Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb hardverek  »  Azonnali kérdések órája Archívum I. (téma lezárva)

(#301) turho válasza gado (#299) üzenetére

turho
(őstag)

Mivel sokan dual-os alaplapba veszik. Ha olyanba kerül a ram, akkor 2x250 v 2x512, attól függően, mit bír a buksza. Nem dualosba meg 1x512 oszt kész.
Szóval ezért látsz 2x256-okat /gamer gépek :)/. Milyen lapba menne, milyen proci mellé?

xmedia360.hu - a legjobb hazai xbox360 közösség

(#302) gado

gado
(tag)

ECS P4S5ADX+ alaplap.Proci: Celeron 1700MHz

[Szerkesztve]

(#303) gado

gado
(tag)

A 299. hozzászólásomat kicsit rosszul fogalmaztam meg.Öcsémnek is összeteszünki egy hasonló gépet min az enyém.Az én meóriám megy az övébe, az enyémbe meg új kéne.

(#304) Sirpi

Sirpi
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Alaplap? Mert az Nforce2-es dual channeles alaplapok ''szeretik'', ha párban van bennük a ram. Ezért vettem én is 2-t. Ha nem ilyet vesztek, akkor jó az 512, mert olcsóbb.

S

Hazudnék, ha cáfolnám annak tagadását, hogy ez az ital nem nélkülözi a koffeinmentesség megnemlétének hiányát. Na most akkor van benne koffein, vagy nincs?!

(#305) maszat válasza gado (#303) üzenetére

maszat
(senior tag)

Természetesen 1 db 512 MB-osat vegyél, hiszen így amikor bővítesz, egyszerűbb a dolgod. Ne 266-os, hanem 333, vagy 400-as memet vegyél, mert azokat még később is tudod használni (pl ha Prescott cerkát(533) veszel, ami már 333 MHz-s ramokat is tud kezelni)

(#306) atus7377

atus7377
(fanatikus tag)

Kérdésem lenne!.Miért van az,hogy proci tuning után,kevesebb pontszámot kapok 3dmarisban,mint annak elötte?Nevezetesen p4 2.0-ról 2.7-re és minusz 500 pont.Pedig a prime egy napig fut ezzel a sebességel.Igazság szerint nem bánt a dolog,csak kíváncsi vagyok.;]

Az nem jó... a klasszikus, az igazi, az egyetlen format c: ... by Dilikutya

(#307) atus7377

atus7377
(fanatikus tag)

up:C

(#308) Shim válasza gado (#299) üzenetére

Shim
(őstag)
LOGOUT blog

2*256, de azok full ugyanolyanok legyenek

Religion – causing genocides over differing imaginary friends

(#309) turho válasza atus7377 (#306) üzenetére

turho
(őstag)

Ramot aszinkronba tetted?

xmedia360.hu - a legjobb hazai xbox360 közösség

(#310) approx

approx
(újonc)

Sziasztok!

Az lenne a kérdésem, hogy ha a kep.tar.hu-ra rakok fel képeket, miért írja azt, hogy képek kicsinyítése folyamatban, illetve hogy feldolgozás alatt, amikor meg akarom őket nézni? Két nappal a feltöltés után is feldolgozás alatt, gondolom ennyire nem szabadna lassúnak lennie, de ha ráklikkelek egy képre, akkor bejön, tehát a feltöltés sikerült, de indexképet nem ad. Lehet, hogy nagyon hülye kérdés, de nem értek hozzá, valaki jó lenne ha megmondaná.
Előre is köszönöm a segítséget.

(#311) approx válasza approx (#310) üzenetére

approx
(újonc)

Ez igazából egy azonnali kérdés :).

(#312) Som@ válasza approx (#311) üzenetére

Som@
(őstag)

A tar.hu szervere(i) elég leterheltek. Nem kaptál véletlenül adatbázis (SQL) hibaüzenetet?
A feltöltés sikeres volt, de az indexkép készítő algoritmus a fent nevezett ok miatt valószínüleg nem müködött rendesen.
Ilyen már velem is történt. Egy újbóli feltöltés megoldotta a problémát.

Hát persze...

