Nem kell max fordulaton járatni. Annó vettem egy Zalman ventilátort és adtak hozzá egy ilyen picike kis ellenállás nyavaját. Rákötve szinte nem volt hangja. Viszont ahova kellett, oda elegendő friss levegőt szállított. Ha jól emlékszem 2-3e Ft-ba került.
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Milyen cserélhető objektíves gépet (DSLR, MILC, SLT)? Olvasd el az első hsz.-t !
Nettáblák, tabletek Android op. rendszerrel /MID Apad stb. /
Milyen SSD-t vegyek? [Mielőtt írsz először olvasd el az 1. hozzászólást!]
Milyen monitort? A-tól Z-ig, a legkisebbtől a legnagyobbig [Olvasd el az #1 hozzászólást!]
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hardver apróhirdetések
Hirdetés
F-ECT$
(PH! nagyúr)
És ezt hogy érdemes beszerelni? CS1019 nagy házam van + 2 vincsi. Egyelőre 1 5.25-ös hely foglalt a 3-ból ,de nemsokára már 2 lesz.
Akár 20 GB DropBox ingyen - http://db.tt/n8ZgNt4x

engusz
(PH! nagyúr)
Mindenféleképpen úgy, hogy lehetőleg friss (kinti) levegőt fújjon a winyókra. Nem tudom, hogy milyen az a ház belülről. (Bár csak tippem van a gyártójára is.)

bogingrol
(fanatikus tag)
AMI-BIOS-hoz kellene leiras.Mit mondjak,nagyon kellene,es valami jo,nem olyan mint az alaplapom MANUAL-jaba.Tudja valaki hava tunt dewdew?
...hozd el, megisszuk azt is! ...sabadabadabada , meg a lovamat...PéjPólkőőőő

DaSilva
(senior tag)
Egy nf7-s lapban van két 256 megás Samsung memo. Alapértelmezésben (duálcsenel on) a memtest talált 524 hibát az ötös tesztben. Kiveszem az egyiket, tökéletes. Kiveszem a másikat, berakom az egyiket a helyére, tökéletes. Berakom mindkettőt fordítva, mint ahogy eredetileg volt, el se indul a gép(!). 'Duálcsenel off'-ban 200000 hibát talál, a másik 'on' elrendezésben tizet. Szar az alaplap, vagy csak nem szereti ezt a memet?
huss, fohászom száll feléd

bogingrol
(fanatikus tag)
Milyen deszkarol is van szo?

bogingrol
(fanatikus tag)
Bocs,hulye vagyok,ott irja...Probalj ra meg a PRIME 95 -ell,erdekelne mit csinal vele,amugy nekem anno (igaz nem dual-ba) ugyanezt csinalta ket 256MB Kingston,BIOS frissites megoldotta a problemam.Gondolom a deszka honlapjan a FAQ-ba szetneztel mar a temaval kapcs...

ranger
(lelkes újonc)
Kérdés: Van egy Nokia 6310-esem. Feltelepítettem a legújabb PC Suite 4.88-at.
Amikor Bluetooth-on keresztül szeretnék kapcsolódni a számítógéphez, akkor létrejön a kapcsolat de 2 mp múlva meg is szakad. Vajon mi lehet a gond.
Jövök, megyek, intézkedek. Aláírok, pecsételek.
Lehetseges-e a boot.ini-be scriptet tenni? Konkretan a bootnal az ntoskrnl.exe toltodik be. Nekem vannak hackelt ntoskrnl.exe-im, amik nem a standard bootkepernyot hozzak be, hanem valami egyedit. Meg tudtam szerkeszteni a boot.ini-t ugy, hogy manualisan valaszthassak kozuluk. De jobb lenne, ha automatikusan valasztana a keszletbol random modon, igy nem lehetne megunni, meg az inditasnal nem kene tokolni... Vhogy ugy gondoltam, hogy lenne egy rakat ntoskrn_.exe, ahol az utolso karaktert kene random modon valtoztatni a megadott tomb elemeibol - es a kivalasztott karakterrel vegzodo kernelt tartalmazo file meg elindulna.
Elore is thx...
I'm the best there is at what I do, but what I do isn't very nice. - "Akinek nincs penze jatekra, ne vegyen xbo360-at meg melle 40"-es LCD tv-t es akkor nem kell sirni, hogy draga a jatek, ilyen egyszeru." (tiv)

gerlaip
(őstag)
Please Help!
Asus P4P800-as alaplapban, hogyan lehet a PCI órajelét lejjebb venni, ha az FSB-t emeltem. (133-ról 160-ra 2,4/533-as P4 esetében)
A hangkártyámnál észrevettem, hogy hosszú használat után cicereg, órajel vissza 133 után elmúlt. Most megint 160-on van, és nincs gond, csak kicsit aggódok.
cybervakond

horatio
(tag)
Köszi megnyugodtam.
Két nap az élet, három nap a karnevál.

