Hali!
Mit javasoltok ECS K7S5A vagy Abit KT7A alaplap? (Nem akartam új topicot nyitni ilyen címmel, mert szvsz mindenki kitépné az összes haját tőle :) )
''Emberek, vessetek a mókusok elé!''

Hali!
Mit javasoltok ECS K7S5A vagy Abit KT7A alaplap? (Nem akartam új topicot nyitni ilyen címmel, mert szvsz mindenki kitépné az összes haját tőle :) )

Senki? Én spec. az ECS felé hajlok, mert abba DDR és SD ramokat is lehet pakolni, míg az Abit csak SD-t kezel. Az ECS esetében szépen át lehet állni ddr-re, így könnyebb lesz egy későbbi lapcsere is.
Azt viszont nem tudom, hogy az ECS tud e 2x AGP-s karit kezelni. Ahogy az Abit leírásánál láttam, ott ez támogatott. Sztem ez is fontos átállási kérdés (nekem legalábbis mindenképpen, mert TNT2 M64-em van, és nem tudom viszi-e a K7S5A).
Másvalaki? Vélemény?

Kérdésem az hány ns ramom van a vga-n
Ez a kód van rajta:HY5DU283222

A DDR miatt csak az ECS (SD-vel szórakozni manapság hülyeség új konfigban)
az AGP kompatibilis lefelé.
4x :4 és 2
8X :8 és 4
Így, ha minden jól megy a lapba rakhatsz 2x-es TNT-t de akár R9800-at is (a kari 8/4x AGP-s)

Milyen kari, mennyin megy jelenleg?
400-as DDR?

Köszi maszat, magam is így gondoltam. :)
Már csak gyűjtögetni kell... :U

9600Pro 400/600 de valószínű hogy 3.3 ramok mert az vége a számsornak hogy AF - 33 akkor eből mit lehet kihozni?

Valaki meg tudná mondani,miért nem tud a Nero 800 MB-os CD-t írni?
Robotika törvényei: 3. A robot megvédi magát halálos fegyverzettel, mert egy robot rohadt drága.

Szerintem tud (bár én még nem írtam vele), ha támogatja a CDRW-d is. Az overburn opciót viszont asszem így is engedélyezni kell.

Hát,hiába engedélyezem a túlírást,kiírja hogy nem elég nagy a lemez..
Sz@r.
[Szerkesztve]
Robotika törvényei: 3. A robot megvédi magát halálos fegyverzettel, mert egy robot rohadt drága.

És az van ráírva a lemezre hogy 800 Mb-os? Nézd meg a medium info nevezetű menüpontban, hogy mit ír a lemezről. Ott a gyártótól kezdve a gyártási technológián át minden infot kiír a cdről. Elvileg.

Vagy próbálj ki egy másik CD-t is ugyanabból a dobozból. Néha elírják az infót rajta.

Rá van írva hogy 800 MB-s.Az info-nál nem ír ki semmit,csak annyit hogy üres CD.

Ok, van a Nero-nak két segédprogia. Asszem az egyiket CD speednek, a másikat Info tool-nak vagy hogy a rákba hívják. Próbáld azzal.

Arra lennék kiváncsi, ha valaki tudja, hogy létezik-e olyan 478-as alaplap, amelyiknek olyan jó a tuninghajlandósága, /és olcsóbb kategoriáju/ hogy nemcsak növelni lehet a BIOS-ban a CPU Core-t, hanem csökkenteni is, és esetleg ugyanezt az FSB-vel is meg lehet-e tenni.
Most Abit SA7-es lapom van, és ennek a BIOS-ában csupán növelni lehet a feszültséget, 5-10-15%-al.
És hogy miért? Mert ekkor tudnám csökkenteni a sebességet, ezáltal a hőtermelést, és a fogyasztást.
A jelenlegi CPU-m: 1.8A Northwood, és ez a sebesség például net-ezéshez szerintem teljesen felesleges, sőt egyenesen pazarlás.
/Még mielött valaki felajánlaná:köszönöm,nem akarom kisebbre cserélni.../
''Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd.'' /Mahatma Gandhi/

És még azt felejtettem el, honnan lehet megtudni előre, hogy egy alaplap BIOS-a mennyit enged állítani, és milyen irányban, /csak felfelé, vagy lefelé is/, mert ahogy nézem a specifikációkat a gyártók oldalain, onnan bizony nem derül ki./bár az is lehet, hogy csak meg kéne tanulnom angolul.../
''Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd.'' /Mahatma Gandhi/

Hát én nem vagyok türelmetlen, de akkor ezek szerint senki sem tudja a választ?
Akkor kérdezek könnyebbet: mi a különbség az FSB és a PSB között? Mindegyiket lehet állítani a BIOS-ban? Vagy csak az FSB-t?

Lehet h hülye kérdés, kéretik enm hangosan röhögni :D
- A VIA procik (legyen akár Antaur/C3/Eden) illetve a hozzájuk adott platformok csak SDR SDRAMot kezelnek, vagy DDR-t is?
(illetve ezek csak VIA chipsetes lapokban mennek vagy pl intel 815-ben is?)
FSB-jük 133 MHz?
Kapcsolja ki! Hasznosítsa újra! Cserélje energiatakarékosabbra! Sétáljon, kerékpározzon!

Kérdezek még, ha nem baj...
Mennyi az USB 1.1, USB 2.0 illetve a FireWire adatátviteli sebessége?
Kapcsolja ki! Hasznosítsa újra! Cserélje energiatakarékosabbra! Sétáljon, kerékpározzon!

12 , 480, 400 Mbit/sec
Gyakorlatilag a FW mégis gyorsabb valamivel mint az USB2.
Aki hülye, haljon meg!

