Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • csabyka666

    addikt

    Üdv mindenkinek!

    A segítségeteket szeretném kérni, illetve ötleteket várok a következő problémára!

    Adott egy ASRock K8Upgrade-NF3 típusú alaplap. Eddig egy IDE-s vinyó volt benne, és a napokban kapott egy SATA-s vinyót, viszont azóta nem hajlandó képed adni. Ha kiveszem a vinyókat, és tök csupaszon indítom el a lapot, akkor sincs kép. Ami furcsa, hogy amint ráadom a tápot, egyből elindul az alaplap - eddig nem csinálta ezt. A másik furcsaság, hogy a PC Speaker meg sem szólal. Kivettem a memóriát, VGA-t, de semmi, meg se nyikkan.
    Amiket próbáltam: VGA csere, BIOS reset, táp csere - nincs változás. A proci melegszik, tehát véleményem szerint nem itt van a probléma. Melegedés alatt azt értem, hogy 2 perc járatás után érezhetően meleg a borda.

    Szerintetek mi lehet a baj? Hol érdemes keresnem a problémát? Egyáltalán mi köze van egy SATA-s vinyónak az alaplap tönkremeneteléhez? Én kifogytam az ötletekből.

    Gondoltam arra, hogy kiveszem a procit, és elindítom anélkül, majd újra procival, de valami Spire hűtőborda van rászerelve, és képtelen vagyok levenni.

    Köszi a válaszokat előre is!

    Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091

Új hozzászólás Aktív témák