Sziasztok!
Megin én romtom itt a élevegőt!
Szóval átpasztáztam , kifújtam meg minden de nem az igazi!
Terheletlenül kb ugyan annyi de terheltem villám gyorsan felmegy 74 C-ig, és akármilyen kicsi feladatra ( pl.: everest betöltése ) azonnal felugrik 61-63 fokra 
Arra lennék kíváncsi hogy számadatokban mennyi a külömség a sima paszta és a fémes paszta között?
Gondolom a Thermal Condecivity a mérvadó. A 2.026W/m-k milyen értéknek számít?

Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Hirdetés
Memphysto
(tag)

icons
(őstag)
Thx, sztem egyértelműen fogalmaztál
.
Egy kérdés minden okos ebmber felé: [link] ilyen nem létezik pont az ellentétében, tehát amibe jacket dugok, és 2*rca lesz belőle (tehát a kimeten-bemenet pont fordítva van rajta), mert nem akarok sokat bénázni vele, meg csak ezzel menne.
(#103) greatchaos válasza Memphysto (#101) üzenetére
- Privát
- 2007-06-14 22:45:01

greatchaos
(PH! addikt)
nem kap véletnem +feszültséget? 50fog környékén meg kéne neki állni, még szutyi gyári coolerrel is terheletnelül... termelve 55-60fok (max)
(#105) Memphysto válasza greatchaos (#103) üzenetére
- Privát
- 2007-06-14 22:58:15

Memphysto
(tag)
Nemhiszem hogy 3 feszt kap! 1,37 volt ha jól emlákszem ezelőtt is ennyi volt!
Szerintem a paszta a kevés mert ezüstös volt rajta! lehet holnap megnézek 1 ezüstöset és ha sokkal jobba a hűvezetése akkor azzal pasztálok! Csak nem jó a ventillátornak hogy szinte folyamatosan 100 %-on megy! 
Most 50 %-ék 69 C 

ENERGYa
(kvázi-tag)
Jóreggelt!
Tudtok ötletet,hogy melyik pc mikrofon az ami már valamire jó,de nem túl drága?
Köszönöm a válaszotokat!

gogle
(senior tag)
600-ft a fehér!

gogle
(senior tag)
Szió.
Az ezüstös paszta vált be nekem is.
Ne tegyél rá túl sokat de keveset se.
Ezt úgy csináld hogy raksz egy pöttyöt a közepére és kend el a kisuljaddal.
Ha nem lett elég még rakjál rá de csak annyit amit szétkensz rajta.
Milyen hűtőd van?
Mert nekem is volt ilyen gondom egy preskottal de felraktam rá egy Zalmit és 10 fokot hült.
Amúgy a lap is csalhat 10 fokot.(többet mutat)
Viszont a csipszet hűtőt is levehetnéd és azt is bepasztászhatnád mert a gyári elég gagyi szokot lenni.
A hűtön nézd meg hogy nincs e rajta a fólia.
Volt már olyan is hogy a srác úgy használta.
[Szerkesztve]

ENERGYa
(kvázi-tag)
Köszönöm a kimerítő választ,komolyabban is tudsz írni?Vagy írjam le,hogy mire használnám?

ENERGYa
(kvázi-tag)
Mégegyszer köszöm.

net84
(őstag)
kérdés: mekkorát szeretnél, mennyit szánnál rá?
szvsz hátránya nincs egy tv tuneres tft-nek, max. csak előnye... Nálam először akkor merült fel a tv-tft combo lehetősége, amikor kiderült, hogy az új lakásba kényelmetlen lenne a nagy tv-t berakni a hálóba. Eztunán jött az ötlet, hogy egy barbone pc-t be kellene üzemelni, mert lusta vagyok néha mégfelülni az ágyba, hogy megnézzem a leveleimet. Tehát monitor falra tv-nek, opcionálisan netezni 
A tetoválás az amiért fizetnek az emberek, a fájdalom pedig ajándék mellé...
- Privát
- 2007-06-15 09:58:50