gerlaip
(őstag)
please somebody
cybervakond

Mec
(senior tag)
Nem tudom, mennyire jön ez ide, de Sulinetben néztem Kyocera/Yashica L30 digit fényképezőt 70-ért. Érdemes ezt venni, vagy inkább 85ért Samsung Digimax 360-t?
flickr.com/photos/medveg

L3zl13
(PH! nagyúr)
Samsungot nézett egy ismerősöm és nagyon szar volt a képek minősége. Aztán HP lett belőle...
Lehet, hogy csak rossz példányt fogott ki.
Aki hülye, haljon meg!

Mec
(senior tag)
HP-ről hallottam, hogy gyenge színű képeket készít. Sajna ebben az árkategóriában már csak ezek vannak. Ötlet?
flickr.com/photos/medveg

horatio
(tag)
Q-TEC cuccokról mi a vélemény?
táp?
cooler?
www.qtec.info
Két nap az élet, három nap a karnevál.

Grey
(fanatikus tag)
Hi!
Most vettem 2x256MB ramot.Az lenne a kérdésem,hogy Abit AN7-ben hol tudom bekapcsolni,hogy dualban mennyenek???

DeX
(kvázi-tag)
Win xp-ben mindenfele telepitheto program nelkul meg lehet valahogy nezni az aktualisan elo halozati kapcsolatokat (ip, port), esetleg loggolja (ha jol lattam a beepitett tuzfallal a loggolast meg lehetne oldani)?

lesaux
(PH! kedvence)
GF4 MX440 esetén hogy lehet megcsinálni, hogy a monitoron és a TV-n is legyen kép?
Ezalatt a nyusziházban, fűszálakból vetett ágyban négy kis nyuszi aludt szépen, összebújva békességben

james74
(újonc)
Nekem is ugyanez a problémám, és sajnos a 6310 software frissítése sem oldotta meg ezt a hibát. Az USB-s bluetooth adapterem biztosan jó, mert pl. egy Siemens S55-tel simán megy, csak a 6310-zel döglődik. Sok fórumon olvasgattam erről a témáról, és az a gyanúm, hogy a Nokiák csak a saját gyártású bluetooth adaptereket szeretik... :(

Karex
(senior tag)
Asszem ezt az nvidiákkal nem lehet megcsinálni, csak külön-külön.

lesaux
(PH! kedvence)
a csudába is!
köszi :)
Ezalatt a nyusziházban, fűszálakból vetett ágyban négy kis nyuszi aludt szépen, összebújva békességben

Viktor77
(MODERÁTOR)
Sztem meg lehet a Clone móddal.
Bazinga!

lesaux
(PH! kedvence)
Az egy program vagy egy menüpont? Mert ilyen menüpont nálam nincs.

Karex
(senior tag)
Most lehet, vagy nem? Bezavartál!:F
Mondjuk nekem egy gef2ti van, de az nem szereti az ilyen irányú megmozdulásokat...

lesaux
(PH! kedvence)
A Klón meg az összes többi menüpont abban az ablakban szürke. :(

Daniell
(újonc)
Szerintetek ütközik vmilyen akadályba ,hogy egy hálózatra kötött gépet egy másik hálókártyával egy másik gépre kössem cross kábellel? :F
Van amikor egy szivar csak egy szivar (Freud)

lesaux
(PH! kedvence)
Nem.
Megy (eddig vasárnaponként) a Viasat3-on egy sorozat: Narancsvidék címmel...
Műsorváltozás volt és ma (feb.23.-án 20.00) adták a 7. rész.... Sikeresen lemaradtam róla... :(
Nem vette fel valaki :F :F
--------- THE TRUTH IS OUT THERE --------- --------- I WANT TO BELIEVE -------- --------------->> 1968-2008 McLaren - 40 Years of Grand Prix Wins <<--------------- ------------------------------->> 1999-2011 R.I.P. ROXY 96.4 <<-----------------------------------

salazol
(őstag)
Tudtok olyan DVD csomagküldő cégről, aki be tud rendelni külföldről olyan filmet, ami nálunk nincs forgalomban?

salazol
(őstag)
Nincs ilyen? Külföldre kell utaznom?

salazol
(őstag)
Másik kérdés: lehet külföldről úgy rendelni DVD-t, hogy nem kell megadnom hitelkártyaszámot? Van más fizetési mód? Sajnos a keresett film külföldön is kevés webáruházban található meg.

