Akkor most már jó 
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
LOGOUT.hu témák
Hirdetés
Krissz22
(senior tag)

STC Speed
(senior tag)
Lost planet alapból bugos 
Próbáld a virtuális memóriát növelni.
Asus P5B|C2Q Q8400|3 GB RAM|HD 6850 1GB

ZsoloMC
(újonc)
Hy.
Az elem abszolút szoros. És most uj van benne.
Tuti jó sztem mert a beállítások nem vesznek el.
Csak épp az óra egy helyben áll. Pedig még a biosban is járni szokott.
De most nem ketyeg...
Igazábol egy hete vettem de nem rögtön vettem észre.
Így nem tom pontosan ilyen volt-e vagy közben adta meg magát.
IBM BTX 3GHz Intel915

lajo
(senior tag)
Az alap probléma az, hogy az operációs rendszert akarom újratelepíteni, és a legelején amikor bebootol cd-ről és elkezdődik a menet, akkor adja ki ezt a hibát:''A telepítő nem talált a számítógépében telepített merevlemezes meghajtót.''
Ez nem oldódott meg. Ilyen szinten nem igazán értek hozzá, csak rokon javasolta, hogy a bisoban valamit szerinte kerestetni kell, utána fordultam hozzátok. 
(#905) tupacamaru válasza lajo (#904) üzenetére
- Privát
- 2007-07-02 16:53:00

tupacamaru
(PH! addikt)
Akkor most leírnád konkrétan hogy most mi a probléma?? A vinyó PATA, SATA, SCSI???? Az alaplapi vezérlőre van dugva vagy RAID vezérlőre???? Szerintem amikor telepítenéd akkor a telepítő azért nem látja mert nem sima IDE vezérlőn van. Bocsi ha rosszul vettem le a dolgokat. 
Legalább az adatlapodon a konfigot kitölthetnéd. 
[Szerkesztve]
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!.................... De figyelmeztetlek, letollak titeket mint a szaros gatyát. by Terry Collins........... Na mi lesz??? Ijessz!!!
Hello
Érdemes már főleg játékhoz 2GB memóriát venni?
És ha csak egy darab 1GB-osat veszek mennyivel lesz lassabb a dc nélkül?
"Csak úgy mondom"

Ősember
(PH! addikt)
a kérdés még mindig nyitva:
hogyan tudnék olyan parancsikont létrehozni, ami egyidejüleg tudna megnyitni több internetes linket? 
batch file-al nem müködik 
______________________________________________________________________ www.rambazar.com - G.Skill minden szinten - 8GB DDR3 15.000Ft alatt!

Prego
(senior tag)
THX megvan
Aki másnak vermet ás az a Stack Pointer
Esetleg készítes egy saját html fájl-t ami rögtön átdob a kívánt oldalakra.
"Csak úgy mondom"

ádyz
(PH! addikt)
érdemes, de akkor komolyabb konfig lehet, hogy elkel majd 
Persz, nem ebbe a gépbe gondoltam. 
"Csak úgy mondom"

hruodnand
(senior tag)
Opera-ban van olyan lehetőség, hogy az összes könyvjelződet (ami(k) benne van(nak) egy adott mappában) megnyitja őket egy külön tabon.

hruodnand
(senior tag)
Rakjál fel egy Piodata FW-t, én is ezt használom. Alapból DVD-ROM booktype, 12x-es RipLock stb.
Amúgy milyen sebességgel írod a DVD lemezeket? Én 6x-osnál gyorsabban nem is szoktam írni, mivel a többit (8x, 12x stb.) már Z-CLV -ben írja és annyira nem 100% nálam se a sebesség váltás, ezért inkább maradok a 6x-osnál, lassabb, de biztosabb.

Krissz22
(senior tag)
Szerintem a HDD probléma topicba beírod, akkor ott jobban fognak tudni segíteni. A lényeg, hogy foglalj össze mindent és úgy írd le.
Itt a topic címe: [link]
(#915) lajo válasza tupacamaru (#905) üzenetére
- Privát
- 2007-07-02 18:42:41

lajo
(senior tag)
Köszi, próbálkozok ott. 
[Szerkesztve]

mope
(tag)
Tiszteletem!
Az nvidia control panel, fagy és nem értem miért.
Elinditom az nvidia vezérlőpultot és ezzel a hibával kidob: NVIDIA Control Panel 1.4.100.40 hibát észlelt ezért leáll.
Hivatalos és beta (új) drivereket is próbáltam de semmi nem segitett. Valaki tud rá megoldást azonkívűl, hogy tegyem újra a rendszert ? 
Sp2 van fent, naprakész update-al. 
..-..