Tuco Ramirez
(őstag)
Srácok, segítsetek!
Az öcsémnek van egy BFG 8800GTS VGA-ja (OC változat, 540MHz GPU órajel). Mióta betette a gépébe (AMD Athlon64 X2 3800+, 1 GB RAM, valamilyen olcsóbb ASUS AM2 alaplap integrált VGA-val), a gép rendszeresen kifekszik. A 3DMark 06 még végigfut, de a ha valami rendes játékprogramot akarna tolni vele, a gép előbb-utóbb (inkább előbb) fekete képernyőre vált és behal (se kép se hang, újra kell indítani a gépet.
Először a táp gyengeségére gyanakodtunk és vett egy új, márkás tápot (FSP 350W, kizárt, hogy ne legyen elég hozzá, több mint 300W-ot tud leadni a 12 V-os ágán). Nem segített, a gond ugyanaz. Az integrált VGA-t nem lehet letiltani az alaplap BIOS-ában, csak prioritást lehet beállítani.
Próbáltuk 158.22-es és 160.03-as driverrel XP alatt, nem lett jobb a szitu. Ezután a Vista mászott fel a gépre (a gép az Internetről keresett magának automatikusan drivert, gondolom az nVidia oldaláról), megint semmi javulás.
Ezután fogtuk az GTS-t és átraktuk az én gépembe (a konfig. az adataimnál). Itt nem lett fekete képernyő, viszont iszonyat lassan futott le a 3DMark 06, nevetséges 3600 pontot adott a gépre (a 8800GTX-emmel minden pöpecül működik). A Company of Heroes pedig játszhatatlan volt, annyira szaggatott. Az nVidia control panelben alapbeállítások szerepelnek. Végül a RivaTunerben kivettem a ventiszabályzást ''Auto''-ból és feltekertem fix 100%-ra és újraindítottam a gépet. Ekkor simán lefutott a 3DMark06 (9170 pont), viszont a Company of Heroes az istennek se ment és mikor utána próbáltam újra a 3DMarkot, megint istentelenül szaggatott.
Szóval az a nagy helyzet, hogy ha fel van tekerve manuálisan a venti, és frissen van (újra)indítva a gép, akkor ideig óráig jó, de egy idő után térdre esik a VGA.
Szerintetek mi lehet a gond? Mit próbálkozzunk, hogy észhez térjen a kártya? Vagy próbáljuk meggariztatni?
Ha van valami ötletetek, légyszíves segítsetek!
Előre is köszönöm mindenkinek a választ!

SC2 ID: Peter 1714
(#113) net84 válasza Tuco Ramirez (#112) üzenetére
- Privát
- 2007-06-15 10:06:26

net84
(őstag)
a kártya mennyire ''izzik''? Egyéb rendszerhűtő, ami keringeti a házikóban a levegőt, van a gépben?
Első körben én a hűtést nézném meg, ha azzal minden rendben van, és a kártya sem melegszik tuúlságosan, akkor szvsz kártya hiba lesz...
(#114) Tuco Ramirez válasza net84 (#113) üzenetére
- Privát
- 2007-06-15 10:11:28

Tuco Ramirez
(őstag)
Az a fura, hogy alacsonyabb a terhelt hőmérséklete mint a legtöbb 8800GTS-nek (65 fok körül). Az öcsém gépében van egy 9 centis (hátsó) rendszerhűtő, magas fordulatszámon járatva, az enyémben egy 12 centis (szintén hátul) 1000-es fordulaton. Az enyém ráadásul szellős Chieftec ház, de biztos ami biztos alapon levettem az oldallapját is.
[Szerkesztve]
(#115) net84 válasza Tuco Ramirez (#114) üzenetére
- Privát
- 2007-06-15 10:21:58

net84
(őstag)
Ha megfogod, akkor nincs a kártyának olyan pontja, ami nagyon forrósodna?
Eseménynaplóba nincs semmilyen hibajegyzés?
Illen a kártya: [link] 
Ha igen, akkor elképzelhetetlennek tartom, hogy kevés legyen a hűtése... tehát ez a hibaforrás kilőve, hacsak nem melegszik túl a tulsó fel a cuccnak.
[Szerkesztve]
(#116) Tuco Ramirez válasza net84 (#115) üzenetére
- Privát
- 2007-06-15 10:28:39

