nem szakmai kérdés, de hátha tud segíteni valaki:
elakadtam a syberia nevű játékban
van leírásom, de
''Laboratórium - Az ajtótól balra vizsgáljuk meg a szekrényt! Tegyük el a Barrockstadt hangcilindert! Menjünk a professzorhoz és vegyük fel a Yangala-Cola port és a kémcsőfogót!''
ezt : Yangala-Cola port hol kell keresnem? - már egy órája rajta ülök, de eldobom az agyam...
a nem szakmaiság miatt rakom döltbe
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Hirdetés
- 2007-07-05 01:51:18

greatchaos
(PH! addikt)

wokee
(újonc)
Köszi.
Azért megtudnál nyugtatni,hogy az AMD többet tud a régebbi gépemben lévő 3500+-osnál?
Mivel kétmagos ezért sokkal erősebb az egymagos 3500+-nál. Átlagfelhasználásra (net/film, néha egy kis játék) teljesen elég az X2-es proci is.
Eladó LG 5.1-es házimozi rendszer dvd lejátszóval, állvánnyal: http://href.hu/x/hugn

asound
(őstag)
Sziasztok!
Tudtok ajánlani valami egyszerűen kezelhető ingyenes programot amivel fel tudok darabolni audio fájlokat (főleg mp3)?
Kaptam egy 80 MB-os összefüggő mixet, azt szeretném szétszedni, valami olyan kellene, amivel látom a számok határait esetleg vizuálisan.
Az élet négy magnál kezdődik.

ádyz
(PH! addikt)
mért, mennyi a havidíj? 
mod.:asound:Nero Wave Editor, vagy Nero Trax 
[Szerkesztve]

Brutforsz
(senior tag)
Audacity (OpenSource): [link]
Te sejted, kik vagyunk, mi tudjuk, ki vagy.
I am a digital guy in an analog world *** Civ2 Ultimate Collection eladó! ***

asound
(őstag)
Üdv!
Meg tudod esetleg mondani hogy honnan érem el ezt a funkciót?
Az élet négy magnál kezdődik.

Freeman25
(lelkes újonc)
Sziasztok! HELP!!!
Az történt hogy bnőmnél volt a gépem működött jó volt, berektam a kocsimba haza vittem (7km) és otthon nem indult a windows és egy fekete képernyő volt és a bal sarokba villogott a kurzor. újra indítottam csökentett módban elindult és kb 5 perc mulva szines zöld képernyő ugrott be és kifagyott. újra indítottam és újból ugyan ez történt. később már a windows betöltésig soha nem jutottam csak bios betöltés és fekete kép+ kurzor balsarokban.
Gondoltam felteszek egy új windows xp-t ez a Reborn dvds változat önmagától installál mident amit kell csak ki kell választanunk hogy hova. el indult az install és ki írta a következő hibát:
1129340770 kódszámú nemvárt hiba történt a 1773 sorban, a d\xpsprtm\base\boot\arcdisp.c modulban

Segítsetek mi lehet a baj?
próbáltam másik vinyóra instlálni de ugyen ez a hiba szóval nem a vinyóval és nem a kábelekel va a baj.
Jah és volt egy kék halálom amiben azt írta hogy ellenőrizzem hogy a meghajtón van e elég hely vagy cseréljem ki a video kártyám.
Szerintem ha rossz is karim akkor sem lehet ilyen baj.
mit tegyek kérlek segítsetek!

Freeman25
Milyen funkciót?
Igazítsd meg az alkatrészeket a gépben, valszeg csak elmozdult valami.

Freeman25
(lelkes újonc)
kivettem beraktam újból a 3 winyót a videó karit és a memóriákat + a raid kártyát is de semmi váltotás
Freeman25

Brutforsz
(senior tag)
[link] - itt majdnem pontosan azt írják le lépésről lépésre, amit Te szeretnél csinálni. Értelemszerűen nem .wav-ba kell exportálnod az egyes számokat, hanem .mp3-ba.
Te sejted, kik vagyunk, mi tudjuk, ki vagy.

