Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

Útvonal

Fórumok  »  Házimozi  »  Azonnali házimozis kérdések órája! (téma lezárva)

(#51) SaiyanJin

SaiyanJin
(lelkes újonc)

Sziasztok,

PC-ről szeretnék leadni DolbyDigital streamet win7 alatt, de sehogy sem sikerül.SPDIF-en vagyok rákötve.Előző alaplapom Asus P5W DH Deluxe, alaplapi Realtek 8chanell digital audio volt, de nem sikerült driver híján összehozni.Most vettem egy Asus P5Q Deluxe-ot, itt még annyira sem sikerült mint elődjével.Volt egy Sound Blaster 7.1 digitalom, azon meg nem volt optikai kimenet.Szeretném ha sikerülne mert az erősítőm nem keveri ki külön viszont minden jelet ismer.Emiatt nem szívesen állnék vissza XP-re vagy Vistára mivel ott van jó driver.Ott tartok már hirdetem az erőlködőt is.De jó lenne megoldani.Vkinek volna erre ötlete ???

Előre is köszönöm,
S

(#52) rwin5

rwin5
(újonc)

Sziasztok!
Kamerával csináltunk pár videofelvételt, és meg is néztük Windows vistán egy laptopon őket és tökéletesek voltak. Átmásoltuk őket pendrivera utána a régi asztali számítógépemre 756mb ram 128mb vga és az elején pár másodpercig a hang és a kép egyben van majd a kép belassul a hang megy tovább. Próbáltam már VLC media playerrel windows classiccal sima windows media playerrel de mindnél ez a baj, valaki tud segíteni? Codec vagy mi lehet? :W

(#53) tilla13

tilla13
(újonc)

Sziasztok

Az lenne a kérdésem, hogy hogyan tudnák 1024x576 DVD-t csinálni? Mert amiket idáig találtam mind 720x576-ot enged. Most akkor mi a teendő? Segítsetek nem értem.

hello

Koko aki mindent tudhat

(#54) doc válasza tilla13 (#53) üzenetére

doc
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

annyi a DVD (maximális) felbontása, 1024 px széles DVD-video NINCS

"egy felugró ablak kiírja, hogy pop-up blockert installáltam"

(#55) lestyanrobi válasza tilla13 (#53) üzenetére

lestyanrobi
(lelkes újonc)

Szerintem egy dvd-lejátszó nem tudna kiadni ekkora felbontást úgyhogy dvd-formátumba lehet hogy nem is tudod megcsinálni. De majd lehet hogy valaki aki okosabb ilyenben, okosabb választ is ad.

(#56) Frenk TR

Frenk TR
(újonc)

Üdv!

Szeretnék vásárolni egy erősítőt 5.1 hangszórókkal lehetőleg Sonyt, de a márka még nincs eldöntve. A lényeg, hogy jó minőségü legyen és minumum 2 HDMI csatlakozás legyen rajta.
A Sony-t azt valamennyire ismerem, mert a házban van egy Sony STR-DG 720 csak ekkorára nincs szükségem.
Egy ehhez hasonlót, akarok majd hozzá kötni a gépemhez, amihez van egy Creativ X-Fi XtremeGamer hangkártyám és egy integrált Realtek egység.
Most a integrált kártyára van kötve jack csatlakozóval a mostani Logitec 5.1-es hangszórok, de undorító a hang a Creativhoz képest.

A realtek ALC888B-vel nem nagyon vagyok kibékülve, de olvasgattam, hogy digitálisan jól szól.

Akkor a kérdésem milyen erősítőt és hangszórókat ajánlottok és a hangkártyáról mi a véleményetek, megfelelő lesz az integrált digitálisan vagy egy külön kártyát szerezzek be?

Esetleg lehet valami összeállítást is írni, ha valaki nagyon ráér. :)

Előre is köszönöm a választ.