(#313) approx válasza Som@ (#312) üzenetére

approx
(újonc)

Köszönöm, megpróbálom.

(#314) syss

syss
(újonc)

Skac'k nem tudna valaki segítni? Nem találok olyan oldalt, ahonnan le tudnék tölteni egy leírást a fastfame 8VTAA deszka pin kapcsolóiról. :O

(#315) atus7377 válasza turho (#309) üzenetére

atus7377
(fanatikus tag)

Lehet benne valami.A lap egy TH7II ami rambusos.A ramokat alapon járattam.

(#316) gado

gado
(tag)

Köszi a hozzászólásokat.Most még csak az a kérdésem van, hogy 512MB 333-ból Micron-t vegyek?

(#317) maszat válasza gado (#316) üzenetére

maszat
(senior tag)

Például azt, de lehet Samsung, Infineon, Hynix, illetve a drága márkások

(#318) gado válasza maszat (#317) üzenetére

gado
(tag)

Thanx

(#319) MUŁĐER

MUŁĐER
(PH! addikt)

Hmmm,cső.
Szóval arra gondoltam,vennék a 2X256 ramom mellé még 1X256-ot,de ugye azt a 3.modult nem tudom dualba rakni,szóval mennyivel lassítaná le a gépet ez az akció?Nagyon?

Robotika törvényei: 3. A robot megvédi magát halálos fegyverzettel, mert egy robot rohadt drága.

(#320) crab válasza MUŁĐER (#319) üzenetére

crab
(őstag)

kb 5-7%-al, de csak ahol nagy memsávszélre van szükség.

(#321) MuzX

MuzX
(kvázi-tag)

1. Lehet-e és érdemes-e egy már üzemelő gépet sokkal halkabbá tenni? Nagyon zavar az alapzaj... (táp+duál procihűtés+mobilrackhűtés). Ha esetleg tudtok ilyen topicot, megköszönném...
2.Ha nem érdemes, kb. mennyivel drágább egy új, kimondottan csendesnek összerakott gép egy normál, átlagos PC-nél? 10,20,30e Ft...?
3. Van-e ilyen csendes gépre kipróbált, bevált, megbízható gyári megoldás? Nem vagyok modder, csak használni szeretném és nem barkácsolni... :)
Kösz előre is.

''Több dolgok vannak földön és egen, Horatio, mintsem bölcselmetek álmodni képes.'' © Shakespeare

(#322) MuzX

MuzX
(kvázi-tag)

Létezik olyan átalakító, ami a PS/2 csatlakozót USB-re alakítja? Tudom, hogy a fordítottja van, de egyelőre ilyet még nem találtam, tudtok ajánlani valamit?

''Több dolgok vannak földön és egen, Horatio, mintsem bölcselmetek álmodni képes.'' © Shakespeare

(#323) Shim válasza MuzX (#322) üzenetére

Shim
(őstag)
LOGOUT blog

létezik, keress magyar forgalmazót googleben, itt egy link termékekről:

[L]http://www.slcentral.com/usb-mouse/[/L]

Religion – causing genocides over differing imaginary friends

(#324) Flatline

Flatline
(újonc)

Hi!

Hát akkor a topichoz illően egy azonnali kérdés:
Barátnőmnek ma veszek egy A7N8X lapot. néztem a biosokat az Asus oldalán és az az érdekesség, hogy vannak frissítések, de külön PCB verzió 1.03, 1.04, és 1.06-nak és külön a PCB verzió 2.0-nál újabbaknak.
Namost jól tudom hogy a pcb=rev?? (tehát hogy milyen kiadás)
Ez hol van ráírva a lapra?? (csak azért kérdem mert az én A7V333 - x-emen nem találom sehol)

Előre is kössz

(#326) Anub1S

Anub1S
(kvázi-tag)

Sziasztok!

