Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb hardverek  »  Azonnali kérdések órája Archívum II. (téma lezárva)

(#301) Doviziozo

Doviziozo
(senior tag)

Na végre megvan amit kerestem:
http://www.8dimensional.com/video-card-reviews/index.html

:DDD :DD :DDD :DD

Forza Rossoneri!

(#302) Balli

Balli
(őstag)

HELP!

Virusos lett a gépem s nem birom kitörölni. A virus: Trojan horse. Futattam az AVG, felismerte de nem birta eltávolítani. A TrojanHunter 3.8-at nem birom futtatni mert lejárt a demo ideje, regebbi TrojanHuntert meg nem találtam.
Mivel birom eltávolítani?

Athens 2004

(#303) Vaze

Vaze
(senior tag)

Hello...
Mitol van az hogy Restart utan varnom kell kb 2 percet meg bejonn az Internetem,meg csinalhatok valamit a gepen?
XP Home-van a gepen!!XP Proff nal nemkel varnom semmit..

No Comment......!!!!!!

(#304) Viktor77 válasza Vaze (#303) üzenetére

Viktor77
(MODERÁTOR)

Már le lett írva.

Adj a hálókártyádnak fix IP címet.

Bazinga!

(#305) REAL WORLD

REAL WORLD
(tag)

Sziasztok!

2 fontos és sűrgős kérdésem lenne! Mind a kettő 1-1 DVD íróval kapcsolatos.

1.
Adva vagyon egy Sony DRU-510A dvd író. Tök jó, 1.0d firmware-val használtam és így már tudta a -os lemezeket 4x-esen írni. De ha egy lemezt akartam beolvasni, akkor sajnos nem megy 2x-es sebesség fölé!!! Van-e erre valami megoldás? Kiadtak egy új firmware-t, de nem tudom, hogy mit javítottak. 1.0f. Most tettem fel, még nem írtam vele, de az olvasás maradt 2.0x. Szóval lehet-e valahogyan gyorsabb olvasásra kényszeríteni? És mivel jobb az új firmware?

2.
Egy másik íróval is közeli kapcsolatba vagyok. Ez üzemel a fater gépében. LG-4081B. Ezzel pedig az a baj, hogy ha felteszem az Alcohol 120%-t, akkor minden OK. Ha felteszem a driver lemezről a DVD-RAM drivert, akkor az Alcohol elb*szódik. Nem látja onnantól kezdve a DVD írót. A többi szoftverrel nincs baj, a RAM-ot is tudom használni, de az Alcohol 1.4.8 build 1222 nem működik. Próbáltam az Alcoholhoz dirvert frissíteni, de nem ok. Pedig elméletileg már a 4082B is tudja kezelni. Erre tud-e valaki valamilyen megoldást, hogy a RAM is és az Alcohol is használható legyen!

''Welcome to the REAL WORLD!'' (Matrix)

(#306) Bazsiii

Bazsiii
(tag)

Hali,
nagy gondban vagyok. Csináltam egy honlapot,

http://kedvesnaplom.uw.hu/stories/stories.htm

kérdéseim:
1. a photos linknél egy drop down menünek kéne kinyilni, nem teszi. Dreamweaverben minden oké vele. Esetleg valami spec. parancsot elfeledtem? Az összes komponens fenn van a szerveren.

2. Az alább lévő pdf linkekre nem töltődnek le a doksik, hanem 404 errortt ad az uw, holott azok is mind fenn vannak. (Igaz csak az első linkje a jó, de azzal sem megy). Van valami spec. eljárás, ahogy pdf-et kell linkelni? Én sima hyperlikbe tettem.
köszi a segítséget!
Bazsiii überláma

How much wood would a wood chuck chuck, if a wood chuck could chuck wood?

(#307) Kalandor válasza Bazsiii (#306) üzenetére

Kalandor
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

2. rosszul linkeltél: ilyenek a linken: file:///C|/Documents and Settings/Balázs/My Documents/Március idusán 2000.pdf

Az E-ink kijelző az egyik legnagyobb dolog, ami a könyvnyomtatás feltalálása óta a könyvekkel történt.

(#308) Bazsiii

Bazsiii
(tag)

Szia Kalandor,

kérlek nézd az elsőt (Czetz János honvéd..), ott kijavítottam a linket és ott sem megy nekem..

(#309) Kalandor válasza Bazsiii (#308) üzenetére

Kalandor
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

már haladunk, de ne használj szóközt és ékezetes betűket a weben a fájlneveknél (máshol sem érdemes persze szvsz)

Az E-ink kijelző az egyik legnagyobb dolog, ami a könyvnyomtatás feltalálása óta a könyvekkel történt.

