és mi volt a para?
...::: www.waze.hu :::... ...::: http://www.facebook.com/waze.hu :::...
és mi volt a para?
Hello
CORSAIR - TwinX 2048Mb DDR2 800Mhz KIT CL4
GEIL Ultra 2048Mb DDR2 800Mhz KIT
Melyiket vegyem?
"Csak úgy mondom"
hello, barátomnak van egy amilo 7640w típúsu notebookja, és a benne lévő nec dvd íróban 2.40 -es firmware van, és nem ismeri fel az újabb dvd lemezeket... kerestünk hozzá firmwareket, ujabbakat, de amiket találtunk (4.24 ; 4.25 ; 4.81 ) egyik se ment fel valamiért, mintha nem ahoz az íróhoz lenne... nec nd-6500a
valakinek hasonló tapasztalat? ötlet? 
#4552 szerintem ha a másik is cl4-es akkor azt amelyik olcsób, vagy több garancia van rá...
Kodály mondta volt: "Legyen a zene mindenkié". en inkabb neki hiszek, mint az ASVAnak

hi all!
Van egy működő rendszer. (am24400+, Asus_m2r32, 2gbOCZ, 250GB Seagate, Enermax500 XPsp2) Ehhez a sata 250GB Samsungot miért nem tudom felismertetni az XP alatt? Bios OK. Az Eszközkezelő-Lemezmegh.-Kötetek- Beolvasás-nál, már nem látja. Egyébként az eszközkezelő-lemezmehajtónál szerepel. Az érintett vinyó szintén xpsp2/ntfs alatt volt használva. alaplapi driver fent van.
kösz
http://www.flickr.com/photos/57762354@N03/
(#4555) Thrawn válasza Segnior_Barthez (#4554) üzenetére
Ha új a vinyó akkor a Lemezkezelőben formázd meg.
Different songs for different moods.
(#4556) Segnior_Barthez válasza Thrawn (#4555) üzenetére

Isten őrizz. Van rajta adat! 
(#4557) poffsoft válasza Segnior_Barthez (#4556) üzenetére
disk doctor mit mond? esetleg disk recovery, 1000 féle van, ha lementetted az adatokat, akkor viszont célszerű újraformáznod, újraparticionálnod...
˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙ Betonkeverővel a rák ellen. Védd a nyenyeceket, fűts hóddal! ˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙
kproblémám lenne, ha valakinek tippje van, please!
[link]
˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙ Betonkeverővel a rák ellen. Védd a nyenyeceket, fűts hóddal! ˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙
(#4559) Segnior_Barthez válasza poffsoft (#4557) üzenetére

hi all.
lemezkezelőnél importáltam, oszt ámen
emmá hülye
kösz

Sziasztok.
Nem megy a gépemen a feladatkezelő /ctrl-alt-del/, azt írja letiltottam. Persze nem, de nem tudom hol lehet elindítani. Ha segítene valaki megköszönném.

ha tiltottad: gpedit.msc
de lehet virus is.
A PC olyan mint a nő: nem lehet kiszámitani hogy reagál 5 perc múlva... :)

No, lehet, hogy megoldódott a probléma.
Persze nem akarom elkiabálni, de tegnap délután óta mindent csinálok vele és egyelőre nincs gond (kopp-kopp). 2 dolog volt sajnos a gond. Az egyik, hogy az alaplap néha letestelt a házzal és ezért újraindult a gép. Hogy hogyan, azt nem tudom, de már szivacsot tettem a lap alá és úgy tettem a házba.
Ekkor már csak az volt a baj, hogy néha lekapcsolt. Aztán az egyik ilyen lekapcsolás után bekapcsoltam ismét, de a memteszt résznél, meg amikor kiírja, hogy milyen cuccok vannak a gépben, nem találta a 250GB-os PATA Seagate winyómat.
Mondom mi van. Lekapcs és kábelcsere (mind adat, mint tápkábel) és próba. Már fel se pörgette a winyó motorját. Kész, vége lett a 2. Seagate vinyónak is fél éven belül.
Kicseréltettem, de már nem Seagate-et akartam és csak Samsung volt a boltban, így az lett, de már SATA!
Egyelőre tényleg nincs gond, max annyi, hogy baromi nagy seek hangja van (motor hangja viszont egyáltalán nincs, NIDEC motoros). Olyan, mint a nagyon régi 20MB-os MFM vinyómnak volt annak idején.
Iszonyú traktorhang. No mind1, ez legyen a legkevesebb. Most megyek vissza mindent telepítgetek, meg másolgatok, hogy tényleg minden rendben van-e. 
Köszönöm a segítségeteket! 
Jobban vonz a sötét, mint egy félig szétrohadt világ!