Kerdsem az volna hogy veletlenul vki nem tudja-e, hogy az LG8520B melyik progival megy rendesen mert a Nero 6.3.0.2-vel nem akar mukszeni

Thx

'Defensor mortuorum''

(#327) gado

gado
(tag)

Hi

Probáld meg valamelik korábbi Nero-val.Nem kaptál hozza Író programot,mert én az ugyanilen írómhoz kaptam egy Nerot.

gado

[Szerkesztve]

[Szerkesztve]

(#328) Loretto válasza Anub1S (#326) üzenetére

Loretto
(MODERÁTOR)

6.0-át probáld.

Soirée...

(#329) beeboy válasza Anub1S (#326) üzenetére

beeboy
(PH! addikt)

vagy inkább az 5.5.8 körülit

Nem vagyok intelligens. Én AMDligens vagyok...

(#330) MUŁĐER

MUŁĐER
(PH! addikt)

Cső!
Tudja valaki mennyi kb.egy állvány a digifényképezőmhöz?Meg milyen fajta álványok vannak?Link is jó...

[Szerkesztve]

Robotika törvényei: 3. A robot megvédi magát halálos fegyverzettel, mert egy robot rohadt drága.

(#331) maszat

maszat
(senior tag)

Nálam, a hasonló íróval műkszött valamelyik 6-os, pedig a rendszert akkor egy Ghost-ból (idegen gépről) felakott W98 alkotta, semmi telepítés, mágis vitte.
Más progival műküdik?

(#332) jerry311 válasza MUŁĐER (#330) üzenetére

jerry311
(PH! kedvence)

állvány 1000 HUF-tól csillagos égig. :DDD
de egy átlag 150cm magas állvány bolt és márka függvényében 9-15k HUF :))

My password is ' or '1'='1' -- ' - Elado felkonfig - http://bit.ly/IGCQGz

(#333) renegade válasza Anub1S (#326) üzenetére

renegade
(fanatikus tag)

Az ez előttiek (a 6os szériából) még bugosabbak, ezzel az íróval működnie kellene. 6-os széria előttit próbálhatsz, hátha.

Aki angyalt keres, de csak a szárnyakra figyel, könnyen lehet, hogy libát visz haza

(#334) Redreamer

Redreamer
(tag)

Nem tudom, hogy mi van de a freemail-es bejelentkezésnél állandóan egy óráig kell várni mire kiírja hogy az oldal nem elérhető. Csak néha tudok belépni és akkor meg rámegyek, hogy levél írása és b****szik behozni. Hát már tele van a hócipőm vele eddig sirályul ment. Valaki tapasztal hasonlókat?

Az élet azért jó mert minden megtörténhet, és azért szar mert meg is történik!

(#335) jerry311 válasza Redreamer (#334) üzenetére

jerry311
(PH! kedvence)

Akkor vagy kezdő freemailes vagy vagy csak gyorsan felejtesz. Freemail néha ilyen, vársz 1-2 napot és jó lesz.

(#336) LordX válasza Flatline (#324) üzenetére

LordX
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Igen. Akörül lehet ráírva lennie, ahol a neve a lapnak, a tiéden is biztos rajta van (csak kisebb betűkkel.. )

(#337) Redreamer válasza jerry311 (#335) üzenetére

Redreamer
(tag)

De bakker ez már kedd óta így megy és baromira idegesít. Mondjuk megoldom máshogy, de mi tart nekik ennyi ideig? Esetleg ök is kaptak egy MyDoom-so levelet? ;]

Az élet azért jó mert minden megtörténhet, és azért szar mert meg is történik!

(#338) jerry311 válasza Redreamer (#337) üzenetére

jerry311
(PH! kedvence)

ez egy ingyenes mail szolgáltató, nem köti őket semmi :))

(#339) LordX válasza Redreamer (#337) üzenetére

LordX
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Egy?!? Naponta 700 db MyDoom-os levél érkezik a freemailes címemre.. Beálítottam a spamszűrőnek, hogy ez spam, azt egyből törli őket :)

(#340) ch.peter

ch.peter
(fanatikus tag)

überláma kérdés:
Eddig egy tintasugaras nyomtatóm volt, leégett a két motor benne, cseréltem egy lézernyomtatóra (sulinet rulez), viszont ezen már van egy hálózati főkapcsoló is.
A tintáson nem volt.
Ez állandóan bekapcsolva kell tartani, vagy kikapcsolhatom nyugodtan (ugyanis van, hogy hetekig nem nyomtatok semmit, akkor meg minek egye az áramot?)
Ha kikapcsolgatom lehet valami baja?
Erről nem ír semmit a könyve.
thx.

