Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb hardverek  »  Azonnali kérdések órája Archívum I. (téma lezárva)

(#651) tray válasza MUŁĐER (#650) üzenetére

tray
(fanatikus tag)

Mondd a márkáját, hátha ismerős...

Nem tudom miért van az, hogy ha hozzászólok egy fórumban, onnan kezdve az a fórum halott.

(#652) MUŁĐER válasza tray (#651) üzenetére

MUŁĐER
(PH! addikt)

TV TUNERKÁRTYA LIFEVIEW FLYTV PRIME 30
Újonnan ennyi Mistr@l...

Robotika törvényei: 3. A robot megvédi magát halálos fegyverzettel, mert egy robot rohadt drága.

(#653) tray válasza MUŁĐER (#652) üzenetére

tray
(fanatikus tag)

Megnéztem neten, az jó kártya. Annyit biztos megér :DDD
Ha jól látom, még távirt is kapsz hozzá, de kérdezd meg.

Nem tudom miért van az, hogy ha hozzászólok egy fórumban, onnan kezdve az a fórum halott.

(#654) MUŁĐER válasza tray (#653) üzenetére

MUŁĐER
(PH! addikt)

O.K!Kössz az infót!Akkor még szerzek egy kis pínzt...
De mire megyek a távir-al?:D

Robotika törvényei: 3. A robot megvédi magát halálos fegyverzettel, mert egy robot rohadt drága.

(#655) tray válasza MUŁĐER (#654) üzenetére

tray
(fanatikus tag)

Távirányítóval kapcsolgathatod a csatornákat. Ha jobb vagy, bármire beprogramozhatod a gombokat, én pl. a videórögzítő programomat is egyből ráraktam, meg a gép kikapcsolását.

(#656) macy

macy
(senior tag)

Naszongyahogy.
Most vettem egysamsung 80GB vincsit.
Telepíteném rá az XP-t, de miután particionáltam és a telepítő CD felmásolta a szükséges fájlokat nem bootol. Veri a fing a DMI pool datát!
Van valakinek valami ötlete? :O

(#657) erhas01

erhas01
(tag)

udv:
na talaltam vmit.
fxneskyb.exe symantec legycsapoja.
programok realplayer......... /.g2cln.exe szinten.
meg vmi elkezte formazni vagy torolni a particiot az annyira nem veszes ugy sincs semmi rajta. lassu a gep . p2 raerek aggodni 15 min mulva.
azt hittem sosem jon vissza a kep beletelt vagy tiz percbe.a vegen meg lejar az idolimit.

(#658) crab válasza macy (#656) üzenetére

crab
(őstag)

A vinyóról bootolás be van állítva?

(#659) macy válasza crab (#658) üzenetére

macy
(senior tag)

Ja be volt. Egyébként már összehoztam, meg kellett formázni a vinyót egy másik gépen. Most meg ultra DMA 100-nak hozza.
Csak tudnám miért? :((

(#660) Matr x

Matr x
(fanatikus tag)

1 kérdés: nem megy a fájlmegosztás (illetve félig)

2gép, xp, minden automatikusra állítva. Az egyik gépről már elérem a másodikat, de fordítva próbálom, akkor ''nincs joga a hálózati erőforrás használatához''.

Mindenhonnan csak zubog a sz@r, már nem is győzünk elállni alóla... --- ''Aztán egymásra ne lődözzetek!'' - Muterom paintball előtt

(#661) szasza_xp válasza Matr x (#660) üzenetére

szasza_xp
(senior tag)

Vannak megosztások mind a 2 gépen?
Mert ha nincs megosztá akkor nehéz lesz elérned bármit is!

“A jövőnk ködén nem látunk át, de néha talán jobb is..” by Youkai

(#662) Matr x válasza szasza_xp (#661) üzenetére

Matr x
(fanatikus tag)

Persze, most is nézegetem, kapcsolgatok mindent.

