Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

(#4251) poffsoft válasza rlazol (#4236) üzenetére

poffsoft
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ez most komoly? Fat formázás után az ntfs visszaállítását akarod, raid-ba, adatvesztés nélkül? Kemény!
szvsz aracronis disk director, mindenféle hddtools segíthet esetleg, de nem kis menet lesz...

˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙ Betonkeverővel a rák ellen. Védd a nyenyeceket, fűts hóddal! ˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙

(#4252) poffsoft válasza FehérHolló (#4250) üzenetére

poffsoft
(PH! addikt)
LOGOUT blog

próbáltad a barátunknál?
nekem pl. ezt köpte ki:
[link]

˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙ Betonkeverővel a rák ellen. Védd a nyenyeceket, fűts hóddal! ˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙

(#4253) REDeath válasza FehérHolló (#4250) üzenetére

REDeath
(PH! addikt)
LOGOUT blog

pl ez, igaz ez 8 gigás :) [link]

Kodály mondta volt: "Legyen a zene mindenkié". en inkabb neki hiszek, mint az ASVAnak

(#4254) poffsoft válasza REDeath (#4253) üzenetére

poffsoft
(PH! addikt)
LOGOUT blog

1 gb-ben is van... ugyanott:[link]

(#4255) REDeath válasza poffsoft (#4254) üzenetére

REDeath
(PH! addikt)
LOGOUT blog

jaja lapozgattam én is, csak az is messze van 128-tól :) bár sztem 128-ast már nehéz találni, nem hogy még titkosítás is legyen benne :)

Kodály mondta volt: "Legyen a zene mindenkié". en inkabb neki hiszek, mint az ASVAnak

(#4256) poffsoft válasza REDeath (#4255) üzenetére

poffsoft
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Én is így látom :R , nembeszélve az ár/teljesítmény arány romlásáról a régészeti értéknövekedés miatt. Mennyit érne most a 32mb-s pendrivém, ha nem sült volna meg annó :DDD :DDD :DDD

(#4257) webdeejay

webdeejay
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Hali!

Lenne egy kérdésem, bár nem tudom hogy ideillik-e, de hajnali 1-kor remélem megbírjátok bocsáltani :D . Szóval. Mi haszna van a 4 tűs alaplapi csatlakozónak? Mármint mit működtet, vagy mihez van köze? Én most kihúztam, és lám elindult a gép, ráadásul most először 40 fok alatt van a proci, ami nálam ritka?!

(#4258) Bazsee71 válasza FehérHolló (#4250) üzenetére

Bazsee71
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Hát, én valahol számkódosat láttam, hardveres volt ha jól emlékszem, de az jóval nagyobb volt 128 megánál...

"Ha így marad akkor nem változik."

(#4259) poffsoft válasza webdeejay (#4257) üzenetére

poffsoft
(PH! addikt)
LOGOUT blog

[link]

ha nem dugod rá, 3 lehetőség lesz:
1. nem indul
2. elindul, de instabillá válik
3. elindul, és stabil marad.

ha jól látom, a pci-e vidkari fogja hiányolni az extra +12v-t
[link]

[Szerkesztve]

(#4260) REDeath válasza webdeejay (#4257) üzenetére

REDeath
(PH! addikt)
LOGOUT blog

4-el több hibalehetőség :DDD

amúgy meg szükséges, nélküle többnyire elég instabil lesz, elvégre kevesebb feszültséget kap. (tuningról enélkül ne álmodjon senki:) )

[link]

[Szerkesztve]

(#4261) webdeejay válasza poffsoft (#4259) üzenetére

webdeejay
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Hááát nekem stabil maradt :D Oóóó...pedig p4 c-m van!

