Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

(#852) Tibbah

Tibbah
(lelkes újonc)

Sziasztok!
Szeretnék egy beárazást kérni erre a konfigra:

Asus M2N-4 SLi
AMD Athlon 64 3500+ 512kb Socket AM2
1GB DDR2 533Mhz KingMax Mars
Leadtek 7600GT

Előre is köszi!

(#853) sgergi válasza Tibbah (#852) üzenetére

sgergi
(PH! kedvence)

Itt szívesen válaszolnak:[link]

[Szerkesztve]

(#854) daa-raa válasza _Jarod_ (#851) üzenetére

daa-raa
(MODERÁTOR)

nF4-nek semmi köze a RAM-okhoz, lévén nincs benne memóriavezérlő. Négy darab négyoldalas RAM esetén valóban nem megy hivatalosan az 1T.

Si vis pacem, para bellum.

(#855) lajo

lajo
(senior tag)

Szaisztok!
Egy gépre szeretnék xp-t tenni, berakom a cd-t, bootolok róla és amikor a hardverösszetevőket keresi hibát talál. A merevlemezt nem találja, valami diagnosztikai programot futasak stb. Azt mondták, hogy a biosban kell megkerestetni a sata merevlemezt vagy valami ilyesmi. :F Ha valaki esetleg tudja a problémámra a megoldást segítsen legyen szíves. (Az alaplap: MSi, PM8PM-V, (VIA P4M800 Pro Chipset Based))
Köszi

(#856) Krissz22 válasza lajo (#855) üzenetére

Krissz22
(senior tag)

A Biosban látja a merevlemezt?

(#857) Ősember válasza _Jarod_ (#851) üzenetére

Ősember
(PH! addikt)

nem kérdéses hogy léteznek 1 oldalas 1 gigás ramok. ez nem is volt kérdés :)

a .bat fileos dolog sehogy sem akar müködni. programok elérési utvonalát egymás mellé vagy alá kell irni? nem kell semmi más parancs?

______________________________________________________________________ www.rambazar.com - G.Skill minden szinten - 8GB DDR3 15.000Ft alatt!

(#859) daa-raa válasza _Jarod_ (#858) üzenetére

daa-raa
(MODERÁTOR)

Mégegyszer mondom: K8 esetén a chipsetnek semmi köze a memóriához! A memóriavezérlő a prociba van integrálva (IMC), ez dönt. E-steppingtől támogatott a négy darab kétoldalas modul DDR400 sebességen. 1T viszont ebben az esetben csak egyoldalas modulok esetén elérhető.

Ősember: Teljesen mindegy, de tisztább ha egymás alá írod őket. Ha van szóköz az elérési útban, akkor azt idézőjelek közé kell tenni (mármint az elérési utat).

[Szerkesztve]

(#860) AMD Power

AMD Power
(Jómunkásember)

3-4K-ig mondjatok nekem egy jó egeret.

Eladó komplett irodai PC. http://hardverapro.hu/apro/elado_komplett_irodai_pc/friss.html

(#861) Ősember válasza daa-raa (#859) üzenetére

Ősember
(PH! addikt)

müködik ez egyáltalán linkekkel? :U sehogy sem akar összejönni....

______________________________________________________________________ www.rambazar.com - G.Skill minden szinten - 8GB DDR3 15.000Ft alatt!

(#862) Avalon2007

Avalon2007
(kvázi-tag)

Helló

Egy jóakaróm azzal fenyegetett meg nemrégen, hogy küld a gépemre egy bios-vírust, ami tönkreteszi az alaplapot a gépben. A kérdésem annyi lenne, hogy mennyi ennek a valóságalapja, mármint, hogy meg lehet-e ilyet csinálni ténylegesen, és ha igen, akkor hogyan lehet ellene védekezni.

Kösz a válaszokat.

(#863) daa-raa válasza Ősember (#861) üzenetére

daa-raa
(MODERÁTOR)

Nálam csont nélkül működik.

Avalon2007: A CIH vírus (aka Chernobyl) volt ehhez hasonló. Egyébként meg nem kell minden szirszart megnyitni, és akkor szinte biztosan nem fertőzi meg a géped vírus. Emellett vírusirtó.