Már másik munkacsoportban vannak, más a gép neve... tűzfal sincs...

Már nem tudtam mit kitalálni, ezért írok ide...

Mindenhonnan csak zubog a sz@r, már nem is győzünk elállni alóla... --- ''Aztán egymásra ne lődözzetek!'' - Muterom paintball előtt

(#663) szasza_xp válasza Matr x (#662) üzenetére

szasza_xp
(senior tag)

Azért ugye egy munkacsoportban vannak!

(#664) Matr x válasza szasza_xp (#663) üzenetére

Matr x
(fanatikus tag)

Jelenleg igen... és mindig... vagy mondj egy jobbat, amiben legyenek....

(#665) szasza_xp

szasza_xp
(senior tag)

Ha megnézed a helyi kapcsolat tulajdonságait, akkor a következöknek kell ott leniük:
MS Networks ügyfél
Fájl és nyomtató megosztás a MS Networks höz
QoS csomagütemező
TCP/IP protokol

A msásik gépen is! ezeknek kell leniük

(#666) szasza_xp

szasza_xp
(senior tag)

Ja és mégvalami, miért nem használod a varázslót!

Sec perc alatt megcsinálja a 2 XP-s gép között a kapcsolatot!

(#667) Matr x válasza szasza_xp (#666) üzenetére

Matr x
(fanatikus tag)

Azé' nem varázslózok, mert ugyanúgy nem csinál semmit!!!

Lassan egy hete (betegség, egész héten itthon) mindent variálok, és ha ezt se próbáltam eleget...

QoS telepítés után már nem látják egymást...

(#668) Matr x válasza Matr x (#667) üzenetére

Matr x
(fanatikus tag)

Csak lenyomtam a hálózattelepítő-varázslót. Most a gép, ami elérte ezelőtt a másik gépet, már a saját munkacsoportjába se tud belépni. ''nincs joga az erőforrás használatához...Munkacsoport kiszolgálóinak listája jelenleg nem elérhető''

(#669) bogingrol válasza Matr x (#668) üzenetére

bogingrol
(fanatikus tag)

...amugy en is ezzel genyulok otthon,gondolom nem vigasztal ,de legalabb tudod hogy nem vagy egyedul....:DD

...hozd el, megisszuk azt is! ...sabadabadabada , meg a lovamat...PéjPólkőőőő

(#670) t|-|om!

t|-|om!
(KORREKTOR)
LOGOUT blog

Hi!

Van egy kérdésem ill. problémám!

Van 2 win xp prof +sp1. Namost ezek hálózatba vannak kötve, egy munkacsoportba vannak, az ip-t dhcp-től kapják, mind2 kivan lőve a tűzfal és csak az egyikről tudok másolni a másikra.

Az 1. gép csak olvasni tud a 2. gépről, fordítva viszont mindent lehet Írni olvasni.

Help me!

A felhasználó tök u.a mind2 gépen!

Már fejből tolom a PH! linkek koordinátáját. Bökkenő csak akkor van, ha változik a felbontás. XD

(#671) Matr x válasza t|-|om! (#670) üzenetére

Matr x
(fanatikus tag)

Nekem is nagyjából ez van, úgyhogy.... szeretünk billgéc!!

(#672) t|-|om! válasza Matr x (#671) üzenetére

t|-|om!
(KORREKTOR)
LOGOUT blog

:C

Már fejből tolom a PH! linkek koordinátáját. Bökkenő csak akkor van, ha változik a felbontás. XD

(#673) Zoltán

Zoltán
(őstag)

téves

[Szerkesztve]

http://just-tea.hu

(#674) oregcsóka válasza lesaux (#541) üzenetére

oregcsóka
(őstag)

Bár kicsit késve tudok csak válaszolni a kérdésedre, de én három hónapja vettem egy Orion 72cm PIP-es tv-t a Metro-ban, 79.900 ft-ért.

''Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd.'' /Mahatma Gandhi/

(#675) jerry311 válasza t|-|om! (#670) üzenetére

jerry311
(PH! kedvence)

ki kell kapcsolni az egyszerű fájlmegosztást (vagy mit) és rendesen kiosztani a jogosultságoka :)

My password is ' or '1'='1' -- ' - Elado felkonfig - http://bit.ly/IGCQGz

(#676) HeartBeat

HeartBeat
(újonc)

Remélem nem sértem meg a topic stílusát,ez nem hardver,de eléggé 2ségbe vagyok esve.

Kb. 2 hete próbálok linux alatt képet(3D)csiholni a Gf4Ti4200as ba,meg hangot az alaplapra integr. hangkártyámba(nforce2)pontosabban,A7N8X.
.rpm,pkg,tar.gz,sorolhatnám a végtelenségig....De semmi,vgahoz a glx meg kernel izé is letöltve,de nem csinál vele semmit,szal' nem csinál vele a linux(suse 8.2) semmit.
Pedig nagyon bejönne!!!!
Valaki segítsen!!!
Ja hang beállításnál le is fagy!

(#677) MUŁĐER

MUŁĐER
(PH! addikt)

Hali!
Most vettem föl a digifényképezőmmel egy kis rövidke videót,az lenne a kérdésem,hogy hogy tudnám rávinni a gépre a videót,mert csak nem jöttem rá...
Persze csak ha lehet.TV-re tudom hogy kell,remélem gépre is rá lehet vinni...

(#678) nobufalo válasza MUŁĐER (#677) üzenetére

nobufalo
(tag)

Ha van kábeled, akkor kösd rá a gépre driver fel és letudod szedni, vagy esetleg egy kártyaolvasóval ha van

Abit NF7-S V.2.0-2500barton@230*9.5-Radeon 9600pro@470/670-512DDR@453

(#679) MUŁĐER válasza nobufalo (#678) üzenetére

MUŁĐER
(PH! addikt)

Kábelem van,de csak olyat adtak,amivel a TV-hez tudom kötni...
Szóval kéne egy tuner...hmmm.Asszem ideje hogy vegyek egyet...
Az a baj,hogy a VGA-m Video-in-je nem olyan mint a fényképező csatlakozója.

(#680) nobufalo válasza MUŁĐER (#679) üzenetére

nobufalo
(tag)

akkor ne TV tunert vegyél, hanem egy kártyaolvasót, szerintem 3-4 e körül kapsz!

Abit NF7-S V.2.0-2500barton@230*9.5-Radeon 9600pro@470/670-512DDR@453

(#681) MUŁĐER válasza nobufalo (#680) üzenetére

MUŁĐER
(PH! addikt)

Másra is kéne a tuner,nem csak a fényképező miatt,de ugye tuner-hez hozzá tudom csatlakoztatni a fényképezőt?

(#682) t|-|om! válasza jerry311 (#675) üzenetére

t|-|om!
(KORREKTOR)
LOGOUT blog

Ezek mind +vannak! És nem! :O

(#683) MUŁĐER

MUŁĐER
(PH! addikt)

ÖÖÖ,lehet valahogy korlátozni hogy mennyivel töltsenek le rólam DC++-ban?Mert idegesítő hogy aki tölt le rólam,elfoglalja a sávszélem 2/3-át,és amit meg én töltök le,az jó lassan jön...

(#684) csemberlen

csemberlen
(fanatikus tag)

Mi épp ezért BCDC-z használunk ott beáálitható az ópciók között.

Hja kérem az élet nem egy habostorta

(#685) Matr x válasza csemberlen (#684) üzenetére

Matr x
(fanatikus tag)

Vagy nDC. Abban még a többszálon letöltés is tetszik.

Más: a WinXP-s fájlmegosztásban még valaki?

(#686) shev7

shev7
(PH! kedvence)

Lenne 1 kérdés: Egy ADSL-hez ugye kell telefonvonal. Amit a szolgáltatóknál látok árakat, az ugye csak a net? Mennyit kell még fizetni a Matávnak?

