Ezekszerint a CF csak fényképezőkbe jó?
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
Ezekszerint a CF csak fényképezőkbe jó?
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

Van pár percem, megkérdezem, ismeri-e valaki ezt a TV tuner kártyát, valszeg Philips 7135 szilikon tunerchip-s:
[L]http://www.yuan.com.tw/en/products/vdo_tun900.html[/L]
Sztereó(A2,NICAM) TV-tuner,NTSC,PAL,Secam,
FM rádió, 88MHz-108MHz,sztereó
Infra távirányító
Digitalizálás: TV-tunerről,S-Video bemenetről,
DVD,MPEG-2,SVCD,VCD,MPEG-1 formátumokban
Bruttó 10.750,-
Ez mennyire jó? Pl. a Leadtek XP Exprethez képest, ami ugye 16E körül van.
Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 http://bf2s.com/player/45446900/ | Pentax K200D dupla kit+gripp | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert | Zboard billentyűzet+BF2 kieg

Nem feltétlenül, de mivel jóval nagyobb mint az SD vagy XD kártya, ezért gondolom kevésbé szivesen használják mp3 lejátszókba.
Biztosan létezik azért CF-es mp3 lejátszó is.
Aki hülye, haljon meg!
(#654) .::cHeKkk::. válasza L3zl13 (#653) üzenetére

Nekem pl volt is:t Diva SENKINEK SE AJÁNLOM mert 1/2 évnél nem bírta továbbb:O
A teve egy olyan ló amit a Microsoft tervezett.

Azt szeretném megtudni hogy az FX5900-ben 4 vagy 8 pipel rendeling van?

Hi!
Remélem ti tudtok nekem segíteni. Először is nincs tűzfalam, de az összes chat-es oldal kivétel nélkül bezáródik a betöltés után.
Miért lehet ez?:F
Okos enged ha már szenved!

hogy lehet winamp-ban megcsinálni azt hogy 4 hangszóróból (2/2) jöjjenek a hangok?
Joey doesn't share food!

már megy :)
Joey doesn't share food!
Valamilyen popup stopper?:F
Filtörd teknúz sztrím: http://twitter.com/erdoke

Nem tudom, ez most fordul elő velem először, nem értem mi a fene lehet.:F

Bakker! :)) Legalább leírnád a megoldást! :))
Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 http://bf2s.com/player/45446900/ | Pentax K200D dupla kit+gripp | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert | Zboard billentyűzet+BF2 kieg
Köszönöm, közben a neten találtam pár ilyet.SZerintem mondjuk egy cf nem nagy:U
[Szerkesztve]

halihó cpu-z proginak mi lehet az utolsó verzsönje?
Soirée...

Üdv!
Szal még mindig nagy álmom egy Abit VP6 duálP3-as alaplap. Úgy volt, hogy tudok 6000 HUF-ért szerezni kettő darab 850-es P3 procit. Nem cerkát, rendes P3-at. Csak mire összekapartam a lóvét, megvették. Azóta meg a lóvé is elment.
De!
Mivel a VP6 duálprocis, ezért lenne egy kérdésem. Mivel ezt használtan szeretném megpróbálni beszerezni, ezért ki is szeretném próbálni. Namármost lehet-e azt csinálni vele, hogy egy darab 850-es P3-at dugok bele, és úgy elindul. Tehát egy procival beindulna a lap? Vagy mindenképp kettő kell?
Üdv: balu
''Játék a szavakkal mintájára Dúd a betűkkel :d Előadja Bazsesz művészúr :)'' by Esmein

Senki nem tud nekem segíteni?:F:O

Nem lehet, hogy valami java baja van? (Én az ilyen chat.hu-ra ésd társaira gondolok)
''Játék a szavakkal mintájára Dúd a betűkkel :d Előadja Bazsesz művészúr :)'' by Esmein

Windows XP, ADSL tárcsázás előtt kétperc szünetet tart.
Illetve már a Vezérlőpult hálózatok ikonjára kattintva is 2 percet kell várni...
Utána működik, de addig....
Proci 0%-on.... 3com hálókártya, összes frissítés fenn..
''Fussatok bolondok...''

