Hirdetés

2012. május 26., szombat

(#451) BPFeri válasza Bruni15 (#449) üzenetére

BPFeri
(senior tag)

Az EGÉSZET !?!?!? :F

"Az FBI nyomoz a magyar nyúl után. Arra kíváncsiak, hogy ingyom-bingyom tálib –e ?"

(#452) PPSH

PPSH
(őstag)

hi emberek.adott egy AB9 Pro lap.vettem az ide csatlakozasu iromhoz+vinyomhoz SATA atalakitot.az vele a problem hogy bootolaskor keresi az ide eszkozoket es ott megall :( mit kell beallitani hogy elinduljon,es SATA-kent ismerje fol? :F :R

Cort Z40(EMG 81+85)+Marshall MA100H+Marshall M412A 300W

(#453) Bruni15 válasza BPFeri (#451) üzenetére

Bruni15
(lelkes újonc)

Hát elég lenne a megoldás is, ha van.

AMD Athlon 64 X2 3600+ @ 1,2GHz

(#454) Syz

Syz
(tag)

Sorry,tegnap kimaradtam.Olyan 60at szánok az új procira+alaplapra.És személy szerint az AMD-t sokkal jobban szeretem mint az Intelt.

"Mióta lefekvés előtt kikapcsolom a telefonom,azóta utólérhetetlen vagyok az ágyban"

(#455) montressor

montressor
(fanatikus tag)

Hali!

Van azt kerdeznem, h az intel965-os chipsetnek az intel azt irja az oldalan, h fsb 1066/800/533 MHz System Bus. Na most latom, h az alaplap gyartok oldalan, pl msi, gigabyte
pl ez:
[link]

megiscsak mukodik 1333-on is az f10-es biossal. Akkor most ezt hogy kell erteni? A sajat szakallukra 'huzzak a965'-ot vagy hogy? Azt latom, h a ddr2-800ig megy csak vele, elkepzelheto=e, h ez is feljebb tud kuszni bios frissitesre? Mennyire megbizhatok a 965os szeria a p35-el szemben, ha pl. a cel, h kesobb egy negymagost bele tudjak tenni, de nem erdekel a ddr3.
koszonom

Keresem a magnasok a seregben c. alkotast!

(#456) tomi909

tomi909
(tag)

sziasztok

msot vettem egy giga kingmax 800MHz-s ramot a másik ugyanilyen mellé
és valamiért nem megy dual channel-ben segítsetek miért???
Egy Gigabyte 965P-DS3-ról van szó
légyszi segítsetek.

köszi

E5200 @ 3500MHz, Gigabyte P35-DQ6, 2x1GB 800MHz Kingmax, 320GB Seagate, Sapphire HD 4870 512MB, FSP ATX400PNF

(#457) BPFeri válasza tomi909 (#456) üzenetére

BPFeri
(senior tag)

Eddig egy modul 1Gb Kingmax volt a gépedben ?!? Az ujat ugyanolyan színű slot -be tetted ?!? Miért gondolod hogy nem megy Dual -ban ?!?! BIOS beállítás ?!?! :R

"Az FBI nyomoz a magyar nyúl után. Arra kíváncsiak, hogy ingyom-bingyom tálib –e ?"

(#458) BPFeri válasza montressor (#455) üzenetére

BPFeri
(senior tag)

Bizonyos alaplap verzió és BIOS felett ( pld. 965P-ds3 -BIOS:F9 - FSB 1333 MHz support for rev 3.3 only !) valóban megy az 1333Mhz.. ez tény !!
A 965-ös egy jólsikerült széria :DD a P35 jobb.. de mindkettővel stabil erős megbízható alapot tudsz adni a konfigodnak !

(#459) tomi909 válasza BPFeri (#457) üzenetére

tomi909
(tag)

SIKERÜLT!!!!!!!!!
Ugyanolyan színűbe raktam és már jóóóóó
köszi a segítséget!!!!!!!!!! :R :R :R :R :R :R :R :R
Azt nme tudod véletlenül hogy hogyan tudom állítani az időzítést???? és hol???

