Létezik bizony ;] Sőt, ha jól tudom, még hoszabb is van :U
A kalória olyan állatfajta, aki, amíg alszol, szűkebbre szabja a ruhádat.
Milyen monitort? A-tól Z-ig, a legkisebbtől a legnagyobbig [Olvasd el az #1 hozzászólást!]
Milyen cserélhető objektíves gépet (DSLR, MILC, SLT)? Olvasd el az első hsz.-t !
Nettáblák, tabletek Android op. rendszerrel /MID Apad stb. /
Milyen SSD-t vegyek? [Mielőtt írsz először olvasd el az 1. hozzászólást!]
Létezik bizony ;] Sőt, ha jól tudom, még hoszabb is van :U

870MB-s biztos hogy van.
''Vígan ülünk tort azok fölött akik ellenünk törtek'' -Addams family

Hát ha a bekapcs gombra, a resetre és társaira gondolsz akkor legfeljebb nem indul. Rosszabb nem történhet.
''Vígan ülünk tort azok fölött akik ellenünk törtek'' -Addams family
Igen azokra gondolok :P
Egészen pontosan a : HLED, RST (ez mi a fene?), SPK, SLED, PWR-ON, PLED.
Valaki azt modta, ha rosszúl dugom rá, vagy véletlenűl felcserélem a polaritást, akkor akár el is füstölhet az alaplap :Y Ez ugye azért nem így van :F

Én még nem láttam, de ettől még létezhet... Hol láttál ilyesmit?
So it goes… We stand alone by standing stones and turn them into circles.

egy haver adta hogy írjak rá egysmást.Arra viszont már nem emlékezett hol vette.:((
Robotika törvényei: 3. A robot megvédi magát halálos fegyverzettel, mert egy robot rohadt drága.
Légyszi mondj valamit az ( #1996 )-ra :U

Ühh... Nem egészen tiszta, milyen kábeleket kötögetnél rosszul, de ha nem vagy biztos a dolgodban, a biztonság kedvéért szerintem inkább nézesd meg egy hozzáértővel. :P
So it goes… We stand alone by standing stones and turn them into circles.
lásd 2001-es hozzászólásom :P
Ami a ház elejéből kijön: bekapcsoló/reszet gomb kábelei, power/hdd led kábelei, valamint az előlapi usb kábelei.
[Szerkesztve]

Nézzétek meg az aláírásomban szereplő oldalt!
Szerintetek mi a baja?
Az eggyik napról a másikra elszállt a fele!
Aki ért az e107 motorhoz az legyen szives segiteni!Fontos PLS
Mert a menüket kapcsolgattam ki/be de ezzel sem történ sok változás(nem tudtam kiszürni az adott probémát)
Az oldal motorját nem akarom újratelepiteni! :(
Szval aki tényleg ért hozzá az segitsen!
Előre is köszönettel:
InnoMan
CommanDos
(#2011) .:InnoMan:. válasza .:InnoMan:. (#2010) üzenetére

Nem akarom elvesziteni az oldalt(szval nem akarom újrafeltelepitgetni)
Esetleg fájlokat újratölthetnék annak fejében hogy az oldal eddig(jelenlegi) tartalma nem vész el! :)
CommanDos

Senkinek nem volt gondja,baja PHP motorral azon belül is e107 motorral? :Y
CommanDos

Miért va az hogy bizonyos oldalaknál (pl.: sg) miután megnyitom 5sec-re rá megjelenik egy új hibaüzenetes oldal: DNS ERROR! Felirattal majd ismét pár sec-re rá belöki e helyett az isearch.com-ot?
Athens 2004

Na most meg nem csinálja. Ki érti ezt:F
[Szerkesztve]
Athens 2004

HIHI, semmi kicsit lemaradtam és válaszoltam egy kérdésre az első oldalról :P
[Szerkesztve]
Tudnátok ajánlani egy olyan programot, amivel lehet normálisan DVD menüt szerkeszteni? Eddig a Tmpegenc félét próbáltam, de ott finoman szólva is meg van kötve a kezem, nekem meg egy kicsit több szabadság kéne.
"Nembaj, megvan az ilyen kuruzslások placebo hatása legalább. Kikapcsolod a hibernálást, +10 FPS. Olyan mint autótuningban a street racing matrica a szélvédőn..." by orbano

Van nékem egy partícióm, ami 3,9 gigás. Ha kijelölök rajta mindent, akkor ezek 1,4 gigát foglalnak. Viszona ha apartíció tulajdonságaira kattintok, akkor 3,17 gigabájt foglat helyet ír. Miért? A rejtett fájlok meg vannak jelenítve. Töredezettségmentesítés volt. Újraindítottam a gépet. Uaz. Nem jó ez így, mert kéne a hely.

A Lomtár mérete be van állítva?
A rendszervisszaállítás ki van kapcsolva az adott particíón?
Bazinga!