(#310) Bazsiii

Bazsiii
(tag)

ettől féltem. Akkor szerinted hogy linkeljem be ezt, aminek ez a címe? Az egyetlen megoldás az ékezetek nélkül 1 szó, stb?

(#311) Bazsiii

Bazsiii
(tag)

áp

(#312) w9033626

w9033626
(fanatikus tag)

Srácok! Nincs meg valakinek a yu-gi-oh kártyák?

(#313) ToBeY

ToBeY
(PH! nagyúr)

Abit BH7-E Ebbe a lapba belemegy 2Ghz celeron?Mekkor max ami belemegy?

(#314) fokukac

fokukac
(PH! kedvence)

sziasztok, nem tudjátok, hogy a .jbf kiterjesztésű fájl az milyen fájl, mi nyitja meg? stb.

köszi !

Pleased to meet you - Hope you guess my name

(#315) Bazsiii

Bazsiii
(tag)

Sziasztok,
megfogalmazom új problémám.

adott ez az oldal:
http://dreamin.uw.hu/proba.htm

a photos link egy drop down menü lenne almenükkel. Nem működik, holott dreamweaverben frankón legördül, de az oldalon már meg sem mozdul.

Mindent feltöltöttem a szerverre, html, gif, nem hiáynzik semmi. Valaki esetleg már csinált ilyet és működik is neki pls segítsen, mert megőrülök.
kösziii
Bazsiii

(#316) Vaze válasza Viktor77 (#304) üzenetére

Vaze
(senior tag)

Nemtudok Fix IP cimet adni neki,mert DSL net van,es nem fix ip-es hanem minden kapcsolodasnal uj IP cimet kapok...

No Comment......!!!!!!

(#317) Viktor77 válasza Vaze (#316) üzenetére

Viktor77
(MODERÁTOR)

Ne a kapcsolatodnak, hanem a hálókártyádnak adj fix IP címet. Anyunál is ADSL van, és fix IP címe van a hálókarinak.

Itt van a #25-ös hsz: [L]http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=36819&arc=f[/L]

[Szerkesztve]

Bazinga!

(#318) Vaze válasza Viktor77 (#317) üzenetére

Vaze
(senior tag)

Koszi szepen

No Comment......!!!!!!

(#319) Bazsiii

Bazsiii
(tag)

#315 problémámra esetleg valaki tud tanácsot?
köszi
Bazsiii

(#320) Rolly

Rolly
(PH! addikt)
LOGOUT blog

milyen anyaggal gátolják meg a réz korrozióját a hűtőbordákon

(#321) KovacsUr válasza Bazsiii (#315) üzenetére

KovacsUr
(PH! addikt)

Nálam működik, legördül, csak a nyilak nem jelennek meg a menüpontoknál (az 'arrows.gif' nevű fájlt felejtetted el feltölteni, ha jól tévedek)...

So it goes… We stand alone by standing stones and turn them into circles.

(#322) Wildmage

Wildmage
(senior tag)

Hello!
Megjött az adsl-em... A ''baj'' az, hogy valamiért összeakad az adsl modem meg a MSI Pc alert nevű rendszerfigyelő progija. Baromi lassan tölt be. Eltelik vagy 1 perc mire elindul. Nem tudja valaki mi a baja? Azt ne mondjátok, hogy rakjak fel másik ilyen célú progit, mert erre már én is rájöttem! Kösz

(#323) Rolly

Rolly
(PH! addikt)
LOGOUT blog

a kérdésem azonnali jellegű :))

(#324) Rolly válasza Rolly (#323) üzenetére

Rolly
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Segitsetek!!!! !!!!! !!!!! !!!!!

(#325) Flameus válasza Wildmage (#322) üzenetére

Flameus
(fanatikus tag)

Hálózati helyek/tulajdonságok - Helyi kapcsolat/tulajdonságok - TCP/IP kijelöl majd tulajdonságok.
IP cím: 10.10.10.1
Alhálózati maszk:255.255.255.0
Szord meg sajttal és kész is van. :D
Nem akad össze semmivel, nyugi!

None of Ain't - Ni Lovagjai CS-S FUN Clan - www.nilovagjai.hu

(#326) Wildmage válasza Flameus (#325) üzenetére

Wildmage
(senior tag)

Köszi!
Még mindig nem olyan gyors, mint ami volt, de határozottam javult a dolog vagy 20 mp-et :D

[Szerkesztve]

(#327) tkesy

tkesy
(őstag)
LOGOUT blog

Opera 7 alá be lehet integrálni úgy külső letöltésvezérlőt (pl reget), mint az IE-be?
És ha igen, hol?

