Aza gáz pluszba hogy nincs uninstallja!!! a programok hozzáadásában sincs regisztálva, pedig installálva volt!
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hirdetés
zsoi
(senior tag)
?
Startmenü/Programok/norton alatt sem?
+Milyen oprendszered van?
A PC olyan mint a nő: nem lehet kiszámitani hogy reagál 5 perc múlva... :)

huu
(újonc)
Tartsd meg és töltsd a patront saját magad.
Töltőszet ár kb 2-2,5ezer 2 v 3 töltésre elegendő tintával.
Persze ha beszárad a patronod vagy elszállt a fúvókája vegyél újat.

Hercooles
(fanatikus tag)
xp, ott sincs semmi! ez a norton geci!

zsoi
(senior tag)
Hogy tudok másolás védett adat cd-t készíteni?
Milyen progikkal?

marcee
(PH! addikt)
Mennyit érnek az alábbi cuccok baráti alapon?
Inno3D GeForce2 MX400 64MB (128bit SD) AGP 4x (166/200)
Diamond V770 TNT2 16MB AGP 2x
NEC 7700A 12x10x32 CDíró
Teac 4x4x?x CDíró
Pioneer DVD-500M 16x DVD-ROM
Asus A7V266-E (fullos kt266a lap, promise raid)
Palomino 1800+
Globalwin WBK-58-II
Thunderbird 1200MHz
Acorp 250W
Acorp 300W (p4 ready)
MidiATX
"Watching every day of my life go by | Just waiting, waiting to die!"

zsoi
(senior tag)
Nézd + a parancs ikon hoza hivatkozik, keresd meg a program könyvtárát, és keress benne vlmi hasonlót: uninstall.exe
ha nincs ilyen exe akkor proba: norton install elinditása általában akkor szokott lenni egy olyan opcio hogy remove, repair vagy vlmi hasonló válaszd a remove-t /elvtávoliítás/
hun vagy eng norton?
és hanyas?

Hercooles
(fanatikus tag)
Ezeken már túl vagyok, ez vmi sunyi norton!
Kérdésem még az lenne hogy pl egy 2004es norton, legfrisseb virusinfokkal mennyi valószinüséggel találja meg az összes virust? vagy kell hozzá más update is?

zsoi
(senior tag)
alcoholnal? Hol?
Azt akarom hogy amikor én álltítok össze egy cd mennyiségű util cd-t, azt ne lehessen másolni. anno olvastam valahol egy ilyen progirol amely asszem a cdrwin progival működött együtt, de több nem rémlik.

L3zl13
(PH! nagyúr)
Szvsz a vírusadatbázis elegendő lesz, hogy megtaláljon mindent...
Aki hülye, haljon meg!

zsoi
(senior tag)
Akkor passz.
Én registryt tisztitanék -de ésszel.
És csökkentett módman virus scan.

Hercooles
(fanatikus tag)
Más, nagyobb szivóteljesitményü ventilátort a ház oldalába tud-e vki ajánlani tipus/ár!

Allien
(PH! kedvence)
Relative sűrgős válaszra lenne szükségem!
MOHAA-ban (Medal of Honor) Neten játszom, fagyásos játék, életre lehet hívni az elhunytakat. De hogyan??? Egyenlőre nem jöttem rá, kérnék mihamarabbi segítséget!
Előre is köszönöm!
Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 http://bf2s.com/player/45446900/ | Pentax K200D dupla kit+gripp | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert | Zboard billentyűzet+BF2 kieg
(#115) Zordkaszás válasza Allien (#114) üzenetére
- Privát
- 2004-07-14 18:52:03

Zordkaszás
(senior tag)
Hát ez a q3-ban úgy megy, hogy ott állsz a befagyasztott emberhez érve, aztán egyszer csak ''szétfröccsen'' és egy spawn ponton újjászületik.
█ Egyszer elmegyek érted!! Érted? █
(#116) Allien válasza Zordkaszás (#115) üzenetére
- Privát
- 2004-07-14 18:56:26

Allien
(PH! kedvence)
Kösz, de itt valahogyan nem jött össze. Odaáltam egy taghoz, és egy ''lézert'' kell rávezetni(?). Legalábbis így néz ki a ''tünet''.
Egy rövid kis kezelés, és a tag már fel is éled valahol. 
Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 http://bf2s.com/player/45446900/ | Pentax K200D dupla kit+gripp | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert | Zboard billentyűzet+BF2 kieg

Allien
(PH! kedvence)
Go go go! Ja, up, vagy hupp, vagy hüpp.