Adott egy hifi, aminek a hangfalaihoz nem rca csatlakozóval lehet bekötni a hangfalait, hanem a hangfalakba fixen be van építve a vezeték, a másik felén pedig le van fejtve a szigetelés és úgy kell bedugni a központi egységbe.
Szerintetek lehet ezeket a kábeleket valahogy hosszabbítani?
"A single pussy hair can pull a battleship through the desert"

Hosszabítás helyett inkább vegyél jó minőségű hangszóróvezetéket .. a kivánt méretet és minél közelebb a hangszóróhoz -ott ahol kibúvik a dobozból - a reégit levágni és odaforrasztva kicserélni (meghosszabítani).
. a másik oldalát blankolni.. megforrasztani(megcinezni) picit és már mehet is a központiegységbe !!!
"Az FBI nyomoz a magyar nyúl után. Arra kíváncsiak, hogy ingyom-bingyom tálib –e ?"

Ettől félek, hogy csak ez a megoldás van.
Mi a francért így csinálták meg... 

De ha ettől félsz .. hagyd meg nyugodtam a mostani kábelt és igy told meg a minőségi hangszórózsinorral.. ha csak nincs otthon''süketszobád benne über HIFI -vel'' akkor fogsz (esetleg) érezni vmi külöbséget ..símán és hibátlanul működik ( nálam is !!) . 
csak a valóban HIFI kategóriás termékeknél csinálnak csatlakozósat ( vagy Jack végüt ) és Rádbízzák hogy milyen kábelt használsz hozzá !!
[Szerkesztve]
"Az FBI nyomoz a magyar nyúl után. Arra kíváncsiak, hogy ingyom-bingyom tálib –e ?"

Simán csak csavarjam össze az érpárakat vagy hogyan?

Simán.
.. ha teheted forraszd össze + szigetelőszalag v. ha van zsugorcsöved a a szigetelésre az lenne a legjobb. és kész ..bedug és kakaót neki !!!
Tudom,hogy nem ide tartozik a kérdés,csak nem találtam neki jobb helyet. 
Szóval, szükségem lenne egy olyan blog oldal címére, ami nem magyar, a lényeg,hogy az oldal ne magyar szerveren legyen.
Riasztók, kamerák, minden ami biztonságtechnika!!! Írj privit ha kéne valami!

Köszi, ki fogom próbálni. 

Hutil progival lehet halkítani a samsung vinyókat, persze így lassabb lesz picit.
[link]
a pszihé és a test, vagy a test és a pszihé?

Köszi, néztem már de nem működik hiába állítom be. Ha másik fiókkal jelentkezek be akkor megy a feladatkezelő. Vírust is irtottam.

Köszi!
Az nem baj, ha lassabb lesz, de legalább ne legyen ilyen traktor hangja. 
Jobban vonz a sötét, mint egy félig szétrohadt világ!

