Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

(#4951) daa-raa válasza Bazsee71 (#4949) üzenetére

daa-raa
(MODERÁTOR)

Mit értesz Win alatt? Benne van a hyberfil.sys és a pagefile.sys, illetve a Program Files és a System Volume Information helyfoglalása is? Hogy a Recycle Bin-ről ne is beszéljünk.

Si vis pacem, para bellum.

(#4952) icons válasza Csapi007 (#4948) üzenetére

icons
(őstag)

Fontos a sípszó. Ha jól tudom, ez vmilyen probléma, memória, proci ilyenek, de valaki biztosan meg tudja majd mondani a két sípszó pontosan mit jelent.

(#4953) Bazsee71 válasza daa-raa (#4951) üzenetére

Bazsee71
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Úgy néztem meg, hogy a c meghajtón mindent kijelöltem (rejtett fájlokat is). A lomtár üres. Nem vagyok egy nagy szaki a témában, de 3 giga azért durva hogy eltűnjön egy hét alatt. :F

"Ha így marad akkor nem változik."

(#4954) Winner_hun válasza Csapi007 (#4948) üzenetére

Winner_hun
(PH! félisten)
LOGOUT blog

[link]
[link]

[Szerkesztve]

► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ

(#4955) total90

total90
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hi!
árulja már el valaki,hogyan lehet berakni feliratot a Nero ShowTime(2.1.0.5)-ba.Állítólag az ''U''-val lehet,de ha *.srt , ha *.txt kiterjesztése van a feliratnak akkor sem lehet berakni.

(#4956) mezis válasza Csapi007 (#4948) üzenetére

mezis
(PH! addikt)

Üdv.!

Ellenőrizd, hogy a védőföldelésed rendben van-e.

Régi gépem hibátlanul ment. Átkerült bele egy másik vinyó, új win egy darabig ment. Aztán restart után (talán) 2 rövid, hosszú, rövid sípszó és nincs kép, de a winyó hangjából mintha továbbmenne.
De ez nincs mindig van mikor elindul, 10-ből 9-szer rossz.
Ha elindul nem tudok csatlakozni a netre, 619-es hiba ami a hálózati kártya (alaplapi) hibájára utalhat. Egy A8N-E lapról van szó. Minden driver fenn van.
Mi a probléma és a megoldás?
Egy PCI-os hálókártya segíthet?

mezis

(#4957) ssolitude válasza total90 (#4955) üzenetére

ssolitude
(őstag)

*ssa-t próbáltad?

''If I could start again \ A million miles away \ I would keep myself \ I would find a way...'' from Hurt by Johnny Cash

(#4958) total90 válasza ssolitude (#4957) üzenetére

total90
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Az sem műxik,most próbáltam.Egyébként az a gond,hogy BS palyerben a filnmek nincs hangja de felismeri a feliratot,más lejátszóban meg van hang felirat nincs.Windows Media Player Classicban (K-Litez használok) meg van felirat meg félig hang is,vagyis minden hang megy csak a beszélgetések nem,kizárólag csak az effektek.

(#4959) total90

total90
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ilyen létezik?[link]
[kép]

(#4960) Poctar

Poctar
(senior tag)
LOGOUT blog

PowerPoint-nál hogyan lehet megoldani, hogy a zenei alláfestést ne kelljen külön mp3-al megoldani?
Nem akarom külön az mp3-kat is elküldeni.
Egybe lehet é a ppt,pps-t mp3-al olvasztani? :F

Ha igen, akkor hogyan lehet? :F

(#4961) rii

rii
(PH! nagyúr)

[link]

jó látom, hogy ez egy 64bes celeron?

tesóm linkelte, gépet akar venni.

de mi a vihar jó van egy 64 bites celeronban?

akárkivót'tevótá

(#4962) Speed(R) válasza rii (#4961) üzenetére

Speed(R)
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Jól látod. Mi jó benne? Hát azon kívül, hogy 64bites, semmi..
Ennyi pénzért (br.70k) fényévekkel jobb gépet is vehetne tesód :U

total90 Miért ne létezne? Cedar Mill LN2vel. Nem rossz, de nem is a csúcs.

buziufó ha tisztességes ember lennél válaszolnék. De nem vagy az ;p

[Szerkesztve]

★ 162+ ★ http://href.hu/x/hjiv ★

(#4963) 5teve válasza rii (#4961) üzenetére

5teve
(senior tag)
LOGOUT blog

70k-ért nehogy megvegye!