(#4262) poffsoft válasza webdeejay (#4261) üzenetére

poffsoft
(PH! addikt)
LOGOUT blog

nyomj egy 3dmark-ot, aztán meglátjuk :)
ja, az adatlapodat igazán kitölthetnéd, milyen konfigod van... :DD

[Szerkesztve]

(#4263) ssolitude

ssolitude
(őstag)

Mi okozhat olyan billentyűzet lag-ot, hogy bármely gombot folyamatosan nyomva tartva, pontosan 5 másodpercenként beakad a 3D-s kép? Csak 3D-ben jelentkezik a hiba, Windowsban nem. WinVista 32 bit. Bármilyen billentyűzettel próbáltam, PS2-vel és USB-vel is.

''If I could start again \ A million miles away \ I would keep myself \ I would find a way...'' from Hurt by Johnny Cash

(#4264) Sianis válasza ssolitude (#4263) üzenetére

Sianis
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nem valami billentyű kezelési idő van így beállítva? Van csipogó a gépedben? Az nem csipog véletlenül mikor laggol a kép?

Sianis

"Mo-mo-mo-move your legs like a monkey man"

(#4265) ssolitude válasza Sianis (#4264) üzenetére

ssolitude
(őstag)

Nincs benn csipogó. Viszont most, hogy írok, észrevettem, ha folyamatosan nyomok egy betűt, akkor nagyon szépen látni, ahogy 5-6 másodpercenként ITT IS beakad. Időzítéseket Vista alatt nem találtam. Elég szegényesek az opciók.

''If I could start again \ A million miles away \ I would keep myself \ I would find a way...'' from Hurt by Johnny Cash

(#4266) ssolitude válasza ssolitude (#4265) üzenetére

ssolitude
(őstag)

Még egy érdekesség: az 1.konfignál nem csinálja. A 2-nél igen. Mindkét gépen ugyanaz a Vista Home Basic. :W

(#4267) VW

VW
(tag)

üdv Urak
szeretném feltenni az augusztusi diretx-et,de telepítéskor kéri válasszam ki a helyét,de én nem tudom megtalálni hol van az alapértelmezett directx mappa.
tudnátok segíteni? kösz

(#4268) ssolitude válasza VW (#4267) üzenetére

ssolitude
(őstag)

Az installer nem a directX helyét kéri, hanem a kicsomagolandó ideiglenes setup fájlok helyét. Valahova extractold ki, és onnan setup.exe.

(#4269) VW válasza ssolitude (#4268) üzenetére

VW
(tag)

köszi szépen :B

(#4270) ssolitude válasza ssolitude (#4268) üzenetére

ssolitude
(őstag)

Teleírtam egy Jegyzettömböt. Az akadásokkor a következő processzorhasználat tapasztalható: [link] Egyébként teljesen rendben megy minden.

(#4271) icons

icons
(őstag)

Hi!
Van egy 250GBos wincsim, amit két partícióra osztottam fel: 29,7Gb, ezen van a winfos, meg ami neki kell, de semmilyen más program (de persze azok ide szemetelnek)
És van egy 203GBos adat partícióm, amire ugye oprendszert nem is raktam fel, ezen vannak az adatok, játékok, meg minden progi (persze képek, egyebek...).
Namost a boot sebesség csak a wines partició üres tárhelyétől függ, nem? Mennyi az ideális, ha mennyi üres hely van az Xps partíción?
És ha a 203GBos partíció teljesen tele lenne, akkor a boot is lassulna (talán van egy-két progi, amit onnan tölt be, de ennyél nem több).
Jelenleg a 29,7Gbos on van 8,91GB szabad hely, a másikon pedig 3,88GB. Namost arra gondoltam, hátha nem kell az XPnek ennyi szabad hely még (8,91GB), és akkor Partition Magic-cel adok a másik partíciónak helyet, csakhogy mitől függ, hogy milyen gyorsan végez ezzel a művelettel? Nyilván attól, hogy mennyivel akarom az egyiket csökkenteni, a másikat növelni, és gondolom, hogy melyiken mennyi adat van (nade melyiken számít?), és még mitől?

