Igen, jól érted.
Aktív hangfal. egy konnektor = egy elosztó? Mert akkor így van, a kezdetektől kedzve, de így is túl hangos. Igazából nem lenne zavaró, ha a hangfalak nem a fejem mellett lennének, és nem éjszaka, szinte teljes csendben akarnék zenét hallgatni. Így viszont zavaró. Viszont amit nem értek, hogy a hangkártyának (külső hangkártya), van külön line-out és fejhallgató csatlakozója, utóbbi erősített. Nos, én a fejhallgatót használom rendesen, viszont az egyáltalán nem búg, sőt (vagy ez amiatt van, hogy a fejhallgató nincs áramra dugva?).
Egyébként eszembe jutott még egy hibaforrási lehetőség: gyakorlatilag a falból kijövő konnektor 2-szer is meg van osztva, mire eljutok addig az elosztóig, amibe a laptop és hangfal be van dugva. Ez okozhatja a problémát?
Egyébként erre a 200/230V-ra én is kíváncsi lennék, hogy miért így van? Btw. hallottam már, hogy a 230V a helyes, csak megszoktam a 220-at :)
"Nembaj, megvan az ilyen kuruzslások placebo hatása legalább. Kikapcsolod a hibernálást, +10 FPS. Olyan mint autótuningban a street racing matrica a szélvédőn..." by orbano