Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

(#4351) REAL WORLD

REAL WORLD
(tag)

Sziasztok!

Nagyon nagy szükségem lenne egy LGA775-ös alaplap proci foglalatát védő műanyagra. A szervíz ugyanis azt mondta, hogy anélkül nem veheti át az alaplapot gariba. Egy Gigabyte lapról van szó, de gondolom, hogy a többihez is hasonlót adtak. Akár kölcsönbe, akár megvételre vagy ajándékba is elfogadom. :)) :C
Így néz ki: [kép]
Pestiek érdekelnének elsősorban, mert jó lenne még ma (akár most) elintézni. Előre is köszi! (XIII. kerület a legnagyobb előnyben!)

''Welcome to the REAL WORLD!'' (Matrix)

(#4352) BPFeri válasza REAL WORLD (#4351) üzenetére

BPFeri
(senior tag)

Ha egy DS3 deszkán lévő ''átlátszó'' műanyag védőlapocska megfelelő Számodra.. :R .. szívesen felajánlom ! küldj PÜ -t

"Az FBI nyomoz a magyar nyúl után. Arra kíváncsiak, hogy ingyom-bingyom tálib –e ?"

(#4353) Pulsar válasza netkoo (#4348) üzenetére

Pulsar
(PH! addikt)
LOGOUT blog

minden tuner kártyán van olyan, hogy milyen ''kodolással'' fogod a jelet. NTSC, PAL, és ezek különböző fajtái. Márcsak azért is, mert pl nyugateurópába nem ugyanazt használják, mint mi. Sőt a hangkódolást is be kellene tudnd külön állítani, mert arra is van két külön szabvány. Sajna nem ismerem ezt a tuner kártyát, de biztos, hogy kell legyen.

...::: www.waze.hu :::... ...::: http://www.facebook.com/waze.hu :::...

(#4354) Pulsar válasza Gyick (#4350) üzenetére

Pulsar
(PH! addikt)
LOGOUT blog

a NAT-ot kell beállítani hozzá.
De ha megmondod milyen routered van, kicsit könnyebb lenne a helyzet :)

(#4355) netkoo válasza Pulsar (#4353) üzenetére

netkoo
(senior tag)

Már 2napja szarakodomvele:(
Csomo beállítást megprobáltam még sincsen hang:(
UPC kabelen jön a tv adás agépbe.
Ilyen NTSC PaL t nem is találok:(

[Szerkesztve]

(#4356) Pulsar válasza netkoo (#4355) üzenetére

Pulsar
(PH! addikt)
LOGOUT blog

az a baj, hogy nem vagyok otthon, és nem tudom megmondani neked, hogy otthon nekem mivel megy kafán. De tudom, hogy nekem is kellett vele állítgatni, hogy jó legyen minden. Pl nekem volt olyan szabányom, amivel ha felfelé váltottam a csatikat, nem volt kép, csak ha lefelé :)
különben hülye kérdés, de össze van kötve a hangkarival a cucc? Csak azért kérdezem mert lehet hogy kábel nélkül is átmegy a rádó hang :) (nem biztos, ez csak egy ötlet :) )
Jah, és pl nekem külön lehet halkítani meg hangosítani a tv adásokat (csatornánként) is meg a rádiót is. Nem lehet hogy ez van neked lehalkítva? Meg nézz körül a windows hangvezérlőébe is mikor megy a tv. A felvétel opcióba is.

[Szerkesztve]

(#4357) Larry303

Larry303
(őstag)

bocs, hogy ide írok, de az akksis topicok elég halottak ahogy nézem....
szal elveszett a digifényképezőm töltője, és szeretném egy sima mezei adapterrel megküldeni a 750 mah li-ion akksit....
a kérdésem az lenne, hogy rakhatok rá nagyobb áram leadására képes adaptert és az akksi csak annyit fog felvenni ami jól esik neki és nem károsodik, vagy kizárólag 750ma adapterrel küldhetem csak meg a biztonsága érdekében...
remélem érthetően kérdeztem...az akksikhoz sajna nem nagyon értek, így gondoltam előbb kérdezek.....előre is köszi

-A valóság csupán illúzió, bár nagyon kitartó-

(#4358) Pulsar válasza Larry303 (#4357) üzenetére

Pulsar
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Az akumulátorok annyi áramot vesznek fel töltéshez, amennyi neki kell. Többet nem fog tudni. És szerintem a töltő sem fogja engedni, mert annyit meg a tölő nem ad le. (szóval max a töltőd mehet tönkre, ha nem jó benne az áramkorlát :) ) Az áram nagysága a föltési időt csönkenti. Szóval lehet hogy így lassabb lesz a töltés.

