Na!
Help má!

nincs MSN-em már ez is baj:(((

Na!
Help má!

nevet nem hiszem, hogy tudsz váltani. nem két nickje van? 
Sent from my Windows Phone

Utánanéztem, és a Lámatopicból már ismertem mint neonoise™ -et, és mikor megváltoztatta neo™ -re, akkor ott is megváltozott...
Na, lécci help, mert nincs sok időm, már rángatják a vállamat, hogy régóta fent vagyoka neten
...

n e m t u d o m. 
Sent from my Windows Phone

egy ket honapja nem lehet nicket valtani.
Parcival beszelj. O talan tud segiteni.
''Beszél aki keres. Hallgat aki talál, de senki nem ért semmit. Az orvosok a halált. Senki nem ért semmit'' by: k&b: én, szeretlek, téged

Sziasztok!
Mindjárt két kérdésem is lenne. 
1. Honnan a túróból tudok USB drivert szerezni az Amptron 3726MRT alaplaphoz?
2. Lőttem
egy ATi Rage 8MB AGP videokártyát.
Csak sajna nem tudtam normálisan beüzemelni.
A 3D-je meg se nyikkan.
Tudnátok nekem valami franyó meghajtót küldeni, ami működik?
Vagy esetleg belinkelni.
Segítségeteket előre is köszönöm.
[Szerkesztve]
Ó, de finom a vadkörte, más nevén a vackor…

HELP!

Hm...

Valaki? 

Helló! 
Itt nézted? Bővebben: link
''Safranek, jöjjön csak közelebb..''

Esetleg itt? Bővebben: link
''Safranek, jöjjön csak közelebb..''

Szia! 
Köszi a segítséget.
Az amptronos link nagyon frankó. 
De a drivers.hu-t ismerem, ami az ATi driverre mutat.
Problémáim vannak az említett ATi kártyával.
Ezért arra kérem azon kedves Fórumozókat, akik máig használnak vagy esetleg használtak ilyen kártyát, hogy küldjék el vagy linkeljék be az általuk használt drivert.
Arra lennék kíváncsi, hogy én szúrtam-e el valamit a meghajtóprogram telepítésénél pl: helytelen meghajtó, vagy a kártya hibás.
Ami nem lehetetlen sajnos.
Semmiféle 3D-s opciót nem lelek. 
A Mach64GT és a Rage IIC miben különbözik egymástól?
[Szerkesztve]

Nézd meg itt melyik a Tiéd pontosan.
Bővebben: link
A Rage IIC 3D a nevével ellentétben nem 3D-s kártya, nekem is van egy.
Bazinga!

Tudnál mutatni egy képet a Te Rage kártyád chipjéről, ami nem 3D-s?
Az az igazság, hogy 8MB-s kártyát nem találtam. 
Már semmit sem értek! 
[Szerkesztve]

Jut eszembe.
Az AIDA kitette a 3D-s pöcköt a kártya neve mellé. 
Ez jelent valamit?
Talán annyit, hogy már everestet kéne használni?
Ha teszed ami a célod, akkor arra vagy hivatott az életben. http://www.facebook.com/mightybmusic

Hehehe. 
Ez akadt a kezembe. 
De az is meglesz.
[Szerkesztve]

sziasztok! nekem olyan átalakítóra lenne szükségem ami a 4-es tápcsatit alakítja át 3-asra. a ventiken 4-es tápcsatik vannak, és kettőt rá akarok kötni venti szab. előlapra. ha valaki tud segítsen, hol lehet kapni!
Cathfaern ez asszem elsőnek hozzás szól remélem Te tudsz majd válaszolni és gyorsan megteszed.
Hogyan lehet a Photoshopban ugy elmenteni a képet, hogy a metadata ne törlődjön? Tehát tegyük fel van egy képem amiből egy részletet kivágok és azt el szeretném menteni, de úgy, hogy az eredeti képről vett metadata információk is rajta legyenek.
Persze bárkinek a segítségét szívesen veszem és előre köszönök minden hozzászólást.
[Szerkesztve]
Ha teszed ami a célod, akkor arra vagy hivatott az életben. http://www.facebook.com/mightybmusic

Speedshop?
Bővebben: link
?