(#57) tilla13

tilla13
(újonc)

Sziasztok

Jó megértem de szoktam olyan DVD-ket látni amiknek 1024x576 a képjük. Vagy ez csak ilyen hazugság? Mert én ilyen formátumokat látok DVD-n - 736x576, 768x576, 1024x576 -. Úgy hogy ha valaki el tudná mondani hogy ez hogy van akkor jó lenne. Az jó ha 1024x576-ot 720x576-ba jó lesz? 720x406-ot lehet DVD-re nyomni? Nem baj ha nem 576? Kérlek segítsetek.

hello

Koko aki mindent tudhat

(#58) doc válasza tilla13 (#57) üzenetére

doc
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

miert olyan baromi nehez megerteni? :W
[link]

(#59) tilla13

tilla13
(újonc)

Sziasztok

Rendben van de gondoltam hát ha tud valaki megoldást. Akkor a 1024x576 akkor az minek van? Már lassan nem értek semmit.

hello

Koko aki mindent tudhat

(#60) doc válasza tilla13 (#59) üzenetére

doc
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

mi az hogy minek van? semminek, mert NINCS :W :W

(#61) lestyanrobi válasza tilla13 (#59) üzenetére

lestyanrobi
(lelkes újonc)

:DD Én már nagyon kiváncsi vagyok erre, tudnál olyan képet beszúrni ahol tényleg 1024x576 a dvd beszúrása? Persze olyan kéne amit már egyszer le is tudott játszani egy asztali dvd-lejátszó.

(#62) Gabor970 válasza Sanci38 (#50) üzenetére

Gabor970
(őstag)

Köszönöm a választ! A 390-es elérhetőnek tűnik.

Ha szeretnél pókerrel egy kis mellékest keresni, regisztrálj, és kapsz 50$ kezdőtőkét! Én is azzal indultam el. http://hu.pokerstrategy.com/#uK54DB Ha valami nem egyértelmű, privátban segítek!

(#63) Gabor970 válasza Sanci38 (#50) üzenetére

Gabor970
(őstag)

Köszönöm a választ! A 390-es elérhetőnek tűnik.

Ha szeretnél pókerrel egy kis mellékest keresni, regisztrálj, és kapsz 50$ kezdőtőkét! Én is azzal indultam el. http://hu.pokerstrategy.com/#uK54DB Ha valami nem egyértelmű, privátban segítek!

(#64) tilla13

tilla13
(újonc)

Sziasztok

Én azt hallotam hogy a 16:9 1024x576-ot Szélesvásznú DVD-nek hívják. Azt is mondják hogy ez 1.85:1-nek mondják. A DVD mérete 720x576 az igaz de állítolag meg lehet csinálni a 1024x576-ot a 720x576-ba csakez úgy mondják hogy szét huzza a képet mikor nézem vagy ilyesmi. Erre valami segítséget tudtok-e mondani.

hello

Koko aki mindent tudhat

(#65) tilla13

tilla13
(újonc)

Itt van a kép amit találtam.

Koko aki mindent tudhat

(#66) need

need
(őstag)

Üdv..
Kellene nekem kis infó vagy help vagy tipp...
Nos a nevem alatt a tévém amit használok..
van nekem wd-live készülékem ami hdmi-n használva kb 2 hét alatt tönkre is ment most itt éles vita dúl bennem hogy miért is..? olvasgattam a wd fórumot az mpeg4 az nagyon profi de senki nem irt olyat hibát hogy a készüléken a hdmi fexik ki!
így marad még más gyenge pont mégpedig a hdmi kábel.van még egy pio dvd lejátszóm az is hdmi kábellel van össze kötve a tévével és mit nem mondjak nagyon sötét a kép szinte olyan mint ha a fele szín hiányozna.. igaz nem tudom hogy ha másik hdmi kábellel volna össze kötve jobb lenne-e?
Kaptam ajándékba onnan ahonnan a tévét vettem 2 kábelt én ezeket lecserélném

valamilyen más normálisabbra kellene nekem valamiféle tipp 1.5 méteres hdmi kábel nem horror áron 5-6.000 ft körül!
persze a 100 hz is kezelje és nincs kifogásom a 12 bites szín kezelés ellen sem

LG IPS236V-PN..Oly.EPL1..Ultimate Ears Triple fi 10 pro & Sony Hybrid ..Ray Samuel Tomahawk IEM Amp..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400

(#67) rwin5

rwin5
(újonc)

Sziasztok.. You've encountered error message C00D11B1 while using Windows Media Player. The following information might help you troubleshoot the issue. valaki valami? :F

(#68) Peetr86

Peetr86
(kvázi-tag)

Üdv!