[Szerkesztve]

(#4359) Larry303 válasza Pulsar (#4358) üzenetére

Larry303
(őstag)

pont ezért kérdeztem...mert a töltő 2,5 amperes, az akksi meg csak 650mamper....nem fognak behorpadni a cellák az akksiban ha ráeresztem??? :DDD

-A valóság csupán illúzió, bár nagyon kitartó-

(#4360) birno

birno
(őstag)

Sziasztok!

Pár héttel vagy hónappal ezelőtt lehetett olvasni egy oldalról, ahova ha feltöltöd a fájljaid elvileg örökké ott maradnak(vagyis amíg meg nem hal a szerver :) ).
Már nem tudom melyik hírportálon olvastam vagy mi is volt a lap címe, de most érdekelne.
Nem emlékszik rá véletlen valaki?

Vagy ha tudtok valami hasonlót, ahol nem törlik x nap után ha nem nyúlsz hozzá az is jó lenne.
A leveleimet szeretném biztos helyen tudni, ezért igyekszem minél több alternatív helyre elraktározni őket.

"A single pussy hair can pull a battleship through the desert"

(#4361) Anthony28

Anthony28
(őstag)
LOGOUT blog

A kérdésem az lenne ha E6550-es procit veszek akkor tuning szempontjából elegek a 800-as Corsair dominator-ok vagy kellene az 1066-os ? :R

[Szerkesztve]

Call Of Juarez teszt ATI 3870 X2-vel ! Irány a logout-om... :-)

(#4362) freewulf

freewulf
(újonc)

Üdv! Van egy Epson CX3200-es nyomtató-scanner a tulajdonomban. Eddig tökéletesen működött, de tegnap beszedett egyszerre vagy 6-7 lapot, begyűrte őket, és azóta nem nyomtat. Szétkaptam, kiszedtem a lapokat,nem volt semmi gond ránézésre, de miután összeraktam sem nyomtatott ismét szétszedtem. Itt derült ki a probléma, ami a következő: a nyomtatófej eltávolodott a lapoktól kb. 2 mm-re, és nem tudom mi a megoldás, mert minden alkatrész fix, nem találtam semmi állítási lehetőséget a fejen, sem szoftveresen, sem hardveresen. Mit lehetne tenni ezzel a nyavajással?

Széles utat!

(#4363) expander

expander
(fanatikus tag)

sziasztok, a közeljövöben uj szgep konfiguraciot vennek. van ra 200-250ezrem. ebböl mi lenne a legjobb összeallitott gep ? minden kellene monitoron, egeren kivül.

köszönöm

arc S

(#4364) Gyick válasza Pulsar (#4354) üzenetére

Gyick
(fanatikus tag)

Bocsi
Egy Canyon Adsl Router....
Mi az a NAT?Hol lehet azt beállitani?
Bocs hogy ilyen hülye vagyok..

(#4365) ANT válasza expander (#4363) üzenetére

ANT
(PH! addikt)

Van kimondottan erre a kérdésre kihegyezett topik is. [link]Sztem ott hamarabb kapsz választ.

''Soha ne add fel, ez a legnagyobb, halálos ellenség'' Replika

(#4366) Pulsar válasza freewulf (#4362) üzenetére

Pulsar
(PH! addikt)
LOGOUT blog

hát szerintem az biza szervíz... viszont készülj fel arra, hogy az EPSON szervíz nem a gyorsasgárol ismert.

(#4367) Pulsar válasza Gyick (#4364) üzenetére

Pulsar
(PH! addikt)
LOGOUT blog

cn-br1? Ha igen, a könyved 43. doldalán le van írva. Igazából ez annyit csinál, hogy a megfelelő portot amit a torrentbe beállítottál (6880-at ajánlom) kifelé, és befelé is megnyitja.

(#4368) Gyick válasza Pulsar (#4367) üzenetére

Gyick
(fanatikus tag)

Ja,cn-br1!
De könyv az nincs hozzá!Le tudnád irni hogy kell?

(#4369) rii

rii
(PH! nagyúr)

hi!

6. kerületben van valamilyen internet a t-online-on kívül?
kodály-körönd.