Senkinek nics ötlete???
''Fussatok bolondok...''

Bazsesz király vagy!:C:C
Fann volt a Java de tuti hogy az kavart be mert vmi sz@r verzió volt. Emlékszem hogy a Trial Bike Pro sem ment vele rendesen de mostmár egy másik normális Java-val minden tökéletes!
Mégyszer kösz!

Arra gondolsz hogy bejelentkezik a windows és kb 2 percig kell várni mire kapcsolódik és addig nem tudsz csinálni semmit?

a gép dolgozik, de nem lép fel a netre, illetve talán azt hiszem semmiylen hálózattal kapcsolatos dolog nem műxik addig
''Fussatok bolondok...''

Akkor ebben a kérdésben csatlakoznék hozzád mert nálam is van ilyesmi probléma meg a haveromnál is (Sopi). A bejelentkezés után hálózatos dolgokra nem képes egy ideig..

Valszeg kevés a ram.
256-al nekem olyat csinált, hogy miután betöltött az XP (azaz a hdd már pihent) a rendszer/hálózati kapcsolatok tulajdonságaira kattintva fél percig állt a rendszer, tehát úgy csinált, mintha semmire sem kattintottam volna, csak békés nyugalmi állapotokat tükrözött. Ha ekkor berágtam és mindet elindítottam, akkor egy picivel később egyszererre bedobta az összes elindított cuccot.
512 MB-al ilyet már nem csinál
Mennyi ram van a gépedben?
[Szerkesztve]

Tudod, ha ugyanezen a helyen nem láttam volna egy olyan gépet amelyik nem csinálja ezt akkor azt mondanám ok. De a jól működőben is csak 256 van...
''Fussatok bolondok...''

512mb ramom van.....és mégis meg a haveromnak is és a konfigunk is egész jó...
[Szerkesztve]

Akkor sajnos nem tudok segíteni, mert az apró-cseprő hálózati beállításokhoz nem értek.
Ha boot után rögtön rendszertulajdonságokra mész akkor azza is szöszmötöl vagy azonnal behozza?

Neked és mindenkinek, akinek lassan indul a win, és ADSL-je van:
By Cathfaern:
''Akkor a megoldás: hálózati tulajdonságok/helyi kapcsolat/tulajdonságok/ általános fül/TCP IP protokoll/tulajdonságok és itt adj meg fix IP címet (hogy biztos ne vesszen össze semmivel, ezért IP címnek 10.10.10.10-et adj, hálózati maszknak meg 255.255.255.0-t). Így szép gyors XP bootod lesz.''
Bazinga!

THX! megnézzük..

Isten vagy.:DD
''Fussatok bolondok...''

Nem én, Cathfaern tanácsolta ezt egy másik topicban, és én csak be szoktam másolgatni, ha ilyen hibát látok.
Bazinga!

ABIT NF7-S v2.0, ASUS CDRW-1610A, Serillel 2 - megy ez vajon?
Valahol mintha olvastam volna hogy CD írók nem szeretik SATA-t... :F
If we can hit that bullseye, the rest of the dominoes will fall like a house of cards... checkmate!

Egy próbát megér. A Serilell2 viszi a rom-okat is. De úgy tudom, függ a lapon lévő SATA vezérlőtől is.
Bazinga!