Hell!
Canon PowerShot A75 -os digifenygepem van. Segitseget kernek, hogy lehet e hasznalni webkamerakent??? Ha igen hogyan??? Vki segitsen!!!Kosze elore is.

hol lehet kapni hátlapi game port kivezetést? ugyani az alaplapon van game port, csak nincs kivezetve hátra, és emiatt nem akarok új joyt venni.
Sautia
sequator
(#175) kamikaze boci válasza sequator (#174) üzenetére
Az ára húzós, ha van egyáltalán. Jobban jársz, ha veszel egy sb128-at, letiltod a hang részt, használod.
egyéb állatfajták: www.egérmúzeum.hu

Nem hinném, hogy az alaplapi header kiosztása szabványos.
Próbáld meg bontóban esetleg.
Aki hülye, haljon meg!
(#177) kamikaze boci válasza L3zl13 (#176) üzenetére
Gyanítom, hogy valami újabb lapja van, (ASUS-okhoz sem adnak már), nehéz hozzá bontóban újítani.
Szerk.: a konfig szerint igen
[Szerkesztve]

szóval akkor esélyem sincs?
egyébként az Epox laphoz nem adtak, és én hülye nem néztem meg, h nincs kivezetve hátra, az én időmben ez még széria felszereltség volt
azért remélem, h van valami szabvány a csatlakozóra
Sautia
sequator
(#179) L3zl13 válasza kamikaze boci (#177) üzenetére

És? Ezt nem értem hogy jön ide.
Szerintem se a régi, se az új lapokon nem szabványos a kiosztás.
Ha meg vállalja az átkötözgetést akkor halál mindegy, hogy új vagy régi, mert a hátlapi kivezetés ugyanolyan volt régen is.
Aki hülye, haljon meg!
(#180) kamikaze boci válasza L3zl13 (#179) üzenetére
Bontóban nehéz új cuccokat találni, erre gondoltam. A legtöbb cég már leszokott a kivezetés mellékeléséről, viszont sok azt használó eszköz van még forgalomban, ezért ritka, mint a fehér holló.
Szerk.: a szabványos kiosztásban én sem bíznék, a cégnek nem érdeke, hogy mástól vedd.
[Szerkesztve]
(#181) L3zl13 válasza kamikaze boci (#180) üzenetére

Aham. Így már értem.
Esküszöm volt nkem valahol egy ilyen, de hogy hova tettem? 
Aki hülye, haljon meg!

átkötözgetés kizárva, ahhoz nem értek. lehet, h jobban járok ha veszek egy USBs joyt?
össze ne vesszetek miattam
Szerk:
közben ti is írtatok
megvenném én tőlük is, ha adnának
de néztem az Epox honlapján és nincs ilyen cuccuk
Sautia
[Szerkesztve]
sequator

Hali!
Segítséget kérnék.
Adva van egy két hetes gép, 2600Cerka, VIA chipsetes alaplappal amibe szintén egy kéthetes Gygabite R9600Pro ment. (XPsp1 oprendszer)
A probléma az, hogy miután lecseréltem az eredetileg fent lévő 4.3 CAT-ot, 4.7re,a 2D-s játékok (pl. Jagged Allience2) alatt folyamatosan kifagy a gép, van amikor 1perc után, de van amikor csak órák múlva. Elég idegesítő.
Próbáltam lecserélni a drivert minden lehetséges driverre ami számításba jöhet, jelenleg a 4.6-ra alapuló Omega van fent. Visszaállítottam az AGP 4X-re, fast write ki, VPU recover ki, minden beállítás mérlegesen, de semmi változás nem történt.
Adjatok ötletet, tanácsot...
Ja még valami, 5.1-es LIVE hangkártya van a gépben, olvastam egy topicban, hogy valakinek ilyen gondja is volt, hogy bekavart a kari, úgyhogy azt is átraktam másik PCI-ba, eredmény 0.
Üdv, Tom

Honlapokon nem mindig vannak kint ilyen cuccok. Kérdzd meg a Herta-t mint Epox disztrit. Hátha nekik van vagy tudnak szerezni.
Aki hülye, haljon meg!

