Mondd a márkáját, hátha ismerős...
Nem tudom miért van az, hogy ha hozzászólok egy fórumban, onnan kezdve az a fórum halott.
Milyen cserélhető objektíves gépet (DSLR, MILC, SLT)? Olvasd el az első hsz.-t !
Nettáblák, tabletek Android op. rendszerrel /MID Apad stb. /
Milyen SSD-t vegyek? [Mielőtt írsz először olvasd el az 1. hozzászólást!]
Milyen monitort? A-tól Z-ig, a legkisebbtől a legnagyobbig [Olvasd el az #1 hozzászólást!]

Mondd a márkáját, hátha ismerős...
Nem tudom miért van az, hogy ha hozzászólok egy fórumban, onnan kezdve az a fórum halott.

TV TUNERKÁRTYA LIFEVIEW FLYTV PRIME 30
Újonnan ennyi Mistr@l...
Robotika törvényei: 3. A robot megvédi magát halálos fegyverzettel, mert egy robot rohadt drága.

Megnéztem neten, az jó kártya. Annyit biztos megér :DDD
Ha jól látom, még távirt is kapsz hozzá, de kérdezd meg.

O.K!Kössz az infót!Akkor még szerzek egy kis pínzt...
De mire megyek a távir-al?:D
Robotika törvényei: 3. A robot megvédi magát halálos fegyverzettel, mert egy robot rohadt drága.

Távirányítóval kapcsolgathatod a csatornákat. Ha jobb vagy, bármire beprogramozhatod a gombokat, én pl. a videórögzítő programomat is egyből ráraktam, meg a gép kikapcsolását.

Naszongyahogy.
Most vettem egysamsung 80GB vincsit.
Telepíteném rá az XP-t, de miután particionáltam és a telepítő CD felmásolta a szükséges fájlokat nem bootol. Veri a fing a DMI pool datát!
Van valakinek valami ötlete? :O

udv:
na talaltam vmit.
fxneskyb.exe symantec legycsapoja.
programok realplayer......... /.g2cln.exe szinten.
meg vmi elkezte formazni vagy torolni a particiot az annyira nem veszes ugy sincs semmi rajta. lassu a gep . p2 raerek aggodni 15 min mulva.
azt hittem sosem jon vissza a kep beletelt vagy tiz percbe.a vegen meg lejar az idolimit.

A vinyóról bootolás be van állítva?

Ja be volt. Egyébként már összehoztam, meg kellett formázni a vinyót egy másik gépen. Most meg ultra DMA 100-nak hozza.
Csak tudnám miért? :((

1 kérdés: nem megy a fájlmegosztás (illetve félig)
2gép, xp, minden automatikusra állítva. Az egyik gépről már elérem a másodikat, de fordítva próbálom, akkor ''nincs joga a hálózati erőforrás használatához''.
Mindenhonnan csak zubog a sz@r, már nem is győzünk elállni alóla... --- ''Aztán egymásra ne lődözzetek!'' - Muterom paintball előtt

Vannak megosztások mind a 2 gépen?
Mert ha nincs megosztá akkor nehéz lesz elérned bármit is!
“A jövőnk ködén nem látunk át, de néha talán jobb is..” by Youkai

Persze, most is nézegetem, kapcsolgatok mindent.
Már másik munkacsoportban vannak, más a gép neve... tűzfal sincs...
Már nem tudtam mit kitalálni, ezért írok ide...
Mindenhonnan csak zubog a sz@r, már nem is győzünk elállni alóla... --- ''Aztán egymásra ne lődözzetek!'' - Muterom paintball előtt

Azért ugye egy munkacsoportban vannak!

Jelenleg igen... és mindig... vagy mondj egy jobbat, amiben legyenek....

Ha megnézed a helyi kapcsolat tulajdonságait, akkor a következöknek kell ott leniük:
MS Networks ügyfél
Fájl és nyomtató megosztás a MS Networks höz
QoS csomagütemező
TCP/IP protokol
A msásik gépen is! ezeknek kell leniük

Ja és mégvalami, miért nem használod a varázslót!
Sec perc alatt megcsinálja a 2 XP-s gép között a kapcsolatot!

Azé' nem varázslózok, mert ugyanúgy nem csinál semmit!!!
Lassan egy hete (betegség, egész héten itthon) mindent variálok, és ha ezt se próbáltam eleget...
QoS telepítés után már nem látják egymást...

Csak lenyomtam a hálózattelepítő-varázslót. Most a gép, ami elérte ezelőtt a másik gépet, már a saját munkacsoportjába se tud belépni. ''nincs joga az erőforrás használatához...Munkacsoport kiszolgálóinak listája jelenleg nem elérhető''

...amugy en is ezzel genyulok otthon,gondolom nem vigasztal ,de legalabb tudod hogy nem vagy egyedul....:DD
...hozd el, megisszuk azt is! ...sabadabadabada , meg a lovamat...PéjPólkőőőő
Hi!
Van egy kérdésem ill. problémám!
Van 2 win xp prof +sp1. Namost ezek hálózatba vannak kötve, egy munkacsoportba vannak, az ip-t dhcp-től kapják, mind2 kivan lőve a tűzfal és csak az egyikről tudok másolni a másikra.
Az 1. gép csak olvasni tud a 2. gépről, fordítva viszont mindent lehet Írni olvasni.
Help me!
A felhasználó tök u.a mind2 gépen!
Már fejből tolom a PH! linkek koordinátáját. Bökkenő csak akkor van, ha változik a felbontás. XD