atesss
(őstag)
Köszi a segítségeket.
Hát éppen ezért nem nagyon használtam a gépet,a hsz-t már másik gépről írtam,csak a két visszaállító progit futattam le.A gép azóta is be van kapcsolva,de még tegnap történt a felülírás.
Hát úgy tűnik nem sok esélyem van,de talán valami mégis.Honnan gondolod,hogy ott lehetne még az adat a vinyón,ilyenkor nem pont azokat a szektorokat írja felül (vagyis a tényleges adat talán nincs is 1 szektor) ?
Ha ír is a win a lemezre,azt elsősorban a lapozófájlra teszi,nem? Mert az pont egy másik vinyón,nem a booton van.
Bár remélném hogy igazad van.
De akkor ilyesmit hogyan/milyen programmal lehetne visszaállítani?GetDataBack-et és Filescavengert próbáltam már,de semmi(ezek alapból fentvoltak a gépen,nem kellett telepíteni). Vagy esetleg ha leállítom a gépet,és átrakom a vinyót máshova?
De a memóriából kiszedni lehetetlen(ha még ott van egyáltalán)?
De azt se értem hogy lehet olyan programot írni,ami nem kérdez rá,hogy van már egy ilyen nevű fájl,és felülírja-e.Ez teljesen alap dolog minden programban,már évek/évtizedek óta. 
[Szerkesztve]

cochy
(tag)
ha web cimek vannak benne, akkor szem ilyen esetben próbálkozz a history, vagy a korábban megnyitott weblapok közt keresgélni. Persze ez is csak akkor jó, ha megnézted ezeket az oldalakat.
amugy van itt rengeteg topic amelyik hdd-s problémákkal foglalkozik. Keresd meg liksoft -t . Ha valaki tud segiteni, akkor ő tud.
[link] : itt pl eléred
X
- Privát
- 2007-07-02 23:42:17

Freddy TNT
(senior tag)
Szasztok !
Épp egy joomla 1.5 -öt gyűrnék fel az extra.hu-ra de leragadtam ott, hogy mi a kiszolgáló neve
Ez a 4. (adatbázis) lépés lenne. A többi egyértelmeű,de ehhez bármit írok be nem tetszik neki. Enélkül ugye nem tudom lekérdezni a privilégiumot sem.
Valaki segítsen ki pleaseee 

PazsitZ
(PH! addikt)
Az a fajta nem ment fel a fent említettek közül raktam fel az egyiket.
általában 4Xesen írtam a DVD-ket.
De sajna úgy tünik meghalt a DVD íróm
. 20ból egyszer talán beolvas egy dvdt viszont akkor is hibával behal. Pedig semmi pénzem új DVD íróra. 
|____ "...kis zártkörû PH-s imdb..." :D - http://pazsitz.atw.hu/PH_movies ____|

gogle
(senior tag)
Sziasztok.
Kellene egy kis segítség.
Nem régen vettem egy jó kis gépet.
2db 800 as ram benne.
A lap gigabite ga 945 gm-s2 a proci 6320-as.
A lényeg hogy az everest szerint 1db 800-as és 1db 533-as ram van benne.
Megnéztem és tök egyforma a ram(tehát 800 mhz-es)
A lap mivel mini csak 667-ig támogat.
Létezik hogy nem jó az egyik ram?
Vagy csak az everest téved?
Felraktam a leguljabbat is de az is azt mutatja.

gogle
(senior tag)
A lényeg hogy biztos valami bibi van mert kipróbáltam azt ami 533 at ír ki,a másikat nem raktam bele és azt írja ki hogy 533-as. 

gogle
(senior tag)
Bocsi hogy ennyit írogatok de nem tud valaki olyan progit ami leteszteli a tényleges adatokat a memóriában?

_BOZONT_
(kvázi-tag)
Üdv
Az lenne a kérdésem, hogy boot után vagy op rendszer telepitésénél ''meg fagy a billentyuzet '' pl kinux nál elkezdem telepiteni ey enter lenyomásával de utánna numlock világit de ha megy nyomom akkor sem alszik el semmit sem érzékel de az egér mozog vagy amikor windows fel áll és kéri a Ctrl+Alt Gr+Del már semmit sem lehet csinálni csak az egér mozog
mi lehet a probléma? 
McAfee Desktop firewall-hoz kéne Help !!! / Keresek ga-7dpxw-p deszkát

Krissz22
(senior tag)
Elképzelhető, hogy nem jó.....mennyin döcögnek?
Gondolom 667-en megy a 800-as, ha pedig az 533-as
van bent, akkor az 533-on. Az everest is kiírja, hogy mennyin megy.
De le is tesztelheted, mondjuk memtest86-al.

Lamair
(senior tag)
636ra valaki? 
''...válaszd a nagyképernyős színes tv-t,... válaszd az életet...''