--------- THE TRUTH IS OUT THERE --------- --------- I WANT TO BELIEVE -------- --------------->> 1968-2008 McLaren - 40 Years of Grand Prix Wins <<--------------- ------------------------------->> 1999-2011 R.I.P. ROXY 96.4 <<-----------------------------------

(#328) Shim válasza tkesy (#327) üzenetére

Shim
(őstag)
LOGOUT blog

flashgetről biztosan tudok. az oldalán ott van opera plugin abban van leírás is.

Religion – causing genocides over differing imaginary friends

(#329) Shim

Shim
(őstag)
LOGOUT blog

fototar.origo.hu
hol van itten az elfelejtett jelszó? nemtok bejelentkezni, csak arra tudok gondolni, hogy rosszul emléxem a jelszóra (mivel ez kért bele kis- és nagybetűt meg számot is, és ilyen nekem előtte nem volt)

Religion – causing genocides over differing imaginary friends

(#330) Rolly

Rolly
(PH! addikt)
LOGOUT blog

:((( senki sem tud segíteni? :(((
:) vagy mégis? :)

(#331) Wildmage válasza Rolly (#330) üzenetére

Wildmage
(senior tag)

Csak, hogy ne érezd magad elveszettnek :) Én nem tudom :(

(#332) Bazsiii

Bazsiii
(tag)

Hali,

meg lehet csinálni azt valahogy, hogy az oldalamon a flash movie töltödjön be utoljára? Vagy hogy várjon 3mp-t míg elindul?
köszi
Bazsiii

(#333) Kalandor válasza Bazsiii (#332) üzenetére

Kalandor
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

ez nem így megy. hisz más idő alatt tölti le az oldalt egy sima modemes és egy ADSL-re kötött gép

(#334) taltos

taltos
(senior tag)

Üdv!

Xp van fent azon a gépen, ami előtt most ülök. Lenne egy linkem egy videóra. Le szeretném tölteni. Semmit nem telepíthetek ide! Ha beírom a böngésző menujébe, akkor mindíg a WMP-t indítja be.

Kérdés: hogy töltsem le a gépre?

(#335) taltos válasza taltos (#334) üzenetére

taltos
(senior tag)

Senki :(

(#336) L3zl13 válasza taltos (#335) üzenetére

L3zl13
(PH! nagyúr)

Biztos van valami beállítás, de ha más nem:
készítesz egy xyz.html nevű fájlt ezzel a tartalommal:

<A HREF=''fájl címe''>Klikk</A>

Ahol a fájl címe helyére beírod a linket.
Utánna megnyitod a file-t, jobb klikk a linken, és cél mentése másként.

Aki hülye, haljon meg!

(#337) Memphis

Memphis
(tag)

valaki tudna nekem segiteni?
kéne nekem Ati Rage XL 2x AGP Driver
előre is köszi

Ha ma nulla CELSIUS fok van és holnap kétszer olyan hideg várható, hány CELSIUS fok lesz holnap? :D (bezártam a kiskaput)

(#338) Memphis válasza Memphis (#337) üzenetére

Memphis
(tag)

plz valaki elég fontos lenne

Ha ma nulla CELSIUS fok van és holnap kétszer olyan hideg várható, hány CELSIUS fok lesz holnap? :D (bezártam a kiskaput)

(#339) csudri

csudri
(őstag)

Figy. valaki help me! Most raktunk össze egy gépet Abit IC7, p4-2.4/800, connect 3d 9600XT, 512mb valamilyen DDR ram +a többi cucc. A gép nem indul el, sípol. Hosszú sípolás-szünet-hosszú sípolás-szünet.......

Mi lehet a gond? Már próbáltuk úgy hogy csak ''natúrba'' a lap, ohne memo, ohne zsuga. Volt prószálás csak memoval is. Akkor sem ment. Valami ötlet?

Vortex World Domination

(#340) Cathfaern

Cathfaern
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Ha ilyesmiket dob ki nekem a memtest: [L]http://web.axelero.hu/halmagyi/HWSW/memtest.jpg[/L], meg kékhalált hal a gép, akkor az azt jelenti, hogy rossz a memória, ugye? :U S ha alapon fut minden, akkor egyben azt is jelenti, hogy mehetek kopogtatni a bolt ajtaján, hogy vegyék vissza? :U Ó, de rohadtul nincs kedvem emiatt Bp-re felmacerálódnom :(((

"Nembaj, megvan az ilyen kuruzslások placebo hatása legalább. Kikapcsolod a hibernálást, +10 FPS. Olyan mint autótuningban a street racing matrica a szélvédőn..." by orbano

(#341) Doviziozo

Doviziozo
(senior tag)

Srácok az miért van, hogy hiába up-olom a topicomat (AIW 9800se (hercules)) nem jelenik meg az aktív témák között!

Forza Rossoneri!

