Hali!
Ez csak windows alatt csinalja vagy ha biosba belépsz akkor is? Mert ha ott is akkor a videókártyával lehet gond, de ha ott nem akkor a driverrel lehet vlmi gáz hogy nem jó vagy akad vlmelyik másik driverrel.
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Hirdetés
Annyiból jobb ha hibernálod hogy hamarabb tudsz elkezdeni gépezni
mert a merevlemezről egyből minden vissza töltődik a memcsikbe. 
Mod: Huppsz most látom hogy Thrawn kolléga már megválaszolta!
[Szerkesztve]

Gyapju
(újonc)
Üdv mindenkinek nekem az lenne a kérdésem hogy létezik-e és ha igen akkor hol juthatok hozzá vagy legalább a kapcs rajzához hogy össze pakoljam... Szóval én egy olyan átalakítót keresek vagy adat kábelt ami sd foglalatba csatlakoztatva usb csatlakozó felületü ezközöket kezel...
Gyapju

net84
(őstag)
jóvanna!!! felénk p-vel ejtik
de legyen meg az Úr akarata 
azért nem hinném, hogy vga memória gyanús, mert csak a képeknél csinálja (a képek alapján), mintha értelmezési gondja lenne, és nem tudja megfelelően ''kirajzolni''
még egy kérdés: csak a böngészőbe csinálja, és csak netes képeknél? Vagy a gépen tárolt képek is szétcsúsznak?
A tetoválás az amiért fizetnek az emberek, a fájdalom pedig ajándék mellé...
Igen, ez eddig világos, köszi szépen 
De akkor mi értelme van egyáltalán a kikapcsolásnak? Miért kapcsoljam ki, ha hibernálhatom is?
mert nem arra van kitalálva hogy állandóan csak hibernáld... egy idő után behülyül a windows ha csak hibernálod, jobb kikapcsolni
Hát ha pl 1 napig nem kapcsolod be a gépet vagy elmész nyaralni akkor minek hibernálni?
Oké, mostmár minden világos!
Kösz szépen, srácok! 

icons
(őstag)
Megtettem addig, hogy video source, de sajna ott nem látott semmilyen eszközt...:S Ugye ilyenkor a két vidkártyás s-video végből a kimenetről át kell dugni a bemenetbe az S-video kábelt...gondolom, de nemtudom, mi lehet a probléma, hogy nem fogja??

Pocok9b
(tag)
Sziasztok!
Nem tudom felrakni a Deamon tools 4.09-et Windows Vista 32-bit OS-em van!
A 4.08 fent van leszedem de amikor elindul a telepítő a 4.09-nek hibát ír ki...
Valaki esetleg
???
Megkérek mindenkit h. aki üzletelt már velem az említsen meg a kivel érdemes üzletelni topikba!.... Köszönöm

old gray
(PH! addikt)
Sziasztok:
A problémám a következő:
Vettem egy Leadtek 6800GT TDH agp-s karit. Csak próbagaranciát kaptam rá a sráctól. Eddig a következő jelenségeket ''produkálta'':
[link]
Ezt most reggel ''mutatta'' rögtön a gép bekapcsolásakor. (még a boot képernyő előtt)
Az egész villogott. Gép kikapcs, most megint jó.
U.ez a kép jött be egyszer játék közben, de csak 1 pillanatra, akkor a játék hibájára fogtam, nem foglalkoztam vele.
A srác ezt írta rá msn-en:
'' ha csak bekapcsolásnál csinálja...akkor a kondi kiszáradt ....van benne folyadék...ami ha kiszárad megszünik kondinak lenni....és több áramot ereszt át...néha kevesebbet amig nem töltödik fel pl bekapcsnál ''
A tápom codegen, DE: előtte X800Pro@XT karim volt, azt is bőven elbírta. Nincs túlterhelve a gépem, 3700+ san diego, 2*512/400ddr, egy 80GB-os hdd, 1 dvd-rw az egész.
Mi lehet a probléma szerintetek? Kezd a kari meghalni? (3 éves kb.) Vagy szénné hajtotta az előző tulaj? (nv silencer 5 van rajta, nem gyári hűtő, ebből gondolom, hogy az ember jobb hűtőt a tuning miatt tesz rá, nem?)
Segítségeteket előre is köszönöm! 
[Szerkesztve]
Broadcasting lies on the television screen / Trying to get us hooked on your american dream
hello van egy régebbi hp 3320as nyomtatóm és letöltöm a drivert hozzá de nem akarja felrakni
hibaüzenetet küld hogy ''HP DeskJet CBI Splash! hibát észlelt, ezért leáll.'' több helyről is megpróbáltam már letölteni de mindenhonnan ugyanezt csinálja mit lehet tenni mert kéne nekem az a nyomtató pls help 
próbáltam a nyomtatós topicban de ott nem nagyon válaszolnak rá