Nekem is nagyjából ez van, úgyhogy.... szeretünk billgéc!!
:C
Már fejből tolom a PH! linkek koordinátáját. Bökkenő csak akkor van, ha változik a felbontás. XD

Bár kicsit késve tudok csak válaszolni a kérdésedre, de én három hónapja vettem egy Orion 72cm PIP-es tv-t a Metro-ban, 79.900 ft-ért.
''Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd.'' /Mahatma Gandhi/

ki kell kapcsolni az egyszerű fájlmegosztást (vagy mit) és rendesen kiosztani a jogosultságoka :)
My password is ' or '1'='1' -- ' - Elado felkonfig - http://bit.ly/IGCQGz

Remélem nem sértem meg a topic stílusát,ez nem hardver,de eléggé 2ségbe vagyok esve.
Kb. 2 hete próbálok linux alatt képet(3D)csiholni a Gf4Ti4200as ba,meg hangot az alaplapra integr. hangkártyámba(nforce2)pontosabban,A7N8X.
.rpm,pkg,tar.gz,sorolhatnám a végtelenségig....De semmi,vgahoz a glx meg kernel izé is letöltve,de nem csinál vele semmit,szal' nem csinál vele a linux(suse 8.2) semmit.
Pedig nagyon bejönne!!!!
Valaki segítsen!!!
Ja hang beállításnál le is fagy!

Hali!
Most vettem föl a digifényképezőmmel egy kis rövidke videót,az lenne a kérdésem,hogy hogy tudnám rávinni a gépre a videót,mert csak nem jöttem rá...
Persze csak ha lehet.TV-re tudom hogy kell,remélem gépre is rá lehet vinni...

Ha van kábeled, akkor kösd rá a gépre driver fel és letudod szedni, vagy esetleg egy kártyaolvasóval ha van
Abit NF7-S V.2.0-2500barton@230*9.5-Radeon 9600pro@470/670-512DDR@453

Kábelem van,de csak olyat adtak,amivel a TV-hez tudom kötni...
Szóval kéne egy tuner...hmmm.Asszem ideje hogy vegyek egyet...
Az a baj,hogy a VGA-m Video-in-je nem olyan mint a fényképező csatlakozója.

akkor ne TV tunert vegyél, hanem egy kártyaolvasót, szerintem 3-4 e körül kapsz!
Abit NF7-S V.2.0-2500barton@230*9.5-Radeon 9600pro@470/670-512DDR@453

Másra is kéne a tuner,nem csak a fényképező miatt,de ugye tuner-hez hozzá tudom csatlakoztatni a fényképezőt?
Ezek mind +vannak! És nem! :O

ÖÖÖ,lehet valahogy korlátozni hogy mennyivel töltsenek le rólam DC++-ban?Mert idegesítő hogy aki tölt le rólam,elfoglalja a sávszélem 2/3-át,és amit meg én töltök le,az jó lassan jön...

Mi épp ezért BCDC-z használunk ott beáálitható az ópciók között.
Hja kérem az élet nem egy habostorta
(#685) Matr x válasza csemberlen (#684) üzenetére

Vagy nDC. Abban még a többszálon letöltés is tetszik.
Más: a WinXP-s fájlmegosztásban még valaki?

Lenne 1 kérdés: Egy ADSL-hez ugye kell telefonvonal. Amit a szolgáltatóknál látok árakat, az ugye csak a net? Mennyit kell még fizetni a Matávnak?
Hú ez kettő volt :))
''Gee, Brain, what do you want to do tonight?'' ''The same thing we do every night, Pinky: Try to take over the world!''

Ezt honnan lehet letölteni?A google-n nem találtam semmi értelmeset...

3000 FT +-ba asszem.Az alapvonaldíj...mi lemondtuk a matávos telefont,aztán beköttetük a kábeltnet-et!;]

Akkor asszem nem váltom le a chellot. +3000, meg még nincs is bekötve a telefon, (gondolom az is egy vagyon), ez már egy kicsit sok :(
[Szerkesztve]
''Gee, Brain, what do you want to do tonight?'' ''The same thing we do every night, Pinky: Try to take over the world!''

Ajánlom kábelnet,nekem nincs vele gondom.

Kábelnet?
Vmi bővebbet tudnál írni, bár most olvasom a honlapjukat, eddig nem sok infót találtam.
[Szerkesztve]

Magyar fejlesztés, talán így nehéz is találni...
[L]http://zdc.atw.hu/[/L] Itt keresgess, a lap alján.

Húúúúúúú, ha jól nézem ez nincs Budapesten???
[Szerkesztve]

Mondjuk én kaposvári vagyok,úgyhogy nem igazán vagyok képben a budapesti szolgáltatókat illetőleg...:B
Én Axelero net-el nyomom,semmi probléma,60k stabilan a 384kbs-es,ami szerintem elég jó.

THX!

Hol lehet vinyóbeépítő keretvasakat kapni? Minden hely elfogyott a kis házban...

Ebbe a progiba nem lehetne a már megkezdett de nem befejezett letöltést folytatni,amit a DC++-ban kezdtem?Mert nagyon jó lenne...gondolom valamilyen fájlban tárolja a DC++ a megkezdett letöltéseket,és mivel ez a progi is lényegében DC++,gondoltam hátha kompatibilis...

Bemész egy számtech-boltba, és egy eladótól kérsz. Szinte mindenhol van, vagy ha nincs, akkor útbaigazítanak.

Számtech boltban :)
Elméletileg nincs különbség elmélet és gyakorlat között. Gyakorlatilag van.