plz help!
Amikor feldugom a mobilomat a gépre (K750i ugye), akkor elindul az Automatikus lejátszás, az végigfut, majd egy kis ablak, ahol ki tudom választani, milyen progival nézelődjek a memkártyán + elindul az Adobe Photoshop Album Start Reader 3.0, és minden képet megtalál a mobilon...
Hogy tudnám megoldani, hogy egyik se induljon el?
(kaptam egy olyan ötletet, hogy Lemezkezelőben rámegyek a memkártyára, Tulajdonságok, majd Automatikus Lejátszás, ott pedig beállítom, hogy semmilyen műveletet ne hajtson végre, Alkalmaz, Ok. A probléma még mindig fenn áll...

Bármelyikben szívesen veszem a segítséget. :U

(#4272) menpee

menpee
(kvázi-tag)

Hello!
Most tervezgetek venni egy sata2-es winyót, mert kegyetlenül nem elég már ez a 80-as 3 éve :D Eredetileg lesz karácsony közelében gépvétel, de addig a régebbi gépemben kéne döcögnie, amiben csak pata van. Létezik valamhol ilyen sata-pata átalakító?
Előre is köszi.

#4271 Amikor én felnyomom a telót, nem kérdez rá semmire...lehet, hogy állítottam neki valamit, de az már régen volt.

[Szerkesztve]

Mióta végigjátszottam a Call of Cthulhu-t, azóta bezárok magam mögött minden ajtót...reteszre.

(#4273) smog86

smog86
(senior tag)

Sziasztok!
Az lenne a kérdésem hogy DDR-II-es ram elfut-e DDR-I-es lapba?

RIP MALÉV

(#4274) Dr. Romano válasza smog86 (#4273) üzenetére

Dr. Romano
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Vannak olyan lapok, amibe lehet mindkettőt beletenni, de általánosságban NEM!

(#4275) smog86 válasza Dr. Romano (#4274) üzenetére

smog86
(senior tag)

IS7-be nem tudod? :U

RIP MALÉV

(#4276) fero02 válasza smog86 (#4275) üzenetére

fero02
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nem megy bele. A két fajta DDR szabvány két fajta foglalatot kapott. Fizikailag nem egyforma.

"...Nem szándékoztam eladni, de két doboz Borsodi csere tárgyát képezheti. Megélhetési alkoholista vagyok." - by TeeBee73

(#4277) smog86

smog86
(senior tag)

Köszi.
És az mit jelent hogy egy vagy két oldalas? Melyik a jobb?

RIP MALÉV

(#4278) fero02 válasza smog86 (#4277) üzenetére

fero02
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Azt, hogy a nyákon csak az egyik vagy mindkét oldalon vannak chip-ek.

Manapság már nincs olyan, h melyik a jobb. Ez a P2, P3-as gépek időszakában volt probléma, mert elég nyűgösek voltak a lapok a ramokra.

"...Nem szándékoztam eladni, de két doboz Borsodi csere tárgyát képezheti. Megélhetési alkoholista vagyok." - by TeeBee73

(#4279) n-tek

n-tek
(tag)

Hello
a wordben be lehet állítani hogy a kép a szöveg mögött ill. elött legyen. ez a funkció van a macromedia dreramweaver 8-ban is? ha igen hol találom
Köc

Escape is Just the Begining

(#4280) PazsitZ válasza n-tek (#4279) üzenetére

PazsitZ
(PH! addikt)

Openofficet használok tehát nem tudom megnézni, de ha jobbklikkelsz a képen valamelyik fülön ott lesz az általad keresett opció asszem valami kutyaalakkal ábrázolva.

|____ "...kis zártkörû PH-s imdb..." :D - http://pazsitz.atw.hu/PH_movies ____|

(#4281) n-tek válasza PazsitZ (#4280) üzenetére

n-tek
(tag)

kutyaalakot nem találok, de azt a részt megtaláltam ahol lehet igazítani a képeket, de olyan nincs köztük, hogy szöveg mögé/elé. lehet h nincs is benne?
openoffice is webszerkesztő progi? az office 2003 pro csomaghoz van vagy ez 2007?

