Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

(#4051) sekli válasza Moddingfan (#4049) üzenetére

sekli
(PH! addikt)

regen amikor egy-ket kazettat masoltam gepre, akkor egy spin it again nevu programot hasznaltam, ez direkt kazettak masolasara talaltak ki, es van benne eleg sok zajcsokkento algoritmus, nekem eleg jol megoldotta a problemat, bar igaz, hogy a felvetel nem erthetetlen volt, hanem csak egy kicsit zajos..

UP! [link]

[ Szerkesztve ]

(#4052) HodyDEATH

HodyDEATH
(kvázi-tag)

Sziasztok!!!

tök új vagyok itt...

van nekem egy celeron 2,4-es procim és eltört az egyik lába ami miatt nem indult be körbekérdeztem a boltokat tudnak-e valamit csinálni vele... de nem igazán aztán én itthon megcsináltam és működik viszont nagyon melegedett.. vettem rá új hűtőt ventivel és újra pasztáztam... nah most az van ha bekapcsolom a gépet akkor már 45-48 fokos
kipróbáltam az EVEREST progit és az Everest system stability testje elött a proci: 48 alaplap: 28 fokos... elkezdtem a tesztet és 6perc elteltével... proci :65 fok alaplap:33 fok
az alaplappal nem lehet gond mert az nem melegszik vészesen de a proci az igen... mit lehetne vele csinálni hogy ne legyen ilyen meleg...

jah és ami nagyon bosszanó, hogy van egy játék nevezetesen a street legal racing redline kb 5-10 percet játszok és újraindul a gép.... ezt csak a procinak tudom a számlájára írni hogy melegszik.. a többi játéknál nem indítja újra a rendszert csak pittyeg mint állat hogy meleg...

bocsi, hogy ilyen hosszúra sikerült... remélem tud valaki segíteni... előre is köszi

:F

(#4053) n-tek

n-tek
(tag)

Hali
egy komplett gép konfigjában kéne egy kis segítség. Összekénerakni eg gyors pc-t max 65rugóból. Ez a gép irodai munkára kéne szal integrált vidikártya és hangkártya az elég és kis hdd is elég mondjuk úgy 40 giga, márha lehet még oat kapni. Köc

Escape is Just the Begining

(#4054) Moddingfan válasza sekli (#4051) üzenetére

Moddingfan
(senior tag)

Köszönöm, megpróbálom :R

Sex is like pizza: when its good its real good,when its bad its still pretty good!

(#4055) sekli válasza n-tek (#4053) üzenetére

sekli
(PH! addikt)

probald itt: [link] ;)

[ Szerkesztve ]

(#4056) n-tek válasza sekli (#4055) üzenetére

n-tek
(tag)

köc

Escape is Just the Begining

(#4057) Pulsar válasza HodyDEATH (#4052) üzenetére

Pulsar
(PH! addikt)
LOGOUT blog

hogy raktad vissza a lábat? Nem lehet, hogy a láb eltart egy kicsit, és azért nem fekszik fel randesen a cpu-ra? Különben milyen hűtőt vettél rá?

...::: www.waze.hu :::... ...::: http://www.facebook.com/waze.hu :::...

(#4058) HodyDEATH válasza Pulsar (#4057) üzenetére

HodyDEATH
(kvázi-tag)

hát a saját lábát nem tdtam visszarakni mert nem volt meg.. egy vékonyabb tűt vágtam le a megfelelő méretre és raktam bele és arra tettem rá a procit... amugy TITAN hűtőt vettem rá

(#4059) várnarancs

várnarancs
(PH! addikt)

Hy all!
kell help. A fater gépének a temporary internet files mappája elvben tele van, jelzi az IE? de ha kitörölném az összeset fagy a gép, vagy csak nem tok 2h-t várni. A winen belül ezt mechanikusan a 2 szép kezemmel merre tehetem meg?
Üdv: Nari

Várnarancs= Háborús DéliGyümölcs

(#4060) várnarancs válasza várnarancs (#4059) üzenetére

várnarancs
(PH! addikt)

Problemet megoldotta kedves barátom. Kössz azért mindenkinek aki elolvasta!

Várnarancs= Háborús DéliGyümölcs

(#4061) icons válasza ANT (#4050) üzenetére

icons
(őstag)

Az igaz, csakhogy a 'magyar' előtt mindeegyik fájlnév más, és annak meg is kell maradnia.

