Valami jel hogy bekövetkezett a megállás???
Vagy csak egyből a füst??
Olyan a gyomrod mint a gumicsizma...nem engedi be a vizet.

Valami jel hogy bekövetkezett a megállás???
Vagy csak egyből a füst??

Én egyik nap azt vettem észre, hogy nagyon meleg a gépem oldala. Kiderült, hogy leált a tápventim. Utánna még egy hétig használtam mielőtt megjavíttatam volna... :DDD
Ja nem tudom előtte hány napig volt már rossz...
[Szerkesztve]
Aki hülye, haljon meg!

:DDD Vagy szerencség volt, vagy ez még természetes hogy bírja passzívan...
Én kb. 11 éve próbáltam ki hogy mi az a kpacsoló a tápegységen 110/220V
a vége füst let :DDD , de semmi más nem ment ki...

Azonnali válaszra lenne szülségem!
A gyári inteles P4 hűtő aljáról le kell-e szedni a fekete fóliát, vagy rajta lehet hagyni?
Ha rajtahagyom, akkor ugye nem kell paszta?
Petya
Fontos feladatot soha ne bízz olyan gépre, amit egyedül is fel tudsz emelni!
(#55) kamikaze boci válasza _Petya_ (#54) üzenetére
Le szokás szedni, ha egyszer megbontottad. Merthogy kicsi a valószínüsége, hogy ugyanoda megy vissza (a fólia egyik fele általában a procin, másik fele a hűtőn ragad.) Viszont nem lesz semmi baja akkor sem, ha nem szeded le. Lehet, hogy 1-2 fokkal melegebb lesz.
egyéb állatfajták: www.egérmúzeum.hu

átlagos olcsó asztali DVD játékosok viszik az SVCD-t?

főleg azok.a márkásabbak/sony,philips stb/ nem igazán támogatják,persze egy-két típus/az említett márkáknál/ mindíg található ami viszi.másrészt a nonémek nem cicóznak a megkutyult bitrátával sem.főleg ha vcd-t húztál fel a szabványtól eltérő bitrátára.ezeknél remeghet a kép, stb.

ok, köszi
a suliban kéne levetíteni egy filmet amit csináltunk, és egy yamada DVD aparát áll rendelkezésre. Asszem beviszem DVD-n, SVCD-n meg VCD-n is.
Írható DVD-ből mit játszik nagyobb eséllyel, +ost vagy -ost?
a film kb fél óra, úgyhogy 1 cd-re tök jól rámegy SVCDben...
Miért nem tudja öcsém (korlátozott user) futtatni a játékokat? Rendszergazdaként telepítettem a gammákat de nem mennek nála, mindig különböző hibákra hivatkoznak (pl. ''***FATAL*** string manager failed to initilaized properly'', vagy ''DirectX 7.0 szükséges legaláb'' miközben 9 van fent)
Religion – causing genocides over differing imaginary friends

önmagad megadtad a választ: mert rendszergazdakét telepitette, de nem bizots, hogy minden usernek megvan a joga futtatni, vagy nem minden usernek tetted fel...
erre tudok csak gondolni.. vagy javitsatok ki, ha tévednék/hülyeséget mondanék
Illusztrálok, tehát vagyok
sztem nagyon nem valószínű h ez lenne a probléma forrása. korlátozoztt user nem tehet fel semmit, amit redszergazda telepít azt nem használhatja más. szép is lenne.
vmi más 5let?
egyébként meg mikor korl. user telepít akkor a windóz (xp) kéri a rendszergazda jelszavát, h engedélyezze az installt. red alert 2 speciel nem kérte ezt a kódot mikor öcsém telepítette, mián felment, de aztán persze nem akart működni. na leszedtem, felraktam én rendszergazdaként de úgy se megy, csak nálam.
Religion – causing genocides over differing imaginary friends

Hali,
van egy honapom, a háttere egy kép. Itthon 800x600-ban nézem a képet, első kérdésem:
1. Mekkora legyen a backgroundkép, hogy pont ne legyenek a széleken az idegesítő csúszkák, de ne is legyen túl kicsi? (775x434 talán?)
2. Igen ám, de ha valaki majd más felbontásban nézi meg, a gombok, a kép meg minden szétcsúszik, és egy nagy rendetlenség lesz az egész lap. Ha jól tudom van valami auto resize vagy ilyesmi parancs, de ha nincs az sem baj, lényeg, meg lehet oldani, hogy mindig a resolution-nek megfelelően jöjjön be az oldal?
remélem érthető voltam, köszi a segítséget
Bazsiii
How much wood would a wood chuck chuck, if a wood chuck could chuck wood?

Még mindíg keresek lehetőleg ingyenes tiff vagy bármilyen képformátumból pdf konvertáló programot, acrobat kilőve.
Előre is köszönöm!:)

Tudna valaki valamilyen jó magyarosítás oldal linkelni (játékokhoz)?

