Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb hardverek  »  Azonnali kérdések órája Archívum II. (téma lezárva)

(#351) Cruz

Cruz
(fanatikus tag)

Sziasztok segítség kéne!
Egy viewsonic vp171b monitort veszek és DVI csatin keresztül akarom majd üzemeltetni. Az a kérdés, hogy mi a különbség a DVI-I és a DVI-D között? A monitornak DVI-D csatija van. Gondolom én, hogy DVI-D DVI-D kábelt kell hozzá vennem, de akkor mire jó a másik? A videokari hozzá egy ati 9800 pro lesz. Azokon is DVI-D kiment van?
Előre is köszi
Üdv
C.

Az ég szerelmére, mikor Isten azt mondta: ''Szaporodjatok és sokasodjatok!'', nem azt mondta: ''mint a nyulak''...

(#352) Cruz válasza Cruz (#351) üzenetére

Cruz
(fanatikus tag)

És még egy kérdés, mi a különbség a DVI-D single link (18p-1/18p-1) és a DVI-D dual link (24p-1/24p-1) kábelek között?
Thx előre

Az ég szerelmére, mikor Isten azt mondta: ''Szaporodjatok és sokasodjatok!'', nem azt mondta: ''mint a nyulak''...

(#353) Vertic válasza Vertic (#350) üzenetére

Vertic
(fanatikus tag)

rendszervisszaállítással megoldódott :D

'' ... tehát háromig számolj, és ameddig számolsz az három legyen ... ''

(#354) Wolverine

Wolverine
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Nemrég beruháztam egy használt Ti4200-ba, amin a ref. venti helyett Thermaltake hűtés van. Ennek a csatija nem azonos a ref. VGA-nyákra tolható csatijával, ez négy tűs. Sajnos a KT3 Ultra2 lapomon nincs megfelelő csati a ventihez, amire rá lehetne dugni (chassis fan), az meg túl messze van, rövid a kábel. Kérdésem: lehet-e valahol olyan kábelt szerezni, amivel a Thermaltake kábelét molex vagy normál venti csatira lehetne kötni?

I'm the best there is at what I do, but what I do isn't very nice. - "Akinek nincs penze jatekra, ne vegyen xbo360-at meg melle 40"-es LCD tv-t es akkor nem kell sirni, hogy draga a jatek, ilyen egyszeru." (tiv)

(#355) L3zl13 válasza Wolverine (#354) üzenetére

L3zl13
(PH! nagyúr)

4 tűs? Nem Floppy táp?

Aki hülye, haljon meg!

(#356) Wolverine válasza L3zl13 (#355) üzenetére

Wolverine
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Hú, hát azt meg se néztem én marha... Holnapra kiderítem, mert nemvagyok otthon, ot meg nincs net.

I'm the best there is at what I do, but what I do isn't very nice. - "Akinek nincs penze jatekra, ne vegyen xbo360-at meg melle 40"-es LCD tv-t es akkor nem kell sirni, hogy draga a jatek, ilyen egyszeru." (tiv)

(#357) Wolverine válasza Wolverine (#356) üzenetére

Wolverine
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Hopp... Megnéztem a Tt honlapon, szerintük 3 tűs a csatlakozó. Én meg nem emlékszem fejből, de lehet (Orange Orb, ha minden igaz) :B

(#358) Cruz

Cruz
(fanatikus tag)

UP!
#351 és #352

(#359) Bazsiii

Bazsiii
(tag)

Hali,
még mindig az a kérdésem, meg lehet-e azt csinálni, hogy az oldalamon a flash movie töltődjön be utolsónak? Már csak ez hiányzik, pls help!
köszi!
Bazsiii

How much wood would a wood chuck chuck, if a wood chuck could chuck wood?

(#360) L3zl13 válasza Cruz (#358) üzenetére

L3zl13
(PH! nagyúr)

A 352-t nem tudom, de a 351-re:
DVI-I egy csatin egyszerre analóg és digitális jel is. Ezért DVI-I-átalakíthatóval átalakítható normál monitor csativá is.
DVI-D csak digitális jel megy.