Freeman25
(lelkes újonc)
az lehetséges? hiszen teljesen felfekszik a hűtő.
Freeman25

Freeman25
(lelkes újonc)
gpu vagy cpura gondolsz.???
Freeman25

Freeman25
(lelkes újonc)
de szerinted csinálhat ilyen hibákat az hogy rossz a videókari???
Azt tanácsolod nézzem meg a procit is hogy mi van vele? 
Freeman25
- Privát
- 2007-07-05 12:20:34

benneddeck
(kvázi-tag)
csá all!!!
srácok megint kéne egy kis segíccség...
vettem egy aerocool masstige-25-öt és mikor kiszedtem a nagy ventit észrevettem, hogy van rajta 6db LED-nek hely...mivel szeretem moddolni a gépemet
megkérdezném, hogyan tudnék 67db LED-et rávarázsolni a venti keretére, mármint elektronikailag hogy tudnám megoldani, pl molexre hogy kössem rá?
elöre is thx
ui: kapcsolási rajzot is elfogadok
naggyábol megértem talán
bb
[Szerkesztve]
''...Still Lowride in the West Coast...''

ToBeY
(PH! nagyúr)
Mennyiért lehet elpasszolni mostanság egy AGP 6600 128mb -ot?
(#1022) benneddeck válasza _Jarod_ (#1020) üzenetére
- Privát
- 2007-07-05 12:57:44

benneddeck
(kvázi-tag)
THX _Jarod_!
megkérdeztem ott is....de amien gyökér vok nem néztem be a venti agyához....ott megtaláltam a 6 LED helyét már csak egy oan vkit kéne keresnem a közelbe akinek van forrasztó ceruzája mert nagyon kicsi a hely.....de azért thx örökhála
''...Still Lowride in the West Coast...''

mazda626
(PH! addikt)
Sziasztok!
Melyik az a torrentprogi, ami legkevesebb erőforrást igényel? 

feki79
(újonc)
Sziasztok!
Socket 478 foglalathoz keresek proci hűtő és az alaplap között lévő műanyag keretet. Ez az alaplapra van felszerelve (egyébként asus p4s533-mx en volt) csak eltörött az egyik füle, így nem szoritja rá a hűtőbordát.
Pls ha valaki tud ilyet, vagy tudja hogy hol lehet beszerezni szóljon.
Köszi!!!

rii
(PH! nagyúr)
köszi szépen, de sajna a XII kerületben nincs szolgáltatásuk a weboldal alapján :-/
[link]
meg feltelofnáltam őket és majd hívnak
[Szerkesztve]
akárkivót'tevótá

BPFeri
(senior tag)
Igen..a Klauzál utcában van egy bontó, ez az: [link] .. náluk tutkó hogy van.. telon érdeklődhetsz ! Sok sikert ! 
"Az FBI nyomoz a magyar nyúl után. Arra kíváncsiak, hogy ingyom-bingyom tálib –e ?"
a nagy kérdésem: am2 x2 4200+ vagy a core2 duo E6320 lesz a jobb választás? Leginkább jáccani...

˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙ Betonkeverővel a rák ellen. Védd a nyenyeceket, fűts hóddal! ˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙

rii
(PH! nagyúr)
[link] - Intel vagy AMD?
akárkivót'tevótá

BPFeri
(senior tag)
ez: core2 duo E6320 + egy tuning deszka alá !!! 
"Az FBI nyomoz a magyar nyúl után. Arra kíváncsiak, hogy ingyom-bingyom tálib –e ?"
Igen, ez a kérdés lényege, egyrészt...

egy 2900xt lesz hozzá, egyébként, a vga...
˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙ Betonkeverővel a rák ellen. Védd a nyenyeceket, fűts hóddal! ˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙
nem tuning lesz, scaleo-d

hruodnand
(senior tag)
uTorrent

rii
(PH! nagyúr)
a.) rádiós internet // nem akarok tréonline-t ;-( // nem tud valaki még BP-en tizenkettedik ker-be'?
b.) hogy hívják még a ádiós internetet másképp? wifi, vagy valami ilyesmi .... hogy keressek mág rá gugliban?
előre is köccce
akárkivót'tevótá
(#1034) tupacamaru válasza rii (#1033) üzenetére
- Privát
- 2007-07-05 14:25:06

tupacamaru
(PH! addikt)
d.) Esetleg Wireless LAN
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!.................... De figyelmeztetlek, letollak titeket mint a szaros gatyát. by Terry Collins........... Na mi lesz??? Ijessz!!!
Melyik az a torrentprogi, ami legkevesebb erőforrást igényel?
végignézted az összes kliens hwigényét?
Mondjuk picit mellbevágó volt a kérdés.
És remélem, a kolléga nem a sávszélességen akar a legjobban spórolni....
(#1036) rii válasza tupacamaru (#1034) üzenetére
- Privát
- 2007-07-05 14:45:01