(#341) jerry311 válasza ch.peter (#340) üzenetére

jerry311
(PH! kedvence)

Kikapcsolhatod, nem lesz semmi baja, de sokat ne kapcsolgasd mert akkor nem 10 évig lesz jó a kapcsoló csak 9-ig :DD
Bekapcsolva is hagyhatod, kb 1-2 hét alatt fogyaszt 1 kWh (kb 20-30 HUF) áramot készenléti üzemmódban és így automatikusan bekapcsol ha nyomtatni akarsz :DDD

[Szerkesztve]

(#342) Warlock_42

Warlock_42
(senior tag)

Valaki aki fizikusabb/elektromosabb beállítású lenne szíves kiszámolni nekem, hogy HUF-ban mennyit fogyaszt egy 17 colos monitor + gép 300W táppal egy hónapban ha napi átlag 6-8 órában megy ?

What does the free fall feel like? Asks the boy with a spark in his eye Know why the nightingale sings Is the answer to everything

(#343) b.bone

b.bone
(senior tag)

egy ilyen szép szombati napon Budapesten hol kapok reflex csövet?
valami nagy bolt kéne ahol válogatni is lehet:) szval van több fajta meg méret.

"guilty until proven innocent" - Artisjus

(#344) jerry311 válasza Warlock_42 (#342) üzenetére

jerry311
(PH! kedvence)

(teljesítmény watt-ban / 1000) * (havi működési idő órában) * (áramdíj Ft/kWh)

(#345) b0unCe válasza Warlock_42 (#342) üzenetére

b0unCe
(senior tag)

szerintem nem kell foglalkozni vele. egy szervergep ami a nap minden orajaban megy az kb havi 8,000Ft

''Beszél aki keres. Hallgat aki talál, de senki nem ért semmit. Az orvosok a halált. Senki nem ért semmit'' by: k&b: én, szeretlek, téged

(#346) Warlock_42

Warlock_42
(senior tag)

Köszönöm a válaszokat. Sajna muszáj vele foglalkozni, mert a lakás nem sajátom és a múltkor volt egy kis ''háború'' a gép miatt. Éjjeli Ph! rulez ;]

What does the free fall feel like? Asks the boy with a spark in his eye Know why the nightingale sings Is the answer to everything

(#347) ch.peter válasza Warlock_42 (#346) üzenetére

ch.peter
(fanatikus tag)

Itt:
[L]http://www.jscustompcs.com/power_supply[/L]
a válasz a kérdésedre :)
Szerk: Ez persze az óránkénti fogysztása, monitor nélkül.
A monitor kb olyan 80-90 Wattot ehet / óra

[Szerkesztve]

(#348) ch.peter válasza jerry311 (#341) üzenetére

ch.peter
(fanatikus tag)

Köszönöm, akkor azthiszem marad bekapcsolva :)

(#349) Boolash

Boolash
(fanatikus tag)

Hali! ! Nem tudja vki hol lehet venni Inovision Geeforce4 Ti4200 -at venni. Nem nagyon láttam ilyet, csak rendelésre, vagy nagyon drágán... (30, 37 körül láttam rendelésre, annyiért is szeretnék venni.)

(#350) TexT-BoY

TexT-BoY
(PH! addikt)
LOGOUT blog

nekem az lenne a kérdésem hogy Shappire 9200vivot szeretnék venni de egy oldalon láttam hogy 64bit is van meg más is de az a más 128bit??
akkor meik kodosat kéne?? [L]http://www.sapphiretech.ru/showpage.php?lang=russian&page=vga&sub=9200[/L]
mert akkor azt veszem mivel a ramiriba nem lehet kibontani

u.i:csak 64mb osat szeretnék

HAAAAAKUNA BATATA "Mert ha nekem szar, neked jó, tipikus ember morál..."

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb hardverek  »  Azonnali kérdések órája Archívum I. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.