Egyértelműen a TFT-n nincs értelme DVI-I csatinak, mert ha már DVI-n használjuk a TFT-t, akkor úgyis a digitális jelet használjuk. (Meg úgyis van mellett külön D-SUB bemenet.)
Ellenben a kártyákon általában DVI-I csati van, hogy ha akarjuk használhassuk második analóg monitorral is (adapter segítségével).

Aki hülye, haljon meg!

(#361) Cruz válasza L3zl13 (#360) üzenetére

Cruz
(fanatikus tag)

Köszi!
Most már tiszta. Kell egy pöpec kis DVI-D kábel, oszt jóvan.
:)

Esteleg háromötvenkettőre valaki?

(#362) Gergeli

Gergeli
(tag)

Keresek régi processzorokat

(#363) Gergeli

Gergeli
(tag)

Nem tud valaki 1 boltot, ahol lehet utp (cat5 vagy jobb) kábelt méterre kapni?

Keresek régi processzorokat

(#364) !attis!

!attis!
(tag)

Hallika Mindenkinek a Kérdésem a következő:
ADot egy Bx-es alaplap PIII, Celeron 850 Mhz + 256 SD Ram (SAjnos a pontos adatait nemtom fejből)
Az lenne a gondom, hogy nem hajlandó 40Gb-os maxtort fölismerni a BIOSZ!
Egyszerüen csak belefagy az autodetectbe!Mit csináljak ? Miért lehet ez?

Eladó Geforce 9500GT, Nokia C5-00 érdeklődni pü-ben.

(#365) L3zl13 válasza !attis! (#364) üzenetére

L3zl13
(PH! nagyúr)

Szar vinyó vagy régi BIOS. Nem lehet, hogy az adott BIOS csak 32GB-ig kezeli a vinyókat?
Próbálj frissíteni ha tudsz.

Aki hülye, haljon meg!

(#366) !attis!

!attis!
(tag)

Hahó vaki segítsen!
Ha lehetne akkor még idén !:)

(#367) L3zl13 válasza !attis! (#366) üzenetére

L3zl13
(PH! nagyúr)

Öööö.... :U

Aki hülye, haljon meg!

(#368) !attis!

!attis!
(tag)

Hol tok leszedni frissítést a BIOS-hoz?
HOgyan kell?

(#369) TrollBalint válasza !attis! (#368) üzenetére

TrollBalint
(őstag)

A gyártó oldalán szokott lenni.
ha jól tudom két lemez kell hozzá, egyik a boot lemez, másik a frissítés.

Két IBM PC/XT/AT/... beszélget: - Tudtad, hogy mi kompatibilesek vagyunk? - Heeeeeeee.... ?????

(#370) L3zl13 válasza TrollBalint (#369) üzenetére

L3zl13
(PH! nagyúr)

Általába 1 flokira ráfér a boot meg a firssítés. De a többi stimmel.

Aki hülye, haljon meg!

(#371) !attis!

!attis!
(tag)

CSak annyi a Bibi HOgy nemtom az alaplap típusát!
Mivel nézzem meg?
Vami ilyemi van rajt!
Via V6bx 1.5 !
De a chip készlete Intel!=>> ez tuti!
Akkor milyen típusú lehet?

(#372) L3zl13 válasza !attis! (#371) üzenetére

L3zl13
(PH! nagyúr)

A BIOS-ból esetleg, vagy csekkold AIDA-val hátha felismeri.

Aki hülye, haljon meg!

(#373) Wolverine válasza Wolverine (#357) üzenetére

Wolverine
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Na, megneztem a biztonsag kedveert es a kartyan 2 tus, a Tt-n 3 tus csati van. Van erre valami osszekoto kabel?

(#374) hezso

hezso
(senior tag)

Azonnali kérdés:
egy 2500+ Barton konfig, mi éri meg jobban?(választani kell, a jobb sebesség a nyerő, emellett ha esetleg számít még lesz 120GB hdd+CDíró+DVDíró benne, oprendszer XPlesz, játék(főleg FPS)/office gép):

1. 1024MB ram+9600(sima)
2. 512MB ram +9600pro(vagy inkább XT)

Elsőre szavazok, de nem vagyok biztos, fontos lenne.

Előre is köszi.