"Dehát én a nyomkereső vagyok nem a batman"
nekem is ilyesmit produkált az előzi ugyan ati kátyám és nálam egyre rosszabb lett, végén már 5x kellett újra inditanom a gépet hogy lássak valamit a képből, én vettem egy új karit azt mondták nem lehet vele mit kezdeni 
"Dehát én a nyomkereső vagyok nem a batman"

old gray
(PH! addikt)
Tanácstalan vagyok. 1-2 ismerősöm szerint lehet, h táp probléma.
DE:
1. Az előző karim X800Pro@XT volt, azt simán vitte, pedig az is fogyaszt annyit mint ez.
2. Miért pont bekapcsoláskor jönne elő a probléma, amikor sem túlmelegedve, sem pedig terhelve nem lehet a kari!? Mert ha játék közben jön elő a jelenség, akkor oké: terhelve van a rendszer és lehet nem kap elég feszültséget a vga. De így?
Broadcasting lies on the television screen / Trying to get us hooked on your american dream

Mateee
(tag)
net84: csak a képeknél csinálja
Ami eddig a gépen voltak képek azok jók csak amit most letöltenék azoknál előfordul. Illetve még az a hiba, hogy ha letöltök egy programnak az installját, amikor elinditom akkor hibát ir ki rá és nem tudom feltelepíteni.
Zozzant: tegnap tettem bele az uj kártyát sztem nem ezzel van a gond mert ameddig nem raktam új rendszert addig jó volt vele illetve a régebbi windows a régi videokártyával is csinálta ezt.
Norbo03: csak windows, biosba nem csinál semmit. Játékok is kiválóan mennek semmi hiba nincs bennük.
Az lehetséges, hogy a hálókártya drivere csinálja a hibát vagy maga a hálókártya?

Mateee
(tag)
Ami érdekességet amit még most csinál az az, hogy az oldalakat nem tudja normálisan betölteni. Többször kell frissiteni az oldalt, hogy teljesen betöltse. Elcsúsznak az oldalakon az irások.
Itt a forumba is többször kell frissitenem,hogy betöltse az összes hozzászolást, illetve, hogy ne legyen elcsúszások az oldalon.
Sziasztok!
Lenne egy gyors kérdésem:
Melyiket érdemes venni?
- 20GB Seagate 2k
- 30GB Western Digital 2,5k
elsődleges szempont a csendesség és h. ne kakáljon be pár hónapon belül (pár éven belül se lenne rossz ) 3. jelölt a Maxtor lenne de őt elvetettem e két szempont alapján, ha tévednék akkor javítsatok ki.
L@co

net84
(őstag)
hálókártya
lehet, hogy valami kommunkációs hiba, és nem működik megfelelően a cucc, és keveri az adatbiteket...még így ilyennel nem találkoztam. Hálókártya alaplapi?
Másik böngészővel? Explorer is csinálja? Így már inkább sw hibásnak tűnik a dolog... valami ütközés lesz a programok, vagy a böngésző egyes moduljai között...
[Szerkesztve]
L@co - én az elsőt választanám
[Szerkesztve]

net84
(őstag)
azért jöhet elő induláskor a kevés tápellátás, mert induláskor rántja meg a gép a tápegységet. Ilyenkor egy pillanatra felpörög minden eszköz, meghajtó.
Én a helyedben az a kodegányt gyorsan lecserélném valami normálisabb, megbízható tápra.

Mateee
(tag)
A hálókártya alaplapi. Van rajta kettő is. Egy nforce és egy marvell-es hálókártya.
Az nforce-os használtam eddig, most megprobáltam átrakni a másikra a netet de valami gond volt a jelszóval és még nem tudtam átreggelni rá. De majd mindjárt probálkozok megint.
Igen explorer is csinálja és a firefox is.
Értem. A régi Western Digitalok nem olyan jók mint a mostaniak? A PH-s tesztben sajnos nincs benne a WD
De ott is Seagate-et írtak.
L@co

old gray
(PH! addikt)
Az ''azonnali vga-s kérések órája'' topicban azt mondták, h egyértelműen memória hiba (vga-mem) és ajánlották, hogy küldjem vissza a gyereknek. De lehet neked van igazad, az a baj, hogy hiába kérek egy márkás tápot, olyan ritka a jelenség, h nem lesz időm kivárni a próbagari miatt amíg újból előjön. 2 hét alatt annyi gond volt, amit pár hsz-el előbb írtam.
Tanácstalan vagyok 

