a srácnak, hogy ahogy érzi 

Erre valaki valamit?

Összeraktam egy gépet mellékesnek régi alkatrészekből (CeleronT, GF3...) itthon, ha bekapcsolom az alaplapi led felvillan, de semmi más nem történik, áramot kap, nem 115V-on áll, de akkor mi lehet a baj
?
Találkozott már valaki ilyen esettel?
</örök nyugalom> Mottó: "Te nem vagy én, ezért ..."
(#235) kamikaze boci válasza Tithian (#234) üzenetére
Sajnos túl sokszor életemben
A táp elindul? Ha nem, zárd rövidre a zöld és egy fekete kábelt az alaplapi csatlakozón, mit ad elő?
(#236) Tithian válasza kamikaze boci (#235) üzenetére

Köszi, de időközben meglett
Ez még olyan régi, hogy power gomb bekötése nélkül nem indul (nagyon P4-hez és kapcsolgatós táphoz szoktam)
azt hittem, a speakert nem kötöttem be...
Szintet léptem figyelmetlenségből, dehát meleg van.
</örök nyugalom> Mottó: "Te nem vagy én, ezért ..."

Azt nem tudja valaki, hogy miért van az, hogy ha bekapcsolom a gépem még minden rendben, aztán eltelik pár óra és látványosan belassul, ha újraindítom akkor megint minden ok.
Ja és a belassulás nem biztos, hogy függ-e attól, hogy használom-e, mert ha pl játszom valamivel akkor biztos, de van, hogy akkor is ha nem csinálok vele semmit csak úgy megy magában pár órát és amikor odaülök látom hogy milyen lassú...
''A vélemény olyan, mint a segglyuk, mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra.''-Hal Hickman

Izlések és pofonok. Nekem semmi bajom a winamppal, de sokan ezen a fórumon is pont azt hangoztatják, hogy a winamp hangzása sz@r más progikhoz (pl JetAudiohoz) viszonyítva.
Aki hülye, haljon meg!

Ha win2k/XP akkor csekkold a task managerben van-e valami ami sok procit vagy memóriát használ. Illetve, hogy nem megy-e föl nagyon a swapfile mérete.
Aki hülye, haljon meg!
Orion PR2400-as asztali DVD lejátszóhoz létezik frissített firmware?
Alapból a dobozból kiszedve a drive fertelmesen működik,de szerintem egy új FW sokat segítene rajta.
Tudtok mondani egy helyet,ahol ilyen firmware-gyűjtemény van,ahol tudnék keresgélni?
Köszi.

Gyártó honlap?
Én legalábbis asztali cuccokhoz nem tudok központi weboldalt. Általában a gyártó/helyi képviselet segítségével lehet frissítésekhez jutni.
Aki hülye, haljon meg!

Első hallásra memóriaszivárgás.
Mivel játszol?
''As long as they're going to steal it, we want them to steal ours'' -- Bill Gates, 1998 ''If they're going to pirate somebody, we want it to be us rather than somebody else.'' -- Jeff Raikes, Microsoft Business Division, 2007

Hol tudom megnézni, hogy hanyas detonátor van a gépemen?
A videókártya információs panelén ilyeneket látok:
Bios version: 4.17.00.24.52
Driver information: 4.13.01.3000
Hanyas detonátorom van?
(o Y o)
(#244) S.J.M. válasza Drótszamár (#243) üzenetére
Én az AIDA-t ajánlom ebben benne van + még egy csomó dolog is 
Egyes számítások szerint az emberi agy tárolókapacitása 1 trillió bit, vagy 1164153 gigabyte.

Hi!
Nem tudja valaki miért írja ki a gépem hogy a Machine Debug Manager leáll?
Hova raktam a kalapácsot??? ![;]](/dl/s/v1.gif)
Szerintem próbáld megszerezni az párját is, Alcohol biztos együtt csinálta a kettőt. Ha már nincs meg, akkor újra kell klónozni az eredeti lemezt...
I'm the best there is at what I do, but what I do isn't very nice. - "Akinek nincs penze jatekra, ne vegyen xbo360-at meg melle 40"-es LCD tv-t es akkor nem kell sirni, hogy draga a jatek, ilyen egyszeru." (tiv)

Sziasztok!
Régebben tettem fel a kérdést, de már nem találom a választ, úgyhogy újra feltenném:
Kiszereltem egy régi táphűtőt és szeretném rendszerhűtőként használni, de 2 ''pöckös'' csatlakozója van, az alaplapon meg 3 ''pöckös'' van (Abit NF7).
Holnap megyek boltba, kérdésem, hogy mit kérjek, egyáltalán van-e ilyen átalakító?

na egy érdekes kérdés, remélem nem néztek hülyének.
lehetséges az hogy egy hibátlan partición bizonyos mennyiségű adat után bekrepál? pl 10gigás a particíó és mondjuk 2.5 giga után már gányol. 
Soirée...