Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb hardverek  »  Azonnali kérdések órája Archívum XVI. (téma lezárva)

(#33936) Lenry

Lenry
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

jogilag mennyire tiszta újságokhoz kapott teljes játékokat eladni?

"Kár volt rád pazarolnom ezt az 1 percet, máris utállak" - csƵ random hülyegyereknek | "Két webfejlesztő beszélget: - Milyen az új csajod? - 90/60/90 - Sötétlila?" | Eladó PC játékaim: href.hu/x/9dv6

(#33937) glutamin válasza Lenry (#33936) üzenetére

glutamin
(őstag)

Szerintem kb. annyira mint egy dobozos játékot eladni.

Részvétet könnyen kap az ember, az irigységért azonban keményen meg kell dolgozni

(#33938) Csabee. válasza Lenry (#33936) üzenetére

Csabee.
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

hivatalosan nem kereskedhetsz vele tudtommal, de mint használt termék eladhatod.:)
ha hivatalosan szeretnéd akkor kell számlát írni róla

Üdv: Csabee.

(#33939) Lenry válasza glutamin (#33937) üzenetére

Lenry
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

azért kérdem, mert rájuk van írva, hogy "Ez a lemez a Gamestar térítésmentes ajándéka, önállóan forgalomba nem hozható"

Csabee.: használt termékként adnám... fölgyűlt az évek alatt jópár, sokkal sose játszottam, és úgy gondoltam, eladnám valami nem nagy darabáron

[ Szerkesztve ]

"Kár volt rád pazarolnom ezt az 1 percet, máris utállak" - csƵ random hülyegyereknek | "Két webfejlesztő beszélget: - Milyen az új csajod? - 90/60/90 - Sötétlila?" | Eladó PC játékaim: href.hu/x/9dv6

(#33940) Csabee. válasza Lenry (#33939) üzenetére

Csabee.
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

eladhatod, felteszed ph-ra talán még visznek is belőle! :) vagy ha van ismerősöd kis gyerekek odaadod nekik had örüljenek :P

Üdv: Csabee.

(#33941) glutamin válasza Lenry (#33939) üzenetére

glutamin
(őstag)

azért kérdem, mert rájuk van írva, hogy "Ez a lemez a Gamestar térítésmentes ajándéka, önállóan forgalomba nem hozható"

Ez inkább csak arra utal, hogy ne vegyék ki az újságból a trafikosok a lenmezt és próbálják meg külön elpasszolni. Azzal, hogy megvetted az újságot jogos tulajdonosa lettél annak a példánynak, amit mellékeltek.

Részvétet könnyen kap az ember, az irigységért azonban keményen meg kell dolgozni

(#33942) Lenry

Lenry
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

köszönöm mindkettőtöknek:R
fel is adtam egy hirdetést

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb hardverek  »  Azonnali kérdések órája Archívum XVI. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.