[Szerkesztve]

(#864) Genius007 válasza AMD Power (#860) üzenetére

Genius007
(őstag)

Microsoft IntelliMouse 1.1A (asszem ! ) :B
Most adtam el 2k-ért ! :B
Boltba 3-4k körül van, szerintem játékra is (elég) jó. :)

===> Komplett számítógép sürgősen, és olcsón eladó mindennel együtt!!! <===

(#865) ZsoloMC

ZsoloMC
(újonc)

Sziasztok.
Nekem rendszeridő problémám van.
Csak addig megy az idő amíg a gép megy, és kikapcsolás vagy ujraindítás után a legutóbb mentett időre esik vissza.
Cseréltem elemet de utánna is folytatja a dolgot.
Lehetséges hogy meghalt valami a lapon?

Előre is köszi.

IBM BTX 3GHz Intel915

(#866) benneddeck

benneddeck
(kvázi-tag)

hy all!!!!
régen haverom hátbavágott egy linkkel, rákattoltam és egy google earth szerü cuccost hozott fel ami erröl az oldalrol müködik. keresgéltem de nemnagyon találtam rola semmit... :(
ha valaki tud segiteni a témában vagy ismeri ezt a cuccost az pls irjon...
elöre is thx
bb

''...Still Lowride in the West Coast...''

(#867) Brutforsz válasza albgab (#846) üzenetére

Brutforsz
(senior tag)

Ez a 3D Studio Max fájlformátuma, elsősorban ezzel érdemes kezelni.
A program 30 napig használható, teljesértékű próbaverziója (a normál licensz ára 1 milla körül mozog): [link]

Más modellező programok általában tudják olvasni, esetleg írni is a formátumot, pl. a Blender (OpenSource): [link]

Te sejted, kik vagyunk, mi tudjuk, ki vagy.

(#868) Krissz22 válasza benneddeck (#866) üzenetére

Krissz22
(senior tag)

Itt tudod letölteni a Google Earth-ot: [link]

(#869) Brutforsz válasza benneddeck (#866) üzenetére

Brutforsz
(senior tag)

Ha a TérkéPH!-re gondolsz, akkor: [link]

Topikja: [link]

(#870) Krissz22 válasza ZsoloMC (#865) üzenetére

Krissz22
(senior tag)

Biztosan hozzá ér az elemhez az alaplapon lévő alsó érintkező? Esetleg próbálj rajta hajlítani, ha nem.

Amúgy működött jól és egyszer csak megadta magát, vagy megvetted és azóta rossz?

(#872) REDeath

REDeath
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Elvileg már minden Invitel területen kellett volna emelniük a sávszélt nem?
barátoméknál viszont se híre se hamva az emelésnek... halásztelken laknak (ahogy én is :D) pesttől 3-4 km-re, irszám 2314 :)
invitelnél nem írnak semmi különöset erről, eddig is mindig csak kijebb tolták a dátumot.. :(((

Kodály mondta volt: "Legyen a zene mindenkié". en inkabb neki hiszek, mint az ASVAnak

(#873) Krissz22 válasza REDeath (#872) üzenetére

Krissz22
(senior tag)

Hívd fel őket.

Vagy, ha már megtetted, akkor mit mondtak?

(#874) lajo válasza Krissz22 (#856) üzenetére

lajo
(senior tag)

Bocs, hogy csak most. Nem látja!

(#875) benneddeck válasza Brutforsz (#869) üzenetére

benneddeck
(kvázi-tag)

THX Brutforsz...sokat segítettél!!!!!!!!!
örökhála

''...Still Lowride in the West Coast...''

(#876) Krissz22 válasza lajo (#874) üzenetére

Krissz22
(senior tag)

Pontosan milyen vinyó is?

Azt kell elérned, hogy ott is lássa..... :))

Ha ata-s, akkor próbáld ki, hogy 1kábelre csak egy dolgot teszel....

Ha pedig sata-s, akkor nézd meg, hogy be van-e kapcsolva a sata vezérlője.

Meg, hogy minden jól rá van-e dugva....táp kábel, ata/sata kábel.....

(#877) atesss

atesss
(őstag)

A gépemen véletlenül felülírtam egy TXT fájlt.

Vagyis nem én,hanem az antispyware progiban(Lavasoft Adaware) mentettem el egy korábbi karaténezés adatait,és pont azt a fájlnevet adtam meg,ami már volt az asztalon, jópár webcím volt benne,amit felírtam magamnak a múlt héten.Ez meg rá se kérdezett,csak felülírta :(((

Hogyan lehetne ezt visszaállítani? GetDataBack-et és Filescavengert már próbáltam,nem találja a régit.
A memóriában viszont lehethogy megvan még,mert nemsokkal a felülírás elött épp megnyitottam a fájlt.
A memóriából nem lehetne valamivel visszaállítani?
Pls.help

(#878) Avalon2007

Avalon2007
(kvázi-tag)

Ezeket betartom, és használok vírusirtót is.