AMD Power
(Jómunkásember)
A4Tech SWOP-3 optikai 1görgős (PS/2) egér? Vélemény?
Eladó komplett irodai PC. http://hardverapro.hu/apro/elado_komplett_irodai_pc/friss.html

Babetta-X
(senior tag)
Haller! Lenne egy kérdésem. Van itt egy pendrive, amire képeket tettek fel, kihuzták hazavitték, bedugták és semmi. Namost ha bedugom, azt irja nem olvasható formázza most? Rámegyek formázza meg, akkor kiirja hiba a formázásba.
ha cmd-be beírom akkor azt irja hiba az IOCTL hívásban.
Valami ötlet?

Dilikutya
(PH! kedvence)
Erre, a #700-ra valaki?
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)

zsoi
(senior tag)
Esetleg a gyártó saját programja, de gyanús hogy elszállt a pendrive...
A PC olyan mint a nő: nem lehet kiszámitani hogy reagál 5 perc múlva... :)

atesss
(őstag)
Adatmentő programokkal kéne próbálkozni szerintem:
GetDataBack,Filescavenger,Stellar Phoenix
Vagy ha ami rajta volt nem fontos,akkor meg valami Low Level Format szerű dolog kell,pendrivenál nemtom hogy megy ez,vinyónál a gyártó saját programjaival(pl. Maxtor Powermax),vagy Bios alól is lehet valami ilyesmit csinálni
Nekem ami pendriveom elszállt,az meg se nyikkant,fel sem ismerte hogy valamit bedugtam.Majd akarok venni egy ugyanolyat(256M csak),és kicserélni a memóriachipet, az adatok miatt.

Stehe
(tag)
Hali! Van egy USB-s nyomtatóm, és kábelátdugsosás nélkül meg lehet oldani, hogy egyszerre lehessen használni 2 gépen? ( egyszerre alatt azt értem, hogy vagy az egyik gép használja, vagy a másik!)
Köszi szépen, nagyon fontos lenne!

Krissz22
(senior tag)
File és nyomtató megosztás....
Vezérlőpult>>>Hálózati kapcsolatok>>>Otthoni vagy kisebb munkahelyi hálózat beállítása
mod.: amelyik gépre dugod a nyomtatót, annak a gépnek bekapcsolva kell lennie, ha mondjuk a másik gépről szeretnél nyomtatni
[Szerkesztve]

atesss
(őstag)
Ez szerintem csak akkor megy,ha hálózatban összekötöd a gépeket,akár Routeren/Switch-en keresztül is Ok.
De bállítani elég nehéz tud lenni,bár én ilyet pont még nem próbáltam.

(Bundás)
(PH! kedvence)
0, lementeni sehogy, maximum kókányolhatsz HyperCam-mal, ha lássa...
1, Xilisoft Video Converter [link], fizetős, de 5 perces filmeket ingyen megcsinál, vagy...
2, Imtoo-nak készül lassan egy direkt Youtube video convertere, lassan kész
3, jó öreg RAD Video Tools, megkeresed az FLV-t (eredetileg nincs a supported fájlok között-> see all files), kijelölöd, ráböksz a ''convert file'' ikonra és kiválasztod mibe akarod tömöríteni. Egyes formátumokra háklis a program, pl. különféle AVI codek-ekre, de tömörítetlen formátumba biztos átviszi, ezt pedig a kedvenc programoddal olyanra alakítod, amilyenre szerednéd. 

Dufresne
(PH! addikt)
Vagy nyomtatómegosztásra alkalmas router, bár ez egy nagyobb beruházás már 
Back to the field!? www.utv.hu

icons
(őstag)
Hello!
Valaki tudna segíteni? Egyszer PH!n láttam egy cikket fejhallgatókról (mikrofonos + párnásak), azt hiszem a cikkben 2 vagy 3 szerepelt, ugyanabból a márkából, és az egyiknek a mikrofon része becsúsztatható volt a párnába, namost nem tudom, melyik ez a márka, és típus, a cikket nem találom. Ha jól emlékszem a márkanévben benne volt a Steel név, de sajna ez sem biztos. A cikk 2006ban jelenhetett meg szerintem, ebben az évben biztos nem (max 2005ben).
Ha valaki tudna segíteni, azt megköszönném.

zsoi
(senior tag)
USB hub, printer switch?
A PC olyan mint a nő: nem lehet kiszámitani hogy reagál 5 perc múlva... :)