klewy
(fanatikus tag)
MI ez a hiba?
A procim 2500+Barton ugye 1833-on megy kb.
Bizonyos játékok:Enclave,Soldier of Fortune II.-HA normál módon járatom a procit,akkor fagynak a gamék,ujraindulnak.
Ha visszaveszem 1467-re,akkor minden jó.
Most jön a java:3200+-ra húzva is tökéletes minden ugyanazok a progik nem fagynak.
Szóval mi ez??????
Bámbácsiki báricsiki dudákongá.....

klewy
(fanatikus tag)
Most nyissak új topicot ezért?
Senki sem olvassa ezt?
UP!
:F

jerry311
(PH! kedvence)
Hát szerintem kb ugyanennyi választ kapnál. Ez itten a misztikus kategóriába sorolható hiba :DDD
Húzd fel 3200+-ra tegyél rá egy jó hűtőt aztán hagy menjen :DDD
UI: kb. senki sem tudta nekem se megmondani, hogy nf7-s rev. 2.0 alaplappal miert fagy a nero ha a yamaha-t nem hagyom max sebességen írni. Alaplapcsere óta jelentkezik ez a hiba.
My password is ' or '1'='1' -- ' - Elado felkonfig - http://bit.ly/IGCQGz

tray
(fanatikus tag)
Lehet, hogy a memóriák nem bírják az FSB-t?
Arra gondoltam, hogy ha kicsit húzod, azt az FSB növelésével éred el, ezért fagynak a memcsók. Ha viszont nagyon húzod, csak a szorzót állítod, amit a proci is bír meg a memcsókat se b*ssza megnövelt fsb.
Jaja a problémát én sem értem. Húzzad 3200-ra, azt kész.
[Szerkesztve]
Nem tudom miért van az, hogy ha hozzászólok egy fórumban, onnan kezdve az a fórum halott.

Anub1S
(kvázi-tag)
Urak!
Van vki aki ismeri a micro ITX-es Epia alaplapokat?
[Szerkesztve]
'Defensor mortuorum''

klewy
(fanatikus tag)
Azt hiszem félreértettél.
A proci DEFAULTON csinálja ezt,ha VISSZAVESZEM,akkor nincs baj,HA HÚZOM,akkor sincs baj.
ALAPON FAGYOGAT.
A ramom 400Mhz Hynix

tray
(fanatikus tag)
Ez télleg a misztikus kategória.
Nem válaszoltál (bár nem is kérdeztem :DDD ), hogy a húzás/visszavétel FSB vagy szorzó állítással történik-e.
Ha nem FSB, akkor passz. De ha mégis, akkor ott még van 1-2 periféria, amire fagyasztó hatással lehet, a memórián kívűl ilyen még pl. a videókártya és az IDE vezérlő is.
Nem tudom miért van az, hogy ha hozzászólok egy fórumban, onnan kezdve az a fórum halott.

bogingrol
(fanatikus tag)
meg lehet csinalni.Ha nekem sikerult neked is fog,kicsit babralni kell vele.most fejbol nem tudom pontosan hogyan de ha aktualis a tema megnezem otthon a gepet.De mondjuk az uj dirver-el nekem se jott ossze.geforce 400 os van otthon,update-otem a drivert es huss...itt volt kep amott nem,aztan folidegesitett az oldalan kijovo menu (grrrrrr) es visszaraktam a regit,azzal meg csak klon es maris dolgozi az atomgep.amugy ha szurkek maradnak a menuk,akkor kabelt kell cskkolni,vagy force detect display,vagy valami ilyesmi...

lesaux
(PH! kedvence)
Egy darabig működött, aztán azt akartam megcsinálni, hogy megy a TV-n a DVD, én meg közben dolgozom a géppel, de ezt nem sikerült megcsinálnom 2 asztallal sem, fekete maradt a DVD-film meg minden más film is. Most leszedtem a dualview-t, ugyanazt látom a monitoron, amit a TV-n, de így legalább működik, így marad. De köszi.
Hal, na kitakarítottam a haverom gépét és amikor összeraktam nem kapcsol be, se kép se hang, csak egy darab sípolás. Mi lehet a baj? proci vagy ram vagy VGA? erre a 3ra tudok gondolni szóval mit is jelent az a diagnosztikai jel, hogy egy beeeep és se kép se hang. Tehát hol kutakodjam? Kicsit megnyomtam volna a procit, mert nem vettem le a bordát csak a ventit, mert nem volt szilikonom és a visszacsavarásnál lehet, hogy agyonnyomtam az 1200-as celeronját?
Plíz help gyorsan!!!