1 megabites UPLOAD-dal ....

akárkivót'tevótá

(#4370) Pulsar válasza Gyick (#4368) üzenetére

Pulsar
(PH! addikt)
LOGOUT blog

hát én nem ismerem a menuét, csak megtaláltam a leírásba, hogy tudilyet, és hogy hogyan kell beállítani.
De itt a linka manual-hoz [link]
ha valami nem megy szólj nyugottan.

(#4371) HodyDEATH

HodyDEATH
(kvázi-tag)

Sziasztok!!!

nekem a LOST PLANET elindítás után ezt irja ki: FATAL ERROR: UNSUPPORTED PIXEL SHADER VERSION DETECTED 2.0

mi lehet a problémája??? előre is köszi

(#4372) Pulsar válasza HodyDEATH (#4371) üzenetére

Pulsar
(PH! addikt)
LOGOUT blog

szerintem nem támogatja a videó karid a shader model 2.0-t. Esetleg próbálj meg egy újabb drivert felrakni.

(#4373) HodyDEATH válasza Pulsar (#4372) üzenetére

HodyDEATH
(kvázi-tag)

felraktam a 7.8-at meg a legújjab direct X-et is

régebben volt ilyen pixel shader emule... ami a 2.0-ig működik de 3.0ról nem találtam semmit

mit lehetne még tenni?

(#4374) Pulsar válasza HodyDEATH (#4373) üzenetére

Pulsar
(PH! addikt)
LOGOUT blog

videókarit cserélni :)

ilyen emulátorokba nem vagyok otthon, szóval én passzolok.

(#4375) HodyDEATH válasza Pulsar (#4374) üzenetére

HodyDEATH
(kvázi-tag)

és milyet érdemes venni??? lehetőleg olcsót :F

(#4376) Pulsar válasza HodyDEATH (#4375) üzenetére

Pulsar
(PH! addikt)
LOGOUT blog

8600-t már kapsz 20 körül. elég jó áraik vannak. Bár DX 10 alatt nem nagyon használható, de dx9 alatt egy igen erős karit kapsz, és az ára is szerintem nagyon jó.
Nézz körbe a ph aprók között.

(#4377) gban válasza Larry303 (#4359) üzenetére

gban
(őstag)

Az akku ''amperje'' arra utal hogy mennyi áramot tárol, leegyszerűsítve, a töltő ''amperja'' meg arra utal hogy mennyit ad le, szintén leegyszerűsítve, 1 óra alatt. Tehát a kettőnek semmi köze egymáshoz.
Tapasztalat: telefonnál jelentős töltési zavart okozott amikor 600mAh-s töltő helyett csak 350-est használtunk, nem töltötte fel rendesen az akkut, negyede volt a készenlét.
Másik irányú tapasztalatom nincs, vagyis ha a használt töltő ''gyorsabb'' az eredetinél, de szerintem ez kevésbé okozhat gondot.

Postázást nem vállalok.

(#4378) poffsoft válasza gban (#4377) üzenetére

poffsoft
(PH! addikt)
LOGOUT blog

szvsz az a lényeg, mennyire intelligens a töltő.
A túl kis kapacitású töltő soha az életben nem fogja feltölteni az akksit, mint te is tapasztaltad.
Túl nagy kapacitású pedig (ha nem az intelligensebb fajtájú) megsüti az akksit (mert az előírt 3 óra helyett feltölti 15 perc alatt...)
Szvsz nem olyan nagy beruházás egy akkutöltőt szerezni.....

Az akku ''amperje'' arra utal hogy mennyi áramot tárol, leegyszerűsítve, a töltő ''amperja'' meg arra utal hogy mennyit ad le, szintén leegyszerűsítve, 1 óra alatt. : :DDD :C :C :C

˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙ Betonkeverővel a rák ellen. Védd a nyenyeceket, fűts hóddal! ˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙

(#4379) morzsa

morzsa
(fanatikus tag)

Hali!

Újra felfedeztem magamnak a ma már klasszikus Panzer General II-t. Az a gondom, hogy túl gyors a scrollozás. Mondhatnám, hogy szempillantásnyi. Az egérmutató mozgása kontrollálható az egérérzékenységének átállításával. Mit csináljak a scrollozással?
Előre is köszönöm!

