''Sok fájlon egyszerűen nincs, amelyiken van, azon pedig olyan halk, hogy teljesen élvezhetetlen.'' Ahogy leirtad nekem csak annyi tüntki az egészből hogy rosszul játszotad át.
Nekem is sokszor ilyen problémám volt de én a házi vidókat másoltam át videó recorderől. A probléma ami nálam elő fordult hogy a bemeneti hang nem lett beállítva renedesen vagy össze gerjedt a mikrofon bemenetével. nemcsak a Movi Makerben kell beállítani a hangbe menetét hanem a hangkártyán is és a fölösleges kimenteket le kell zárni. Ez is okozhat hang romlást. Hameg néma volt akor meg a hangbemenet egy másik csatornán mentbe.Az átjátzsás mindig Vonalbemeneten történik nálam igy a kép és a hang tökéletes. Igaz rég használtam a Movi Makert most már jobb video készitővel dolgozok az Ulead VideoStudio 11 Plus-t használom. De ha joltudom és még nem feledtem a ha a hangot lemented a videoról wma-ba és modosítod egy hangszerkeztőbe visza is tudod tenni a film allá és az erdetit meg lekapcsolod. Át játszáshoz nem kellenk kodek mivel a felvételt a Movi Maker késziti a saját kodekjeivel. A HDD-cam és a DvD-camhoz kelenek kodekek mert ott egyből tudod szerkeszteni a filmet az 5.1 kamerák meg AC3 filtert használnak mpeg2 es videó fájlban. (legalábis a Sony az tuti)
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hirdetés
Petdro
(újonc)