*** tel: 70-373-0029 *** *** végkiárusítás! maxell 52x cd 100db-os kiszerelésben 3500Ft <-- privizz

(#4964) Pulsar válasza total90 (#4959) üzenetére

Pulsar
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Persze, hogy létezk, de azért a hűtést (bár gyanítom valami folyékon gáz) meg az alaplap típusát megnézném! :)

...::: www.waze.hu :::... ...::: http://www.facebook.com/waze.hu :::...

(#4965) mezis válasza Pulsar (#4964) üzenetére

mezis
(PH! addikt)

Üdv.!

Ez egy újabb fizikai állapot ? (amíg folyik, nincs semmi gáz :U

(bár gyanítom valami folyékon gáz)

mezis

(#4966) Pulsar válasza mezis (#4965) üzenetére

Pulsar
(PH! addikt)
LOGOUT blog

igen :)
szóval egy olyan folyadék, ami szobahőmérségleten gáz.

(#4967) total90 válasza Pulsar (#4964) üzenetére

total90
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ott a link a kép felett a többi adatról.Egyébként találtam még1et,csak az 8200MHz-re van húzva :Y

(#4968) D.Orion válasza Pulsar (#4966) üzenetére

D.Orion
(PH! kedvence)

Pl.: Nitrogén. Szvsz az lesz a hűtés ezen a gépen is.

Ne olyan embert keress, akivel le tudnád élni az életedet, hanem, aki nélkül nem! / "Nem az a fájdalom, amitől könnyes a szem, hanem amit egy életen át hordunk mosolyogva, csendesen."

(#4969) Kötelező

Kötelező
(senior tag)

Hali!

Volna egy ilyen gépem most:

-AMD Athlon 64 3500+ Venice E6 S939 tuning: 2600mhz(4100+)
-BioStar NForce 4 A9A Ver. 1.2
-2 X 512 MB DDR400 KingMAX, Samsung DUAL-ba
-MSI NX 7600GT 256MB PCI-E
kb 4 hónapos minden kivéve a VGA Ami 1 éves.
Lenne még ehhez ugy 70.000 Ft-om és egy Core 2-es gépet szeretnék, meg valami jobb VGA-t.( Core 2 E2140).
Tanácsokat várok. Előre is Köszi. :R

:(

(#4970) daa-raa válasza Pulsar (#4966) üzenetére

daa-raa
(MODERÁTOR)

Attól még nem lesz gáz, hogy szobahőmérsékleten az.

(#4971) Pulsar válasza daa-raa (#4970) üzenetére

Pulsar
(PH! addikt)
LOGOUT blog

najó, kötekedés helyett inkább segítsetek :DD
A firefoxom nem lép be a ph-ra. Kírja, hogy sikeres belépés, röktön továbbítunk, és visszajön ugyanaz az oldal, ami elött, és nem vagyok belépve. IE meg igen.
Mi lehet a gond?

(#4972) daa-raa válasza Pulsar (#4971) üzenetére

daa-raa
(MODERÁTOR)

Takarítsd ki a cookiekat.

Egyébként meg nem kötözködés, hanem tény.

[Szerkesztve]

(#4973) Pulsar válasza daa-raa (#4972) üzenetére

Pulsar
(PH! addikt)
LOGOUT blog

köszi :R

ok, akkor tény :) nekem mind1

(#4974) Pulsar válasza Kötelező (#4969) üzenetére

Pulsar
(PH! addikt)
LOGOUT blog

És a mostanit eladod?