Mégegyszer köszi.. :R :R

E5200 @ 3500MHz, Gigabyte P35-DQ6, 2x1GB 800MHz Kingmax, 320GB Seagate, Sapphire HD 4870 512MB, FSP ATX400PNF

(#460) gban válasza BPFeri (#458) üzenetére

gban
(őstag)

Igen, volt ilyen már a 810-es chipsetnél is: az Intel megadta, hogy max. 100 MHz FSB, de az alaplapgyártók úgy építettek néhány esetben lapot, hogy az tudta a 133 MHz-t is.
Kollégám gépében pl. 1600 az alapórajel a 965-ös chipkészlettel. :)

Postázást nem vállalok.

(#461) montressor válasza BPFeri (#458) üzenetére

montressor
(fanatikus tag)

a P35 jobb

hat nem is tudom, annyi bizgerat olvastam mostanaban, pl vk most szivott az asus ramjaival, ide kezelesre is panaszkodtak, ddr3 egyre inkabb nem erdekel egyenlore, igy gondoltam, inkabb egyett visszalepnek a stabilitas erdekeben, de csak abban az esetben, ha a kesobbi procik belemennek, most itt konkretan egy e4500 utaniakrol lenne szo. pl egy kis kvadocska... Szoval nem merek p35-ot venni mert mind az asus, mind gigabyte lapoknal olvasgattam mindenfele ilyesztot. Msinek meg nincs egy 'szep' lapja.

1 szoval elegedettlenkedek ;)

[Szerkesztve]

(#462) BPFeri válasza tomi909 (#459) üzenetére

BPFeri
(senior tag)

Remélem nem gond hogy ''englisül'' van : [link] :R

PC bekapcs....<Del>... BIOSba be.. első képernyőn <Ctrl+F1> .. majd M.I.T menű és voila !! :DD Ott van minden amit keresel !! :R

[Szerkesztve]

(#463) BPFeri válasza montressor (#461) üzenetére

BPFeri
(senior tag)

Ajánlom figylemedbe a P35 -ös GIGA topicot.. megváltozik a véleményed.. de még1x.. csak azért hogy !! nem érdemes váltani ha van egy stabil erős megbízható rendszered akkor minek :F .. na persze ha nagyon hajtasz a Benchmark- okra akkor +értem !

(#464) tomi909 válasza BPFeri (#462) üzenetére

tomi909
(tag)

köszi!!!!!!!!!!!!!4 :R :R :R :R :R :R :R :R

(#465) montressor válasza BPFeri (#463) üzenetére

montressor
(fanatikus tag)

Semmi benchmarkra hajtas nincs a dologban. Nekem regi a rendszerem es azt nezem h 965os-t vagy p35os lapot vegyek. Kineztem a p35c-dsr3-at es a p5kc -s lapokat, aztan jottek az ujraindulaosos hibak, memoria gondok, ide stabilitasi gondok, olvastam ddr3 meg ugye nem eri meg meg draga is, 2-3 ev mulva is lesz meg ddr2/800mhz (talan)...
p35c-vel ilyen inditasi gondok voltak, p5kc nek melegszik nagyon a heatpipeja, szoval nem tudom. Igazandibol csak szeretnem a szivasokat elkerulni.... Es, h egyre tobbet olvasok, egyre hatarozattlanabb vagyok :)
Lehet, h felirom a lapokat egy papirra, becsukom a szemem es egy cerkaval rabokok valamelyikre egy :))

(#466) PPSH válasza PPSH (#452) üzenetére

PPSH
(őstag)

erre senki se tud help-et :( :F :R

Cort Z40(EMG 81+85)+Marshall MA100H+Marshall M412A 300W

(#467) mhif

mhif
(senior tag)

Sziasztok,

olyan kérdésem lenne, hogy milyen olyan chipsetes Core-os lapot ajánlotok, aminek nem fűt annyira az északi hídja?
420as celeron alá kéne, most egy giga 965p-s3 lapom van, de nem vagyok elégedett a 45fokos hőmérséklettel. Lehet ez normális, de én sokallom.
Létezik 945ös is ilyen fűtőgép?