(#4380) poffsoft válasza morzsa (#4379) üzenetére

poffsoft
(PH! addikt)
LOGOUT blog

csak tipp, ha nincs ilyen állítási lehetőség, próbáld pl. ezt :
[link]
vayg ezt:[link]

[Szerkesztve]

˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙ Betonkeverővel a rák ellen. Védd a nyenyeceket, fűts hóddal! ˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙

(#4381) morzsa válasza poffsoft (#4380) üzenetére

morzsa
(fanatikus tag)

Köszönöm. Kipróbáltam. Sajnos csak az egérmutató kezdett szaggatni. Talán a videókártyát kellene lassítani? x1900xtx.

(#4382) Nightdragon

Nightdragon
(kvázi-tag)

Sziaztok! Frissen telepitettem a legfrisebb uTorrent-et, és el aktam kezdeni letölteni, erre kiirja hogy az ''nvappfilter.dll'' miatt (magyarul az alaplapi nVidia tűzfalam miatt) gond adódhat és lehetőleg mindenestül távolitsam el az egész programot:
[link]
Ekkor még meg is indul a letöltés de rá fél percre azt mondja, hogy:
[link]
Na ilyenkor mivan? Régebben simán, gond nélkül ment a letöltés. Kiprobáltam a uTorrent 1.6.1-et és Azureus-t, nincs változás. :F

Segitsetek! :(((

[Szerkesztve]

Még szerencse hogy utálom az uborkát, mert ha szerteném akkor megenném, pedig utálom!

(#4383) Thrawn válasza Nightdragon (#4382) üzenetére

Thrawn
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

A Nod32 nem akad össze µTorrentel, az nVidia-s tűzfalban engedélyezd (ha még nem tetted volna).

Different songs for different moods.

(#4384) fero02 válasza Nightdragon (#4382) üzenetére

fero02
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Én is Nod32-őt és uTorrent-et használok minden gond nélkül.

"...Nem szándékoztam eladni, de két doboz Borsodi csere tárgyát képezheti. Megélhetési alkoholista vagyok." - by TeeBee73

(#4385) poffsoft válasza morzsa (#4381) üzenetére

poffsoft
(PH! addikt)
LOGOUT blog

nem, a géped túl gyors, az a baja. Keresgess még ilyen CPU slow down utilitiket, hátha valamelyik bejön...

(#4386) poffsoft

poffsoft
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Segítség kellene:
Előlapi 5,25'' usb frontpanelt keresek (3,5''-ös is megfelelne) :
ez milyen néven fut a boltokban , a piacon???

köcce!

(#4387) gban válasza poffsoft (#4386) üzenetére

gban
(őstag)

Nem USB hub?

Postázást nem vállalok.

(#4388) gban válasza poffsoft (#4386) üzenetére

gban
(őstag)

[link]

Postázást nem vállalok.

(#4389) icons

icons
(őstag)

Thx, pulsar és virkir. Nem, nem keverek semmit, szimplán nem tudom, hogy lassabban-e áll fel :P . Akkor inkább nem módosítgatom. Az automatikus indításban sajnos nincsen semmi, amit le tudnék állítani, és segítene is :F .
A progi letörlése nem olyan rossz ötlet :B .

(#4390) poffsoft válasza gban (#4388) üzenetére

poffsoft
(PH! addikt)
LOGOUT blog

az lehet az, de hubra eddig nekem a usb-re dugható külső többszörözőket dobálta a barátom...
köcce!!! :B :C :R

(#4391) Ramirex

Ramirex
(újonc)
LOGOUT blog

Sziasztok!

Lenne nekem egy olyan kérdésem, hogy hogy tudnám azt megoldani, hogy kazettás kamerával felvett videót kéne lementeni gépre! Ezt a műveletett milyen programmal lehetne elvégezni? Gépre USB-vel csatlakoztattam, le is tudom játszani, de nem tudom lementeni. Ha valakinek megvan a megfelelő tudása legyenszíves ossza meg velem!

Thx elöre is! :R

www.kufuro.fw.hu

(#4392) poffsoft válasza Ramirex (#4391) üzenetére

poffsoft
(PH! addikt)
LOGOUT blog

[link]
válogass... :)

(#4393) piqla

piqla
(őstag)

Sziasztok,

adott ez az oldal: [link], valaki segitsen legyszi, hogyan tudnek videot menteni innen.
Az eddig ismertek nem mukodnek, vagy nekem nem jottek ossze: cacheben nem menti, keepvid es tarsai nem latjak, firefox addonnal sem ment, probaltam oldalt sourceban nezni es ugy menteni, de nem, nem, nem es nem. Ha valakinek menne, akkor legyszi irjon!

Szereted az állatokat?