Nah kikapcsoltam a redszervisszaállítást a partíción, és megnéztem a lomtárat. Minden meghajtóra egy azon beállítás érvényesül. Azonnal törlődnek a fájlok.
Nyomok egy restrartot.
Semmi változás.
[Szerkesztve]

kellékek - rendszerezközök-lemezkarbantartó!
..

Na megoldódott a gond. Jó az 5x.xx-es driver GF2 mx-hez, ajánlom mindenkinek az új játékok is használhatóak egy jó vassal, majdnem Fx5200, bár ez túlzás :).
Azért fagyott az UT, meg a Vietcong, mert a nagy melegben nem bírta hűteni a procit 2,88-on a Glacialtech 4310-es. Most cserélem 4360-asra. tesztelés a mai nap folyamán lesz ...
cybervakond
Nem lehet, hogy csak a szilikon fogyott el?
Ha teszed ami a célod, akkor arra vagy hivatott az életben. http://www.facebook.com/mightybmusic

Mit kezdjek vele. Csak a régen használt fájlok tömörítései vannak. Aztat meg nem törlöm. Amúgy meg csak 250mb. Nekem meg még ezen kívül is több mint 1gb kell még.
Nem oldhatatlanok, csak jól meg vannak húzva. A winyók általában un. torx csavarokkal vannak összerakva hogy minél kevesebben piszkálják :) Egy jobb szerszámboltban lehet kapni őket méretre. (remélem egy rossz példány lesz az áldozat, mert ha egyszer leszedted a fedelét akkor annak annyi...)
Életem első Seagate vinyója egy merev hulla :O
Anyu gépe összerak, örüm, hogy sikerült életem első gépét elsőre összerakni, minden kábelt rendesen bekötni :DD , és kezdem a Win telepítését. A telepítő formáz, a gép újraindul, majd a továbblépés helyett, ismét jelez, hogy a vinyót formázni kell. Ismét megtesz de gyorsformázással, majd gép újraindul, és ismét a Win telepítője formázni akar. Dos boot flopi elővesz, nézzük mi van a HDD-n. Semmi. Pontosabban a Dos formázó sem tudott vele mit kezdeni. A Seagate-m közben melegedik rendesen, tehát a lemez forog. Gondolom a fej nem mozdult meg egész idő alatt, mert isteni csendes volt, semmi seek hang :((
A vinyót tegnap (szombaton) vettem, és holnap (hétfőn) viszem vissza a boltba. Elvileg 3 nap csere gari van rá, de félek, hogy elkezdenek kötözködni. Valaki már járt így vinyóval? Neki szó nélkül cserélték? Mire számítsak? Nem volt olcsó, és nem is a legolcsóbb boltban vettem :O 16k-ért (ez14k volt) vehettem volna Samsung vinyót 3 év garival (erre csak 1 év van). Vigyek magammal még 2k-t? Megér plusz 2 év gari 2k-t? A Samsung HDD jobb, mint a Seagate Barracude 7 ?
(#2028) TrollBalint válasza klepto (#2027) üzenetére

a haverom pont Samsung vinyoval szívott, eltartott egy darabig olyan gépet találni ami látta :) és megtudtuk particionálni. A csere gari meg ha jól tudom (legalábbis úgy lenne logikus), munkanapra vonatkozik. Én igy csinálnám :D
Két IBM PC/XT/AT/... beszélget: - Tudtad, hogy mi kompatibilesek vagyunk? - Heeeeeeee.... ?????
(#2029) klepto válasza TrollBalint (#2028) üzenetére
Hát most a Samsungtól is elment a kedvem :O
Mit csináljak :F Abban a boltban 40Gb vinyóból csak Seagate, és Samsung van :U

Maradt a maxtor és az ibm.:DDD
De nekem is válaszolhtna valaki.:(((
Na azt azért méksem, mert a boltban nem lehet kapni :(
Egyébként nekem IBM vinyóm van, és azzal semmi bajom :t
Szóval ha valaki még tudna segíteni, hogy mit tegyek, azt megköszönném :U
a tápban melyik 2 csatlakozót kell összeérinteni, hogy elinduljon ? (atx)
Szerk.: megvan, szürke fekete.
[Szerkesztve]
"I no longer want to declare war on Hungary. It would be like waging war on a mental institution." - Jeremy Clarkson
(#2033) TrollBalint válasza klepto (#2031) üzenetére

Egy kis segitség :)
http://www.prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=34491
UI: azt hogy kell megcsinálni, hogy ez linkként müködjön, de ne azt irja ki, hogy '' bővebben:link'' ? Néhány helyen láttam itt a fórumban...
[Szerkesztve]
Két IBM PC/XT/AT/... beszélget: - Tudtad, hogy mi kompatibilesek vagyunk? - Heeeeeeee.... ?????
(#2034) klepto válasza TrollBalint (#2033) üzenetére
Igen, ezt olvastam :P
Itt egyértelműen látcik, hogy van akinek ez, van akinek az jött be :U
Szóval a 3 év gari miatt lehet vonzóbb a Samsung, de vannak azok között is hibás darabok.
Lehet, hogy adok még egy esélyt a Seagatenek :F
U.I.: azt már sehogy. az egy régi motor volt, ami nemrég lett cserélve. Azóta minden linkre az a szép kis szöveget írja ki ;]
Szvsz nekem bejön :D
[Szerkesztve]
(#2035) TrollBalint válasza klepto (#2034) üzenetére