THX!
Előzőre tucc vmit?
igen, mert USB-nél 480 az összes szálra, FW meg szálanként :)
Az E-ink kijelző az egyik legnagyobb dolog, ami a könyvnyomtatás feltalálása óta a könyvekkel történt.

Mármint csatornánként?
És PCI-nál 133 Mbyte/s?
(gondolok itt arra h 33 MHz és 32 bit, de lehet h ebből nem egyenesen következik...)
Na, megpróbálom hátha itt.
Szerintetek hány nanos lehet az alábbi jelzésű Motorola cache memória chip?
SCM63P636BTQ325

Aki netán tudja, az kérem írja le nekem az Enternet DNS címeit! :)
Hát persze...

Ekkora lámaságot még ugysem halottatok, amit most kérdezek.
Most melóhyeln vagyok, és minél gyorsabban kell döntenem.
Ez Zalman 7000-es procihűtőt akarok venni, de nemtudom hogy az ABIt Kd 7-E-s lapomra rá lehet-e tenni, tehát konkrétan van-e rajta két lyuk a foglalat körül:)
valaki megmondaná nekem?
Otthon megtudnám nézni én is, de mivel nemvagyok otthon, ezért gázos.
Ja, és netem sincs kolátlan, tehát lehetőleg na azt linkelje be senki, hogy www.abitakármi..
Inkáb ha tudja nézze meg:)
Valaki segítsen már ki!
Köszönöm előre is:)
Üdv
Club
[Szerkesztve]
mintha lyukak lennének ottan:)
Az E-ink kijelző az egyik legnagyobb dolog, ami a könyvnyomtatás feltalálása óta a könyvekkel történt.

Ne linket kali:DDD
Tehát látsz ott lyukakat?:))
De azért köszönöm:))
Mert most kell!!!
:)
kerdezek en is.
az le7seges hogy 1 tnt2 m64 kartya mukodjon nforce2 lapban? sajna kb 200kmre van tolem a kartya, az nforce2 lap meg vmelyik boltban meg :)
Négy éve két új autónk volt. Most csak egy van, meg egy négy éves. Rosszabbul élünk, mint négy éve.

Nem jellemző, mivel a tnt-2sek általában már oylan agp-sek, amik jók az új lapokhoz.
De ha nem univerzal agp-s, akkor lehet.
látod?
szvsz azok ottan lyukak :)

Biztos hogy van lyuk?
Valakiii please!!Naon fontoooos:))

Ok!
Akkor jöhet a Zalman.
Köszönöm szépen:)
látod már te is?
várjál, a lyuk nem minden! [L]http://www.zalman.co.kr/english/product/cnps7000a-462_motherboard_list_eng.html[/L]
vágnod is kell és elég távolságnak kell lennie a táptól

A melóhelyemene tűzfal van.
Csak bizonyos oldalakat tudok megnézni, és ezt pont nem:)
Ezért volt gázos, egyébként nem kértem volna ehhez segítséget.
Szóval látni nem látom, de neked elhiszem:))
Köszi:)

Micsoda?
na most akkor mivan?:O
Aztmodják van hozzá Socket A-s átalakító vagy mi..
Vágni nem akarok, még véletlenül se.
Akkor most jó hozzá, vagy nem?:O

Én múlt héten szenvedtem ezzel. Diamond Viper V770 (tnt2, agp, 16MB, revA) kellett ViaKT600-ba. Alapból meg se mukkant, de az alaplapleírás első oldalon hozta, hogy pl: a Diamond Viper V770 jumperelve jó lesz. Nosza jumperoljunk, ja hogy nincs rajta, leírás letölt, jumper helyek megkeres, forrasztgat, megy!!!
(mondjuk minden program agp2x-es sebességet jelez vissza, de gonolom az 1.5V a fontos)
[Szerkesztve]
"Watching every day of my life go by | Just waiting, waiting to die!"

Szerintetek várhatok + fél giga memótól gyorsulást divx áttömörítésben?
huss, fohászom száll feléd

Hali!
Van nekem egy 2.4-es P4-em, ASUS P4PE i845 alaplappal.az lenne a kérdésem,hogy érdemes -e tuning memóriát vennem,illetve mit lehetne kihozni ebből egy jobb memóriával?
Húzni ezt a procit azt mondják nem érdemes :F
Sztem meg érdemes húzni. Egy MSI 845-ös lapban 3G-n hasít alapfesz.-en és látható a gyorsulás is. :P
Ha teszed ami a célod, akkor arra vagy hivatott az életben. http://www.facebook.com/mightybmusic
mennyi alap?:)

Köszönöm:)
Ilyenkor élvezem a technika áldásait:Lásd Telefon:))
[Szerkesztve]

fél giga van most
gyorsabban le lehet beszélni :)

Köszi!
A memóriákkal kapcsoaltban van valami javaslatod,ötleted?
ebben a témában sajnos nem vagyok otthon, de inkább processzorlimitált szokott lenni. ha 256-ot mondtál volna, akkor biztosan, de lassabb így sem lesz.
vki tudja a választ?
Szinkron-t nem fogják vinni, viszont ha visszább teszed 266-ra akkor ugyis ''felhúzódnak'' az eredeti szintre, azaz 333-ra. (166-os fsb)
Ha teszed ami a célod, akkor arra vagy hivatott az életben. http://www.facebook.com/mightybmusic

áá nem tudnak ezek semmit :)

Hogy tudok Neróval DVD-t grabbelni? Nincs DVD-íróm, vinyóra kéne.
Ezalatt a nyusziházban, fűszálakból vetett ágyban négy kis nyuszi aludt szépen, összebújva békességben