Hirdetés

Aktív témák

  • galóca18

    tag

    válasz Rivaul #16713 üzenetére

    Köszi a linket, nézegettem, de sajnos az angolom eléggé kopottas. Azért még visszanézek rá, ha pihentebb leszek.

    A Memtest szerint jó a memó, úgy 13-15 órán át futtattam, abszolút semmi hibát nem jelzett. Gondolod, hogy attól még baj lehet vele? Sajnos nem tudok másikat tenni a gépbe, de ha az segít, kivehetem az egyiket, majd a másikat, hogy egyenként kipróbáljam.

    Hála Istennek a régi vinyón van egy üres partíció, amit a Linuxnak szántam, csak elmaradt.

    Egyébként, most, hogy gondolkozom, rájöttem, hogy a gépem feledékeny. A Jetaudio listafáljai például folyamatos fogyásban vannak. Úgy szaporodnak az "Ismeretlen előadók", mint a nyulak, ha meg rákattintok, azok a listák üresek. Fura. És már máskor is fölmerült bennem, hogy volt ilyen vagy olyan fájlom, amit sehol sem találok, akárhogy keresem, de mindig elintéztem annyival, hogy rosszul emlékszem. A Sims 2 letöltés könyvtárában pedig időnként véletlenszerűen "kiürülnek" egyes fájlok, talán valahogy úgy, mint a Jetaudio esetében. Ez most esett le!

    Viszont azt is olvastam régebben a tápos témában, hogy egy hibás táp képes kinyírni egyik vinyót a másik után bármi különösebb tünet nélkül. Nem könnyű okosnak lenni.

    Éjszakai bagoly vagyok. Világosban ritkán netezem. :)

  • galóca18

    tag

    válasz galóca18 #16714 üzenetére

    Igazad van, a táp nem nagyon gyanús, mert ha a proci hirtelen fölpörög valamiért, az nem üti ki a gépet. Tehát megdőlt az az elméletem, hogy a programok indulásakor jelentkező hirtelen terhelés okoz gondot.

    Elnézést, az előzőt már nem szerkeszthettem, mert kijelentkeztem, így újat kellett írnom.

    Szerk.: Valamiért magamnak válaszoltam Rivaul helyett. :D

    [ Szerkesztve ]

    Éjszakai bagoly vagyok. Világosban ritkán netezem. :)

Aktív témák