(#879) Dufresne válasza atesss (#877) üzenetére

Dufresne
(PH! addikt)

Ha felülírsz egy file-t, akkor azt már nemfogod visszahozni, legalábbis ahogy én kicsit utánanéztem google segítségével, úgy ilyen információkat találtam :(
Olyasmi szoftvereket találtam, amik figyelik a felülírást..de nyílván ilyen nemvolt a te gépeden.

Back to the field!? www.utv.hu

(#880) gban válasza Dufresne (#879) üzenetére

gban
(őstag)

Jelen esetben nem fizikai felülírás történt, csak az adott névhez lett más tartalom hozzárendelve, tehát a merevlemezen még ott lehet az adat, igaz, kicsi az esélye, mert a Win folyamatosan ír a lemezre.

Postázást nem vállalok.

(#881) Dufresne válasza gban (#880) üzenetére

Dufresne
(PH! addikt)

Értem én hogy nem fizikai a feülírás, de így megtalálni az a felülírt nevű adathalmazt elég reménytelen sztem.

(#882) Jocó84

Jocó84
(újonc)

Sziasztok!

Én egy NEC típusú USB 2.0 Host Conntrollerhez keresek meghajtó programot mert amikor vettem nem kaptam hozzá és a Windows nem ismeri fel.
Windows Milleniumot hazsnálok.
A termék kódja: uPD720102
Aki tud az segítsen.
A segítségeket várom és előre is köszönöm mindenkinek.

(#883) Foglalt név válasza gban (#880) üzenetére

Foglalt név
(MODERÁTOR)

Aki azt előkaparja, főleg úgy, hogy azóta használja a gépet, azt azért megtapsolom :D

Egyéb elfoglaltság miatt jelenleg nem vagyok elérhető. Kérlek keress más modot, köszönöm!

(#884) Brutforsz válasza Jocó84 (#882) üzenetére

Brutforsz
(senior tag)

[link] Itt csak az szerepel, hogy vedd fel a kapcsolatot az alaplapgyártóval... :U

[Szerkesztve]

(#885) Jocó84 válasza Brutforsz (#884) üzenetére

Jocó84
(újonc)

Köszi a tippet de sajna nem sokra megyek vele. :(( Legfeljebb az lesz, hogy visszamegyek az üzletbe ahol vásároltam és megkérdezem, hogy ilyenkor mi a teendő.

(#886) Dufresne válasza Jocó84 (#885) üzenetére

Dufresne
(PH! addikt)

Valszeg annyit mondanak, hogy rakj fel Xp-t, vagy Vistát, sőt még felajánlják a náluk való éppen kedvezményes megvásárlását is. Nemhinném, hogy bármiféle jótanáccsal tudnak majd szolgálni Millenium alá való illesztőprogrammal kapcsolatban :(

(#887) monkyx

monkyx
(lelkes újonc)

Hali mindenki kellene nekem 1 link ahol meg tudom nézni hogy mekkora proci megy bele 1 asus A7A266os deszkába köszi

(#888) Foglalt név válasza monkyx (#887) üzenetére

Foglalt név
(MODERÁTOR)

[link]

Socket A-t támogat 133-as fsb-vel, max 1,5Ghz-ig a gugli szerint.

Egyéb elfoglaltság miatt jelenleg nem vagyok elérhető. Kérlek keress más modot, köszönöm!

(#889) Lacpac

Lacpac
(senior tag)

Sziasztok!
Adott egy x850xt! Enyém volt, nálam hibamentesen ment, a srácnál több mint egy hét használat után, egy játékban, fuggőleges csíkok jelentek meg kettő darab, ami más szinű volt, mint kellet volna. majd le is fagyott, legújjab catalyst van fent neki, 450 ''csíftek'' szolgáltatja a tápot. Először csak 3d-s alkalmazás, most már bekapcs utánn is jelentkezik a hiba. Szétesik a kép, és fagyás. primecooler van a vga-n, melegnek nem meleg. Valakinek van valami ötlete?

"Jelentős problémáinkat nem tudjuk ugyanazon a gondolkodási szinten megoldani, amelyen akkor álltunk, amikor ezeket létrehoztuk."

(#890) föccer válasza Lacpac (#889) üzenetére

föccer
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

Ezt megszívta....

Ha lehet, akkor gari, ha nem, akkor erősen IJ kategória...