Allien
(PH! kedvence)
Már megkaptam az infót! Alapban a cselekvés gomb (e), vagy közel állni hozzá.

j.bravo
(PH! addikt)
Lehet-e az alumíniumot galvanizálni? (nagyobb darabot benikkelezni/krómozni)?
Mennyire drága mulatság?
Kapcsolja ki! Hasznosítsa újra! Cserélje energiatakarékosabbra! Sétáljon, kerékpározzon!

j.bravo
(PH! addikt)
zUP
Kapcsolja ki! Hasznosítsa újra! Cserélje energiatakarékosabbra! Sétáljon, kerékpározzon!
- Privát
- 2004-07-15 19:06:39

.:InnoMan:.
(őstag)
Hogyna lehet a Fifa 2001-ben multizni? 
Minden más játékban látja magát a két gép és tudunk is játszani de a Fifa 2001-ben na meg a 2002-ben nem tudunk!
Pedig van multiplayer menü is!De amikor rámegyek a Direct IP-re(menüpontra) utánna nem látja egymást a két játékos(gép)!
Akinek megvan a Fifa az segitsen!FONTOS 
Előre is THX!
CommanDos

Csazsol
(fanatikus tag)
Hali
Segitséget kérnék: Canon i560 nyomtatóban csereéltem patronokat - tökéletes müködés.
Majd most minden második centiméterenként lecsuszik 1-2 mm-t. Mit kéne tennem??? A fej igazitást megcsináltam és ott is elcsuszva nyomtatott!!!
Vagyok
Van valakinek 5lete arra, hogy miért nem indul el, (vagy ha igen kékhakál lesz) a WinDVR3, ha föltelepítek egy 6-os Nero-t
(6.3.1.17)
Régebbi 5.5.x.x eddig tökéletesen müködött, és ha leszedem az új Nero-t, akkor a WinDVR3 újra megy, mintha mi semmi sem történt volna...
--------- THE TRUTH IS OUT THERE --------- --------- I WANT TO BELIEVE -------- --------------->> 1968-2008 McLaren - 40 Years of Grand Prix Wins <<--------------- ------------------------------->> 1999-2011 R.I.P. ROXY 96.4 <<-----------------------------------

fokukac
(PH! kedvence)
HELP! mit lehet kezdeni egy .out kiterjesztésu fájl-lal ? a Wincommander csinálta, sok valami.001, valami.002, valami.003 stb. fájl egyesítéséből... volt 50 db ilyen fájl, plusz egy .sfv kiterjesztésű. Valaki mondta, hogy ezeket Wincommanderrel lehet egyesíteni. Meg is csinálta, most lett egy 700 megás .out kiterjesztésű fájl, és nem tudom, mit kezdjek vele...
előre is köszi.
Pleased to meet you - Hope you guess my name
Van itt valakinek 20GB-os Creative Nomad Zen mp3 lejátszója? Azt szeretném megtudni, hogy lehet-e diktafonként is használni 
Az igazi hazafiság nem zárja ki mások hazafiságának megértését.

jojojo
(senior tag)
hmm hát akkor ide is
Bővebben: link
A víz hordozhatja a hajót, de el is süllyesztheti.
Alaplap gond 
Az anyunak vett Abit IS-10 (méretben különbözik csak az IS7-től!) bármien biosz átállítás után nem bútol be a Windows, hanem a rendszerlemezt kéri. Nem reagál az alaplapi lemezre ilyenkor, csak a Win telepítőre. Ebben az esetben formázatlannak ismeri fel a hdd-t, és újra kell telepítenem mindent. Telepítésnél nem hajlandó a Wint telepíteni, ha 2db memória van benne, de mostmár 1db rammal sem tudok telepíteni. A ramok az én gépemben (lásd az adataimnál) tökéletesen működik, a Memtest hibát egyik modulnál sem jelez. Ez alaplapi hiba? Találkozott már valaki ilyennel a fent említett lapnál? Sürgős, mert fél óra mulva viszem az egész gépet a boltba, és nem szeretném, hogy belémkössenek 
A kalória olyan állatfajta, aki, amíg alszol, szűkebbre szabja a ruhádat.
Vétek a szabályok ellen, és büntessetek meg, de ez most nagyon fontos kérdés, és lassan mennem kell, hát valaki kérem nézzen be 
Kedves moderátorok, és házigazdák: bocsássátok meg nekem ezt a ''sűrű'' UP-ot 

zsoi
(senior tag)
Bios, default setting után is ugyanez a helyzet?
Bios kisütés is volt?