(#4975) icons

icons
(őstag)

Windows Media Player 11-hez hol lehet leszedni olyan skinfélét, ami a lejátszót változtatja meg, nem csak ha lerakom olyan kicsibe.
És mér nem tudja lejátszani nekem a *.m3u fájlokat? Elvileg le tudja.

Mellesleg mire való a style xp? Annyira jó, hogy fel tudom venni vele a témákat, de utána már nem kell, mert winfossal is ki tudom választani. Hangokat is tudok winfossal, mi van benne, ami az xp alapból nem tud?

(#4976) rene85

rene85
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Helló. valakinek valami tapasztalata a tp-link ap client routerrel (543-as típus) a wisp funkcióval? nekem ha mindent beállítok, drótnetes netkapcsolatnál, upnp-t is, akkor látszik a hálózati kapcsolatok között egy ''internet átjáró'', ami le van tiltva. ha duplán kattintok vagy ilyesmi, akkor azt írja hogy csatlakozik, a valóságban azonban mégsem, és ugyanúgy letiltva marad....
a drótnet oldalát el tudom érni, és a drótnetes ímélcímről tudtam írni levelet is, külső oldalakat viszont nem tudok elérni.... mi lehet a fakk? a gateway be van állítva jó címre a router wan portján....

[Szerkesztve]

(#4977) Norbo03

Norbo03
(őstag)
LOGOUT blog

Hellosztok!

Lenne egy olyan gondom hogy van egy mappa amibe vannak különböző képek különböző termék mintákról. De minden minta egy külön jpg fájl és így csak egyenként lehet kinyomtatni és egy minta 1 egész A/4-es lapot kitesz. Hogy lehetne azt megoldani hogy egyfájlba szedni őket és úgy kinyomtatni hogy egy lapra legalább 8-10 minta férjen?

Előre is köszi mindenkienk!

(#4978) (Bundás) válasza Norbo03 (#4977) üzenetére

(Bundás)
(PH! kedvence)

Szevasz! :)

Hm, egyszerű: ollózd össze egy lapra a képeket. Akár Paint-tel is összelehet kókányolni, de egy Paint Shop Pro elegánsabb megoldás lehet számodra. ;)

(#4979) icons

icons
(őstag)

Mér lehet az, hogy az explorer.exe néha 40%ot használ a prociból, és ilyenkor perce a tálca nem is működik (tehát mind1, hogy rámegyek-e vmire, semmi sem történik, ugyanígy a Start menüvel...).
Van fent egy Style Xm, az okozhat ilyeneket?

(#4980) Norman01

Norman01
(újonc)

Sziasztok!

Egy nagyon idegesítő problémával találkoztam az Office Outlook 2003-ban. Kaptam egy mailt és hozzá csatoltan egy .vst és egy .vss kiterjesztésű fájlt (MS Visio sablonok). Megnyitni viszont nem tudom és az üzenet feletti kis négyzetben ezt látom:
Az Outlook zárolta az alábbi, esetlegesen ártalmas mellékletekhez való hozzáférést: .....
Kérdésem h hogyan lehet ezt feloldani?
Igen fontos lenne, mert nehezen pótolható ez a mail.

Köszi a segítséget

N.

(#4981) (Bundás) válasza icons (#4975) üzenetére

(Bundás)
(PH! kedvence)

Bal oldali menübe egyszerűen felszínválasztó, majd fennt ''további felszinek'' ?
Nálam szó nélkül megnyitja az m3u kiterjesztéseket. Mi a hiba, mit ír ki?

Ahogy én tudom: az XP csak Microsoft által hitelesített témákat tud alapból megnyitni, mégpedig digitális aláírással rendelkezőket. A Style XP lecseréli az uxtheme.dll-t (ezt Te is el tudod végezni), így lehetővé válik a nem bevizsgált témák alkalmazása.

(#4982) icons

icons
(őstag)

Meg még van egy nod32krn.exe is, ami sokszor megy 50%felé, és akkorse mükődik az explorer.exe...
És ha a nod32krn.exe-t leállítom, újraindul rögtön, majd leáll, és helyette az explorer.exe megy fel 80-90%ra...csodálatos...