Én nem olvastam végig a fórumot, csak az első pár hozzászólást, mondom, szólok, hátha nemláttad, de akkor tévedtem :)
Amúgy megbizható forrásból (igen-igen megbizható :D) tudom, hogy minden sorozatban vannak hibás darabok. Ebből következik, hogy a tökéletesen müködöre is van esély, tehát ez miatt vennék Samsungot a kettő közül...
Seagate-ből inkább csak barracudát, azt tudom, hogy jó, de hogy a mostaniak milyenek... :F
UI: akkor megszokom ezt :D
[Szerkesztve]
(#2036) klepto válasza TrollBalint (#2035) üzenetére
Nekem a Seagate Barracuda 7-ből jutott egy hibás példány... :O
Egyébként nem te mondtad, hogy haverod most szívott Samsung vinyóval :F
Akkor miért akarsz velem kibabrálni? :D
(#2037) TrollBalint válasza klepto (#2036) üzenetére

Nem akarok, de mivel minden szériában van hibás, (én 50% esélyt adok neki) ezért legyen inkább Samsung, annyira nem szivott vele. De egy másik haveromnak tönkre is ment a Seagate...:U
(#2038) klepto válasza TrollBalint (#2037) üzenetére
Megfontolom a tanácsod :P
(#2039) TrollBalint válasza klepto (#2038) üzenetére

de ha él még a csere gari, akkor úgyis úgyanilyet adnak helyette, ha van raktáron... ha nincs, akkor egy hasonló árkategóriájut (Samsung :DD)
(#2040) klepto válasza TrollBalint (#2039) üzenetére
Remélem, hogy él még, mert tegnap vettem, és ma hova vittem volna :F :D
Max feszítővassal tudtam volna kicserélni :DDD
(#2041) TrollBalint válasza klepto (#2040) üzenetére

Ha tegnap vetted, akkor keddig mindenképpen van 3 nap garancia.

Hi!
Még nem írtam DVD-videót, ezért nem tudom, lehet-e olyat, hogy több MPEG2-ből kapásból megírom lemezt?
''Pre-visualization hardware by AMD Opteron processors.''

Megjött a vinyóm, és arra szeretnék windowst telepíteni. Hogyan tegyem. VAm, most egy 40gigá maxtorom, amin van 3 partició, és egy cd olvasó + egy rack, de az nincs bekapcsolva, csak ritkán. Tehát vinyókat hogy kössem be? Windows installer nem fog pofázni, hogy talált egy másik xp a másik vinyón? Miután felraktam az újra természetesen a másikról törlöm formázással. Ja és először szerintem elindítom a mostani xpt, és partition magic-kel megformázom, meg ilyen. Ugye így kell?

Pofázni talán nem, de lehet, hogy rosszul osztja ki a betűjeleket, és nem a C-lesz a rendszer partíció...
Én a helyedben telepítés előtt lehúznám a régi vinyót, és csak az újat tenném be. Aztán később visszateheted. Akkor már nem fog összekavardoni.
Aki hülye, haljon meg!

Ok thx akkor le fogom húzni telepítéskor. De várjál már. Ha lehúzom, és telpítek rá, akkor az lesz a c:. De ha e régit visszadugom, akkor a régi c:-al mi lesz?
Erre nincs valakinek ötlete?
"Nembaj, megvan az ilyen kuruzslások placebo hatása legalább. Kikapcsolod a hibernálást, +10 FPS. Olyan mint autótuningban a street racing matrica a szélvédőn..." by orbano
DVDMaestro
Ha teszed ami a célod, akkor arra vagy hivatott az életben. http://www.facebook.com/mightybmusic
Én így csinálnám:
Az új winyót és a 3 partíciósat egy kábelre, a rack-et és a CD a másikra. A régi slave-re (Bioszban állítsd át a boot-ot) az újat master-re, a másikon CD master rack slave. Windows nem pofázik (w9x nem is látja az XP-t). Particionálás, formázás (P. magic automatikusan megcsinálja), régi win törlése, win install.
Kész.
Most kezdődjék a tánc! - mondta a papagáj és berepült a ventilátorba.

Gyors villámkérdés:
FCPGA-s alaplapban megy a PPGA celeron? Vagy ha beleteszem, tönkretsezem valamelyiket?
(van egy letesztelendő Abit fcpga-s lap, és csak egy 366-os ppga cerka van a közelben...)
Kapcsolja ki! Hasznosítsa újra! Cserélje energiatakarékosabbra! Sétáljon, kerékpározzon!