Szerintetek mennyit érhet egy jó állapotban lévő Kenwood KRF-V7060D? Pont ilyen csak szürke.
Köszi!

(#69) rwin5 válasza Peetr86 (#68) üzenetére

rwin5
(újonc)

sztem 20e ft felett

(#70) Vasinger!

Vasinger!
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Sziasztok!

Ő kb. mennyit érne? :F Neten semmit sem találok róla, mármint boltot vagy aprót ami után mehetnék.

[ Szerkesztve ]

Eladó AM össztelós kerékpár itt ----->http://href.hu/x/hovj

(#71) tankagogy válasza Vasinger! (#70) üzenetére

tankagogy
(őstag)
LOGOUT blog

tedd fel hirdetésre pl 40 ezerért és biztos hogy lesz valaki aki odaírja hogy milyen drága és írsz neki Püt hogy mennyiért éri meg neki!

Kicsit gugliztam utána de nem találtam átar:S

Bin Ladent Barca mezben lőtték le... EZért most nem lehet tudni hogy meghalt vagy színészkedik!:D:D

(#72) Vasinger! válasza tankagogy (#71) üzenetére

Vasinger!
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hát 40k rengeteg érte. Én olyan 15k-ra saccolom az értékét, de min. 10k-ra.
Csak olyan valaki kéne nekem, aki ért a házimozikhoz és tudna mondani rá egy árat. :K

Eladó AM össztelós kerékpár itt ----->http://href.hu/x/hovj

(#73) dethroner

dethroner
(fanatikus tag)

Sziasztok!
Van egy LG házimozim, amit már annyira gyűlölök hogy legszívesebben kib.sznék az ablakon. Az elmúlt hónapokban az RW-s DVD lemezeket nagyon nehezen olvassa be. Berakom a lemezt, és pofátlanul kiírja hogy No Disc. Aztán tálca ki-be néhányszor, néha akár több mint tízszer, és mégis csak megtalálja a lemezt és rajta a filmet. Kb 2 évig jól ment, nem volt vele ez a hiba, és az egyszer írható lemezeket most is elsőre beolvassa. Az is mindegy hogy + vagy - lemez, és a típusa is. Próbáltam Verbatim-mel, TDK-val, eredmény ugyanaz. Mondjatok valami használható ötletet! És a legfrissebb őrülete, hogy nem minden avi filmet játszik le. Lemezt beolvassa, kiírja a film címét meg hogy .avi, de lejátszani nem hajlandó, pedig divx-es. Mi a rosseb van vele?

2001-ben nem történt semmi! 2001. a béke éve volt! Négy pilóta helyére ült négy másik. Rosszul landoltak, s volt néhány halott.

(#74) doc válasza dethroner (#73) üzenetére

doc
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Mi a rosseb van vele?
LG

nem akarok bunko lenni, de az LG (vagy ahogy elotte ismertek: Gold Star) sajna ilyen
ha megbizhato, evek mulva is tokeletes cuccot akarsz, vegyel Pioneert :)

a te esetedben egy tisztitas mindenkepp erosen ajanlott. dohanyoztok a szobaban ahol a lejatszo van?

(#75) dethroner válasza doc (#74) üzenetére

dethroner
(fanatikus tag)

Hát amikor nagyon káromkodok akkor én is szidom az összes anyját a ferde szemű bagázsnak. Amúgy nem dohányzunk. Tisztításra én is gondoltam már, de nem vagyok benne biztos hogy a media marktban kapható dvd tisztító készlet alkalmas-e erre.

2001-ben nem történt semmi! 2001. a béke éve volt! Négy pilóta helyére ült négy másik. Rosszul landoltak, s volt néhány halott.

(#76) doc válasza dethroner (#75) üzenetére

doc
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

nem tudom milyen keszletet arulnak a mm-ban, tiszta alkohol + sebbenzin megy egy-ket fulpucolo csodakra kepes ;)

(#77) dethroner válasza doc (#76) üzenetére

dethroner
(fanatikus tag)

Gondolom ami tisztítási módszert leírtál ahhoz szét kéne nyitnom. Ezt annyira nem szeretném, nem érzem magam elég bátornak :N A készlet amit a mm-ben árulnak áll egy dvd lemezből, amin is pamacsok vannak, és adnak még valami folyadékot is hozzá. Csak azt nem értem hogy miért árulnak külön cd és dvd lemezes tisztító készletet.