[Szerkesztve]

(#4983) icons válasza (Bundás) (#4981) üzenetére

icons
(őstag)

De akkor is csak olyaokat lehet leszedni, amik akkor másak, ha átteszem kis méretre. Most megy :DDD .

Ja, értem. Mellesleg leállítottam a stylexpt és a hiba még mindig fent áll (össezsen egy utorrent, Opera, TC, msn megy + MP, sztem ez nem sok...)

(#4984) (Bundás) válasza icons (#4983) üzenetére

(Bundás)
(PH! kedvence)

Nálam is szakakszik most a Windows, pedig 30 napos...
Spybot Search & Destoy volt futtatva? Ha nem szedd le, frissítsd és öld meg a férgeket! ;)

(#4985) virkir válasza Norman01 (#4980) üzenetére

virkir
(PH! addikt)

Feloldani nem tudod, az a hülye outlok alapból módosíthatatlanul tiltja ezeket a kiterjesztéseket is.
Mondjuk aki küldte az is nagy ász volt ugyanis ha tömörítve jön akkor van esély a kicsomagolásra.
Szerintem küld tovább magadnak, és nyisd meg webes felületről a citrom hátha engedi.

A huzat mindig a WC felől húz az ebédlő felé.

(#4986) FireShadow

FireShadow
(senior tag)

Sony memory stick pro duo és Sony memory stick pro duo high speed között nem tudok dönteni, hogy hasonló árban megéri-e a high speedeset venni? Elöfordulhat hogy nem ismeri fel (konkretan SE k750 teló, sony dsc n2 fenykepezö és sony dcr hc96e kamera) a cuccos? Ha nem irjak ki külön hogy nem szereti, az azt jelenti hogy jobb neki ha a speedeset veszem bele? kösz

Keeping secrets away from everyone Staring out into another world .. Ocean city girl

(#4987) The DJ

The DJ
(őstag)
LOGOUT blog

Segítsetek légyszi, mert kezdek elveszni. :(

Van egy ASUS K8V-X VIA K8T800-as csipkészletű alaplapom, és elvileg van rajta 2 SATA csati is. Ezen felbuzdulva ma vettem egy 320-as SATA II-es Hitachi T7K500-as 16 mega cache-el rendelkező HDD-t hogy majd most dejó lesz nekem, helyem is lesz és végre gyorsabb is lesz kicsit a másolgatás. A gépben van egy Samsung 120-as rendszervinyó és egy másik 120-as tehát ez csak adattároló lenne. Berakom, összekötöm a SATA kábeleket: ÉÉÉS SEMMI! :Y A vinyó felpörög és ennyi. Érdekes módon ha rákötöm, akkor a Windowsban a VIA IDE RAID driver mellett felkiáltójel van :F Ha lehúzom a HDD-t akkor meg nincs ott... Újra is telepítettem a drivert akkoris ugyanezt csinálja. Most mi a fene van? Nem támogatja az alaplapom? Pár napja kérdeztem és elvileg én is úgy tudtam hogy a SATA II-es HDD-k tudnak SATA I módban menni ha az alaplap csak azt tudja. Akkor most mit rontok el?

"Ami jön, fogadjátok, ami megy, engedjétek! Ennyi az egész."

(#4988) Speed(R) válasza The DJ (#4987) üzenetére

Speed(R)
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Kezelés részlegnél sem látszik a vinyó? Mitöbb, BIOSban látod a vinyók közt?
A vinyót esetleg be kell jumperelni SATA150re.

(#4989) The DJ válasza Speed(R) (#4988) üzenetére

The DJ
(őstag)
LOGOUT blog

Sehol nem látom a vinyót és a legjobb: Nincs rajta jumper. :U

(#4990) Speed(R) válasza The DJ (#4989) üzenetére

Speed(R)
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Láma kérdés: BIOSban engedélyezve van az SATA vezérlő?
Ha nincs rajta jumper, akkor automatice mennie kell. Only SATAII nincs.

