Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

(#751) dany27

dany27
(őstag)
LOGOUT blog

hi

ma megjött a panasonic lézer multifunkciós készülékem de egy dolgot nem értek ezt nem ekkl ki kapcsolni ??? mert nincs rajta sehol ilyen gomb :S

Oakley cuccok bomba áron! Érdeklődni Priviben lehet!

(#752) dany27

dany27
(őstag)
LOGOUT blog

sry dupla hsz

[Szerkesztve]

Oakley cuccok bomba áron! Érdeklődni Priviben lehet!

(#753) Laraxior válasza gban (#712) üzenetére

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Az a baj hogy csak egy másik gépem van az meg olyan régi hogy nem tudja mi az az infra, de az müködik az biztos mert a gép felismeri infraként, csak valami blokkolja...valaki ilyesmit mondott hogy használatban van az a port vagy tuggyarossebb :)

Fighting on the internet is like running in the special Olympics... Even if you win, you are still retarded

(#754) Mateee

Mateee
(tag)

Sziasztok

Ma reggel a gépen 3 újraindulás után tudott csak elindulni. Mind a 3 ujraindulás a windows belépése után történt és 4db W32Time hibát produkált minden újraindulásnál.
Ha valaki megtudná mondani, hogy mi okozta azt megköszönném.
Ezeket irta:
1.Az időszolgáltatás NTP-ügyfele úgy van konfigurálva, hogy egy vagy több forrásból kérdezze le az időt, de egyik forrás sem használható. 15 percig nem történik kísérlet egyik forrás elérésére sem. Az NTP-ügyfélhez nincsen pontos időforrás.

2.Időszolgáltató NTP-ügyfél: A manuálisan beállított partner (''time.windows.com,0x1'') DNS-címének keresésekor hiba történt. Az NTP-ügyfél 15 percen belül ismét megkísérli a DNS-címkeresést. A hiba: Szoftvercsatorna-művelet végrehajtására történt kísérlet egy nem elérhető állomáson. (0x80072751)

3.Az időszolgáltatás NTP-ügyfele úgy van konfigurálva, hogy egy vagy több forrásból kérdezze le az időt, de egyik forrás sem használható. 14 percig nem történik kísérlet egyik forrás elérésére sem. Az NTP-ügyfélhez nincsen pontos időforrás.

4.Időszolgáltató NTP-ügyfél: A manuálisan beállított partner (''time.windows.com,0x1'') DNS-címének keresésekor hiba történt. Az NTP-ügyfél 15 percen belül ismét megkísérli a DNS-címkeresést. A hiba: Szoftvercsatorna-művelet végrehajtására történt kísérlet egy nem elérhető állomáson. (0x80072751)

(#755) sgergi válasza Mateee (#754) üzenetére

sgergi
(PH! kedvence)

Ez valószínűleg a Windows XP időszinkronizáló szolgáltatása okozza. Beállítása: az Ablak jobb alsó sarkában dupla bal klikk az órára. Az utolsó fülnél vagy átállítod, hogy a használt NTP szerver ne a time.windows.com legyen; vagy kikapcsolod az időszinkronizációt. Helyette a time.kfki.hu címet használhatod, vagy ami még a legördülő menüben van.

Gondot okozhat még az is, hogy a tűzfalnál, vagy a routeren le van tiltva a 123-as port használata (ezen keresztűl szinkronizálja az órát.

(#756) detri válasza sgergi (#745) üzenetére

detri
(senior tag)

OK, akkor jól próbáltam.

(#757) detri válasza sgergi (#749) üzenetére

detri
(senior tag)

Kipróbáltam mindkét átalakítót, és mindkét kimeneten. Eredmény u.az. Sajnos nincs integrált VGA az alaplapon.
DVI-s monitort nem tudok vinni a géphez, egy X800 GTO -t fogok ma kipróbálni, azon van analóg kimenet.
Ha a processzor, vagy az alaplap hibás, a biosnak csipognia kellene vmit (ha bedugom a speakert)?

Nagyon kösz a segítséget!
d.

