na, akkor elölről :P
van a dugasz, amit az elosztóba dugasz bele :D
ha ez a dugasz földelt, akkor van rajta két olyan horony (bevágás), amibe az elosztóban két kis fémpöcök csúszik be.
no, ha ezt a két hornyot te feltöltöd valamivel (pl. L1 hidak kötése előtti szigetelés) akkor nem folyik bele a záram. teccikérteni? :DDD
nekem ez így bevált.
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Milyen monitort? A-tól Z-ig, a legkisebbtől a legnagyobbig [Olvasd el az #1 hozzászólást!]
Milyen cserélhető objektíves gépet (DSLR, MILC, SLT)? Olvasd el az első hsz.-t !
Nettáblák, tabletek Android op. rendszerrel /MID Apad stb. /
Milyen SSD-t vegyek? [Mielőtt írsz először olvasd el az 1. hozzászólást!]
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hirdetés
[w]
(őstag)
És ezt mér nem csinyájja meg a gyártó? :F
Az igazi hazafiság nem zárja ki mások hazafiságának megértését.

[w]
(őstag)
a gyártó alapból jól gyárt, mi járunk el helytelenül akkor, amikor ezt a biztonsági pontot megszüntetjük!
ezért mondtam, hogy veszélyes földeletlenül használni a cuccokat!
szerk.: viszont így megszűnik a búgás...
[Szerkesztve]
De akkor miért búg, ha minden helyesen vagy gyártva, használva, és a többi? :F Vagy most a földhurkot kell gyűlölnöm, bármi is légyen az? :F
Azt kell gyűlölnöd, aki a lakás/ház műszaki részét csinálta, ugyanis ha a konnektorok földeltek lennének, akkor nem lenne probléma.
Btw. nekem is sikerült megoldani, igaz más módszerrel:
Ugye mint említettem, egész szép kis elosztóhálózat van a szobámban. Kb így néz ki:
konnektor - 1.elosztó - 2. elosztó - 3. elosztó (ezek szépen így sorba egymásba dugva). Eddig úgy próbáltam, hogy vagy mind a hangfalakat mind a gépet a 2.ba, vagy a mindkettőt a 3.ba dugtam. Így búgott. Most viszont kipróbáltam azt, hogy az egyiket a 3.ba, másikat a 2.ba dugtam. Igaz, így is zúg, viszont abból a pozícióból, ahol hallgatni szoktam, olyan hangerőn, ahogy hallgatni szoktam (mármint ha nem szól semmi, csak a hangerőállítót tekerem) nem hallok búgást! :C (közel hajolva hallani, de az kit érdekel). Btw lehet, hogy megpróbálok még egy elosztót beiktatni, hátha úgy jobb lesz :DDD (na jó, ez csak poén volt).
Ja, viszont észrevettem még valamit: ha a kezem odateszem afölé a hangfal fölé amiben az erősítő van, akkor hangosabban zúg, mint ha elveszem onnan a kezem. Ennek mi a magyarázata? (sejtem, de szeretném, ha valaki olyan írná le, aki nálam jobban ért hozzá :P)
"Nembaj, megvan az ilyen kuruzslások placebo hatása legalább. Kikapcsolod a hibernálást, +10 FPS. Olyan mint autótuningban a street racing matrica a szélvédőn..." by orbano
A lakás kivitelezőjét már e nélkül is gyülöltem. :DDD
Ha a konnektor amúgy is földeletlen, akkor teljesen mindegy, hogy a többi csatlakozó milyen :U
"Nembaj, megvan az ilyen kuruzslások placebo hatása legalább. Kikapcsolod a hibernálást, +10 FPS. Olyan mint autótuningban a street racing matrica a szélvédőn..." by orbano
Na tessék! Még szerencse, hogy nem kezdtem azonnal eltömködni a konnektort ész nélkül. :DDD
Mármint úgy értettem, hogy biztonsági szempontból. Tehát ha betekered a cuccost, akkor a biztonság nem fog csökkeni, mivel nem is volt (de ha rám hallgatsz, vársz egy kicsit, nem vagyok 100%-ig biztos a dolgomban).
Én ehhez gyáva vagyok. Örülök, ha a villanykörtét gond nélkül cserélem. :DDD
De ami nekem bejött, azt te is kipróbálhatod...(remélem elosztó használathoz nem vagy gyáva ;])

[w]
(őstag)
ööö, én biztos lemaradtam valahol, mert nem láttam, hol volt írva, hogy a konnektor földeletlen. bocsesz!
ellenben most megnéztem az enyémet és bár az elosztóm földelt, de ez is egy elosztóból veszi a power-t és ha nem szigetelem le a 2. pontot, akkor búg is.
most hogy is van ez? :F
- Privát
- 2004-04-15 19:46:10