30/412-14-13

(#468) Bruni15 válasza Bruni15 (#453) üzenetére

Bruni15
(lelkes újonc)

Na valakit rájött?

AMD Athlon 64 X2 3600+ @ 1,2GHz

(#469) forguet

forguet
(tag)

Sziasztok!

Milyen alaplapot javasoltok E6600 alá, ha oc-olni szeretném?
Lehetőleg max 30.000-ig

Ja és az sem ártana, ha idővel beleférne még1 GTX.

Előre is köszi

[Szerkesztve]

Mundo will go where he pleases! SZLÖRTY.

(#470) poffsoft válasza PPSH (#466) üzenetére

poffsoft
(PH! addikt)
LOGOUT blog

[link]

szerintem....

˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙ Betonkeverővel a rák ellen. Védd a nyenyeceket, fűts hóddal! ˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙

(#471) Rabbitf_24

Rabbitf_24
(őstag)
LOGOUT blog

Sziasztok

szeretnék egy új gépet összeállítani. mi a véleményetek a pqi ramokról..
DDR2 1 giga csomagolásban? belepasszolna az alaplapba ami:
msi k9n neo f-v3 lenne...

elöre is köszi :R

Fringe addict.

(#472) montressor

montressor
(fanatikus tag)

hali
az alaplapok revizioja az ugye nem csak egy masik bios-t takar, hanem van vm hardver valtozas is rajta?
koszi

(#473) Thrawn válasza montressor (#472) üzenetére

Thrawn
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Hali!
Igen.
Nincs mit. :D

Different songs for different moods.

(#474) gpatrik

gpatrik
(tag)

Sziasztok!
Van nekem egy olyan problémám, hogy ki kellett vennem az alaplapot a házból, és visszarakásnál egyetlen problémába ütköztem, mégpedig a front audio kábelek helyes elhelyezése. Először sikerült vmit ''jól'' eltalálni, de csak a jobb hangszóró szólt. Most jelenleg semmi nem szól. Rajzoltam egy vázlatszerűt, hogy mégis hogy néz ki a dolog. [kép]Hogy lehetne ezeket helyesen bedugdosni?

[Szerkesztve]

"A világ tele van készséges emberekkel. Az egyik fele kész dolgozni, a másik fele kész hagyni őket dolgozni."

(#475) sirdond

sirdond
(senior tag)

hali
melyik legyen? asus p5k vagy gigabyte p35 ds4?

(#476) spyduck

spyduck
(PH! kedvence)

Sziasztok esetleg vki tudja, h hol kell beállítani a biosban, h ne tiltsa e a ps2-es egeremet?

www.laptopkalauz.hu

(#477) szkorhetz

szkorhetz
(senior tag)

nem tudjátok hogy lehet kicselezni azt hogy ha boisból le van tiltva a gép? mármint kódot kér indításnál. FAter letiltotta mert rosszul tanulok, csak ő ismeri a kódot, de én szeretnék játszabi:D
kösz

C2D e8400, hd4850 vapor-x, 4giga 1066 kingston, WD 500gb, Gigabyte P45, Windows 7, Motorola XT910

(#478) poffsoft válasza Rabbitf_24 (#471) üzenetére

poffsoft
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nekem az van , fél éve, megy,húzható, mi kell még?

˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙ Betonkeverővel a rák ellen. Védd a nyenyeceket, fűts hóddal! ˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙

(#479) lazydog válasza szkorhetz (#477) üzenetére

lazydog
(PH! addikt)

Próbáld ki a következőket:

AMI BIOS

A.M.I.
AMI
AMI_SW
AMI?SW
BIOS
HEWLITT RAND
LKWPETER
PASSWORD
Oder

AWARD BIOS

01322222
589589
589721
595595
598598
aLLy
aLLY
ALLY
ALFAROME
aPAf
_award
AWARD SW
AWARD PW
AWARD_SW
AWARD?SW
AWKWARD
BIOSTAR
CONCAT
Condo
d8on
djonet
HLT
J64
J256
J262
j332
j322
KDD
LKWPETER
lkwpeter
PINT
pint
SER
SKY_FOX
SYXZ
TTPTHA
ZAAADA
ZBAAACA
ZJAAADC

PHOENIX BIOS

phoenix

OTHER BIOS

ALFAROME
BIOSTAR
biostar
biosstar
CMOS
cmos
LKWPETER
lkwpeter
setup
SETUP
Syxz
Wodj

Quick brown fox jumps over the lazy dog - but can't the Gigabyte!

(#480) poffsoft válasza spyduck (#476) üzenetére

poffsoft
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Az mit jelent hogy letiltja? nem látja az oprendszer az egeret? vagy kikapcsoláskor kikapcsolja(jumperelni kell a ps2pwr1- t)?
Egyébiránt a portoknál ...

[Szerkesztve]

(#481) szkorhetz válasza lazydog (#479) üzenetére

szkorhetz
(senior tag)

hogy tudom megnézni hogy milyen biosom van?
a lap egyébként intel

C2D e8400, hd4850 vapor-x, 4giga 1066 kingston, WD 500gb, Gigabyte P45, Windows 7, Motorola XT910

(#482) poffsoft válasza gpatrik (#474) üzenetére

poffsoft
(PH! addikt)
LOGOUT blog

sárga: mic-in, csak 1 pin.
gnd1: mic gnd
gnd2: sehová, esetleg nc
earL: aud out L + aud ret L
earR: aud out R + aud ret R

szvsz

(#483) poffsoft válasza szkorhetz (#477) üzenetére

poffsoft
(PH! addikt)
LOGOUT blog

jobban jársz, ha tanulsz..... :DDD
Cmos clear (jumper) elvileg a jelszót is törli.
Már ha fejből be tudod állítani újra a bios-t....

Esetleg: fater, Fater, Apa, (szül. dátum) :DDD

[Szerkesztve]

(#484) poffsoft válasza szkorhetz (#481) üzenetére

poffsoft
(PH! addikt)
LOGOUT blog

ha bekapcsolod, a post-ban kiírja neked.
Vagy belenézel a gépbe, és megkeresed a bios matricáját.
Vagy megmondod a lap pontos típusát, és valaki megkeresi neked.

(#485) szkorhetz válasza poffsoft (#483) üzenetére

szkorhetz
(senior tag)

de úgy kel lhogy ne tudja hogy letöröltem a kódot:D
ami a bios márka

[Szerkesztve]

(#486) poffsoft válasza szkorhetz (#485) üzenetére

poffsoft
(PH! addikt)
LOGOUT blog

akkor ezt megoldottad, grat! :DDD

(#487) szkorhetz válasza poffsoft (#486) üzenetére

szkorhetz
(senior tag)

és akkor valamenyik kód tutira nyitni fogja?:D

(#488) poffsoft válasza szkorhetz (#487) üzenetére

poffsoft
(PH! addikt)
LOGOUT blog

bakk, benéztem , a biosod neve AMI....
srry.

szerintem ez így nem fog menni, max megváltoztatod a kódot( cmos clear után), fatert meg legközelebb rádumálod, hogy elfelejtette a kódot(=azért nem indul a gép).
Amíg a bios nem enged bootolni, addig nem nagyon tudsz csinálni vele semmit semmit....

(#490) lazydog válasza szkorhetz (#487) üzenetére

lazydog
(PH! addikt)

Nem tuti, de sanszos, hogy valamelyiket elfogadja, az AMI password-ök közül.

A gombelem kivétele tényleg egyszerűbb lenne, de nem javaslom mert faterod előveszi a nadrágszíjat és leápol vele. Utána pedig beír egy új password-öt, és ott vagy, ahol a part szakad. ;]

(#491) Rolci

Rolci
(tag)

Hali!