L3zl13
(PH! nagyúr)
Lehet, hogy a partícióstáblával filerendszerrel van gond. Próbáld meg letakarítani a lemezt valami külső progival. Pl a gyártó saját diagnosztikai progijával, vagy valami fdsik verzióval.
Ultimate Boot CD-t ajánlom. Abban a fent említett progik több változata is megtalálható.
Töröld a partíciókat és apartíciós táblát. Futtass tesztet a lemez gyártójának saját tesztprogijával. Ha nem tud rá írni, vagy ilyesmi azt úgyis kijelzi.
Ha van másik géped amibe át tudnád tenni a vinyót, akkor megnézhetnéd esetleg, hogy a telepítő írt-e rá valamit.
Aki hülye, haljon meg!
Igen!
Mindkettő megtörtént, és mindkettő után ez az eredmény!
Bios default után működésre tudtam bírni, ha visszaállítottam az előtte lévő beállítást, de most bios-reset-et csináltam, mert a ram időzítést elállítottam olyanra, amit már nem bírt a ram, és muszály volt resetelnem a bioszt. Ezért kell újratelepítenem a Wint, de most már 1db rammal sem jön össze 
A Win telepítője mindíg visszaugrik a telepítő formáz módba 
Kipróbáltam több telepítő lemezt is, a helyzet mindegyiknél ugyanaz 
Eddig ezt a hdd-t használtam, de már amikor megvettem, akkor is ugyanilyen hiba volt. Visszavittem a boltba a HDD-t, letesztelték, és működött. A 2 ramból kivettem az egyiket, akkor tudtam telepíteni 
Most már 1 rammal sem megy
És bosszant, hogy minden biosz beállítás megválltoztatása után újra kell tenni a Win-t. Mi van akkor, ha külső VGA-t akarok tenni a gépbe (mert ezen van integrált is), vagy külső hangkarit
Akkor is mindíg újra kell telepítenem a Wint
Ilyen hibát még egyik lapom sem produkált ( Acorp, ECS, Gigabyte) 

zsoi
(senior tag)
Ahogy L3zl13 is irta.... particios tabla le. XP telepitesnel teljes formázás. (nem gyors)
Meg egy adat kábel cserét megér. Meg egy táp kábelt is.
Alaplapi vezérlő vagy winyo gond lehet.
És az, hogy minden biosz válltoztatás után nem tudja elindítani a Wint, az milyen hibára utalhat 
Kábelcserét már próbáltam, nem hozott eredmény 
Próbáltam a gyári Abit kábellel, és az én főgépmben lévő kábelekkel is, minden esetben ugyanazt a hibát produkálta. A HDD másik gépben Slave vinyóként adattárolásra tökéletesen működött! 
[Szerkesztve]

zsoi
(senior tag)
abit be-7nél jártam így, bios mód. után nem jött fel...
Ide vagy sata hdd?
mit ir ki hdd bootkor?
és mi az hogy nem megy fel 1 ramra sem? hibaüzi?
Semmi hibaüzi, semmi kiírás 
Ide HDD.
A telepítés kezdetekor ugya a ''hardver kiépítés vizsgálata...'', majd a Win betölt, partíciót nem talál, formázni akar. OK.
A telepítő formáz, állományokat másol, ment, újraindul, majd kezdődik minden előröl. No hibaüzi, no partíció, no formázott vinyó a Win szerint. 
Ugyan ez játcódik le gyors, és normál formázásnál is.
Amikor megvettem a vinyót, és teljesen szűz volt, akkor is ez volt a baj.
Vinyót visszavittem, közlik, hogy jó. Nálam ismét nem telpül a Win, egyik ram kivesz, Win települ. Ram visszatesz, gép műxik duálba!
Biosz beállítás módosít, gép nem idnul, kéri a telepítő lemezt. A Win formázni akar. Megszakítom, Biosz manuálisan az előző értékre visszaállít, gép indul.
Most viszont muszáj volt a bioszt alaplapi jamperrel resetelnem, és most már egy memcsivel sem hajlandó a Win települni 
A fent leírt telepítési előjáték ismétlődik a végtelenségig 

