Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

(#951) Qru válasza rup1u5 (#950) üzenetére

Qru
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Múltkor a legnevesebb magyar benzinkútnál láttam.

Eladó LG 5.1-es házimozi rendszer dvd lejátszóval, állvánnyal: http://href.hu/x/hugn

(#952) mope

mope
(tag)

#916 --ra tudtok megoldást ? :U

..-..

(#953) mazda626

mazda626
(PH! addikt)

Sziasztok!
Tudnátok modani olyan magyar nyelvű oldalakat, ahol részletesen tárgyalnak, elemeznek ki grafikus motorokat? Pl Source, RenderWare, Neon, stb. Előre is köszönöm! :R

(#954) gabi81

gabi81
(kvázi-tag)

Nem tudja valaki hogy mi lehet az oka annak, hogy ha zenét vagy videót hallgatok/nézek 1-2 percen belül hibaüzenet nélkül lefagy a gépem.
Egyébként meg órákat tudok rajta netezni torrentezni fagyás nélkül.

just believe in yourself

(#955) _BOZONT_

_BOZONT_
(kvázi-tag)

Erre valaki?
[link]

McAfee Desktop firewall-hoz kéne Help !!! / Keresek ga-7dpxw-p deszkát

(#957) hruodnand válasza gabi81 (#954) üzenetére

hruodnand
(senior tag)

codec, lejátszó probléma?

(#958) Digital

Digital
(PH! addikt)

Hogyan kell helyesen ejteni: ''leptop'',vagy ''laptop''? Én szvsz jobb szeretem a ''noti'' kifejezést :D

"barackot,imádom a húsos barackot" Emlékszel a lassú internetre? Csak nyolc kép fért bele egy éjszakába... Szegeden a Mars tér környékén földszinti 80nm-es lakás eladó!

(#959) ádyz válasza Digital (#958) üzenetére

ádyz
(PH! addikt)

szerintem LEPTOP,mert ugye a Laptop angol szó, és az ''a'' betűt e-nak ejtjük, tudtommal :)

(#960) Krissz22 válasza Digital (#958) üzenetére

Krissz22
(senior tag)

Szerintem inkább kicsit az o-t á-val, tehát valahogy ''leptáp''. Tudom szokatlan....lehet nincs igazam.
Most járok angol nyelvtanfolyamra, ami persze nem jelent semmit se. :DD

(#961) Digital válasza Krissz22 (#960) üzenetére

Digital
(PH! addikt)

szvsz akkor már inkább a fenit,''leptop''... :)

"barackot,imádom a húsos barackot" Emlékszel a lassú internetre? Csak nyolc kép fért bele egy éjszakába... Szegeden a Mars tér környékén földszinti 80nm-es lakás eladó!

(#962) mazda626 válasza Digital (#958) üzenetére

mazda626
(PH! addikt)

Ki hogy ejti. Én ''leptopozok'', bátyám ''laptopozik'', néha egyszerűen csak ''notizunk'', nagy ritkán ''kompjuterozunk''. :DD

[Szerkesztve]

(#964) Prego válasza _Jarod_ (#963) üzenetére

Prego
(senior tag)

Van egy PowerArchiver nevü program, esetleg a WinZip vagy WinRaR.
De a legegyszerűbb: http://www.7-zip.org/

Aki másnak vermet ás az a Stack Pointer

(#966) sgergi válasza _Jarod_ (#965) üzenetére

sgergi
(PH! kedvence)

Ezt próbáld ki, ha nem megy a többivel:[link]

(#967) Hosssszu válasza _Jarod_ (#963) üzenetére

Hosssszu
(fanatikus tag)

Nekem ugy remlik hogy egy regi dos-os/ win3.1-es tomorito csinalt ilyen file-okat. Valami backup/mwbackup volt a neve. (igen talaloan :D )
Nem lehet, hogy valami regi geprol szarmozo progi van betomoritve?
De egyebkent kicsi eselyt latok ra, mert az eletben csak egyszer lattam azzal a programmal betomoritett cuccot, azt is meg akkor, amikor 386-oson nyomtam! :D

4MB-os SIMM RAM-ot keresek (386-os gépbe). Lehetőleg Vácon, vagy környékén.

(#968) hruodnand válasza _Jarod_ (#963) üzenetére

hruodnand
(senior tag)

Én ezeket TotalCMD-ben szoktam kicsomagolni. Beállítom külső (ki)tömörítő programnak a WinRAR-t és ALT+F9.

(#969) &rew válasza _Jarod_ (#963) üzenetére

&rew
(őstag)

bele kene nezni a legelso fajl fejlecebe. lehet h nem is tomoritettek, egyszeruen csak fel lett darabolva (split). osszefuzes is megy akkor parancssorbol (copy). persze lehet ez egy tomorito automatikus darabolasa is.

dodge charger - ford mustang - dodge challenger

(#970) ANT válasza Hosssszu (#967) üzenetére

ANT
(PH! addikt)

Sztem ezek inkább vmi torrent fájlok lesznek. :B WinRar lesz a nyerő.