Tuco Ramirez
(őstag)
Igen, így néz ki. Minden gyári, semmi hozzápiszkálás.
A ''kopoltyúnyílásain'' nyomja ezerrel a meleg levegőt ki magából, viszont a házból kivezető nyíláson keresztül alig érezni a levegőáramlást.
Hol találom azt a bizonyos eseménynaplót?
(#117) net84 válasza Tuco Ramirez (#116) üzenetére
- Privát
- 2007-06-15 10:40:35

net84
(őstag)
vezérlőpult - felügyeleti eszközök - eseménynapló (mármint XP-nél, Vistánál nemtom, hogy így van-e)
(#118) Tuco Ramirez válasza net84 (#117) üzenetére
- Privát
- 2007-06-15 11:02:53

Tuco Ramirez
(őstag)
Oké, köszi a tippet, majd ha hazaérek a melóból, lecsekkolom! 
(#119) Tuco Ramirez válasza net84 (#117) üzenetére
- Privát
- 2007-06-15 11:07:53

Tuco Ramirez
(őstag)
Még egy problémára tudok gondolni, hogy esetleg PCI-E 16x-ból 1x-be dobja át valami úton-módon magát a kártya. Szerinted van ennek valami realitása?

Memphysto
(tag)
Szia!
Gyári hűtő van rajta, a 3,0 ghz- prescot-on.
A chipszetről nemhiszem hogy leszedem, az elég barátságos fokokat megy minden körülmény között! Új ventit se nem szándékszok venni, mert általában a család használja és internetre meg 1-2 hülyeségre nem gáz az 55 C! Csak akkor van gond ha én leülök és esetleg tervezeknék vamalit. Mert a jövőben majd kell és akkor nem akarom hogy megsüljön! Szerintem megpróbálom ezüstel! hátha az jobb mint a sima fehér paszta! mert azt se hiszem hogy azé mert leszettem meg visszaraktam valami baja lenne a ventinek vagy nem illeszkedne úgy! 
Ja és a hűtőn nincs fólia 
(#121) Qru válasza Tuco Ramirez (#119) üzenetére
- Privát
- 2007-06-15 11:25:47
Giga lapoknál volt/van ilyen, hogy ha nem stabil tuningbeállítás után indult újra a rendszer akkor vissza veszi a PCI-E 16 sávot 1-re. Everestben pl megtudod nézni, hogy hányszorosan használja. Lehet nálad is ilyesmi van, mert ha nem tuningolod de fagyogat és úgy kell újraindítani akkor nálad is visszaveheti.
Egyébként ettől függetlenül még stabilnak kéne lennie mert ez csak a kommunikáció sebességét befolyásolja. Tehát kevesebb FPS-t kapnál adott játékban de stabilnak kéne lennie úgy is.
Eladó LG 5.1-es házimozi rendszer dvd lejátszóval, állvánnyal: http://href.hu/x/hugn
(#122) net84 válasza Tuco Ramirez (#119) üzenetére
- Privát
- 2007-06-15 11:29:16

net84
(őstag)
nem sok! Eressz rá egy Everestet, az milyen infokat mond, esetleg attól is okosak lehetünk...
(#123) Tuco Ramirez válasza Qru (#121) üzenetére
- Privát
- 2007-06-15 11:36:27

Tuco Ramirez
(őstag)
Az öcsém gépében teljesen antituning alaplap van, semmi sincs piszkálva benne. Én tuningoltam a procin, de a Giga 965-DS3 deszkánál a 25% C2D tuning elég visszafogottnak számít. Stabil a rendszerem, a saját kártyámmal (8800GTX) soha nem fagyott még le.
(#124) Tuco Ramirez válasza net84 (#122) üzenetére
- Privát
- 2007-06-15 11:38:28