net84
(őstag)
ennek ellenére még lehet memória hiba, sőt...
Ha nem akarsz vele tovább kínlódni, akkor én is azt javaslom, hogy küld vissza a jóembernek. Lehet, hogy közrejátszik a te tápod is a hibában, de nincs értelme kísérteni a sorsot.
Mateee - várom sz eredményt
[Szerkesztve]

net84
(őstag)
lejárt az időm...pfff
Még valamit megpróbálhatsz: 3dmarkt - eressz rá egy tesztet, és hagyd, had izzasssza a kártyát 2-3 körön keresztül. Ha ekkor is szétesik a kép, akkor már küldheted is vissza az előző gazdájának...a kiszáradt kondit meg tegye ahova akarja (egyébként milyen kondira gondolt? táp vagy vga?)

Mateee
(tag)
Egyenlőre a felhasználónév vagy a jelszó hibája miatt nem tudok átreggelni.
Letöltöttem az asus oldaláról frissebb driverekat a hálókártyához de ezeket is hibásan töltötte le.
Megprobálok közbe rájönni, hogy régebben mivel oldottuk meg ezt a hibát, mert akkor se magától szünt meg.

castorr
(kvázi-tag)
Ok, értem akkor inkább a 800as. Idővel úgyis X2 lesz.
Amugy 667es menne sempronnal 1:1 be?
Nothing's what it seems to be; I'm a replica, I'm a replica; Empty shell inside of me; I'm not myself, I'm a replica of me...

csapos2
(PH! addikt)

Gabás
(őstag)
szvsz azt nem csináltad jól, hogy felteltedd a Symantecet.
más megoldással próbálkoztál?
[ Szerkesztve ]
Brrrrrrrr.....már nagyon unom Segítsetek!
Köv. a helyzet. Újratelepítem a rendszert és felrakok minden szükséges progit. Viszont amikor JAVA-s oldalra megyek akár az Explorerrel, akár a Mozillaval és fel kéne a java-.t mint bővítményt telepíteni, akkor mindig leáll a telepítése valamilyen error üzenettel. És ez minden újratelepítésnél megvan...miért? 
Na, ez a hibaüzenet,mindkét böngészőnél:[link]
Mit ajánlotok?
[Szerkesztve]
Riasztók, kamerák, minden ami biztonságtechnika!!! Írj privit ha kéne valami!

csapos2
(PH! addikt)
Milyen más megoldással? Mitől annyira rossz a Symantec?
Lelkiismereted méri önzésed őszinteségét. Hallgasd figyelmesen.

G@ben
(őstag)
Hogy tudom megcsinálni, hogy ha pendrive-ot dugok a gépre, akkor ne ugorjon fel az a kis ablak, hogy mit indítson el? Az XP Antispy 3.95-öt használom, letiltottam benne a CD-indítást, annál nem is csinálja, viszont pendrivenál igen, pedig mielőtt újraraktam a rendszert, ugyanígy csináltam és akkor működött pendrive-ra is. Mi lehet a gond?
Amit ma letölthetsz, ne halaszd holnapra!

daa-raa
(MODERÁTOR)
Ha már külső programot raksz fel, akkor inkább TweakUI PowerToy. [link]
Egyébként az Intézőben a Cserélhető lemez-en jobbklikk -> Tulajdonságok -> Automatikus lejátszás.
Si vis pacem, para bellum.

G@ben
(őstag)
Bakker, tényleg ez a progi volt az, amin beállítottam régen! Csak már nem emlékeztem. 
Köszönöm! 
Amit ma letölthetsz, ne halaszd holnapra!
179-re senki??? 

Mateee
(tag)
Nekem is ezt irja ki. Én felraktam egy régebbit az tökéletesen ment. Ha updatelem akkor is ezt irja ki.
Sztem 1-2 nap múlva probáld meg felrakni addigra biztos megoldódik.

icons
(őstag)
Valaki tudna segíteni? Teljes sztori: set-top box s-video kimenete és VIVOs kártya s-video bemenete összekötve, stb elindítva, de a gép nem érzékel semmilyen bemenő jelet (a kábellel baj nincsen, ha gép kimenet-tv bemenetre átrakom, a jelet tökéletesen ki tudom rakni a TVre).

ssolitude
(őstag)
Milyen kártya ez egész pontosan, és milyen szoftverrel veszed a bemenő jelet?
''If I could start again \ A million miles away \ I would keep myself \ I would find a way...'' from Hurt by Johnny Cash

SN2O
(tag)
Sziasztok
Logitech Media Keyboard US -en tudja valaki, hogyan lehet ékezetes betűket és főként hosszú ''í'' betűt?
Esetleg használ valaki ilyet?
Altgr+i?
Different songs for different moods.