.:InnoMan:.
(őstag)
Lenne pár kérdésem amelyekre válaszokat várok:
1:A mobiltelefon adatai(telefonszámok,beérkezett sms-üzenetek....stb.)ezek az adatok a Sim-kártyán vannak?
2:Mi az a GSM?
3:Külön Sim-kártyát lehet venni mobilhoz?
4:Ha egy Pannonos mobiltelóból kiszedem a Sim-kártyát és azt egy kártyafüggetlen telóba teszem be akkor azon a telefonon ugyanúgy meglesznek az adatok(telefonszámok,beérkezett sms-üzenetek...stb)?
5:Körülbelül mennyit érhet most egy 3510-es dobozos,töltövel,papírokkal együtt?
Ennyi kérdésem lenne! :)
Előre is köszönöm a válaszokat:.:InnoMan:.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
CommanDos
(#264) .:InnoMan:. válasza .:InnoMan:. (#263) üzenetére
- Privát
- 2004-04-15 19:49:22

(őstag)
Valaki válaszolhatna!Nem vagyok otthon ilyen ''sim-kártya'' ügyekben! :O
[Szerkesztve]
CommanDos
(#265) .:InnoMan:. válasza .:InnoMan:. (#263) üzenetére
- Privát
- 2004-04-15 19:53:40

(őstag)
Ja és még egy kérdés:
A külön sim-kártya mennyibe kerül? :F
Légyszives válaszoljatok a #263-as hozzászolásbeli kérdésekre is! :O
[Szerkesztve]
CommanDos
(#266) Cathfaern válasza .:InnoMan:. (#263) üzenetére
- Privát
- 2004-04-15 19:56:57
Na, először is nyugi, nem kell fél percenként felhonzi a topicot :)
Másodszor:
1. Általában igen, de ha a telefonnak van külön memóriája, akkor oda is lehet menteni (általában először a sim-re mentenek, s ha az betelet, akkor a memoriába)
3. igen
4. Ha a simre vannak mentve, akkor igen.
#256-ös kérdés: talán nézzd meg a szolgáltató weblapján :U
[Szerkesztve]
(#267) .:InnoMan:. válasza Cathfaern (#266) üzenetére
- Privát
- 2004-04-15 19:59:46

(őstag)
Egy Nokia 3510-nek van belső memóriája? :F :U
Honnan tudom megnézni hogy milyen adat van a Sim-kártyán? :F
Körülbelül mennyit érhet most egy 3510-es dobozos,töltövel,papírokkal együtt? :F
[Szerkesztve]
CommanDos
(#268) .:InnoMan:. válasza .:InnoMan:. (#267) üzenetére
- Privát
- 2004-04-15 20:12:29

(őstag)
Még 2 kérdés: :)
Hogyan tudom megnézni hogy milyen adat van a mobiltelefonon(nem a sim-kártyán hanme a telefon memóriájába)? :F
És ezt hogyan tudom törölni mármnit azt az adatot ami a telefon memóriájába van?
CommanDos
- Privát
- 2004-04-15 20:27:04

(őstag)
#267 #268 Vki válaszoljon!Fontos! :O
Előre is köszönettel
CommanDos

Szalma
(őstag)
(Örülök, hogy sikerült. Ha javult így, akkor szerintem földhurok volt. :) )
Szeretettel:
Szalma

maszat
(senior tag)
Meg tudná valaki mondani, hogy az Intel Grantsdale chipset-nek mi a neve?
(#272) maszat válasza .:InnoMan:. (#268) üzenetére
- Privát
- 2004-04-16 00:10:04

maszat
(senior tag)
A telfonkönyvnél, az üzeneteknél vagy a jétékoknál lennie kellene valahol egy olyan menüpontnak, hogy memória állapota, amit a telefonkönyv/SMS/játékok törlésével tudod kiüríteni.
3510i nek biztosan van, de szerintem a felhasználói kézikönyv vagy az interneten lévő leírások sokat segítenének
Neked nincsen mobilod, és még nem is találkozál újabbakkal?
[Szerkesztve]
915
http://prohardver.hu/rios3_content.php?mod=10&id=5954
"Az élet túl rövid ahhoz, hogy szar borokat igyunk..."

atus
(őstag)
Ugyan nekem fogalmam sincs, de gúgl mondja:
http://www.xbitlabs.com/news/chipsets/display/20040116203935.html
Szerintük Intel Grantsdale-P (Intel i915P)
Ez bebizponyított tény, még a TV-ben is bemutatták! - by klepto

Scorpion
(tag)
Hi. Más lehetőség nincs, csak az, hogy az egér kezdi megadni magát? Nem örülnék neki, ha a Dual optical egerem megadná magát. Lehet, hogy morci leszek. Driver sérülése nem okozhat ilyet?