(#758) andris1986

andris1986
(újonc)

Sziasztok! Mi a teendő akkor, amikor a dell 2007wfp-t nem hajlandó az intel 855ös meghajtani az előírt 1680x1050es felbontásban? 1400x1050 meg 1600x900 és természtesen a szabványos vesa felbontások megvannak, de az lcd által előírt felbontást nem ajánlja fel a gép, pedig a monitor drivere fel lett téve. A monitor analog módon (vga-n) keresztül van meghajtva. Van valamilyen külső program ami képes a nekem fontos felbontást ráeröltetni a chipkészletre/ integrál inteeles vidkarira?

[Szerkesztve]

(#759) sgergi válasza detri (#757) üzenetére

sgergi
(PH! kedvence)

Igen, az alapján esetleg le lehet szűkíteni a kört, hogy mi nem megy. Majd írj, hogy mi az eredmény az x800-zal.

(#760) [HUN]Zolee

[HUN]Zolee
(őstag)

Jól emlékszem, hogy a Sata II es Hdd működik Sata I es alaplapi interface-el?

''<[HUN]DrH>valaki mondjon egy tuningolos programot a mivel kocsis képeket tudok tuningoloni.''

(#761) fero02 válasza [HUN]Zolee (#760) üzenetére

fero02
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Igen, jól emlékszel!

Sőt! Még a vinyókon is szokott lenni egy jumpre, amivel vissza lehet butítani SATA1-be...

"...Nem szándékoztam eladni, de két doboz Borsodi csere tárgyát képezheti. Megélhetési alkoholista vagyok." - by TeeBee73

(#762) [HUN]Zolee válasza fero02 (#761) üzenetére

[HUN]Zolee
(őstag)

köszi :R

''<[HUN]DrH>valaki mondjon egy tuningolos programot a mivel kocsis képeket tudok tuningoloni.''

(#763) Chili7

Chili7
(őstag)

Van annak valami akadálya, hogy a régi pata winyómat megtartsam rendszermeghajtónak, és mellé betegyek egy új nagyobb vinyót tárolónak?
Arra gondolok, hogy sebességek, egyebek különbözhetnek? Működni fognak együtt?
Hgy is kell? Master a rendszer és slave legyen a másik?
thx

(#764) sgergi válasza Chili7 (#763) üzenetére

sgergi
(PH! kedvence)

Igen, semmi akadálya.

(#765) Qru válasza Chili7 (#763) üzenetére

Qru
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Egy ideig én is így használtam a rendszerem, nem volt semmi gond vele működött a dolog. Érdmes a rendszer winyót Masterre jumperelni (másik master meg a dvd író legyen ha van).

Eladó LG 5.1-es házimozi rendszer dvd lejátszóval, állvánnyal: http://href.hu/x/hugn

(#766) Zé_Mester

Zé_Mester
(PH! addikt)
LOGOUT blog

hali mindenkinek, nem tom jó helyen járok-e , ha nem akkor sorry.

az lenne a problemem hogy vannak ezek a mocskos reklámoldalak (CID...stb).
ha megnyitom az Internet Exploret abban a pillanatban megjelennek és mindenféle baromságot reklámoznak, hogy etessem a majmot, meg dobjak kosarat, meg pókerparty meg minden szar.
kérdezem én hogy ezt hogy a bánatba lehet letiltani, vagy esetleg van-e valami olyan progi amivel ez sikerülhetne?
próbáltam keresgetni góglin, de semmi értelmes nem jött be.
lécci segítsetek mert az agyamra megy ez a szivatás. :F :R

...................\\\--->>> HUN eXtreme OC Team <<<---///................... ....................\\\--->>> Gigabyte Hungary Product Tester® <<<---///.................... .....................\\\--->>> http://hardverker.hu/cikklista.php <<<---///.....................