Hi, mindenki!
Segítség kellene. Tudja valaki, hogy miért van az, hogy a 12V helyett csak 2,xxV van a lapon? Vagy, hogy mi lehet az oka? P35-S3 a lap. Legalábbis az Everest szerint annyi. De valszeg annyi lehet, mert ha telepíteni akarok valamit, akkor hibaüzenettel kilép. Nem sikerült a késleltetett írás címszóval. Gondolom a winyó kevés áramot kap és ezért nem működik rendesen.
Ha Isten azt akarta volna, hogy ne maszturbáljunk, akkor rövidebb kezet csinált volna
Ha valaki véletlen jártas lenne, hogy hogyan lehet magyarosítani egy HP ipaq 5550 PDA-t akkor pls help: [link] (azonnali PDA-s kérdések)
Egy mitac mio P550-et már magyarosítottam januárban, de ahhoz adtak CD-t amin rajta volt, így az gyerekjáték volt. Ezen Win mobile 2003 van, esetleg valahonnan leszedhető magyarosítás?
mérd meg műszerrel, az a tuti... az everest sokszor mond hülyeséget. Szerinem ha nem lenne 12V-od csak 2 helyette be sem kapcsolna a géped. 
huh, szerintem a tápod akarja felmondani a szolgálatot, de egyébként 2 V az szerintem fals érték, bizonyosodj meg róla BIOS-ban. Hasonló szitum volt, majdnem a vinyóm bánta, de a lapot hazavágta. Szerencsére garos volt.
[Szerkesztve]
töltsd le valahonnan...
a pdamania.hu -ról régen le lehetett szedni.
letölteném én, de google-lel most hadilábon állok, pdamania-n meg hol lehet letölteni? Ott ilyeneket csak árulnak, de ha nem, akkor mutass egy linket, addig megnézem még1x.
mod: letöltések alatt nincs OS magyarosítás, csak OS specifikus progik.
[Szerkesztve]
hát nekem 3 éve volt pda-m, és akkor szedtem le, akkor az egyik fórumba kaptam egy ftp hozzáférést, a pda mániának, és ott volt. Azt kéne megtudni valahonnan, hogy mi az elérés. Szerintem az ottani fórumba érdeklődj eziránt.
Hali!
Van egy problémám!Akármilyen böngésőben netezek megjegyzi a látott oldalakat,amiekt rendszeresen használok.PL. ha fennt vok az iwiw-en és belemegyek az tegyükfel az üzikbe akkor a régebbi üzeneteket mutatja és refresselnem kell ,hogy bedobja a rendes oldalat.Az Internet Optoins-ban a Hystori os '0'-ra van rakva....Vmi 5let?
töröld ki a Documents and Settings -> felhasználó -> Local Settings -> Temporary Internet Files könyvár tartalmát.

Miért van az hogy ha ennek a jelnek ( < ) a forditottját akarom leírni akkor a paintet behozza 
Clear Eyes, Full Hearts, Can’t Lose
az pedig jól jönne
Bár 3 év alatt tuti megváltozott már, szerintem csak rendes volt valaki. Nem nagyon akartam abba a fórumba belemászni, mert olyan átláthatatlan számomra. A PH-jé olyan jó!
de akkor nincs más megoldás.
Szerinted ez? [link]
Sunnysoft InterWrite Pro Hungarian for HP devices (5.37 Mb)
Én ezzel a progival egy mitac-ot tettem magyarrá. Ez egyébként mit csinál, meg hogy műxik? (én csak user voltam) szal ez most az OS-t teszi magyarrá, vagy a PDA-t vagy mit?! Egyébként ez os specifikus? jahogy google...
mod: ha ezt tudom, hogy ez a sunnysoft ennyi mindent csinál: [link]
[Szerkesztve]

Megvan a megoldás. Gyanús volt, hogy mindig akkor áll le, amikor gépelek. lecseréltem a billentyűzetet, és azóta nem áll le. A billa PS2-es. Csak azért írtam le, mert ilyen esettel még nem találkoztam, és ez is lehet hiba forrás.
"Hogy mit kell tenni, azt sokan tudják. Hogy hogyan kell tenni, az kevés embert érdekel. S még ennél is kevesebb az, aki meg is meri tenni." Sri Chinmoy