(#375) Flameus válasza hezso (#374) üzenetére

Flameus
(fanatikus tag)

512 MB ramot nehezebb húzni, mint egy 9600 np-t.
Ha érted mire gondolok? :D Szóval +1 az egyes verzióra.

None of Ain't - Ni Lovagjai CS-S FUN Clan - www.nilovagjai.hu

(#376) hezso válasza Flameus (#375) üzenetére

hezso
(senior tag)

értem :) bár a vidkari húzásán még nem gondolkodtam, ez a tunning mánia nem az én műfajom... De lehet egyszer még ráadom a fejem

(#377) macy

macy
(senior tag)

Na volna itt egy kis problem!
A gépem teljesítménye lecsökkent. Megnéztem a feladatkezelőben, a proci 24%-on megy, a lapozófájl pedig 630MB és folyamatosan nő!
Ez mitől lehet???

(#378) macy

macy
(senior tag)

SEGÍTSÉG! Már több mint 1giga!

(#379) macy

macy
(senior tag)

Ezúton köszönöm az MSI-nek, hogy a sz@ros Media Center Delux elb@szta a winfost! Hálám üldözze őket a sírig:(((

(#380) Batman

Batman
(VIP)
LOGOUT blog

Hi all!

Az Explorerben hogy lehet kikapcsolni azt a funkciot hogy megjegyezze a jelszokat és beírja helyettem őket!

Köszi

A Rák ellen az Emberért a Holnapért! - "..ez csak azt bizonyítja, hogy a Firefoxtól maximum a pöcsöd érzed nagyobbnak, de ugyanolyan hüje maradsz a számítógéphez..." by moonman

(#381) anulu

anulu
(PH! nagyúr)

Annyi lenne a bajom, hogy M$ Virtual PC 2004 alatt, ha beleklikkelek a virtuális PC-be, használom az egeret, akkor hogyan tudom ''kiszabadítani'' belőle? Vmware alatt ment a dolog, de itt egyedül Ctrl+Alt+Del-lel sikerült, mikor is feljött az XP task managere. Pls help, fontos lenne...

''Ha egyszer meghalok, ne kérdezd meg, miért büdös a lábam!'' | Feel the power! Intel Core i7 | Windows 2008 R2 | MCSA+M / MCTS Exchange 2007 / MCITP-SA/VA/Ent Messaging Admin 2010 | PSN: anulu1982 | STOP ACTA!

(#382) anulu válasza anulu (#381) üzenetére

anulu
(PH! nagyúr)

megvan, ne keressétek :)

''Ha egyszer meghalok, ne kérdezd meg, miért büdös a lábam!'' | Feel the power! Intel Core i7 | Windows 2008 R2 | MCSA+M / MCTS Exchange 2007 / MCITP-SA/VA/Ent Messaging Admin 2010 | PSN: anulu1982 | STOP ACTA!

(#383) Bazsesz

Bazsesz
(őstag)

Hi!

Lenne egy kérdésem. VEttem ma egy írót, és szeretném megkérdezni róla a véleményeteket.

Író: LG 52×32×52×
HL-DT-ST CD-RW GCE-8525B

Erről valami vélemyény? Zacsis kiszerelésű, adtak hozzá egy Nero-t, és ez került így 8330 HUF-ba.

Üdv: Balu

''Játék a szavakkal mintájára Dúd a betűkkel :d Előadja Bazsesz művészúr :)'' by Esmein

(#384) TrollBalint válasza Batman (#380) üzenetére

TrollBalint
(őstag)

Eszközök/internetbeállítások
tartalom fülön van egy olyan gomb, hogy automatikus kiegészítés, rányomsz, a kis ablakban meg ki veszed a pipát a ''jelszavak mentése előtt rákérdezés'' elől

Két IBM PC/XT/AT/... beszélget: - Tudtad, hogy mi kompatibilesek vagyunk? - Heeeeeeee.... ?????