Hú ez kettő volt :))

''Gee, Brain, what do you want to do tonight?'' ''The same thing we do every night, Pinky: Try to take over the world!''

(#687) MUŁĐER válasza Matr x (#685) üzenetére

MUŁĐER
(PH! addikt)

Ezt honnan lehet letölteni?A google-n nem találtam semmi értelmeset...

(#688) MUŁĐER válasza shev7 (#686) üzenetére

MUŁĐER
(PH! addikt)

3000 FT +-ba asszem.Az alapvonaldíj...mi lemondtuk a matávos telefont,aztán beköttetük a kábeltnet-et!;]

(#689) shev7 válasza MUŁĐER (#688) üzenetére

shev7
(PH! kedvence)

Akkor asszem nem váltom le a chellot. +3000, meg még nincs is bekötve a telefon, (gondolom az is egy vagyon), ez már egy kicsit sok :(

[Szerkesztve]

''Gee, Brain, what do you want to do tonight?'' ''The same thing we do every night, Pinky: Try to take over the world!''

(#690) MUŁĐER válasza shev7 (#689) üzenetére

MUŁĐER
(PH! addikt)

Ajánlom kábelnet,nekem nincs vele gondom.

(#691) shev7 válasza MUŁĐER (#690) üzenetére

shev7
(PH! kedvence)

Kábelnet?

Vmi bővebbet tudnál írni, bár most olvasom a honlapjukat, eddig nem sok infót találtam.

[Szerkesztve]

(#692) Matr x válasza MUŁĐER (#687) üzenetére

Matr x
(fanatikus tag)

Magyar fejlesztés, talán így nehéz is találni...

[L]http://zdc.atw.hu/[/L] Itt keresgess, a lap alján.

(#693) shev7 válasza shev7 (#691) üzenetére

shev7
(PH! kedvence)

Húúúúúúú, ha jól nézem ez nincs Budapesten???

[Szerkesztve]

(#694) MUŁĐER válasza shev7 (#693) üzenetére

MUŁĐER
(PH! addikt)

Mondjuk én kaposvári vagyok,úgyhogy nem igazán vagyok képben a budapesti szolgáltatókat illetőleg...:B
Én Axelero net-el nyomom,semmi probléma,60k stabilan a 384kbs-es,ami szerintem elég jó.

(#695) MUŁĐER válasza Matr x (#692) üzenetére

MUŁĐER
(PH! addikt)

THX!

(#696) azazell0

azazell0
(lelkes újonc)

Hol lehet vinyóbeépítő keretvasakat kapni? Minden hely elfogyott a kis házban...

(#697) MUŁĐER válasza Matr x (#692) üzenetére

MUŁĐER
(PH! addikt)

Ebbe a progiba nem lehetne a már megkezdett de nem befejezett letöltést folytatni,amit a DC++-ban kezdtem?Mert nagyon jó lenne...gondolom valamilyen fájlban tárolja a DC++ a megkezdett letöltéseket,és mivel ez a progi is lényegében DC++,gondoltam hátha kompatibilis...

(#698) Matr x válasza azazell0 (#696) üzenetére

Matr x
(fanatikus tag)

Bemész egy számtech-boltba, és egy eladótól kérsz. Szinte mindenhol van, vagy ha nincs, akkor útbaigazítanak.

(#699) Polesz válasza azazell0 (#696) üzenetére

Polesz
(PH! addikt)

Számtech boltban :)

Elméletileg nincs különbség elmélet és gyakorlat között. Gyakorlatilag van.

(#700) Polesz válasza Matr x (#698) üzenetére

Polesz
(PH! addikt)

2mp rulz :))

Elméletileg nincs különbség elmélet és gyakorlat között. Gyakorlatilag van.

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb hardverek  »  Azonnali kérdések órája Archívum I. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.