(#78) doc válasza dethroner (#77) üzenetére

doc
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

az a fajta elso hasznalat utan tenyleg jo tud lenni, de gyakran betolva a lejatszoba karcolhatja a fejet, ami hosszu tavon kukat jelent...
hogy kulon dvd-s miert van, nem tudom, talan lehuzasbol :D mivel nem tudok rola hogy lenne olyan dvd-lejatszo, ami nem olvas CD-t, igy sok ertelme nincs szerintem

(#79) dethroner válasza doc (#78) üzenetére

dethroner
(fanatikus tag)

Szóval azt mondod hogy 1-2 alkalommal használva jó dolog a tisztító készlet? Gyanítom hogy a cd-s verzió a hi-fi tornyok miatt készült. Az én ezer éves hi-fi-m sem olvas már be semmit, lehet azt is kezelésbe kellene venni.

(#80) doc válasza dethroner (#79) üzenetére

doc
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

en a dvd verzio letjogosultsagat nem ertem, nem a cd-et :)
ha nem viszed tulzasba, akkor valoszinuleg tobbet art mint hasznal (rovid, esetleg kozeptavon, hosszutavon mindenkepp szivas)

(#81) joecontra

joecontra
(őstag)
LOGOUT blog

Üdv!

Miért van az, hogy a HD szabvány csak 16:9-es képaránnyal dolgozik?
Szerintem lehetnének 4:3 arányú HD felbontások mint pl.: 1024x768, 1280x960, 1920x1440, stb.
A HD szabvánnyal miért kell kidobni a 4:3-as képarányt? Ez miért törvényszerű?

Üdv,
J

VGA-SCART írások -- https://sites.google.com/site/joecontra/

(#82) Sanci38 válasza joecontra (#81) üzenetére

Sanci38
(PH! kedvence)

Létezik az 1440x1080 képarány is. Ebben mennek a 4:2-as Hd müsorok,épp ezt hagytad ki.És a 4:3-an és a 16:9-en kivűl van a 21-9, tehát az 1980x817 vagy a 2560x1080 is.

Minden érdekel, ami árammal működik... Na jó a 100-as izzó annyira nem.

(#83) joecontra válasza Sanci38 (#82) üzenetére

joecontra
(őstag)
LOGOUT blog

Köszönöm a választ! :)

De én nekem nagyon úgy tűnik, hogy erőltetik a 16:9-et. Oké, hogy az 1920x1080 részletgazdagabb mint a 720x576, de ugyanez áll az 1024x768-ra és 1920x1440-ra is. (Sőt, az 1920x1440 több pixel mint az 1920x1080.)

Itt főleg a MindigTV-re (is) gondolok. Az M1 HD például 1920x1080 lesz, ha jól gondolom. Meg az újabb digitális kameráknál a HD az 16:9-et jelent. Meg a különböző csatornák HD változatai is 16:9 arányúak. Ha majd a többi földi sugárzású adót is "HD-sítik", akkor nagy összegben tennék rá, hogy 16:9-ben történik majd.

Pedig ha a pixelek számát nézzük, a 4:3 is játszhatna, mint nagy felbontás. Mert elvvégre 1024x768, 1280x960, 1920x1440 is nagy felbontások (HD), ha a pixelek számát vesszük.

Csak ide akartam kilyukadni.

Üdv,
J

(#84) doc válasza joecontra (#83) üzenetére

doc
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

a pixelek szamanak a keparanyhoz semmi koze
regen a 4:3 volt az elfogadott es altalanosan elterjedt, par even belul siman 'kihal', es a 16:9 lesz a default. tehat nem 'eroltetik', hanem a 4:3-at NEM eroltetik :)
a szelesebb keparany jobban passzol az emberi latomezohoz (nem veletlen hogy a mozikban sem 4:3 a film, sot tobbnyire nem is 16:9 hanem 2.35:1), igy 'termeszetesebb'

a kerdes inkabb az lehetne, hogy miert talaltak ki egyaltalan a 4:3-at? :)
olyan HD felbontas meg, hogy 1024x768, 1920x1440, stb meg nincs, ugyanis a SOROK szama a meghatarozo, tehat a 4:3 felbontas az 1440x1080 es a 960x720 lenne, ami ugyebar kisebb, mint az 1920x1080 es az 1280x720 ;)

(#85) joecontra válasza doc (#84) üzenetére

joecontra
(őstag)
LOGOUT blog

olyan HD felbontas meg, hogy 1024x768, 1920x1440, stb meg nincs
De lehetne. Technikai akadálya ugyanis nem lenne. Csak valakik kitalálták, hogy a 16:9 legyen a HD szabvány egyik jellemzője.