Tuco Ramirez
(őstag)
Az Everestem próbaideje lejárt vagy két hete (megvenni a végleges verziót pedig nem akartam...). Honnan lehet letölteni ''frisset'' (vagy másikat)? Vagy simán újratelepítem és annyi?
(#125) net84 válasza Tuco Ramirez (#124) üzenetére
- Privát
- 2007-06-15 11:46:05

net84
(őstag)
he nem a v4.0 verzió volt fent a gépeden, akkor innen: [link]
(#126) Tuco Ramirez válasza net84 (#125) üzenetére
- Privát
- 2007-06-15 11:55:10

Tuco Ramirez
(őstag)
OK, köszi a tippet! 
(#127) Qru válasza Tuco Ramirez (#123) üzenetére
- Privát
- 2007-06-15 12:08:49
Igen, arra akartam célozni, lehet nem jól fogalamztam, hogy nem csak a rossz tuningos beállítás miatt lehet vissza állás 16->1-re, hanem bármilyen fagyás, nem szabályszerű leállításkor is.
De mondom ettől függetlenül stabilnak kéne lennie. Te gépedben megy a 8800GTS? Őcséd gépében a GTX-ed produkál ilyen hibát?
(DS3-ban tuningpotenciálja meg igen-igen jó. Én az 1,86-os 6300-at járatom 3150-en és csak a szar ram miatt nem teker jobban. Szóval nagyon jó deszka a DS3/DS4 csak dícsérni tudom.)
Eladó LG 5.1-es házimozi rendszer dvd lejátszóval, állvánnyal: http://href.hu/x/hugn
(#128) Tuco Ramirez válasza Qru (#127) üzenetére
- Privát
- 2007-06-15 13:06:47

Tuco Ramirez
(őstag)
Megy, de csak egy darabig. Miután elindítom a Company of Heroes-t, mindig térdre rogy és utána már a többi progi is kínlódik. A fene se tudja miért allergiás a CoH-ra a kártya... 
Az öcsém gépébe be se tettük a GTX-et, mivel be se fér
... bár a 350W-os FSP táp azért szűken elbírná szerintem.
A DS3 nekem is bejött.
Azért nem hajtom a procit jobban, mert sima gyári hűtőm van, és az északi híd bordája már 2,8 GHz-nél is tűzforró. Jobb a békesség... 
(#129) Qru válasza Tuco Ramirez (#128) üzenetére
- Privát
- 2007-06-15 14:33:09
CoH-hoz nincs vmi patch? Lehet azzal van a geb@sz...
''a gép rendszeresen kifekszik. A 3DMark 06 még végigfut, de a ha valami rendes játékprogramot akarna tolni vele, a gép előbb-utóbb (inkább előbb) fekete képernyőre vált és behal (se kép se hang, újra kell indítani a gépet.''
Próbáld ki, hogy ha a 3DMarkot loop-oltatod akkor is megfekszik a gép?
Tehát akkor a te gépeden is fagyogatnak a játékok ha öcskös GTS-e van bent? XP SP2? Másik driverrel gondolom próbáltátok...

sgergi
(PH! kedvence)
Sziasztok!
A SuperFlower ( SF5610 ) házakról mi a véleményetek és milyenek a tapasztalataitok?

icons
(őstag)
Igen, itt is van ilyen.
Tehát valaki légyszíves segítsen, sürgős lenne: szeretnék beszerezni 3,5'' jack anya - 2*RCA apa kábelt (a lehető legrövidebbet), vagy adaptert. Távolságra nem kell, tehát az adapter lenne a legjobb. Ha vki lát ilyet, vagy tud Budapesten, légyszi jelezze, mert én egyelőre nem találtam...

icons
(őstag)
Persze a honlapot megnéztem, de azért gyűjtöm az infót (egy picit drágának tűnik, de csak elsőre, majd megnézem jobban).
2RCA-3,5 Jack anya adapter -ennél pl 99%, hogy a 2RCA az apa, nemde? Gondolom, de ilyenkor mindig ez van, vagy van olyan, hogy mondjuk adapter és két apa, vagy anya?

