Sziasztok,
PC-ről szeretnék leadni DolbyDigital streamet win7 alatt, de sehogy sem sikerül.SPDIF-en vagyok rákötve.Előző alaplapom Asus P5W DH Deluxe, alaplapi Realtek 8chanell digital audio volt, de nem sikerült driver híján összehozni.Most vettem egy Asus P5Q Deluxe-ot, itt még annyira sem sikerült mint elődjével.Volt egy Sound Blaster 7.1 digitalom, azon meg nem volt optikai kimenet.Szeretném ha sikerülne mert az erősítőm nem keveri ki külön viszont minden jelet ismer.Emiatt nem szívesen állnék vissza XP-re vagy Vistára mivel ott van jó driver.Ott tartok már hirdetem az erőlködőt is.De jó lenne megoldani.Vkinek volna erre ötlete ???
Előre is köszönöm,
S

Én már nagyon kiváncsi vagyok erre, tudnál olyan képet beszúrni ahol tényleg 1024x576 a dvd beszúrása? Persze olyan kéne amit már egyszer le is tudott játszani egy asztali dvd-lejátszó.

A készlet amit a mm-ben árulnak áll egy dvd lemezből, amin is pamacsok vannak, és adnak még valami folyadékot is hozzá. Csak azt nem értem hogy miért árulnak külön cd és dvd lemezes tisztító készletet.
mivel nem tudok rola hogy lenne olyan dvd-lejatszo, ami nem olvas CD-t, igy sok ertelme nincs szerintem

meg egyszer mondom: a SOROK szama a meghatarozo. ergo minel 'szelesebb' a keparany, annal nagyobb a felbontas![;]](/dl/s/v1.gif)