SOROK szama a meghatarozo
Oké. Legyen több sor. Az 1920x1440 több pixel mint az 1920x1080.

(#86) doc válasza joecontra (#85) üzenetére

doc
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

De lehetne. Technikai akadálya ugyanis nem lenne. Csak valakik kitalálták, hogy a 16:9 legyen a HD szabvány egyik jellemzője.
meg mindig nem erted... nem 'valakik kitalaltak', a HD szabvany meg sehol nem volt, mikor mar 16:9 volt mindenhol (nezd meg pl. a dvd-ket, nagyon regi filmet kell ahhoz talalnod, hogy 4:3-as legyen)

Oké. Legyen több sor. Az 1920x1440 több pixel mint az 1920x1080.
ne legyen. 720 vagy 1080, ennyi. 1080 sor is boven sok otthoni filmnezeshez, nagyobb felbontas nem adna hozza. de ha mar annyira bele akarsz merulni: igen, az 1920x1440 tobb pixel, ugyanennyi sorra a 16:9-es 2560x1440 pedig meg tobb :P meg egyszer mondom: a SOROK szama a meghatarozo. ergo minel 'szelesebb' a keparany, annal nagyobb a felbontas

(#87) joecontra válasza doc (#86) üzenetére

joecontra
(őstag)
LOGOUT blog

A végén milyen arány lesz? 200:1 ? ;]

(#88) doc válasza joecontra (#87) üzenetére

doc
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

a 16:9 sokaig meglesz, mint mondtam az emberi szem latoterehez ez eleg jol passzol, meg az aranymetszeshez is eleg kozel all (bar a 16/10 meg inkabb, de az szamitogepeknel elterjedt, filmeknel nem jellemzo)
a felbontas nem minden (szerinted mennyi kulonbseget latnal az 1920x1080 es 19200x10800 kozott? megmondom: az egvilagon semmilyet (normalis meretekkel es tavolsagokkal szamolva persze, 40"-os tv-t nem fel meterrol nez az ember)

(#89) Daffni2

Daffni2
(őstag)

Üdv.
Hátha van hozzáértő itt aki tudja a válasz a kérdésemre.
Mindigtv extra előfizetésem van és a TV-ben van a Conax modul a kártyával.
Az a kérdésem, hogy egy média felvevő-lejátszóval tudom e rögzíteni a tv által vett adást, vagy csak akkor, ha olyan az eszköz amiben benne van a kártya?

CORSAIR HX 650 GigaX48DQ6 INTEL Extreme Quad QX9650@3.6GHz 8GB OCZ Platinium 1066MHz Gigabyte GV-R695OC-1GD Philips 32PFL5625H Win7 ULTIMATE 64 bit AEROCOOL RS-9 Ház

(#90) Sanci38 válasza Daffni2 (#89) üzenetére

Sanci38
(PH! kedvence)

Panasonicnak és samsungnak létezik felvevője ami tud DVB-t--ről felvenni,de csak sd-ben,LG-nek pedig multimédia lejátszója,ami tud dvb-t-ről felvenni.De conaxot egyiken se láttam. igy csak szabadonfoghatót veheted.Esetleg usbn keresztül sikerülhet.

[ Szerkesztve ]

(#91) O_L_I

O_L_I
(senior tag)
LOGOUT blog

Hi,

Olyan gondom van hogy végre beszereztem egy 5-ös sorozatú Ati kártyát többek között azért hogy le tudjam végre játszani a DTS-MA és egyéb hangsávval felszerelt filmjeimet annak rendje és módja szerint.
K-lite-ot használok már régóta és most fel is tette a legújabb 6.2.0-ás verziót ami támogatja a HD audió bitsreaminget viszont ha elkezdek lejátszani olyan mkv fájlt amiben DTS MA vagy egyéb HD hang can akkor csak megjelenik a kép az erősítő átvált a megfelelő módba viszont a film nem megy csak 1-2 másodpercet ismételget.