_________________ Mindent figyelünk.... (-(-_(-_-)_-)-) ____________________ _____ Az alapelvek nem ismerete nem mentesít annak betartása alól. _____

(#891) Prego

Prego
(senior tag)

Bocs a hülye kérdésért:
Egy cikket kéne írnom az e-hulladékok feldolgozásáról, de mindenhol csak jogi szabályozásokat meg társadalmi és környezetvédelmi tanulmányokat találok.
Kéne valami anyag, ami a technológiai hátteréről szól a dolognak, vagyis hogy mit használnak, hogyan, és miért éri meg anyagilag a szétbontás (arany kivonása), valamint mi lesz a szemét sorsa.
THY

Aki másnak vermet ás az a Stack Pointer

(#893) citkar

citkar
(senior tag)

üdv
telepíteni szeretném az új nerot
de probléámáda ütközöt
A héjkezelővel van gondja,próbáltma utánajárni de megoldást nem tlaátlam a neten

vkinek votl e hasonló gondja,hogy is tehetném fel?

köszi

citkar

csoki ramm csoki rammm

(#894) PazsitZ

PazsitZ
(PH! addikt)

Létezik olyan, hogy egy DVD író (pioneer dvr-108) úgy haljon meg, hogy a cd-kkel semmi baja (ír,olvas) DVD-ket viszont néha elrontja néha megírja, viszont mostanában már beolvasni sem igazán olvassa be őket. Vagy nem is érzékeli hogy beraktam, vagy egyszerűen hibát jelez és nem tudja olvasni bizonyos szektorait.
A gondom, hogy több DVD-vel is előfordul ez amikkel régen működött. Nem hiszem hogy az összes DVD-m egyszerre meghalt volna.

|____ "...kis zártkörû PH-s imdb..." :D - http://pazsitz.atw.hu/PH_movies ____|

(#895) gban válasza PazsitZ (#894) üzenetére

gban
(őstag)

Simán előfordul, leginkább így kezdődik a haláltusa, hogy vagy az egyiket, vagy a másikat nem olvassa.
Pihen otthon nekem is pár LG, combo, olvasó, író, vegyesen, igaz azok fordítva kezdik leggyakrabban, vagyis nem olvasnak CD-t.
De megtartom őket, DVD-re még hibátlanok.

Postázást nem vállalok.

(#896) siklo85

siklo85
(újonc)

Hali van egy kis próblémám most vettem egy gépet:
Gigabyte ds3
2.13 core 2 4mb
8800gts 640mb
2x512 geil 800mhz ddr2
160sata samsung
500w chieftec táp
A Próbléma:
A minap letöltöttem a LOST PLANET cimü játék demoját és kb 2-3 perc után a a Windows feladat kezelö kiirta hogy a memoriából 1.14gb-ot használ majd megakad a kép és kilép?
mitöl van ez?????

(#897) Prego válasza gban (#895) üzenetére

Prego
(senior tag)

Való igaz, így kezdődik. Én személyszerint ezt annak tulajdonítom be, hogy a DVDn kétszer annyi sáv van, mint a CD-n. Ha az olvasó optikának viszon már nem olyan precíz a felülete, akkor már csak szélesebb lézersugarat tud előállítani (szeintem pont a visszavetülő lézersugár teszi tönkre az optikát, mivel nagyobb az energiája).
Nade lehet hogy hülyeséget írok :R

Aki másnak vermet ás az a Stack Pointer

(#898) lajo válasza Krissz22 (#876) üzenetére

lajo
(senior tag)

Ata. Az alaplapból egy kábel megy a merevlemezbe, nincs rajta más, nem is lehetne mert csatlakozó sincs. Na most lehet hogy rossz helyen néztem, a biosban mert a dvd író ide kábelen van és ahol azt jelezte én ott nem láttam. :F Mondjuk máshol sem. Azt elfelejtettem írni, hogy a gép megy, windowsból látja a vinyót stb.
Bocs a bénázásért de eddig nem is láttam ilyen atás cuccot. :F

(#899) lajo válasza lajo (#898) üzenetére

lajo
(senior tag)

Átnéztem mégegyszer. a hard disk boot prioritiben látja hogy samsung scsi..
Kicsúsztam az időből.

(#900) PazsitZ válasza gban (#895) üzenetére

PazsitZ
(PH! addikt)

Hát az nem jó :(
Mindenesetre csinálnék rajta firmware frissítést. viszont nem tudom melyik firmware lenne jó.
Mert van egy: DVR-108AXL(BXL,EXL) és egy: DVR-108(BK) [link]
Szóval nem tudom melyik kellene hozzá?

|____ "...kis zártkörû PH-s imdb..." :D - http://pazsitz.atw.hu/PH_movies ____|

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.