(#767) zsoi válasza Zé_Mester (#766) üzenetére

zsoi
(senior tag)

1: ha lehet IE7 vagy opera, vagy mozilla.
2. ha ez nem jó akkor vlmi ''popup-blocker'' progit keress
3. AV
4. Antispy
5. Antirootkit
(6. Külön Tűzfal) ajánlott

+ még: az írtásokat csökkentett módban végezd, előtte normál módban (ha XP) kapcsold ki a rendszervisszaállítást

[Szerkesztve]

A PC olyan mint a nő: nem lehet kiszámitani hogy reagál 5 perc múlva... :)

(#768) mefistofeles

mefistofeles
(fanatikus tag)

Skacok!

Egy érdekes de idegesítő probléma.
Letöltök egy darabolt fájlt (winrar) és az összeillesztésnél CRC hibával kidobja pár darabját. Oké letöltöm még egyszer, ismét ugyanaz de más fájlokkal! :Y
Eljátszottam harmadszor is és hasonló az eredmény…… Közben a fórumokon olvasom, hogy mindenki másnál ok a dolog.
Mi lehet a gáz? Már több verziójú rar és zip csomagolókat is kipróbáltam és azok is különböző hibás fájlokat találnak! Vírus elméletben nincs a gépemen, és más darabolt fájlokkal sincs semmi gáz…. :(
Esetleg valami tipp???

(#769) zsoi válasza mefistofeles (#768) üzenetére

zsoi
(senior tag)

memória teszt?

(#770) gban válasza Laraxior (#753) üzenetére

gban
(őstag)

Mondom, nálam is van egy infra ami rossz, a gép látja de az már nem lát eszközt, ráadásul pont olyat használok én is, tehát nem én bénázok el valamit.
Tehát attól még hogy a géped látja, attól még lehet rossz.
A másik géped meg olyan régi hogy nincs rajta USB? mert ha van akkor csak fel kellene telepíteni arra is az infrát.

Postázást nem vállalok.

(#771) Zé_Mester válasza zsoi (#767) üzenetére

Zé_Mester
(PH! addikt)
LOGOUT blog

köszi a gyors választ, megyek és keresek is valamit :R :R

...................\\\--->>> HUN eXtreme OC Team <<<---///................... ....................\\\--->>> Gigabyte Hungary Product Tester® <<<---///.................... .....................\\\--->>> http://hardverker.hu/cikklista.php <<<---///.....................

(#772) zsoi válasza Zé_Mester (#771) üzenetére

zsoi
(senior tag)

Ok, de ne windows alattit keress! //memtest86+ ?

(#773) Chili7 válasza Chili7 (#763) üzenetére

Chili7
(őstag)

Le tudna nekem valaki vezényelni egy format:c-t?
A rendszerwinyót le kéne gyalulni, majd újrarakni. + betettem egy másik winyót tárolónak.
Lámer#1: hova kell írni a format:c-t? Na most amelyik formattálva lesz, az eddig 2 részre volt osztva. Ezután egybe kéne hagynom.
Lámer#2: utána beteszem a win telepítőt és kész? Driverek utána?
THX

(#774) sgergi válasza Chili7 (#773) üzenetére

sgergi
(PH! kedvence)

tedd be csak azt a vinyót, amit formázni akarsz, és windows telepítővel formázd meg, aztán már mehet is rá. Végül a driverek.

(#775) Chili7 válasza sgergi (#774) üzenetére

Chili7
(őstag)

Tehát betettem a két winyót, megnyomom a power gombot.... :B

(#776) zsoi válasza Chili7 (#773) üzenetére

zsoi
(senior tag)

minek format C:\ külön :F FAT32 rendszert akarsz? (pld. Win98?). Mert ha nem, akkor szvsz felesleges... én a telepítés idejére kikötném a másodlagos diszket (=tároló diszk), de nem kötelező, ez csak az én tapasztalatom.
Boot a telepítő cd-ről, létrehozod a partíciókat (a rendszer partíciót NE GYORS, hanem TELJES formázással nyomjad)

(#777) Chili7 válasza zsoi (#776) üzenetére

Chili7
(őstag)

megvan...