(#385) TrollBalint válasza Bazsesz (#383) üzenetére

TrollBalint
(őstag)

Azt mondják az Lg cd írók jók, ha szobatársamnak is olyan van, azt hiszem ugyanez a tipus, eddig nem volt vele semmi baj. De esetleg nézz tesztet:
[L]http://tesztelo.hu[/L] ha jól emlékszem itt van róla

(#386) renegade válasza Bazsesz (#383) üzenetére

renegade
(fanatikus tag)

Az LG-k megbizhato kategoriat kepviselnek, jot valasztottal. Csak eszedbe ne jusson 52x-esen irni rajta.

Aki angyalt keres, de csak a szárnyakra figyel, könnyen lehet, hogy libát visz haza

(#387) Bazsesz válasza renegade (#386) üzenetére

Bazsesz
(őstag)

Mert? Miért ne írjak vele 52X-esen?

Esetleg bocs a lámaságért, de előtte 4×-es Philipsem volt. Csak meghalt szegény. :(

''Játék a szavakkal mintájára Dúd a betűkkel :d Előadja Bazsesz művészúr :)'' by Esmein

(#388) TrollBalint

TrollBalint
(őstag)

sziasztok, megtudná nekem valaki mondani hogy a pdi kiterjesztészt mivel tudom megnyitni? Sürgös lenne, előre is kösz :))

(#389) Loretto

Loretto
(MODERÁTOR)

valaki tud abban segíteni hogy mivel mérik/mérjak zajszintet?vagy ehhez vmi speckó cucc kell?

Soirée...

(#390) Bazsiii

Bazsiii
(tag)

Hali,
valaki megnézné, hogy

http://kedvesnaplom.uw.hu/niagara/niagara1falls.jpg

címen működik-e az image resizing?
Mert nálam be van állítva az explorerben és mégsem műxik és mégis scrollozni kell, amit nem szeretek. Valaki tud esetleg erre megoldást?
köszi
Bazsiii

How much wood would a wood chuck chuck, if a wood chuck could chuck wood?

(#391) Wildmage válasza Bazsiii (#390) üzenetére

Wildmage
(senior tag)

Nekem beállította a képet középre. Megoldás passz :(

(#392) Balli

Balli
(őstag)

Az ebay nevű licitálós internetoldalnak mi a magyar változata?

Athens 2004

(#393) Loretto

Loretto
(MODERÁTOR)

#389?

Soirée...

(#394) w9033626

w9033626
(fanatikus tag)

Az a gondom, hogy valami *.vrml player kellene. Ha valaki tudna nekem segiteni valos linkkel, azt megkoszonnem!

(#395) micro

micro
(PH! addikt)

Valami jó registry tisztító progit keresek!
Mit ajánlotok?

Klaviatúra, képernyő, EGÉR!, meg az a doboz, tudod a gép LELKE..

(#396) mdk01

mdk01
(őstag)

Az a gyors kérdésem volna hogy a pioneer 107es cd és dvd írási sebességi is EGYENLETESEN nő úgy mint a Nec2500A-é?(írás közbe)
THX

[Szerkesztve]

(#397) oregcsóka

oregcsóka
(őstag)

Urak, valaki megtudja mondani, hogy a registry-ben hol tudom megnézni az XP aktivációs kódját?

''Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd.'' /Mahatma Gandhi/

(#398) Wolverine

Wolverine
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Vajon túlélheti az XP az alaplapcserét, ha a többi alkatrész azonos marad a gépben, vagy reinstallra kell számolni? (amennyire tudom, nem javasolt az ilyesmi, de hátha...) MSI KT3 Ultra2C-t cserélnék pl. AsRock K7S8X-re.

[Szerkesztve]

(#399) Som@ válasza Wolverine (#398) üzenetére

Som@
(őstag)

Szerintem erre az élet fogja megadni a választ.
Nincs egységes koncepció erre. Legalábbis én még nem találkoztam vele. :(
Nekem is sikerült már alaplapcsere XP reinstall nélkül. De volt olyan is, ahol fel sem állt a rendszer...

Hát persze...

(#400) L3zl13 válasza Wolverine (#398) üzenetére

L3zl13
(PH! nagyúr)

Ha az IDE vezérlő más akkor esélytelen. Ha azonos akkor talán, de akkor is ajánlott a re.

Aki hülye, haljon meg!

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb hardverek  »  Azonnali kérdések órája Archívum II. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.