Valaki találkozott már ilyesmivel?

CAPS LOCK - Unleash the Fury!!!

(#92) joecontra

joecontra
(őstag)
LOGOUT blog

Üdv!

Nyitok egy X-Aktát. Leírom a történteket. A VGA RCA Video kimenetét bekötöttem a TV-re, a hangkártya kimenetét a TV megfelelő kompozit bemenetébe. Vígan elvagyok vele, megnézek egy filmet, stb.
Na de most jön a ciki. Ki akarok nyitni egy videót, erre pukkan egyet a TV hangszórója majd elnémult.

Kérdem én, WTF?!
Hogyan? Miért?!

A TV-t valszeg szereltetni kell, de valaki világosítson fel legyen szíves, a jelenség tudományos hátterével.
Köszönöm.

J

(#93) doc válasza joecontra (#92) üzenetére

doc
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

lejart a TV-d ideje, ez van
valoszinuleg a vilagon semmi koze ahhoz, hogy eppen mi van rakotve, illetve mit nezel/hallgatsz rajta keresztul

(#94) joecontra válasza doc (#93) üzenetére

joecontra
(őstag)
LOGOUT blog

lejart a TV-d ideje, ez van
Kérlek, engedd meg, hogy ezzel ne értsek egyet. Teljesen hibátlanul működik egyébként.
Monitorként, filmnézésre kiváló, Scart kimenete dettó rendben van (kép és sztereó hang).
Én valami másra gyanakszom.

(#95) doc válasza joecontra (#94) üzenetére

doc
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

lehet egyet nem erteni, de a TV-d mas velemenyen van :)
elhiszem hogy minden mas jol megy, de attol a hangszoro meg megdoglott, es ennek igen kicsi esellyel van koze ahhoz, hogy milyen forrasbol jott a hang. a muszaki cikkek idonkent elromlanak, a maiak egyre gyakrabban (bar egy komolyabb cucc, mondjuk Panasonic, Pioneer azert jopar evig szolgal meg most is)

(#96) Sanci38 válasza joecontra (#94) üzenetére

Sanci38
(PH! kedvence)

Hacsak mellé nem dugtál valamit,docnak igaza van,ha máskor müködött.

(#97) joecontra válasza doc (#95) üzenetére

joecontra
(őstag)
LOGOUT blog

De lehet, hogy földhurok, vagy a földeltség hiánya. Még mindig azon vagyok, hogy alapvetően nem a TV miatt ment ki a hangszóró.

[ Szerkesztve ]

(#98) Sanci38 válasza joecontra (#97) üzenetére

Sanci38
(PH! kedvence)

Igy is-ugyis szerviz.Ott ha leégett vagy körbeszakadt,akkor esetleg jogos lehet a feltevésed.Földeléshiány kizárt!! Nézd meg jó helyen vannak e és cserélj kábelt.

(#99) joecontra válasza Sanci38 (#98) üzenetére

joecontra
(őstag)
LOGOUT blog

Hát nem tudom, hogy ennél helyesebben hogy lehetne a kábeleket elrendezni. :F
A kérdéses vezetéket már kihúztam a TV-ből és a gépből is, biztos ami biztos.

A PC háza néha szokott rázni, meg egyszer a Scart kapcsolódoboz (fém külsejű) is "megérintett" már egyszer amikor csupasz kézzel fogtam meg. Ennek nem lehet valamilyen módon köze hozzá?
Korábban már javasolták, hogy földeljem le a PC-t egy vezetékkel és egy kis földdel.

A szervizt valószínű, nem úszom meg.

[ Szerkesztve ]

(#100) Sanci38 válasza joecontra (#99) üzenetére

Sanci38
(PH! kedvence)

Meg lehet a villanyszerelőt se,ha ott nem találják az okát.
Szgép is ráz?Addig is esetleg forditsd meg a konnektort.Vegyél rá tulfeszvédőt vagy szünetmentest(azt mindre kötelezövé tenném) az alapbol orvosolja.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Házimozi  »  Azonnali házimozis kérdések órája! (téma lezárva)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.