(#4394) piqla válasza piqla (#4393) üzenetére

piqla
(őstag)

Megoldva; cachbe megis elmentette, csak nem vettem eszre.

Szereted az állatokat?

(#4395) TESCO-Zsömle

TESCO-Zsömle
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Sziasztok!

Az a problémám, hogy gugli folyton megjegyzi a korábban keresett kifejezéseket, így mostanra már egy szép köteg sallangon kell átvágnom magam, ha keresni akarok!
Mert ha pl kerestél ''Audi A8''-ra, legközelebb beírod, hogy Audi, nyomsz egy entert és voi'la! Rákeresett az Audi A8-asra.
Szal kimondhatatlanul idegesítő!!

Please HELP!!!

Aquatuning.de-ről rendelés hamarosan! Akit érdekel -> PÜ nekem! (Elhalasztva 1 hónappal!) 06.10-ig.

(#4396) nrgxxx válasza TESCO-Zsömle (#4395) üzenetére

nrgxxx
(fanatikus tag)

ha mondjuk firefox-ot használsz, akkor Eszközök->személyes adatok törlése

asszem ezzel kiszedi

Minden embernek meg kell tanulni, hogy hogyan kell élni.... csak kár hogy pont egy élet kell hozzá.

(#4397) nrgxxx

nrgxxx
(fanatikus tag)

sziasztok!

Roppant idegesítő helyzet állt elő.
Adott egy zsír új laptop, amelyen gyárilag felvolt telepítve egy akármilyen Linux. Nos, az alapkoncepció az volt, hogy simán leszedem és teszek helyette egy Xp-t.
Első lépésként egy bootolós partition magic-kel leszedtem a létező összes partíciót, majd létrehoztam egy kisebb ntfs részt. ezidáig minden ok-s is. Teszem be a magyar Xp-t, indul is a boot, de telepítés közben kiírja, hogy nincs a gépben észlelhető merevlemez, és szépen kapcsoljam ki a gépet. Természetesen van benne egy Satás 160gb-os merevlemez. Nos, gondoltam úgyis adtak hozzá gyári driver lemezt, csak van rajta valami sata driver. Nem találtam semmit sem a lemezen, sem a neten böngészve. De a legbosszantóbb az, hogy hiába is lenne sata driverem, az én magyar xp-im csak hajlékonylemezről hajlandóak elfogadni a külsős drivert.

Nos, a másik legbosszantóbb dolog, hogy utolsó elkeseredettségben megpróbálkoztam egy angol Xp-vel, valami 2006-os kiadással....Látta a vinyót, simán feltelepült, azóta az van a gépen. A magyar Xp-m pedig az összes frissítést tartalmazza 2007 februárig... de mégsem látja a sata vinyót...

Na most mit csináljak hogy legyen magyar Xp a gépen?

Köszönöm előre is az építő jellegű hozzászólásokat.

Minden embernek meg kell tanulni, hogy hogyan kell élni.... csak kár hogy pont egy élet kell hozzá.

(#4398) greatchaos válasza Ramirex (#4391) üzenetére

greatchaos
(PH! addikt)

na, egyrészt ne usb-vel kösd össze, hanem dv kábellel, ez a számítógépen a firewire portra csatlakozik, gyosabb is jóval mint az usb, bár nem számít, mert kazattás felvevő esetében úgyis nézed, hogy mit rögzít... (egy ilyen kártya ára 2k). egy jó videószerkesztő progi pl: pinnacle studio 11, vagy régebbi, esetleg, egy fapadosabb, a nero 7-ben lévő nero vision. az is tökéletes mind rögzítésre, mind pedig szerkesztésre. ezek után, kiválasztható, hogy milyen formátumban készítse el a mentett, esetleg szerkesztett filmet, tehát akár dvd-re is ki tod nyomni, gondolom ez lenne a lényeg...

(#4399) greatchaos válasza nrgxxx (#4397) üzenetére

greatchaos
(PH! addikt)

már alapból sp2-t telepítessz magyarul, igaz?

(#4400) erdey_a válasza nrgxxx (#4397) üzenetére

erdey_a
(őstag)
LOGOUT blog

nativ sata támogatást a biosban lődd ki és menni fog

szerk.: de csak ha SP2-s az XP-d

[Szerkesztve]

Neszkvik kakaópor // Fuji Finepix s5600 --- Kezdetben az ember a maga képére formálta szerszámait, így keletkezett például a bunkó.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.