Ez a ''szokásos'' Silicon Image 3112A vezérlő, de kipróbálni sajnos nem tudom, mert ahhoz kellene még egy SATA adatkábel. :( Azért kérdeztem, mert fene se akar boltba mászkálni hogy aztán utána derüljön ki, hogy nem megy, vagy félig megy félig nem ( pl. nem ír ).
If we can hit that bullseye, the rest of the dominoes will fall like a house of cards... checkmate!
1.22
Religion – causing genocides over differing imaginary friends
Az első 10 helyett talán bölcsebb 192-t írni.:P
SATA kkábelt bagóért tudsz venni, viszont az egyik ismerősömnek a Plextor írója nem írt a Serillel2-re dugva. Olvasni frankón olvasott, de írni egy bitet se volt hajlandó. Olvasót talán érdemes rákötni.

Nem az ár a probléma, csak hát a lustaság... ;] De majd bekocogok egyért a szitibe, aztán ha mégsem megy, hát elhordom nyakláncnak vagy mittomén.

Nekem valaki erre a kérdésre? Nagyon érdekelne a dolog!
dbali: nincsmit!

Nahát, azt hittem ezt már régen megválaszolták...:F
Természetesen mennie kell egy processzorral is.

Nem tudja valaki hogy hol lehet változtatni az Abit IC7MAX3 alaplap Otes hűtésének a színét,mert én már láttam kéket is meg zöldet is. Az enyém zöld.
Van egy elromlott Logitech RumplePad-om, amit szeretnék szétszedni, de nem igazán megy :( Mind a 8 csavart kiszedtem, de egyszerűen nem tudom szétpattintani :( Csak essek neki brute-force-al, vagy van valami trükkje?
"Nembaj, megvan az ilyen kuruzslások placebo hatása legalább. Kikapcsolod a hibernálást, +10 FPS. Olyan mint autótuningban a street racing matrica a szélvédőn..." by orbano

Köszike! Lehet, hogy csaak vak vagyok, mind1.
-KÖZÖSBE-
Lenne még egy nagy kérdésem. :)
[L]http://server6.uploadit.org/files/DeadTeddy-modplans.jpg[/L] Ilyen király tervrajzot mivel csinálnak? 3Dmax, AutoCAD, vagy mivel? Lehet, hogy 3Dmax-szal csinálták, csak én bénázok benne ezerrel? Vagy AutoCAD-del?
Előre is köszi!
Üdv: Balu

Valoszinu egy procival is elmegy, de kellhet hozza valami kis lap, ami a 2. proci helyere megy, nem tudom mi a neve.
Semmi tipp nincs? :( Fontos lenne...
"Nembaj, megvan az ilyen kuruzslások placebo hatása legalább. Kikapcsolod a hibernálást, +10 FPS. Olyan mint autótuningban a street racing matrica a szélvédőn..." by orbano

Nem lehet, hogy egy matrica alatt van még egy csavar? Esetleg próbálkozz egy csavarhúzóval. Vannak olyan dolgok, amiben van 500 csavar feleslegesen, aztán szét kell pattintani, mert ilyen pattintós.
A matricával igazad volt, de sajnos nem csavar van alatta, hanem ez: [L]http://web.axelero.hu/halmagyi/PH/gamepad.jpg[/L] Ezzel házi körülmények között lehet valamit kezdeni?

Ha ez egy ilyen álladék csavar lenne, akkor ess neki egy fúrógéppel. Ez a módszer bejön az elizélt PC-csavarok esetében is. Csak vigyázz. hogy nehogy bennemaradjon a csavar. Amúgy sztem valahogy széjjel lehet ezt is kapni házi körülmények között (nekem még nem volt olyan, amit ne tudtam volna szétszedni. :D )
Nekiesnék...ha lenne

Nekem ez lenne a kérdesem:
[L]http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=58644&start=#msg12[/L]
Olyan a gyomrod mint a gumicsizma...nem engedi be a vizet.
Hal!
Hogy tudok egy ''vissza'' gombot beszúrni Frontpage 5.0-ban, ami a mindenkori előzőleg megtekintett lapra megy vissza, valami relatív hivatkozás kellene, hogy kell ezt megoldani. Ide írok, mert egy konkrét kérdés, de nem akartam topicot nyitni a szoftver rovatban.
Kösz a segítséget!