MUŁĐER
(PH! addikt)
véletlenül letöröltem az nDC++-t,és most sehol nem találom....valaki nem tudja honnan lehet letölteni?:O
Robotika törvényei: 3. A robot megvédi magát halálos fegyverzettel, mert egy robot rohadt drága.

L3zl13
(PH! nagyúr)
www.dcplusplus.com ? :U
Aki hülye, haljon meg!

MUŁĐER
(PH! addikt)
de nekem az nDC++ kéne,az magyar fejlesztés!Nincs fönn sehol(legalábbis google szerint)
Robotika törvényei: 3. A robot megvédi magát halálos fegyverzettel, mert egy robot rohadt drága.

L3zl13
(PH! nagyúr)
Közben rájöttem, bocs.
Aki hülye, haljon meg!

L3zl13
(PH! nagyúr)
Gondolom ez lenne, csak nem megy... :(
[L]http://ndc.srv.hu/[/L]
Aki hülye, haljon meg!

MUŁĐER
(PH! addikt)
4 nap...:O
[Szerkesztve]

MUŁĐER
(PH! addikt)
Esetleg nincs meg valakinek?Kicsi az installja,mélben simán menne!PLÍZ!!:O

Doviziozo
(senior tag)
Sziasztok van egy olyan oldal, ahol egy rakás link van összegyűjtve videokártya tesztekről, szinte az összes tipus megtalálható! Itt a PH-n linkelte be valaki, de sajnos ma új rendszert tettem fel és elvesztek a könyvjelzőim! :(
Ha valaki tudna segíteni, azt megköszönném! :)
Forza Rossoneri!

Wildmage
(senior tag)
Nem tudja valaki, hogy hol lehet Sennheiser pc150-es fejhallgatót kapni emberi áron? A qwerty-ben már láttam, lehet hogy van a Mediamarktban is, de egyik hely sem arról híres, hogy ne lenne olcsóbb hely nála.

Doviziozo
(senior tag)
UP enibádi??
Forza Rossoneri!

engusz
(PH! nagyúr)
[L]http://vganfo.uw.hu[/L]?

Doviziozo
(senior tag)
Nem! egy külföldi oldal, ahol kategóriák vannak pl. ATI 9800 Pro reviews, és akkor ezen belül van egy rakás link, amin 9800 pro tesztek vannak!
De azért köszi :)
Forza Rossoneri!

Vaze
(senior tag)
Hello...
Mitol van az hogy Restart utan varnom kell kb 2 percet meg bejonn az Internetem,meg csinalhatok valamit a gepen?
XP Home-van a gepen!!XP Proff nal nemkel varnom semmit..
[Szerkesztve]
No Comment......!!!!!!

macy
(senior tag)
Nem biztos hogy ez az, de itt is van egy
[L]http://www.digit-life.com/articles2/over2003/[/L]

Doviziozo
(senior tag)
Sajna nem, de hátha valaki tudja, olyan ,mint ahogy az előzőekben leírtam, nem egy oldal amin van 25-30 kártya összehasolítása, hanem ezeknek a linkjei! De azért neked is köszi!
Ha megtalálom belinkelem ígérem! De azért,ha valaki tudja hol van kérem jelezze!
Forza Rossoneri!

_Gudella
(őstag)
kaptam képeket egy .abm kiterjesztésű file-ban. Mivel kell ezt megnyitni?
[L]http://www.filext.com/detaillist.php?extdetail=abm&Submit3=Go%21[/L]
Az E-ink kijelző az egyik legnagyobb dolog, ami a könyvnyomtatás feltalálása óta a könyvekkel történt.

Torry
(PH! addikt)
HELP ME!!!
A videokártyám hűtője elkezdett zúgni de mint az állat!!!
Kivettem megmozgattam semmi.
Sapphire 9600pro
Mit tegyek?
Halihó mindenki!Egy igen egyszerű kérdésem lenne!Létezik e soros portra csatlakozó webcam???Mert az usb-m le van égetve és ha tudom becserélem az usb-s cam-omat egy sorosra!Ma vettem és szerintem túl srága lenne még egy usb-kártyát is venni a kamera miatt!!!
"War.. war never changes"

Torry
(PH! addikt)
Help pls nekem!!!
Nagyon félek ma kaptam a gépet!

Torry
(PH! addikt)
Help!
Sokkal hangosabb mint volt.Zörög meg búg mint állat.
Driver-nek lehet valami köze hozzá?
A legujabb OMEGA van fennt.

KriszBoy
(őstag)
Ez egy vadi új kari?

Torry
(PH! addikt)
Ma vettem.
Egy órája kezdett el így hangosan pörögnni.
De búg ez meg minden.
Megnézegettem a hűtőt, ha basztatom más a hang.
Szóval biztosan az a baj.
[Szerkesztve]