(#4062) Pulsar válasza várnarancs (#4059) üzenetére

Pulsar
(PH! addikt)
LOGOUT blog

doc & sett -> felhaszáló -> Local Settings -> Temporary Internet Files

különben valóban nem fagy le, csak nem bírsz várni... :DDD

mod: frissíteni kellett volna :)

[Szerkesztve]

(#4063) Pulsar válasza HodyDEATH (#4058) üzenetére

Pulsar
(PH! addikt)
LOGOUT blog

jah, mert vissza lehetett volna forrasztani az előzőt.... :)
Titán amadád van? Pedig az nem szar hűtő.. Annak milyen afelfogatása? Csavaros? Esetleg megpróbálhatnád azt, hogy leszede (újrapasztázod) és megpróbálod megint felrakni. Próbáld meg, hogy mindig egymásnak szemköztes csavart húzol meg elösször, ha csavaros, és utánna a másik kettőt, de azt is csak fokozatosan, felváltva. :)

(#4064) HodyDEATH válasza Pulsar (#4063) üzenetére

HodyDEATH
(kvázi-tag)

hát ma is újra pasztásztam.. amugy milyen vastagon vagy hogy kell a pasztát kenni?

nem csavaros ilyen fém fogatós csak a ventit kell rá csavarni...

milyen progival lehet gyorsítani a ventit vagy valamit alakítani rajta hogy jobban forogjon...

(#4065) Thrawn válasza HodyDEATH (#4064) üzenetére

Thrawn
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Van itt valaki aki megnézheti a procidat láb ügyben: [link]

Different songs for different moods.

(#4066) Pulsar válasza HodyDEATH (#4064) üzenetére

Pulsar
(PH! addikt)
LOGOUT blog

hát ugy kellemsen.. :) én a magra szoktam kenni annyit, hogy szép fehér legyen, de ne ''tucsogjon''.

PWM-es a venti? szerintem megnézhetnéd a speedFan-t. Illetve nemtudom az IS7-es tudja-e, de én pl biosba is be tudom állítani, hogy alapon forogjon, kikapcsolom, PWM vezérelt legyen, vagy mennyen maxon.

(#4067) ádyz

ádyz
(PH! addikt)

hali!

ez lenne a gondom![link]

mér van ez? a mozilla nem fut, a folyamatoknál sincs :F

(#4068) PazsitZ válasza ádyz (#4067) üzenetére

PazsitZ
(PH! addikt)

Néha előfordul ilyen. ALT+CTRL+DEL folyamatok és ott zárd be a firefox.exe-t.
Utána indíthatod.

|____ "...kis zártkörû PH-s imdb..." :D - http://pazsitz.atw.hu/PH_movies ____|

(#4069) ádyz válasza PazsitZ (#4068) üzenetére

ádyz
(PH! addikt)

de nincs ott!

ez a baj! ujraindítás után is ez fogad.reinstall sem segített :(

(#4070) spyduck válasza ádyz (#4067) üzenetére

spyduck
(PH! kedvence)

Látod én az Explolert használom és semmi gondom vele!
Volt Mozillám és soha nem engedte, hogy belépjek az iwiw-be meg néha csinált olyat, h hibajeletés elküldése üziket kaptam szóval explorer a király ;)

www.laptopkalauz.hu

(#4071) ádyz válasza spyduck (#4070) üzenetére

ádyz
(PH! addikt)

:D

személy szerint qrvára elegem van az explorerből :B

(#4072) spyduck válasza ádyz (#4071) üzenetére

spyduck
(PH! kedvence)

Az exploler 7-et kipróbáltad már?
Sztem nagyon jó!

www.laptopkalauz.hu

(#4073) ádyz válasza spyduck (#4072) üzenetére

ádyz
(PH! addikt)

kipróbáltam, persze, szép lett, de valahogy nem az igazi :F

(#4074) ádyz válasza ádyz (#4067) üzenetére

ádyz
(PH! addikt)

megoldódott :R :R

(#4075) spyduck válasza ádyz (#4074) üzenetére

spyduck
(PH! kedvence)

Na mi volt a probléma? Vírusírtó kavart be?

www.laptopkalauz.hu

(#4076) ádyz válasza spyduck (#4075) üzenetére

ádyz
(PH! addikt)

nemtudom mi volt a gond.

leírom mit tettem:Mozilla uninstall, aztán minden Mozilla névre hallgató cuccot mappát fájlt töröltem.Mozilla fel, és működik :C

(#4077) spyduck válasza ádyz (#4076) üzenetére

spyduck
(PH! kedvence)

Látom közeben Senoir tag lettél-GRAT: :C

Amúgy ha problémám van én is így oldom meg:)

www.laptopkalauz.hu

(#4078) ádyz válasza spyduck (#4077) üzenetére

ádyz
(PH! addikt)

köszi szépen :R

mostmár gyúrhatok az őstagra ;] ;] ;]

[Szerkesztve]

(#4079) spyduck válasza ádyz (#4078) üzenetére

spyduck
(PH! kedvence)