Kifagy= lemerevedik és úgy marad vagy kék halál?
Ha kék halál akkor mit ír ki?
Eseménynaplóba valami?
Aki hülye, haljon meg!

Mivel tudok *.mdf kiterjesztésű image file-t kiirni?
Elvileg alcoholos a cucc, de az nekem csak mds-t akar irni.
bobsurf@tvnetwork.hu
Valaki erre esetleg?
I'm the best there is at what I do, but what I do isn't very nice. - "Akinek nincs penze jatekra, ne vegyen xbo360-at meg melle 40"-es LCD tv-t es akkor nem kell sirni, hogy draga a jatek, ilyen egyszeru." (tiv)

és ha átnevezed? 
Aki hülye, haljon meg!
Ha Alcohol csinálja a képfájlt, akkor párban készíti őket: a .mdf-hez csinál egy .mds-t is; utóbbit tudja olvasni, előbbiben tárolja a tulajdonképpeni adatokat. Ergo kell az mds, anélkül nem tudod kiírni...
I'm the best there is at what I do, but what I do isn't very nice. - "Akinek nincs penze jatekra, ne vegyen xbo360-at meg melle 40"-es LCD tv-t es akkor nem kell sirni, hogy draga a jatek, ilyen egyszeru." (tiv)

Sziasztok..a kérdésem az lenne,hogy:adott egy Leadtek WinFast 2000 Deluxe tuner,aminek ugye a tv-része mono.Ha én mondjuk filmet másolnék videóról (stereo)RCA-n keresztül,akkor a hangot nem tudom-e úgy kötni,hogy stereo-ban rögzítse?Mielőbb kérnék segítséget,fontos lenne!
Keleti blokk, nyugati oldal - balkáni pocsolya.

Szvsz ha a hangot a hangkari bemenetére kötöd, akkor menni fog. Egyátalán lehet máshova?
Aki hülye, haljon meg!

Magán a tuneren is van line-In...
Akkor ha mondjuk a hangot az Audigyre kötöm,azt még át kell vezetni a tunerkártyába?Innentől megszűnik a stereo?=mono.

Nézz körbe a számítástechnikai szervízekben!
Ott biztos lesz. 

Szvsz hacsak nem időzítve akarsz felvenni vagy ilyesmi, ami miatt szükséged van a tuner saját szoftverére nyugodtan használhatsz párhuzamosan valami hangrögzítő progit, ami a hagnkártya bemenetéről vesz fel. (Amennyiben a videó rögzítők nem tudnak ilyet.) És utánna egy videó szerkesztő progival összemuxolod a kettőt.
Aki hülye, haljon meg!

Hát ez így macerásnak tűnik,de itt a PH-n olvastam az előbb,hogy külső forrásból sereóban vesz fel...sok a kérdés,azt hiszem Expert lesz a dologból.Igaz drágább 3k-val,de stereo és txt is van...
Köszi a segítséget...

Én nem tudom. Ha csak a tuner része mono, akkor lehet, hogy RCA--ról stereoban rögzít.
Aki hülye, haljon meg!

és ha nincs meg az mds? Akkor mi a helyzet?
bobsurf@tvnetwork.hu

Melyik a legjobb merevlemez választás a 20k-s kategóriában? 
Kritériumok:Minél nagyobb legyen! 
Előre is THX a válaszokat! 
CommanDos

A tar.hu-ra milyen file-okat lehet felrakni? Csak képeket, vagy videókat, programokat, zenét is?
Amit ma letölthetsz, ne halaszd holnapra!
Hali!
Tudja valaki, hogy vajon miért felejti el windows (xp pro sp1) a beállításaimat? Pénteken tettem fel, nem szokott ilyen hamar besz@rni.
Konkértan arról van szó, hogy pl nem jegyzi meg, hogy a notepadot állandóan teljes méretre rakom, mindig kissebben nyitja. A képernyőkímélő beálllításait sem jegyzi meg. Ilyenek...
https://www.facebook.com/VirusBusterHU