(#4991) The DJ válasza Speed(R) (#4990) üzenetére

The DJ
(őstag)
LOGOUT blog

Azt néztem meg elsőnek, engedélyezve van.

Viszont van még egy érdekes dolog. Ugye lehet rákötni a sima régi hagyományos tápcsatit, meg egy laposabb direkt satára kiképzett tápcsatlakozót. A vinyóra rá van írva hogy egyszerre a kettőt használni nem szabad, szóval először a sima csatit kötöttem rá. Azzal fel se pörög :U Csak ha a sata kiképzésű csatit kötöm rá akkor hallom a motor elindulását...

Lehet hogy valami láma dolog, soha nem volt még dolgom SATA HDD-vel és bevallom őszintén én le vagyok maradva a régi szabványoknál.

(#4992) Speed(R) válasza The DJ (#4991) üzenetére

Speed(R)
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ez így érdekes. Tápcsati témában mind1, csak egyszerre ne, ez igaz.
Hogy miért nem működik a hagyományossal..passz. Ha rajta a SATAtáp és a SATAkábel, és így nem látszik BIOSban, az vagy azt jelenti, hogy a vinyó hibás, vagy azt, hogy a lap nem kezeli. De 48bites LBA módot az már tud, szóval érdekesnek tartanám utóbbit :U
Ha van lehetőséged, vmi más lapban ahol biztosan mennek SATA cuccok, próbáld ki. Ja, mg egy kérdés: WinXP SP2 van oprendszerként? Ha igen, mindent megtettél amit megtehettél..esetleg Via4in1et frissítsd [link]

(#4993) The DJ válasza Speed(R) (#4992) üzenetére

The DJ
(őstag)
LOGOUT blog

SP2-es XP természetesen, már VIA4IN1 is frissítve volt, először azt gondoltam hátha a régi driver lehet a gond, de mégsem...

Úgy néz ki holnap (azaz ma) lesz egy utam valamelyik ismerősömhöz tesztelni. Valahogy mindig ki tudok fogni olyan hardvert, amivel valami gáz van :(

(#4994) Speed(R) válasza The DJ (#4993) üzenetére

Speed(R)
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Nemtudom, pedig Viaval nem ilyen téren szoktak gondok lenni...
Valószínűbbnek tartom a vinyó hibáját, vagy vmi rejtett bagatell hibát :)
Majd kiderül a teszteléssel. Én holnatól nem leszek, szal sok szerencsét.

(#4995) The DJ válasza Speed(R) (#4994) üzenetére

The DJ
(őstag)
LOGOUT blog

Mindenesetre köszönöm a segítséged :R

(#4996) Speed(R) válasza The DJ (#4995) üzenetére

Speed(R)
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Hát szívesen a semmit :)

(#4997) X@b3e

X@b3e
(PH! addikt)

XP MCE-ben hogy lehet a TV csatornák neveit megváltoztatni/átírni :F

... Roma siamo noi ... S.P.Q.R.

(#4998) Gyick

Gyick
(fanatikus tag)

Hi!

Szerintetek ha van 1Gb memória a gépemben akkor kilehet kapcsolni a virtuális memóriát?
Winxp Sp2-m van,játszani csak a wowwal szoktam

(#4999) Poctar válasza Gyick (#4998) üzenetére

Poctar
(senior tag)
LOGOUT blog

Ki lehet kapcsolni a Virtuális memóriát. Ha valami gáz lenne, akkor vissza kapcsolod ;)
Azért nem árt ha tisztábban vagy azzal, hogy mennyi memóriát eszik az Xp-d és a wow együtt.
xp-nek kell ~256Mb (progikkal) és a wownak min 512Mb.

(#5000) Incognito válasza Gyick (#4998) üzenetére

Incognito
(őstag)

Én is próbálkoztam vele, de nem ajánlom. Már nem emlékszem, hogy akkor milyen programokat futtattam, de nagyon belassult a gépem...

[Szerkesztve]

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.