[Szerkesztve]

(#778) sgergi válasza Chili7 (#777) üzenetére

sgergi
(PH! kedvence)

Inkább cd-ről boot-oltasd a gépet, mert akkor azzonnal tudsz telepíteni is. Biosban átállítod az elsődleges boot eszközt vincsiről a cd meghajtóra. Azt a vincsit, amire nem akarsz windowst, azt kötsd ki( adat és tápkábel lehúzása), hogy véletlenül se kavarjon be. Miután beindult cd-ről a gép meg tudod formázni a vincsit, amin eddig a rendszer volt, és utána tudsz rá windowst is telepíteni.

(#779) Chili7 válasza sgergi (#778) üzenetére

Chili7
(őstag)

Bebootolt cd-ről. Most az a gond, hogy kérdezi, hogy hova menjen a win. A c:-re vagy a d:-re. Ez ugye fizikailag egy winyó, és szeretném, ha partícióban is egy lenne.
Ha most nyomom, hogy ''c:'', akkor később még egyesíteni tudom őket?
Bocs, eddig mindig mással csináltattam.

Az új partició létrehozása ''L''-re nem reagál. Törölnöm kell a D:-t

[Szerkesztve]

(#780) zsoi válasza Chili7 (#779) üzenetére

zsoi
(senior tag)

töröld mindkettőt, és hozz létre egy újat amely az egészet lefedi.

(#781) sgergi válasza Chili7 (#779) üzenetére

sgergi
(PH! kedvence)

Elvileg össze tudod vonni a 2 partíciót, vagy aC: és d:-t törölni, de sajnos most nincs előttem, hogy pontosan hogy is kell. De szerintem megtalálod. Majd csinálj 1 partíciót az egészből.

[Szerkesztve]

(#782) mefistofeles válasza zsoi (#769) üzenetére

mefistofeles
(fanatikus tag)

Szerinted egy memória hiba csak egy adott könyvtárban lévő fájlokat ront el?

(#783) Chili7

Chili7
(őstag)

Megcsinálam, csak paráztam kicsit, de tényleg egyértelmű is lehetett volna. Köszi mindenkinek!

(#784) zsoi válasza mefistofeles (#782) üzenetére

zsoi
(senior tag)

nem. de hibás memória esetén már a letöltéskor CRC hibás lehet az adott file.
próba másik gépen?

(#785) icons válasza kicsitomi88 (#741) üzenetére

icons
(őstag)

Najó, hát valami itt nagyon nem stimmel. A ramokat visszavettem 266Mhzre, ez a minimum, na, akkor ClockGen, 10Mhzet emeltem a procin (de vele együtt minden ment). Na eddig ok, elfogadtattam vele. Ezután minden le, pörgő óra egér helyett, képernyő beállt arra a képre, gépen semmi sem dolgozott, teljesen lefagyott, najó gondoltam, kezdjünk alulról, hátha: Alt + F4 persze semmi, najó, akkor újraindítás: semmi, mégegyszer: semmi... Tápot le, vissza, akkor már megy, egyébként semmire sem reagál...Tehát ezzzel az emeléssel valami nagyon nem stimmel, mert most nekem is leesett, hogy akkor hardveresen van itt valami, mert nem csak szimplán lefagyott... Lehet, hogy valami alapot kihagytam, amit nem szabadott volna? Vagy lehet, hogy az Intel lapokban ennyira le van tiltva a tuning, hogy így nem engedi emelni?

(#786) sgergi válasza icons (#785) üzenetére

sgergi
(PH! kedvence)

Az Intel lapokat nem nagyon lehet általában tuningolni, másrészt miért windows alól tuningolsz? Sokkal egyszerűbb/ biztoságosabb bioszból.

(#787) chungee válasza sgergi (#747) üzenetére

chungee
(őstag)

Köszépen.