Escape is Just the Begining

(#4282) Beerwolf

Beerwolf
(senior tag)

Miért van az hogy ha ennek a jelnek ( < ) a forditottját akarom leírni akkor a paintet behozza :F

Clear Eyes, Full Hearts, Can’t Lose

(#4283) FehérHolló válasza poffsoft (#4252) üzenetére

FehérHolló
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Köszi, de olyat keresek igazából, ami a rákerülő adatot titkosítja. Tehát titkosítva tárolja, és a titkosítást hardveresen végzi (van rá külön chip).
Ha csak a hozzáféréshez kell pinkód, az szinte nem ér semmit. (Átrakod egy másik helyre a flashchipet, végigpróbálod az X bekötési módot - egy 128MB-osnál ez nem túl sok -, azt örülsz.)

Egyébként én is olvastam a pinkódosról szóló PH-s hírt. [link] ;)

REDeath: Valami hasonló, csak ez túl nagy és túl drága. :)
Az 1GB-osnak már barátságosabb ára van.

Köszi mindkettőtöknek!

[Szerkesztve]

Ember embernek farkasa.

(#4284) PazsitZ válasza n-tek (#4281) üzenetére

PazsitZ
(PH! addikt)

Nem webszerkesztő, a word se az. Olyan, mint a microsoftos office csak free. Itt a word az writer.

[Szerkesztve]

|____ "...kis zártkörû PH-s imdb..." :D - http://pazsitz.atw.hu/PH_movies ____|

(#4285) Khaal

Khaal
(őstag)

Hello mindenki.
Acer Aspire 5710z-re (Pentium Dual Core T2080 1,73ghz) melyik jobb: 32 bites vagy 64 bites Vista?

Dell Latitude D420 / D430 -hoz keresek zif hdd kábelt (HJ178): http://t7.hu/tho-hj178

(#4286) hruodnand válasza Khaal (#4285) üzenetére

hruodnand
(senior tag)

Most még a 32-es. :)

(#4287) montressor válasza Beerwolf (#4282) üzenetére

montressor
(fanatikus tag)

veletlenul nem vm multimedias billentyuzeted van, aminek a segedprogramjaban be van allitva egy hotkey?

Keresem a magnasok a seregben c. alkotast!

(#4288) gban válasza ssolitude (#4270) üzenetére

gban
(őstag)

A biosban beállítottad a leütések közötti késleltetést meg a max. karakter / másodpercet?

Postázást nem vállalok.

(#4289) ssolitude

ssolitude
(őstag)

A problémám a következő:
megynyitok egy Jegyzettömböt, és lenyomva tartom pl. az ''a'' betűt, akkor a folyamatos írás PONTOSAN 5 másodpercenként, kb. fél másodpercre megáll. Ugyanez a jelenség játszódik le egy játéknál is, ami játszhatatlanná teszi azt. Az érdekes, hogy csak ennél a játéknál fordul elő. A billentyű használatakor 5 másodpercenként fél másodpercre lemerevedik a kép.
A billentyű normál PS2 az egér USB lézeres. Oprendszer Vista Home Basic 32bit. BIOS a legfrisebb.
Jelen pillanatban kb. 5db gép lett lefigyelve, mindegyiken folyamatos a karakterbevitel, nincs lag.Közülük az egyiken ugyanolyan Vista van, ráadásul az említett játék demo-ja is fenn van.
Cserélgettem már mindent mindennel, a billentyűzetek a másik gépen tökéletesen működnek.
Kérdésem: nincs valami olyan bufferbeállítás a Vistában, vagy bárhol, ami ezt a karakterbevitelt szabályozza? Olyan lag-szerű a jelenség.Egyáltalán lehet ezt valahol állítgatni? A beragadó billentyűkön már túl vagyok.
Ami még érdekes lehet, hogy amikor megtorpan a karakterbevitel, akkor a CPU használat megemelkedik egy pillanatra 40-50%-ra.
Gondoltam vírusra is, de Kaspersky nem talált semmit.
gban:igen. alapból 6/250 volt, felemeltem 30/500-ra, de semmi nem változott.