chungee
(őstag)
HELP!!!
Amikot fel akarom rakni a Java-t ezt írja ki. Ha jól értettem nincs elég hely a vinyón. Hát pedig van vagy 3GB még. Mért van ez?![[kép] [kép]](http://images.netbag.hu/20070615/17525959582.jpeg)

daa-raa
(MODERÁTOR)
Ilyenre gondoltál? [link]
Si vis pacem, para bellum.

cochy
(tag)
gondolom a telepitő cd-n vagy dvd-n van, a lényeg hogy oda nem tud irni
másold fel a winyora a telepitő fileokat. ha tényleg van elég helyed, ahova telepiteni akarod, akkor igy jónak kell lennie.
X

chungee
(őstag)
De hogy! Közveterlenül a böngészőből, de letöltve is uez írja
Hali!
Olyan problémám lenne, hogy ha kábellel csatlakoztatom a notimat a routerre, akkor nem tudom elindítani az MSN-t. Ha pedig USB-s wifi-vel kapcsolódok a FON-os routerre, akkor elindul.
Mi lehet a bibi az első esetben? 

icons
(őstag)
Nemnem, pont ennek az ellentétére, tehát amiben RCAkimenet, és jack bemenet van.

Memphysto
(tag)
Sziasztok!
eljutottam oda hogy új hűtőt kéne venni! Ki mit javasola p4 prescott 3.0 ghz-re

[Szerkesztve]

ToBeY
(PH! nagyúr)
Hello
Felraktam az AC3 Filter-t és az mpeg2 videoknak a hangját szaul játsza le.Néha belgyorsít majd normál gyors normál kb 3mp-ként váltakozik! Nem tudja valaki mi lehet a gond?Nagyon bosszantó!! 

ToBeY
(PH! nagyúr)
Egy nagyon régi AC3 Filter-el minden ok.
(#143) Tuco Ramirez válasza Qru (#129) üzenetére
- Privát
- 2007-06-15 23:31:53

Tuco Ramirez
(őstag)
Kipróbáltam más játékokkal is. Érdekes, csak a CoH-ra allergiás, de az kiakasztja, utána már semmi más nem megy rendesen. A proginak semmi baja, a saját kártyámmal már végigtoltam. Ilyet még nem pipáltam.
Na mindegy, visszaadtam neki, hadd próbálkozzon. A vége valószínűleg alaplapcsere lesz az öcsém gépében. Mindenesetre köszi a segítséget, Qru! 
Hálás lennék, ha küldenél egy pü.-t a BIOS-od fontosabb tuningbeállításaival. Ha jól tudom, a DS3 és DS4 BIOS-a lényegében ugyanaz. Szeretném én is megcélozni a 3 GH-et... 

cochy
(tag)
[link] itten
amugy van msn topic és ott még van hasznos link. pl ez is.
X
Mi a különbség aközött, hogy hibernálom a gépet vagy ha kikapcsolom?
Úgy talán pontosabb a kérdés, hogy miért jobb, ha kikapcsolom a gépet, mivel jobb az, mint egy laza hibernálás?

castorr
(kvázi-tag)
Hali!
Nemvagyok nagy AMD-s
ezért:
Ehhez a procihoz: SEMPRON 3000 64bit AM2
DDR2 PC5300 667MHz memória ''megy'' vagypedig 800MHz-s?
köszi 
Nothing's what it seems to be; I'm a replica, I'm a replica; Empty shell inside of me; I'm not myself, I'm a replica of me...
Hibernálás esetén a ramok tartalma a merevlemezre mentődik, a következő bekapcsolásnál pedig vissza. Ez annyit jelent, hogy onnan folytathatod a munkád, ahol abbahagytad.
castorr: ha jó 667-est veszel megy 800-on, de Sempron esetében a pénztárcád döntsön. A 800-asok elég olcsók mostanában, alig kerülnek valamivel többe mint a 667-es darabok, szóval szerintem 800-asokból válassz!
[Szerkesztve]
Different songs for different moods.

Mateee
(tag)

net84
(őstag)
csak a képeknél fordul elő, hogy ''kripsz-krapszos'' lesz? Vagy néha a szöveget is olvashatatlanná teszi?