Mostmár figyelj oda mindig mit írsz és ha írsz vmit azt bizonyítékokkal támasz alá mert majd jön az ilyen szöveg: ''egy senior tagból azért többet nézek ki stb....''

www.laptopkalauz.hu

(#4080) ádyz válasza spyduck (#4079) üzenetére

ádyz
(PH! addikt)

ismerős, ismerős. de csak viccből irtam :)

ameddig eljutottam a senior tagig, elég sokmindent megtanultam, mind számítógépről, mint egyéb dolgokról :)

(#4081) spyduck válasza ádyz (#4080) üzenetére

spyduck
(PH! kedvence)

Én nem vagyok ilyen csak ismerek 1-2 olyat! Meg megpróbáltalak felkészíteni a nagybetűs életre:)
Felőlem azt írsz amit akarsz:)

www.laptopkalauz.hu

(#4082) ádyz válasza spyduck (#4081) üzenetére

ádyz
(PH! addikt)

köszike :)

hát, a nagybetűs élet nem is olyan nagy betűkből áll...csak 4 betűÉLET :DDD

(#4083) Snitsky válasza Snitsky (#4023) üzenetére

Snitsky
(lelkes újonc)

Ugyanez a gép még mindig mint előző kérdésembe. Ma reggel úgy fogadott, hogy sehogy. Indításnál amint kiirta meghajtókat már ott restartolt, utána már addig sem jutott el hogy kiirjon akármit is, folyamatosan restartolt. Most végre nagy nehezen elindult. Én tápra gondolok az lehet krehes. Valakinek más ötlete esetleg? :F

(#4084) erdey_a válasza sklopp (#4033) üzenetére

erdey_a
(őstag)
LOGOUT blog

köszi a választ. ezen felbuzdulva, tegnap vettem egy tutira teljesbekötésű, szálanként árnyékolt jobfajta hama scart kábelt. És láss csodát, megjöttek a színek a televízión. A homály eltűnt. E öröm e bódotsá. :)

Neszkvik kakaópor // Fuji Finepix s5600 --- Kezdetben az ember a maga képére formálta szerszámait, így keletkezett például a bunkó.

(#4085) padreGregor

padreGregor
(újonc)

Hali

Tud valaki segiteni nekem?
HP Officejet 6310 fax szkenner nyomtato egyben! Lehetoseg van e arra hogy a beerkezo faxot valahogy file kent atkuldje a szamitogepre? Eleg surgos lenne !

Koszi

Greg

Gregor atya

(#4086) kekfog

kekfog
(újonc)

A napokban vettem egy Scart elosztót, gondoltam a videót is Scart kábellel kötöm össze a tv-vel, mint a DVD lejátszót. Szerencsére csak elosztót kellett vennem, mert még annak idején valami 200 vagy 300 forintos áron bespájzoltam Hama Scart kábelekből a Tescóban.
A lényeg az, hogy semmi értelme nem volt összekötni a videót Scart-on keresztűl a tv-vel, főként azért, mert a ''régi'' koaxális kábeleket is megkellett hagyni, ha azt akarom, hogy a tv jól eggyüttműködjön a videóval:
1. Eset: a videóba dugtam a koaxot, eredmény: a tv-ét kapcsolhattam akár hova, nem volt fogható csatorna, csak az AV-ről, amit a Scart használ, így csak a videó távirányítójával tudtam csatornát váltani, ehhez meg ugye az is kell, hogy a videó végig be legyen kapcsolva, fogyassza az áramot feleslegessen. Rögzítés alatt ilyenkor meg csak azt az adót nézhetem, amit rögzítek a videóval.
2. Eset: a tv-be dugtam a koaxot, eredmény: a videó nem kapott semmiféle jelet, enélkül meg lehetetlen adást rögzíteni.

Most én vagyok hülye, vagy a videó gyártói azok?
Elméletben, hogy kellene működnie a dolognak?

(#4087) fero02 válasza kekfog (#4086) üzenetére

fero02
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ahogy leírtad az jól van. Így a helyes.

"...Nem szándékoztam eladni, de két doboz Borsodi csere tárgyát képezheti. Megélhetési alkoholista vagyok." - by TeeBee73

(#4088) PazsitZ válasza kekfog (#4086) üzenetére

PazsitZ
(PH! addikt)

Nekem mondjuk egy ezer éves videóm van, de ezen van egytvbemenet és egy másik kimenet.
tehát kikapcsolt állapotban is továbbítja az adást és lehet felvenni is...
Megnéztem az új videón is ugyanígy van, van egy bemenet, oda megy az antenna, nálunk konkrétan alatta van egy koax-os kimenet. Onnan megy a tv-be.
Így ha csak készenlétiben is van a videó az adást továbbítja.
(kihúzott videónál kicsit szemcséssé válik, de még úgy is átviszi.)