Ramius
(őstag)
keress a neten egy ascii kód táblázatot
gyakorlat teszi a mestert...tönkre...

SN2O
(tag)
Sajna nem tudom kipróbálni, mert egyenlőre csak nézelődöm, hogy milyen billek vannak. Az a kár, hogy a legtöbb mellett ami jól néz ki ''US'' felirat van és fogalmam sincs, hogy ezeken a bilentyűzeteken, hogy lehet magyar betűket írni!
(A notimon elvileg angol billentyűzet van, de itt a space mellett van egy gomb amin ez a két jel van: '' I '' és alatta egy '' \ ''
na most ha xp-ben átállítom a bill típusát magyarra, akor ezzel a gombal lehet hosszú ''í''-t írni, de a legtöbb US billen nem látom ezt a gombot!)
Nem tudod,hogy honnan és mit telepítsek fel(régebbit), hogy menjen,mindkét böngészővel?
Nem egyébért, csak ha rosszat teszek fel és elkúrom, akkor kampec van és reinstall winfos, azt meg most nem kívánom. 

Ramius
(őstag)
de kerestem helyetted: [link]
gyakorlat teszi a mestert...tönkre...

icons
(őstag)
Hello!
Veled beszéltem a T-home-os topikban is
. Ott is üzentem neked.
HIS Excalbur 9600Xt VIVO, és próbáltam Ulead VideoStudio 7tel, és Virtual Dubbal is, de egyik sem érzékel semmit. A HDMIt kihúztam, tehát csak s-video jön ki belőle, de arra sem ad úgy látszik képet.
Megvan a hiba... a stbben van, méghozzá hogy nem ad s-videora jelet. Erre eddig nem is annyira gondoltam. STB-t bekötöttem S-videoval Tvre és lám-lám semmi kép, jelet fog, de szinte fekete képernyő, és semmi értelmes dolog rajta, de érzi, hogy kap vmit. Utána stbt átkötöttem Scartra, be TVbe, mindkettőből minden más kábel kihúzva, és ott sem adott jelet.
Most megy újra a stb, és már néha ad jelet. Ezek szerint a stbt minden kábelátdugáskor újra kell indítani?
[Szerkesztve]
Na, sikerült megoldani. A honlapról leszedtem a sima 6-os verziót, semmi Upgrade 1. Simán felment és tökéletesen mükszik. Vivávivá 

icons
(őstag)
Egy másik dolog: nem tudna vki segíteni, feltettem egy progit ami hát khmm..nem tetsző dolgokat csinál, tehát újra felüt egy ablakot (nem neten), ki akartam törölni, nehezen a temp könyvtárban megtaláltam, egy .dll és egy .exe kivételével mindent tudta törölni, de ezeket nem, írásvédettek, és attribútumok változtatásával sem tudom őket. Total Commanderrel próbálkoztam, neki nem ment, Sajátgép nem is látja mivel Local Settings könyvtárban van, ami Sajátgépnek alapból láthatatlan.
Mit tegyek? egy spyware, vagy féregírtó talán kinyírná?
ja, és az ablak nem látszik, hogy futna, amit felüt, és a program persze elvben nincsen is fent.
[Szerkesztve]

old gray
(PH! addikt)
3dmark '05 sokszor és gond néküol lefutott u.úgy mint a rthdrdbl is, kb 70fokon 16x multisample-el. Érdekes, lehet tényleg táp?

rii
(PH! nagyúr)
kattog a gépemben valami
rendszertelenül, de nagyon gyakran, kb 5 másodpercenként 2-3, rapszodikusan
a kattogás akkor is meg volt, amikor a HDD-k, DVD le volt kapcoslva.
ahogy én hallom, a tápegységből jön
mi lehet ez?
kb olyan hang, mint mikor egy HDD a fejet a falhoz vágja.
akárkivót'tevótá
Indítsd újra a gépet csökkentett módban, akkor törölhetőek lesznek a most törölhetetlen fájlok is. Aztán még ott futtass egy spyware irtót, esetleg vírusirtót.
Ha értesz hozzá, Hijackthis-sel is megoldhatod (de ezzel rontani is lehet).
Meg esetleg ki kéne lőni a progit, hogy a windows ne indítsa el automatikusan. Ehhez hozzápiszkálhatsz egy hasznos kis progival, amit innen letölthetsz: [link]