''Soha ne add fel, ez a legnagyobb, halálos ellenség'' Replika

(#971) &rew válasza gogle (#921) üzenetére

&rew
(őstag)

dugd at masik slot-ba, hatha megis jok, csak nem mennek dual-ban. bar a tamogatott memoriak listajan csak 533-as es 667-esek vannak, az valszeg nem szamit [link]
esetleg meg a bios-ban a system memory multiplier-t allitsd be fixre 'auto' helyett.

[Szerkesztve]

dodge charger - ford mustang - dodge challenger

(#972) _BOZONT_

_BOZONT_
(kvázi-tag)

valaki erre ?
[link]
bill csere volt de semmi

McAfee Desktop firewall-hoz kéne Help !!! / Keresek ga-7dpxw-p deszkát

(#973) hruodnand válasza _BOZONT_ (#972) üzenetére

hruodnand
(senior tag)

BIOS-ban tudsz lépkedni? USB-s billentyűzet?

(#975) Hosssszu válasza ANT (#970) üzenetére

Hosssszu
(fanatikus tag)

Sajnos torrenthez nem nagyon ertekaz alairasomban szereplo indok miatt! :(
De azert koszi az infot, legalabb okosabb lettem! :R

4MB-os SIMM RAM-ot keresek (386-os gépbe). Lehetőleg Vácon, vagy környékén.

(#976) gban válasza _BOZONT_ (#972) üzenetére

gban
(őstag)

Mások hasonló esetben azt írták, hogy esetleg egy bedugott USB eszköz van a gépben, és az kavar be.
Nálad nem lehet hasonló?

Postázást nem vállalok.

(#977) Fecsy

Fecsy
(tag)
LOGOUT blog

Sziasztok!

Tudnátok nekem segíteni? Egy olyan könnyen kezelhető gif-szerkesztő progit keresek,amivel két különböző gif-et (mozgót) egymásra tudok úgy helyezni,hogy utána mindkettő ugyanúgy mozogjon...uhh...remélem sikerült érthetően leírnom,mit is szeretnék....Sony Ericsson D750i-re szeretnék témát szerkeszteni, (ahhoz a részéhez kéne,amikor a menüben ''kiemeli'' a sorokat...)erről a két képről lenne szó:

[link]

[link]

HELP PLS! :R

[Szerkesztve]

(#978) ádyz válasza _Jarod_ (#963) üzenetére

ádyz
(PH! addikt)

nincs mellette egy .rar kiterjesztésű fájl? azt megnyitod, átmásolod máshová, és kibontja magától a .001,stb. fájlokból, mivel darabolva van :)

(#979) icons

icons
(őstag)

Hi!
Ma kaptam a T-online-tól egy aranyos kis webkamot: Logitech quick cam chat.
Namost nekem erre nincsen szükségem, és az lenne-e a kérdésem, hogy gondolom eladhatom meg minden, tehát elvileg ez az én tulajdonomat képezi? (igaz, hogy a t-sek ebben vmivel jártasabbak, de remélem itt is tudja valaki)
Egyébként vki kapott még ilyet? (sztem a T-homeért kaptam, úgyh max azok, akiknek van)

(#980) rii

rii
(PH! nagyúr)

hi!

régebben volt egy cég ... 2 éve még beszéltenm is velük, rádióhullámos internetet kináltak.

melyik cég lenne ez, nem tudja valaki?

előre is köszi!

akárkivót'tevótá

(#981) icons

icons
(őstag)

Jaa, és nem tud valaki segíteni az Ulead VideoStudi 9ben?
Felraktam (csak a hangprogit, nemtom a nevét, azzal volt vmi böki, de végül nemtom, ki tudtam lépni), megpróbáltam elindítani, megkérdezte, hogy mikor regisztrálok? mondtam neki, h később, erre ok, majd kilépett, mondom nem gond, újra, elindítom, előjön egy menü, ott bármelyikre kattintok, tölt, majd bejön maga az ablak, és amint bejött, ki is lép, de semmi időm sincsen előtte... Egyszer kiírt vmilyen memóraihibát, nem tudta olvasni, de nemtudom pontosan. Megpróbálom újrarakni, de addig is hátha valakinek van valami ötlete, mi lehet a gond.

(#982) Qru válasza icons (#979) üzenetére

Qru
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Nem hiszem, mert a modem se a tiéd, ha lemondod vissza kell adnod. Sztem a kamerával is így van.

Eladó LG 5.1-es házimozi rendszer dvd lejátszóval, állvánnyal: http://href.hu/x/hugn

(#983) gban válasza rii (#980) üzenetére

gban
(őstag)

Nekünk is rádiós net van a cégnél, Dominet a nevük, ha kell kontakt, meg tudom adni a számát.

Postázást nem vállalok.