(#4089) kekfog válasza PazsitZ (#4088) üzenetére

kekfog
(újonc)

Nálam is minden ugyanígy működik PazsitZ.
Én csak a videó és tv közötti koaxot akartam lecserélni Scart-ra, de sajnos hiába. :W

(#4090) PazsitZ válasza kekfog (#4089) üzenetére

PazsitZ
(PH! addikt)

Olyat nem igazán lehet azon csak a video konkrét jele megy át.
Mi bajod a koaxal? Ha rossz a képminőség vagy ilyesmi inkább a csatikat kábel kéne cserélned szvsz.

(#4091) Avalon2007

Avalon2007
(kvázi-tag)

Helló

Egy DVD-t szeretnék lejátszani Power DVD-vel, de nincsen kép. Mit lehet ilyenkor tenni?

Előre is kösz a válaszokat.

MOD: Helyesebben DVD-n lévő .AVI kiterjesztésű fájlokat.

[Szerkesztve]

(#4092) kekfog válasza PazsitZ (#4090) üzenetére

kekfog
(újonc)

A koaxal semmi bajom nincs, mert vettem azt is egyúttal. A régi koaxommal meg csak az volt a gond, hogy szerelni kellett, az meg marhanagy türelmet igényelt. Most már minden OK. :C :DD

(#4093) Anthony28 válasza Avalon2007 (#4091) üzenetére

Anthony28
(őstag)
LOGOUT blog

Divx codec köll neki...vagy tegyél fel egy újabb power dvd-t mondjuk a 7.3 ultrát. ;)

Call Of Juarez teszt ATI 3870 X2-vel ! Irány a logout-om... :-)

(#4094) kekfog válasza Avalon2007 (#4091) üzenetére

kekfog
(újonc)

Egyértelműen kodek problémáid vannak. A Power DVD meg DVD-én kívül nem igazán szeret mást. Megoldás: 1. olyan multimédiás lejátszó, amely belső kodekeket használ, 2. kodekek telepítése.
Én az elsőt javaslom : [link]
Ez a legjobb lejátszó szerintem, én is ezt használom.

(#4095) Avalon2007 válasza Anthony28 (#4093) üzenetére

Avalon2007
(kvázi-tag)

És meg tudnád mondani, hogy ezeket honnan tudom letölteni?

(#4096) Avalon2007 válasza Anthony28 (#4093) üzenetére

Avalon2007
(kvázi-tag)

És még annyit szeretnék kérdezni, hogy tudnál-e olyan programot mondani lehetőleg ingyeneset, amivel az .AVI-ból DVD-re tudok konvertálni filmeket.

(#4097) PazsitZ

PazsitZ
(PH! addikt)

Akármilyen kodeket pakolok fel egyes wmv-fileokat zöldes elmosódott szinekkel játszik csak le a winplayerem(9.0). Valakinek ötlet, hogy ez mitől van?

(#4098) Zenebohoc

Zenebohoc
(kvázi-tag)

Sziasztok!

Képfájljaim másolás közben megsérültek.
Valószínűsíthető memóriahiba miatt.
Sok közülük színben sávos lett, másoknak pedig néhány pixellel eltolódott a tartalma.
Gyógyítható-e a baj és ha igen milyen progival?

Köszi előre is.

Nincs szebb, mint mikor az alázat csendje zenére lázad....(LGT)

(#4099) nrgxxx válasza Zenebohoc (#4098) üzenetére

nrgxxx
(fanatikus tag)

heló.
ha mondjuk leformáztad vagy letörölted, áthelyezted a memóriakártyáról a képeket, akkor egy okos kis progival visszalehet ám halászni őket. Nos nem mindet, és azokat sem 100%-ban, de nálam már működött egy párszor a dolog.
[link]

én nem ezt a progit használtam, de annak már nem emlékszem a nevére... remélem ezzel is fog működni

Minden embernek meg kell tanulni, hogy hogyan kell élni.... csak kár hogy pont egy élet kell hozzá.

(#4100) nrgxxx válasza PazsitZ (#4097) üzenetére

nrgxxx
(fanatikus tag)

A wmv fájlok akkor szoktak kontrasztosak lenni, hogyha mondjuk van egy alapértelmezett sémád beállítva a media playerben. gondolok itt arra, hogy adtál neki egy fényerőt, vagy elvettél a telítettségből, és mindig ezt a sémát használod alapértelmezettnek.

a teljesen ''szűz'' media playernak meg a legújabb k-lite codec csomagnak együtt tuti működni kell.

Minden embernek meg kell tanulni, hogy hogyan kell élni.... csak kár hogy pont egy élet kell hozzá.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.