Szevasztok! Olyan problémám volna hogy le kellene mentenem egy weblap képét, amit lefelé lehet jócskán görgetni, tehát printscreen nem igazán jó. Tulajdonképpen egy buszmenetrendről volna szó, amit jpg képként szeretnék a mobilomra tenni. Van erre valami megoldás? XP, Ubuntu linux áll rendelkezésre. Köszi előre is
Long live the Trolls LOLLL

Milyen mobilod van? A buszmenetrend képben vagy táblázatban van, esetleg link? Képet egyszerűen ki lehet menteni, tábláztatot sem nehéz, melyet Excel, Word, Text formátumba át lehet dolgozni, kicsinyíteni is.

Budapesten most milyen nagy szamitastechnikai kiallitas van? (Comdex, ifabo stb)
Aláírás (nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)

Biztos be van állítva gyorsindító billentyűnek.

Nokia 6600. De közben sikerült megoldanom. Kijelöltem a szövegeket aztán jegyzettömbben txt-be raktam. Telón így prímán böngészhető. Amúgy erről a menetrendről volt szó: [link] de, ha esetleg megtudnád mondani hogy hogyan lehetne ezt az egész listát egy képbe lementeni az még királyabb lenne. Másfajta lapoknál is hasznos lenne számomra. Köszi 
ohh most nézem hogy ez így csak a keresőt adja ki. Szóval Miskolcról Debrecenbe szeretnék utazgatni.
[Szerkesztve]
Long live the Trolls LOLLL

Sziasztok! Lenne egy olyan kérdésem, hogy van egy 1 Gb-os memory stick pro duo-m, amit még megformáztam a telómban és használtam is 1 napig. Aztán beleraktam a kártyaolvasóba hogy tegyek rá zenét, filmet, stb. Ahogy visszatesztem a telóba kirja hogy ''lemez sérült''. Akárhányszor próbálom nem javul. Akkor visszateszem a kártyaolvasóba és a gépem az írja: nincs megformázva, RAW fájlrendszere van, 0 byte foglalt, 0 byte szabad terület. Ezért újból megformáztam a gépen és formázás után megint tudom használni, DE amit rátettem 300 megányi cuccot, az továbbra is foglalja a helyet, viszont nem is férek hozzá (951MB-os a kártya, ebből szabad terület 651 MB), pedig elméletileg most üresnek kéne lennie.
Aztán megint visszateszem a telóba és megint kiírja ''lemez sérült''. Telóval leformázom, vissza kártyaolvasóba, most telepakolom és addig olvasható is míg vissza nem teszem a telóba. ''lemez sérült''.
Most ott tartok hogy akármit csinálok vele se a kártyaolvasóval se a telóval nem tudom megformázni és olvashatatlan.
Ti már találkoztatok ilyennel? Ha valaki igen kérlek segítsetek!
szerintem nézd meg a windows lemezkezelőbe, hogy mitt hány, és milyen partíciót ír rá. Eseltel próbáld meg ott formázni.

Sziasztok
Meg tudná mondani valaki, hogy maximum milyen hosszú lehet egy USB kábel és max milyen hosszú lehet egy SATA kábel?

Hol is van a lemezkezelő?
Lehet h azzal próbáltam, nem tudom, mindenesetre a kártyaolvasó nekem K meghajtót csinál, annak a Tulajdonságok/ Eszközök/Hibaellenőrzés -ére megyek nem csinál semmit 

USB 5 méter lehet azt hiszem.
Jobb gomb a májkompjúteren, és kezelés.
I am a digital guy in an analog world *** Civ2 Ultimate Collection eladó! ***
a vezérlőpult -> feügyeleti eszközök -> Számítógép-kezelés -> és ott lesz a lemezkezelés.
jol hiszed, és az eSata sem lehet hosszabb.