Lenne egy érdekes kérdésem. Hátha tudtok rá választ!
Mégpedig: jelen pillanatban létezik-e olyan alaplap amely a következő tulajdonságokkal bír:
Intel quad proci kezelés 1333fsb-vel DDR2 és DDR3 memória kezelés egy alaplapon 1333 mhz-n illetve ehhez még egy SLI grafikus kártya kezelés Szóval ennyi!
A segítséget és az infót előre is köszönöm.
Üdv: Rolci!

(#492) poffsoft válasza lazydog (#490) üzenetére

poffsoft
(PH! addikt)
LOGOUT blog

az én kisfiam szegényke rögtön megbukna, akárhogy buherál is....
De majd kitanújja idővel :DDD :)

Azok a pw-k amolyan 'master' pwd-ök, ami elvileg benne lehet a biosban, ugye?

(#493) Kicsirics77 válasza lazydog (#490) üzenetére

Kicsirics77
(PH! addikt)

szameg öcsém ezen röhögök 5 perce nagyon ott van
mert faterod előveszi a nadrágszíjat és leápol vele. Utána pedig beír egy új password-öt, és ott vagy, ahol a part szakad.

(#494) Rabbitf_24

Rabbitf_24
(őstag)
LOGOUT blog

Hello

szeretnék venni egy MSI K9N Neo F V3 at.
megnéztem a gyártó oldalán, hogy a 4400+os X2 procival még nincs teszt befejezve a kompatibilitás miatt. Valakinek esetleg van ilyen konfigja?

vagy ha esetleg jót / rosszat tudtok róla mondani, akkor ne kíméljetek...

:R

Fringe addict.

(#495) devilx1

devilx1
(újonc)

lenne egy nagyon fontos kérdésem az abit ul 8 as agps alaplapommal kapcsolatban
512 mb os vgat tervezek venni de ahogy láttam az alaplapom biosa csak 256 mb ig van maximalizálva tehát 256 mb os karinál nemtud több memóriávan rendelkező vga at lekezeli ?
vagy csak bios frissítás kell neki vagy fullosan letudja kezelni az 512 mb karit bios frissítás nálkül is ?

(#496) lazydog válasza poffsoft (#492) üzenetére

lazydog
(PH! addikt)

Igen, ezek úgynevezett backdoor-ok.
Hátsó ajtók, vagyis anális bejáratok. :B

(#497) einfuhlung

einfuhlung
(lelkes újonc)

sziasztok

csak egy gyors kérdés: az gáz ha a VCORE 2.176 és pirossal van kiírva? ill. mi erre a megoldás?

ha van hasonmásod nincs egyéniséged

(#498) Devastator

Devastator
(tag)

Hy.

Elakarom passzolni az MSI 845PE MAX, 2.66.-os procival, és 768 mb rammal és egy NVIDIA Gf FX5200 vga-val. Ezért mennyit érdemes kérni?

(#499) Pulsar válasza Devastator (#498) üzenetére

Pulsar
(PH! addikt)
LOGOUT blog

itt próbáld meg esetleg: [link]

...::: www.waze.hu :::... ...::: http://www.facebook.com/waze.hu :::...

(#500) magellan01

magellan01
(lelkes újonc)

Helosztok Resetel a gépem játékban néha winben is,olyan hibanaplóval hogy 0x0000009c meg machine check exception .. ntoskrnl leált meg hal.dll okozza hibát,elösször melegedésre gondoltam de nem az aztán a ram de még ezt nemtudom hogy az mert amióta procit cseréltem azóta csinálja és lehet hogy nem jó állítótta be az fsb ram arányt a bios mert a cpuz a ramo 400 asnak látja 1:1 es aránnnyal az everest meg 6:5 nek és 478 mhz nek a ddr400 as ramot a biosban meg nincs tuning lehetőség,az fsb az jó mert 200mhz. Szal lehet hogy túl van húzva a ram? ezért van a hiba? Biost nem mertem még frissíteni, mert ígyis majdnem a legújabb van rajta!

[Szerkesztve]

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.