Dimarson igen.
http://just-tea.hu

www.gamehunter.hu

Pedig szerintem igaza van, aki azt mondta, hogy mint user nem tud mit kezdeni! Agyjál neki több jogot, külömben marad a passziánsz! Pl. TE raktad fel a direct x 9-t, de nem minden usernek, ezért neki az alap 7-s verzió megy, maximum! Ha Ő is fel tudná rakni, akkor részben megoldódna a gond. Csináld azt, hogy adsz neki nagyobb jogosultságot a telepitésre, és mikor felrakta, korlátozzad vissza, hátha akkor menni fog. Külömben marad a tamagochi, szerintem. Mint ahogyan a vállalati gépen sem tudok én pl. telepíteni, és futtatni semmit, amit nem engedélyeznek nekem, mint user! :P
Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 http://bf2s.com/player/45446900/ | Pentax K200D dupla kit+gripp | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert | Zboard billentyűzet+BF2 kieg

Egy példa. Ha a rendszer gazdi előre megadná a jövöheti nyerőszámokat az ötöslottóhoz, akkor sem tudnám megnézni, ha nem ad MINDEN usernek, vagy nekem jogot, hogy megnézzem. UGYE??? Remélem, vili? :B
Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 http://bf2s.com/player/45446900/ | Pentax K200D dupla kit+gripp | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert | Zboard billentyűzet+BF2 kieg

az én problémámra nem tud esetleg valaki megoldást? KovácsUr nem vagy itt?
How much wood would a wood chuck chuck, if a wood chuck could chuck wood?

Nem nyitok ennek külön topikot, plíz help mí!
Vettem egy új színes HP tintapatront, mert egy halom borcimkét kellett kinyomtatnom, és biztos voltam benne, hogy nem lesz elég a maradék festék. Úgy tűnt igazam van, be is tettem az újat, kinyomtattam vele egy tesztoldalt, minden rendben. Közben észrevettem, hogy csupa mocsok az előző patron, alkoholos fülpucolóval megtisztítottam, visszatettem, és gyönyörűen működik. Most viszont itt van két működő patron, és az egyik nem fér be a nyomtatóba.
KÉRDÉS: Beszárad-e a patron, ha nem zárom le légmentesen? Ha igen, mennyi idő alatt? És hogyan tudom lezárni? Sööegítsééééég!! :U
Ez bebizponyított tény, még a TV-ben is bemutatták! - by klepto

Viszonylag gyorsan (akár pár óra alatt) be tudnak száradni, legalábbis amelyekkel én találkoztam. Elvileg a nyomtatóhoz adtak egy dobozt, amiben tudsz egy patront tartani.

Lehet, hogy nagyon egy paraszt modder hozzáállás, de mi van ha öntök a fejre egy kis melegragasztót? Az hermetikusan lezárja, és alkalomadtán viszonylag könnyen le lehet szedni... :F
UI: Köszi a gyors választ!

Tele van a tököm, mikor leszek már őstag?!

:C
Jó ötlet, bár nem vagyok benne biztos, hogy nem zárná-e el teljesen azt a nagyon apró kis lyukat, amelyikből a tintát szokta kipréselni a cucc... Ha biztos vagy benne, hogy teljesen ki bírod szedni utána, akkor hajrá.

Hótkomolyan érdekel, hogy mikor lesz az emberből őstag.

1500-tól.ha jól tudom
[Szerkesztve]
Soirée...

itt nézz körül
[L]http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=20151&arc=f[/L]
Soirée...

Minek vettél rögtön újat? Az enyémet megtöltettem és tökéletesen működik, pedig már néhány hónapja üresen állt a gépben. 1200Ft/szin. Egyébként a feketét le lehet ragasztani akár ragasztószalaggal is, a szineset nem tudod lezárni mert állítólag átszívódnak a színek egymásba.

Ebben a stílusban nyomva remélem soha. Elég visszataszító hozzáállás.

2011 post után lehal a fórummotor vagy mi? :DDD
My password is ' or '1'='1' -- ' - Elado felkonfig - http://bit.ly/IGCQGz

Nem hagytam esélyt az átszívódásra, adtam a pofájának ragasztópisztollyal. ;]
Azért vettem újat, mert a környéken nem találtunk utántöltőt, és elég sürgős nyomtatnivalóm van. Ráadásul nem én fizettem... :DDD

Jó, akkor 2:2 az állás. Az előbb nyitottam egy topicot a témában. ketten jót mosolyogtak, és veled együtt ketten meg fölháborodtak. Eszembe se volt senkit se sérteni. Szerintem senkinek se ártott, hogy kiborulva, de egyben poénosan fölkiáltottam, hogy hol van már az a ponthatár. Persze sokkal szárazabban , vagy udvariasabban is megkérdezhettem volna. Mindenesetre ''majdnem-őstagként'' már van annyi tapasztalatom, hogy hogyan kérdezzek/írjak ide.

Köszi.