Dilikutya
(PH! kedvence)
A program, amit eddig használtam (Hkey_video_Hacker), az röptében avi/mpg fájlt tudott csinálni belőle. Ez nem egy megerőltető folyamat, mivel az flv jelen esetben csak egy tároló, de maga a videó benne valamilyen mpeg4 formában van (újabban kezdenek ráállni a H.264-re).
Flv-t le tudok menteni a youtube-ról (temporary internet files-ben is ott vannak), és át is tudom konvertálni, de ez már két lépéses feladat, és egy fájl átalakítása több kattintást igényel, ami pár videónál még nem gáz, de soknál már igen.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
- Privát
- 2007-07-03 11:07:05

greatchaos
(PH! addikt)
az adatlapomnál a konfigom...
tehát, aennek a faja kis gigabíte lapnak a bioszában semmiféle tuningolási lehetőség nincsen...
win alól van valami progi, amivel ezt megtehetem? - van a cd-n easytune 5, de az overclockking fül inaktív
- régebbi easítune-t is kipróbáltam, de azok meg nem ismerik a lapot
válaszokat előre is köszi
(#941) Qru válasza greatchaos (#940) üzenetére
- Privát
- 2007-07-03 11:11:27
BIOS-ban Ctrl+F1-re se jöne elő a tuningos opció?
Ha nem, akkor clockgen a barátod. ;)
Eladó LG 5.1-es házimozi rendszer dvd lejátszóval, állvánnyal: http://href.hu/x/hugn

rzoli
(fanatikus tag)
Sziasztok!
Kollégám behozott egy miniDVD-t, amire kameráztak a hétvégén. Menet közben megfordították, ment tovább. Este nézték volna, de az első oldalt nem olvassa sem a kamera, sem a PC. Nero, IsoBuster szerint üres.
Lehet ezzel valamit kezdeni?
Üdv
Z
(#943) Dilikutya válasza greatchaos (#940) üzenetére
- Privát
- 2007-07-03 12:10:43

Dilikutya
(PH! kedvence)
Ha a BIOS-ban nincs rá lehetőség, akkor a lapod nem támogat tuningot. Windows alól is csak azokat lehet tuningolni, amiket a BIOS-ba belépve is lehet. A wines tuning nem a BIOS megkerülése, csupán könnyítés, leginkább arra jó, hogy ne kelljen örökké újraindítgatni, amikor próbálgatod, mit bír. Ahhoz, hogy az órajel állandó legyen, és ne függjön a szoftverektől (pl ha Win mellett Linux is van, ott nem érvényesül a tuning), úgyis a BIOS-ban kell beállítani, mert szerintem ez csak szoftveresen tartja a beállított értéken az órajelet.
[Szerkesztve]

Dufresne
(PH! addikt)
Lehet rá újra kamerázni ezekszerint 

rzoli
(fanatikus tag)
Csak egyszer írható, két oldalas DVD-R.
Ráadásul látszik is, hogy van rajta anyag, olyan 2,5 mm hiányzik a full disk-hez...
üdv
Z

Hosssszu
(fanatikus tag)
Gondolom nem birta lezarni a lemezt. Neroval nem lehet valahogy ''megpiszkalni''?
Sosem hasznaltam ilyen kamerat, de egyszer hasonlot produkalt egy cd-iro otthon. (feluton valami baj tortent, mert nem birta megirni a cd-t) A gep nem latta utana, talan elsore meg a nero is uresnek latta, de valahogy lebirtam zaratni vele, es igy a fele anyag (ami felkerult ra) elerhetove valt!
Remelem tudtam segiteni!
4MB-os SIMM RAM-ot keresek (386-os gépbe). Lehetőleg Vácon, vagy környékén.

rzoli
(fanatikus tag)
Anno az 5.x neroban emlékszem, hogy volt olyan funkció, hogy lemez lezárása, most a 6.6.1.6-ot használom, ebben nincs. Vagy legalábbis én nem találtam...
üdv
Z

Dufresne
(PH! addikt)
Pedig van az újabbakban is, legalábbis emlékeim szerint, meg van olyan is, hogy sávok mentése, azzal is meglehet nézni, hátha talál valamit.

Babetta-X
(senior tag)
HD tune meg handy recovery amivel próbálkoztam, de a HD tune lefagy mikor rámegyek a pendrivera, handy recoveryvel meg nem lehet. Norton partition magic meg nem is lássa vagy én nem tudom hogy ottan mit kéne,de szerintem az nem jóú.
Valami más tipp?

rup1u5
(PH! kedvence)
hová tűnt a magyar boltok polcairól a Fisherman's Friend nevű nagyszerű ''cukorka'' ?
meg tudja nekem mondani valaki? én sehol sem látom
lehet kapni valahol itthon? ha nem kénytelen leszek hozatni
ༀམཎིཔདྨེཧཱུྃ། ___"Big dogs don't need to bark"___ ༀམཎིཔདྨེཧཱུྃ།