(#984) andris1986

andris1986
(újonc)

Sziasztok!
Hol lehet a nem regisztrált powerstripben egy olyan felbontást beállítani, amit a monitorvezérlő alapjában véve nem támogat de a gépre rákapcsolt monitor igen?
Adott probléma: vesa (5:4?)felbontások 640x480tól 2048x1536ig, viszont a számomra fontos 1680x1050et nem ajánlja fel, csak 1600x900 illetve 1600x1200at.
A segítségeteket előre is köszönöm:
Andris.

(#985) ádyz válasza Qru (#982) üzenetére

ádyz
(PH! addikt)

a kamerát ajándékba adják ;)

(#986) piqla

piqla
(őstag)

Udv!

30 giganyi zenet szeretnek kiirni es nem akarok szarakodni neroval, hogy nezzem, hogy pont telerakjam a dvdket 4,7 giganyi zenevel. Van olyan program, hogy athuzom irasra a masik oldalra az osszes szamot, elkezdi irni es amikor megtelik a lemez, keri az ujat, es igy minden megy, mint a karikacsapas? Remelem ertheto voltam.

Szereted az állatokat?

(#987) piqla válasza piqla (#986) üzenetére

piqla
(őstag)

Vagy ha igy esetleg egyszerubb: van olyna program, ami 30 giganyi fajltomegbol csinal 4,5 gigas mappakat?

Szereted az állatokat?

(#988) icons válasza Qru (#982) üzenetére

icons
(őstag)

Na ezaz...elsőre triviális volt, hogy tuti az enyém, hiszen ajándék, tehát nem bármilyen csomag része... ám valóban lehet, hogy az ő tulajdonukat képezi... hmm, küldök nekik mailt, és majd kiderül. Azért kösz!

(#989) ádyz válasza icons (#988) üzenetére

ádyz
(PH! addikt)

az a TE tulajdonod, hiszen KAPTAD :) :))

(#990) hruodnand válasza piqla (#987) üzenetére

hruodnand
(senior tag)

TotalCMD-ben kijelölsz egy jó pár darabot, majd megnézed ALT+ENTER billentyűparancssal, hogy éppen mennyi MB vagy GB-nál tart, ha mondjuk 4,3 GB, akkor áthelyez egy mappába, mondjuk DVD1 aztán megint tovább húzod és DVD2, majd a végén kiírod. Ez a legegyszerübb én is így szoktam. Nem annyira macerás, szerintem. A fájlok áthelyezése egy másik mappába (azonos partíción) az meg 0 másodperc. :)

(#991) icons válasza ádyz (#989) üzenetére

icons
(őstag)

Már látom a régi üzeneted is :D .
Hmm, ez lég jó hír, igen, én is így gondoltam, de azért már küldtem nekik mailt. Egyébként honnan tudod? Kaptál te is? (akkor muszáj lesz elpasszolnom :U )

(#992) wokee

wokee
(újonc)

Sziasztok!

Processzor ügyben lenne szükségem segítségre.
Szgépet szeretnék vásárolni.Két konfiguráció közül kellene választanom. Az egyikben (D-Scaleo Pa1519)Athlon64 X2 4200+ kétmagos proci van, a másikban (IBM Think Centre M55e) Core Duo E6700 (2,66GHz 1066MHz FSB 4MB L2). Nem igazán vagyok otthon a témában, a gép álltalános használatra lenne, max a kölyök NFS Carbonja+filmkonvertálás. Az IBM ára húzósabb, meg az AMD-ben jobban bízom, de gondoltam megkérdezlek Benneteket.
Köszi előre is!

(#993) Gazs

Gazs
(tag)

mi a szar ez? [link]

(#994) ádyz válasza icons (#991) üzenetére

ádyz
(PH! addikt)

én a UPC-től kaptam, de haver is kapott a t-online-től, és eladta :U

(#995) ádyz válasza wokee (#992) üzenetére

ádyz
(PH! addikt)

én az AMD-re szavazok :)

(#996) icons válasza ádyz (#994) üzenetére

icons
(őstag)

És mennyiért sikerült elpasszolni? :U Én 4ere gondoltam, bolti ár alatt, mivel garis, bontatlan.

(#998) icons válasza wokee (#992) üzenetére

icons
(őstag)

Én meg arra, hogy sztem olcsóbb vhol összeállítattni egy PCt, de attól függ mennyi pénzed van rá, ha feldob a pénz akkor ez is jó. De pl megéri egy kisebb Core duot venni (core 2 duo persze), és azt lehet húzni, topikban adnak segítséget. Egyébként fontos a videokari, alaplap, memória is + hogy még mi van (tehát DVD író, wincsi, hasonlók).
De egyébként én meg c2d re szavazok :D .

(#999) ádyz válasza icons (#996) üzenetére

ádyz
(PH! addikt)

4.5k :U

(#1000) icons válasza ádyz (#999) üzenetére

icons
(őstag)

Hmm, az fincsi... Bár ez nem kárpótol a horribilis havidíjért, de vmi kompenzálás legalább...

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.