[Szerkesztve]

(#4290) webdeejay válasza poffsoft (#4262) üzenetére

webdeejay
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Hát nem mertem idáig kitölteni, nehogy kiröhögjenek a konfigom miatt :DDD . Mellesleg 3dmarkot nemis, de codoztam, carbonoztam, meg flatout2-ztem, és egyszer se fagyott be :D .

(#4291) ssolitude válasza ssolitude (#4289) üzenetére

ssolitude
(őstag)

Na jó, bonyolódik még egy kicsit. Ha lassan gépelek, mondjuk 1sec/1 karakter, akkor teljesen random módon néha késik a bevitel. Ez lehet a 10. de akár a második karakter is. Bármely betűnél, illetve gyakorlatilag bármely billentyűnél.

(#4292) gban válasza ssolitude (#4289) üzenetére

gban
(őstag)

A 6 -> 30 valóban gyorsít de a 250 -> 500 az felére lassít. :) Azt tedd vissza habár nem tartom valósyínűnek hogy ez a megoldás, de egy próbát megér. Itt már csak Mulder ügynök segít ha a 250 nem. :) Még valami, a Gate A20 opciót tedd fast-ra ha nem ott van.

Postázást nem vállalok.

(#4293) ssolitude válasza gban (#4292) üzenetére

ssolitude
(őstag)

BIOS-t már átnyálaztam, érdekes módon nincs a BIOS-ban GateA20 opció. Nem tudom, mit lehetne még.

(#4294) TriackFeri

TriackFeri
(fanatikus tag)

Hali!

pci-os ide kártyához honnan tudok illesztőprogramot letölteni?

A vélemény olyan mint a segglyuk, mindenkinek van de senki se kiváncsi a másikéra.

(#4295) Thrawn válasza TriackFeri (#4294) üzenetére

Thrawn
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

A gyártó honlapján?

Different songs for different moods.

(#4296) Beerwolf válasza montressor (#4287) üzenetére

Beerwolf
(senior tag)

Sajnos vmi Tescos billentyűzetem van, nem multimédiás :(

Clear Eyes, Full Hearts, Can’t Lose

(#4297) Pulsar válasza TriackFeri (#4294) üzenetére

Pulsar
(PH! addikt)
LOGOUT blog

gyártó weblaja, de olyan ide kártyát sem láttam még, amit ne ismert volna fel az XP.

...::: www.waze.hu :::... ...::: http://www.facebook.com/waze.hu :::...

(#4298) tomta válasza TriackFeri (#4294) üzenetére

tomta
(fanatikus tag)

milyen vez. chip van rajta

(#4299) TriackFeri válasza Pulsar (#4297) üzenetére

TriackFeri
(fanatikus tag)

Pedig nem ismerte fel az xp :(
De azóta meglett a driver:)

A vélemény olyan mint a segglyuk, mindenkinek van de senki se kiváncsi a másikéra.

(#4300) ssolitude válasza ssolitude (#4293) üzenetére

ssolitude
(őstag)

Esetleg ha valakit érdekel:
Win32/Rbot. Létrehoz egy rundl32.exe-t a C: Windows/system32 mappában, a registrybe ír egy winupdate.exe bejegyzést, ez gép induláskor a user neve alatt elindítja ezt a rundl32-t(Nem összekeverendő a rundll32-vel!!). A fájl a C:/Windows/system32 mappába készít egy keys.txt fájlt, ezt minden 5 másodpercben felülírja,logolva a bejelentkezett user összes billentyű, és egyéb műveletét.

[kép]

Érdekes módon a billentyűzet laggolása csak a BIOSHOCK alatt volt észrevehető. A gép fertőtlenítése után ez megszűnt.

[Szerkesztve]

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.