Na, én is feltennék egy-két kérdést.
1. Mivel takarítsam le a ForceWare-t?
2. Milyen drivert tegyek fel 9800Pro-hoz?
3. Mivel tuningoljam?
Sorry a lámaságért, ez az első ATi kártyám... :B :D:DD

1.NVIDIA Driver Uninstall
2.Windows reboot safe módban (F8 rögtön a BIOS self post után)
3.Detonaror RIP/Det. Destroyer vagy Driver Cleaner nevű progikkal lemaratni a maradék driver piszkokat
4.A Start menü Futtatás opcíóval futtatni a Regedit-et (Gépeljétek be, hogy Regedit-->Enter) Majd a Regedit--->HKEY_LOCAL_MACHINE--->SOFTWARE--->NVIDIA Corporation-t teljesen törölni (jobb click-->törlés).
Utánna a HKEY_CURRENT_USER--->SOFTWARE--->NVIDIA Corporation -t is törölni.
5.Tegyétek a rendszermappákat láthatóvá, majd a filekezelőből keressétek meg a C:WindowsINF könyvtárat. Majd Jobb Klikk-->Keresés ide az Egy szó vagy kifejezés rublikába írjátok be ezt, pontosan így: nvidia display majd enter.
Ekkor a keresés eredményeként .INF kiterjesztésű file-okat fogunk találni, jegyezzük fel őket (nyugi nem lessz sok, ha maradt még eggyáltalán) és az INF könyvtárba belépve keressük meg és töröljük őket a .PNF kiterjesztésű párjukkalat eggyütt. Tehát ha van egy pl. NVIDIAkaka.INF nevű fájl akkor van egy NVIDIAkaka.PNF párja is, halál rájuk!
6.Reboot normál módban
7.A rendszer mostmár tiszta mint a szűz hó, mehet az új driver Install!
* Persze nem kötelező
/ÉS A REGISTY-nél meg az .INF/.PNF-ekkel NAGYON VIGYÁZNI!/
Nem Én írtam, itt találtam.

A registryből inkább nem szedek ki minden nVidia Corp. cuccot, mert az nForce2 nem értékelné... :D Egyébként thx.

Akkor a legtisztább ha újra rakod rendszert :D
Mert így lehet, hogy nem lesz olyan teljesítményű, de ez korántsem biztos.
És ha lepucolsz minden nVidia drivert, akkor mi van? azt is újra rakod a Catalyst vagy Omega elött. Jah amúgy 4.4-est rakj föl

Nem rakom újra, mert nincs most éppen tartalékvinyó, amire kimenthetném a létfontosságú cumókat, anélkül meg nem telepítek Win-t. Fő a biztonság.
4.4 jön le, rögtön utána meg a legfrissebb Omega. Aztán mehet a 9800Pro... :D

Hogyan lehet egy hozzászólásba képet is beilleszteni???

Szedd le mindenképpen, nem hőátvitelre van ott szerintem hanem az oxidképződést megakadályozandó. Kis teljesítményű processzor elmegy úgy is , egy erősebbet nem kockáztatnék.:)

[ IMG ]kép url-je[ /IMG ]
Szóközök nélkül. Egyébként olvass bele az alapelvekbe, ott le van írva.
(#92) kamikaze boci válasza Satu (#90) üzenetére
Hővezető, felületkiegyenlítő.

Nem tudjátok miért van hogy az AIDA-ban az FSB néha leesik 140-150-re?
166-van állítva. Ha újraindítom a gépet akkor visszaáll 166-ra. Lehet hogy táp?
(#94) jerry311 válasza kamikaze boci (#92) üzenetére

fóliát mindig le kell szedni.
fóliák inkább tartoznak a hőszigetelő közé mint a hővezetőkhöz :))
My password is ' or '1'='1' -- ' - Elado felkonfig - http://bit.ly/IGCQGz
(#95) kamikaze boci válasza jerry311 (#94) üzenetére
Amikor fóliáról beszél, valószínüleg a proci és borda közötti hővezető, felületkiegyenlítő lapkára gondol, én csak átvettem a terminológiáját, nehogy megzavarjam. (De a smileyből ítélve, ezt úgyis tudod:D)
Szerk.: a mostani procimról már vagy 3x leszedtem a hűtőt, a maradványokat egyszer sem. Lusta vagyok, meg úgysem hajtom agyon, meg jó a hűtőm:) Mint mondtam, egy-két fokról van szó. Viszont egy korrekt szerelésnél illik.
[Szerkesztve]

szerintem + és - egyaránt lejátszható a yamadán,de SZERINTEM/ÉN véleményem/a mínusz a legbiztosabb.én csak mínuszra dolgozok és nem volt gondom a lejátszhatósággal.persze philipsbe azért nem tenném be a lemezt.tudod a philips a +-os szabvány nagy-nagy kampányolója.

Köszi!!:)

tudom,hogy tagságomat tekintve még csecsszopó kisbaba vagyok,de érdekelne hogy mikortól és hogyan tudok én is hozzábiggyeszteni a mondókám végéhez olyan kis cukorfalat ,ugribugri,színes kis kerek bigyókat.....soxor jó lenne,mert jobban kitudnám mutatni velük a lelkiállapotom éppen aktuális labilisságát/nem labilisságát...

Bármikor megteheted.
Ha új hozzászólást írsz, alul vannak a smiley-k, és ha 2mp-ig ott tartod az egered, megmutatja mit kell beírni hozzá.
Bazinga!