(#342) KovacsUr válasza Doviziozo (#341) üzenetére

KovacsUr
(PH! addikt)

Mert a hardver-piacos témák nem jelennek meg az aktív témák között. Parci újítása, egy egész topic foglalkozik vele valahol, ha jól emlékszem :)

[Szerk.]
[L]http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=53838&arc=f[/L]

So it goes… We stand alone by standing stones and turn them into circles.

(#343) Doviziozo

Doviziozo
(senior tag)

Akkor ez fasza! :(

Forza Rossoneri!

(#344) erdoke válasza Doviziozo (#343) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Viszont még lehet, hogy lesz külön Hardverpiacos Top100.:)

Filtörd teknúz sztrím: http://twitter.com/erdoke

(#345) Doviziozo válasza erdoke (#344) üzenetére

Doviziozo
(senior tag)

NOs az akkor Ok :C ! Mert így egy kicsit nehéz szinten tartani a topicot!

Forza Rossoneri!

(#346) ToBeY

ToBeY
(PH! nagyúr)

kérdésem az melyik éri meg jobban Sapphire 9800SE 256bit 128MB vagy Inno3D FX 5900XT?

(#347) b0unCe válasza ToBeY (#346) üzenetére

b0unCe
(senior tag)

szvsz 5900xt
de nezd meg ezt:
[L]http://prohardver.hu/rios3_content.php?mod=20&id=340&p=12[/L]

''Beszél aki keres. Hallgat aki talál, de senki nem ért semmit. Az orvosok a halált. Senki nem ért semmit'' by: k&b: én, szeretlek, téged

(#348) L3zl13

L3zl13
(PH! nagyúr)

Nem akartam új topicot nyitni. Remélem jó lesz itt.

Pár napja láttam valamelyik hardver problémás topicban. Valaki ajánlott egy progit a tápfeszültségek monitorozására, amiben grafikusan lehet monitorozni a tápfeszültségek változását. (Értsd nem csak a pillanatnyi tápfeszt mutatja.)
Valami olyasmiről volt szó, hogy van benne két különböző VCore az egyik általában egyenes, míg a másik szokott hullámozni...

Sajnos nem tudom mi volt ez a progi, és a topicot sem találtam meg.
Ha valaki ebből a homályos leírásból ráismert, akkor légyszives árulja el melyik progiról van szó.

Vagy esetleg érdekelnek más feszültség monitorozó progik, amelyik meg tudja jeleníteni a különböző feszültségértékek ingadozását idő függvényében, vagy tudja loggolni az értékeket.
MBM-t és speedfant már ismerem.

Aki hülye, haljon meg!

(#349) Gergeli

Gergeli
(tag)

Üdv Mindenki!

Hol lehet venni cat5-os kábelt? Nem szerelve kellene, kb 50 méternyire lenne szükségem.

Keresek régi processzorokat

(#350) Vertic

Vertic
(fanatikus tag)

ide is berakom, hátha ezt többen nézik:

Hi!
Kénytelen vagyok most linux alól netezni, mert a windows a mai boot után nem volt hajlandó csatlakozni a szolgáltatóhoz, és fura hibaüzenetet adott.
Kipróbáltam linux alatt, minden oké volt, tehát nem a hálókártya hibás gondolom. Ezután megnéztem még pár rebootot win alatt, hátha csak vmi ideiglenes baromság. De nem. Ezután megnéztem a két hálókártyámat a kapcsolatoknál, és az adataiknál az volt, hogy nem érhető el az adat. Kezdett fura lenni. Persze LAN se megy. Megnéztem az eseménynaplót, és a rendszernél olyan hibaüzenetek vannak, hogy a TCP/IP szolgáltatást nem sikerült elindítani, mert a rendszer nem találja a megadott fájlt.:F Hogyan lehet ezt újrarakni? Aszittem, hogy az xp-ben van vmi mechanizmus, hogy nyomon kövesse ezeket a cuccokat, és újrarakja magának. Viszont régen volt vmi sfc.exe vagy mi a rák ilyen esetekre a win98-ban, ezt most nem találtam. Egyáltalán mit kéne újrarakni, meg ilyenek? Asse értem, hogyan veszhetett el, mikor semmi szörnyűség nem történt, tegnap normál rendszerleállás volt. Igaz outpost firewall-t frissítettem, de az csak nem zavar ilyen mélységben be, meg azután is volt már reboot.:( registryben tdtcp-re találtam bejegyzést csak, de ez a dll megvan, és megvan a tcpip.sys is. szal nem értem.
Nem, nem akarom újrarakni emiatt a windowst, szal ennél építőbbet várok.
Köszi

'' ... tehát háromig számolj, és ameddig számolsz az három legyen ... ''

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb hardverek  »  Azonnali kérdések órája Archívum II. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.