rii
(PH! nagyúr)
köszönet!
asszem megvan .... [link]
akárkivót'tevótá

hruodnand
(senior tag)
tudomásom szerint az uTorrent elég kevés erőforrást igényel a többi torrent klienshez képest. mondhatni tény.
(#1038) tupacamaru válasza rii (#1036) üzenetére
- Privát
- 2007-07-05 15:57:26

tupacamaru
(PH! addikt)
Örülök ha segítségedre lehettem. 
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!.................... De figyelmeztetlek, letollak titeket mint a szaros gatyát. by Terry Collins........... Na mi lesz??? Ijessz!!!
- Privát
- 2007-07-05 16:47:55

Avalon2007
(kvázi-tag)
Helló
Adott egy ATI Radeon X550 típusú videókártya, és fel szeretném tenni hozzá a Catalyst Control Centert. Az operációs rendszer Windows XP, és megtalálható rajta egy korábbi verziója az eszközillesztőnek, a Catalyst Control Center nélkül. Le szeretném szedni a régebbi eszközillesztőt, mielőtt felraknám a az újat, de valahogy nem működik a dolog. Ha leszedem, akkor újraindítás után folyton elindul a Windows XP hardver hozzáadása varázslója, amit vaamiért sehogy se tudok megkerülni, mindig újraindul, ha kilépek belőle. Ha pedig csak simán el akarom indítani a telepítőt, akkor valami olyasmit ír ki a telepítés közben egy idő után, hogy az RPC szolgáltalás elindítása sikertelen vagy valami hasonlót.
Mi lehet a gond? Előre is kösz a válaszokat.
[Szerkesztve]

Freeman25
(lelkes újonc)
A CPU-nak semmi baja, a GPU is rendben van. További ötletek a problémámra?

Előre is köszönöm!

Freeman25

icons
(őstag)
[link] Nézd meg pl az 1megásat...elég súlyos sztem a többi szolgáltatóhoz képest.
Egyébként garipapír benne volt a dobozban?

icons
(őstag)
Szerintem is, de pl sztem az Azureus sokkal átláthatóbb...
sztem persze.
- Privát
- 2007-07-05 18:26:31

greatchaos
(PH! addikt)
sürgében segítsetek, bajban vok
asus a2500h laptopból hogy kell kiszedni az aksit?
köszi előre is

gban
(őstag)
Nem volt esős idő, nem párásodhatott be amikor szállítottad?
Meg a szállításkori erőbehatások okozhatják az alaplap károsodását is, pl. elenged egy forrasztás, vagy megszakad valahol a lap mint a feszített P4-ek esetén, stb., igaz, az esélye közel nulla.
Postázást nem vállalok.

ádyz
(PH! addikt)
persze, benne van/volt
de lenne egy kérdésem:mért van az hogy a street racing syndicate akadozik? fullon, alapon, low-on, de úgy, hogy megy, megáll,megy,megáll.ilyen 1-2 másodpercenként 
a legstabilabb driver fan fent 
(#1046) greatchaos válasza greatchaos (#1043) üzenetére
- Privát
- 2007-07-05 18:52:02

greatchaos
(PH! addikt)
na, ez megoldódott, de a probléma továbbra is fennál..
az, hogy ram update volt, és azóta nem működik aksiról a noti... miért lehet ez?
(#1047) ádyz válasza greatchaos (#1046) üzenetére
- Privát
- 2007-07-05 18:53:51

ádyz
(PH! addikt)
többet kajálnak a ramok? 
(#1048) Winner_hun válasza ToBeY (#1021) üzenetére
- Privát
- 2007-07-05 18:56:28
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
(#1049) greatchaos válasza ádyz (#1047) üzenetére
- Privát
- 2007-07-05 18:56:32

greatchaos
(PH! addikt)
biztosan nem erről van szó, mert akkor legalább be kéne kapcsolnia, de abszolút semmi...
(#1050) ádyz válasza greatchaos (#1049) üzenetére
- Privát
- 2007-07-05 19:03:36

ádyz
(PH! addikt)
lehet, hülye kérdés, de nincs lemerülve? 
mod.:valaki a enyémre?
fontos volna 
mod2.:
most meg működik 
[Szerkesztve]