Hi!
Van egy 250GBos wincsim, amit két partícióra osztottam fel: 29,7Gb, ezen van a winfos, meg ami neki kell, de semmilyen más program (de persze azok ide szemetelnek)
És van egy 203GBos adat partícióm, amire ugye oprendszert nem is raktam fel, ezen vannak az adatok, játékok, meg minden progi (persze képek, egyebek...).
Namost a boot sebesség csak a wines partició üres tárhelyétől függ, nem? Mennyi az ideális, ha mennyi üres hely van az Xps partíción?
És ha a 203GBos partíció teljesen tele lenne, akkor a boot is lassulna (talán van egy-két progi, amit onnan tölt be, de ennyél nem több).
Jelenleg a 29,7Gbos on van 8,91GB szabad hely, a másikon pedig 3,88GB. Namost arra gondoltam, hátha nem kell az XPnek ennyi szabad hely még (8,91GB), és akkor Partition Magic-cel adok a másik partíciónak helyet, csakhogy mitől függ, hogy milyen gyorsan végez ezzel a művelettel? Nyilván attól, hogy mennyivel akarom az egyiket csökkenteni, a másikat növelni, és gondolom, hogy melyiken mennyi adat van (nade melyiken számít?), és még mitől?
plz help!
Amikor feldugom a mobilomat a gépre (K750i ugye), akkor elindul az Automatikus lejátszás, az végigfut, majd egy kis ablak, ahol ki tudom választani, milyen progival nézelődjek a memkártyán + elindul az Adobe Photoshop Album Start Reader 3.0, és minden képet megtalál a mobilon...
Hogy tudnám megoldani, hogy egyik se induljon el?
(kaptam egy olyan ötletet, hogy Lemezkezelőben rámegyek a memkártyára, Tulajdonságok, majd Automatikus Lejátszás, ott pedig beállítom, hogy semmilyen műveletet ne hajtson végre, Alkalmaz, Ok. A probléma még mindig fenn áll...
Bármelyikben szívesen veszem a segítséget.