(#788) ádyz válasza sgergi (#786) üzenetére

ádyz
(PH! addikt)

tisztelt kolléga, mint ha feljebb olvasod, irta hogy BIOSBAN SEM TUD SEMMITSEM állítani.

icons:sajnos te NEM fogod tuningolni azt a gépet :(

[Szerkesztve]

(#789) sgergi válasza ádyz (#788) üzenetére

sgergi
(PH! kedvence)

Bocsi, efölött átsiklottam. De ha onnan sem tud tuningolni, akkor win alól sem valószínű, hogy menni fog. Szóval sajnos ez a tuning nem fog menni. :(

[Szerkesztve]

(#790) V.Stryker

V.Stryker
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Szerintetek milyen ez az író: Samsung SH182M

Használtan(fél éves,garis) mennyit érdemes adni érte? Pioneer 110D-t érdemes rá lecserélni?

Riasztók, kamerák, minden ami biztonságtechnika!!! Írj privit ha kéne valami!

(#791) Hybryd válasza V.Stryker (#790) üzenetére

Hybryd
(tag)

Nem.

(#792) detri válasza sgergi (#759) üzenetére

detri
(senior tag)

Hali!
Elvittem ma a cuccot a szervizbe, mert az X800 -zal sem történt semmi. Ott beállítgatták rendesen a lap bios-át, és láss csodát, elindult...
Állítólag elég finnyás tud lenni az ASUS lap, de miután beállítja az ember a megfelelő adatokat a biosban, megy rendesen. És tényleg ez történt (de hogy első alkalommal hogy kell biosba lépni, ha meg nyikkan a gépezet, nemtom...)

Nagyon kösz a segítséget sgergi!
üdv,
d.

(#793) V.Stryker válasza Hybryd (#791) üzenetére

V.Stryker
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Köszi.
LG H44N?

Riasztók, kamerák, minden ami biztonságtechnika!!! Írj privit ha kéne valami!

(#794) icons válasza sgergi (#789) üzenetére

icons
(őstag)

Úgy van, ahogy ádzy kolléga mondja, sajnos onnan nem megy.
Ám reméltem, hogy van itt Intel lapos ember, aki tud nekem segíteni, és azt mondja, hogy ezt a lehetőséget csak simán kihagyták a BIOSból, és nem le van tiltva. Mert ahogy most állnuk, nagyon úgy néz ki, hogy ez a feature le is van tiltva, nem csak annyi, hogy nem rakták bele a BIOSba, de azért szeretnék vki nagyon hozzáértőt megkérdezni, hogy ez valóban így van-e?

(#795) ádyz válasza sgergi (#789) üzenetére

ádyz
(PH! addikt)

semmibaj :R :)

(#796) wiggen123

wiggen123
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Windows Xp-n fut 1 játék, de nincs benne a feladatkezelő process listájában. Prioritását akarnám feljebb venni. Valami progi kéne, amivel ezt megtehetem.

Help me!

Sometimes you win, sometimes you learn.

(#797) gban válasza wiggen123 (#796) üzenetére

gban
(őstag)

Benne kell lenni mindenképp szerintem, csak nem ismered meg a nevét.
Bocs ha tévedek, de meglepne az ellenkezője.
Habár Billéktől minden kitellik. :)

Postázást nem vállalok.

(#798) Genius007 válasza wiggen123 (#796) üzenetére

Genius007
(őstag)

Tuti benne van az :B
Feladatkezelő : --> Alkalmazások, .... és a Folyamatokban sincs ? :U
Érdekes...

===> Komplett számítógép sürgősen, és olcsón eladó mindennel együtt!!! <===

(#799) 5teve válasza V.Stryker (#793) üzenetére

5teve
(senior tag)
LOGOUT blog

szvsz pioneert legfeljebb plextorra érdemes lecserélni.

*** tel: 70-373-0029 *** *** végkiárusítás! maxell 52x cd 100db-os kiszerelésben 3500Ft <-- privizz

(#800) wiggen123 válasza Genius007 (#798) üzenetére

wiggen123
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Nekem is pont ez a szó jutott eszembe. A játék készitői jól eldugták a folyamatukat, hogy ne lehessen megpiszkálni. De hogyan? :)
Biztos nincs ott ami a felhasználói nevem alatt megy azt mindet ismerem mi micsoda.

Sometimes you win, sometimes you learn.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.