zsoi
(senior tag)
Hogy tesztelték be a szervizben?
Windows scandisk?
Vidd viszza állj ott amig egy teszt rendszert fel nem durnak rá a szemed láttára.
Vagy pedig Törülközöbe bele a hdd, és csapkodás. 
Megformázták, és állományokat mozgattak másolgattak rajta.
Amikor mondta a srác, hogy tökéletesen működik, megkérdeztem, hogy bemehetek-e megnézni, az mondta, hogy NEM
Viszont előttem vette ki a gépből, visszaadta, és kissé meleg volt, úgyhogy biztos, hogy próbálgatta. Itthon mondom utána 1 rammal tudtam telepíteni, de kettővel már nem 
Az biztos, hogy ez a bolt nagyon érdekes emberektől nyüzsög 
Itt vettem az alaplapot amit máshol meséltem, hogy a cég gödöllői boltjában br. 19K-volt, itt dunaújvárosban 24K. Miután írtam Gödöllőnek, itt megkaptam a lapot 19K-ért, de szvsz lehet, hogy egy már visszavitt lapot adtak, ami másnál sem működött helyesen 
Ha inkorrektek lesznek írok megint Gödöllőnek, vagy irány a fogyasztóvédők!
[Szerkesztve]

zsoi
(senior tag)
Haver gépébe be,és ott xp install?
Már én is gondoltam rá, hogy beteszem a gépembe, és xp. istall, de már nem akarok vele szórakozni. attól tartok, hogy az alaplap szar! Nem vagyok vele kisegítve, ha az én gépembe műxik a vinyó, de a másikban nem 

zsoi
(senior tag)
Már pedig csak Így LEHET eldönteni hogy MB vagy HDD...
Ok, és kösz 
Ezt már rájuk bízom. Én azt hiszem, hogy MB hiba, márcsak a biosz beállítások utáni működésképtelenség miatt is. Viszem vissza úgy, ahogy van, beletettem a 2.4-es Cerkát, visszateszem azt az 1 ramot, amivel most neteztem, és oldják meg. Ha nem jön össze nekik ma, akkor a ramokat visszahozom, és csináljanak vele azt, amit akarnak. 
Persze a pénzemet adják vissza!!!

zsoi
(senior tag)
Nincs mit.
HA szivoznak az MB-t szögeld a mellkasára, a HDD-t meg bele a pofájába a szervizesnek.
(Ja, én is az -is- vagyok...) 
Elvileg minden nForce2 Ultra 400-as lap tudja szinkron 200-on hajtani a procit/RAMot? Ha nem, melyek nem (nagy vonalakban - azt sejtem, hogy az ECS nem
)?
I'm the best there is at what I do, but what I do isn't very nice. - "Akinek nincs penze jatekra, ne vegyen xbo360-at meg melle 40"-es LCD tv-t es akkor nem kell sirni, hogy draga a jatek, ilyen egyszeru." (tiv)

Jarlaxle
(senior tag)
Lenne egy kérdésem ezzel kapcsolatban: ZM-MFC1.
Ez ugye tud fogadni 2db 2pin-es és 4db 3 pin-es ventit. A 2-pineseknek tud +5,+12 Voltot adni vagy ki lehet kapcsolni a ventit. A 3pin-eseknek hány voltot tud adni? 0-12V? Azért kérdezem mert ilyen tekergető van rajta.

A.P.I.
(fanatikus tag)
Hi,
Mozilla tundrebirdben hogy lehet beállítani hogy minden accountot ellenőrizzen automatikusan szépen sorban?
Köszi
''nem értel hozzá, és még kicsiben is gondolkodsz, én fagypont alatti -40C-os procival dolgozom!'' by RGB alias mbit
Na megoldódott 
A szervízes is szívott vele, de megcsinálta. Ennél az alaplapnál van egy Biosz védelem, ami nem engedi a biosz írását/olvasását semmilyen proginak 
Az XP meg a biosz olvasás nélkül nem hajlandó elindulni. A srácnak onnan ugrott be, hogy egy ismerőse is szívott már ilyennel egy Asus lapban, és a bioszban ráismert a nevére, és letiltotta ezt a védelmi funkciót. Úgyhogy nem alaplapi, nem Hdd, hanem Win hiba volt 
De most megint szívok, mint a torkosborz 
Az alaplapi driver cd megsérült, és egyik gépem egyik meghajtója sem képes olvasni 
Holnap mehetek vissza, hogy másoljanak nekem egy alaplapi cd-t 

Safranek
(tag)
Nevezd át .iso-ra.
''Safranek, jöjjön csak közelebb..''

Bencom
(senior tag)
Mér nem tudom megváltoztatni a Felhasználó nevemet?
Mer nem engedi...
Bencomról át szeretném írni Bencom™ -re, de nem hagyja magát...
Pedig neonoise is váltogatja a nevét, ez, és neo között.
Akkor én miért nem tudom???
Heeeeeeeeeeeeeelp!
Előre is kösz!
nincs MSN-em már ez is baj:(((