Szép lett!
Volt helyed neked is benne szerelni!
Imádom amiért ilyen tágas és szép!
Nem bántam meg ezt a házak , még ha nem is kevés árat fizettünk érte! 
® SimonYana ®

Szép lett!
Volt helyed neked is benne szerelni!
Imádom amiért ilyen tágas és szép!
Nem bántam meg ezt a házak , még ha nem is kevés árat fizettünk érte! 
® SimonYana ®

Úgylátom még nem túl ismert ez a topic.
Majd beindul!
® SimonYana ®

biztos azért nem pörög a topic annyira, mert még kevés emberkének van otthon ilyen!
Gy.B.

Szerintem nagyon pöpec lett! Gratula!
Gy.B.

Corsair Hydro H50: kompakt vízhűtő rendszer
Árulok ilyen hűtést is! 
® SimonYana ®

ez nagyon jó portéka 
tudom, hogy nem tartozik rám, de honnan szerzel Te ilyeneket ?? 
Gy.B.

Én sem hiszem, h sok embernek lenne ilyen háza, meg egyebe. Az biztos, ha lenne pénzem, akkor ilyesmit vennék, meg persze a rendszer is vizezve lenne. De amíg csóró vagyok, addig maradok a CM 331-es háznál, és léghűtésnél. 
////////// Battlefield 3 - xXZee78Xx /////////// Nokia Lumia 800 Cyan

Ugyan onnan ahonan bármi mást!
Nagyker!
Ma is eladtam 2 db-ot!
Ha azt veszük figyelembe,hogy valamire való léghűtés 12-2X ezerbe kerül,akkor ez egy nagyon jó árfekvésű!
Arról nem is beszélve,hogy a Corsair újjaban,ha valamibe belekezd az mindég nagyon jó!
Pl.Obsidian és a tápjaik!
Tudják úgylátom,hogyan kell a Corsair nevet még hitelesebbé tenni! 
[ Szerkesztve ]
® SimonYana ®

Nekem is csak addig volt pénzem amíg ez a ház meg nem érkezett.
Na azóta nincs! 
[ Szerkesztve ]
® SimonYana ®

akkor azért adod ilyen drágán

Igen nagyon jó híre van a Corsairnek,,,kiváncsi vagyok mit hoznak 2010-re
De ez a ház nagy ütős lett, megvárták míg a többi gyártó megcsinálta a házait, erre a Corsair egybeötvözte a 800D-be
Jó lenne ha lenne ennyi fölös pénzem,,,azonnal vennék 
Gy.B.

Elég szomorú az hogy minden ház gyártó csak lehúzza a felhasználót!
Gyártanak itt mindent és ha megnézed milyen házakat veszel ehez az Obsidianhoz képest mondjuk 60 ezerért,akkor már az a 15-20 ezer +, semmi!
Cosmos S 55-60 ezer és azon kívül , hogy tágas és desinges,megfogod és ketté hajtod , mert olyan gyenge anyogból van! De ott vannak a méreg drága házak is ami igazán nem ér meg 100 ezret szerintem.
Ami hasonló az a Zalman GS1000 Plus. Na de az sem ekkora és az is már 60 ezer!
Nekik sem tellet egy belső fekete festésre és egy Plexy oldalra! 
® SimonYana ®

örülök, hogy végre van egy normálisnak mondható ház,,igaz 60e,,de szerintem megy majd lejjebb az ára!
A lényeg, hogy a 60e-s házak közt talán a legjobb választás 
Gy.B.

jah és ha esetleg kell valakinek tudok szerezni 
Gy.B.

20k az, amit max kiadnék 1 házért. A maradékot inkább konfig fejlesztésre fordítanám. De ez én vagyok. Kövezzetek meg, de nem sok értelmét látom ekkora összeget kiadni érte.
[ Szerkesztve ]

Akkor mi van a 170 ezres karikkal! Meddig jó egy VGA???
Kb 1 évig azután szart sem ér! Egy házat ha veszel,nem 1 napra veszed.Ha már itt tartunk 20-ért csak háznak csúfolt dolgokat veszel! Gondolom táppal együtt adsz 20-at érte!

® SimonYana ®

170k-t se adnék egy vga-ért. Azért erős túlzás, h szart se ér. Egyébként meg anno 20k-ért vettem a tápom. 
Hát, nekem személy szerint nem jön be annyira a ház, de leginkább a külsejével nem vagyok jóban, a funkcióit rendben találom. Engem kicsit a régi Ladákra emlékeztet, oké, hogy letisztultság, de ez csak egy egyszerű tégla (!), ennél én is különbet tervezek (persze kinek mi, ugye). Ha mondjuk szált csiszolt lenne az egész külseje, és nem csak az előlapja még talán gondolkodtam is volna rajta, de így, ennyiért egy sokkal minőségibb/szebb Lian Li-t kapni, véleményem szerint ennek a háznak inkább egy 40-45 ezres árkategória való, mert ez a 60 ezres árcímke nagyon el van szállva.

60-ért te ilyet nem kapsz! 80-ért már igen! ![;]](/dl/s/v1.gif)
Egyébként meg az ízlásek is nagyon különböznek!
Nekem éppen a Lian Li nem tetszik!
® SimonYana ®
Ott van viszont a minőség, jó, gondolom ezt se a legócskább anyagokból hajlították össze, de szerintem nincs olyan érzete, mint annak a gyönyörű alumíniumnak amivel a Lian Li/Silverstone dolgozik, ez is csak egy egyszerű acélszörny, ugyanúgy, mint a feleennyit kóstáló HAF. Mellesleg találni hasonló képességekkel rendelkező házat, Lian Li-t 60-ér is ;-). Vagy ott van még a CM ATCS 840, a 40.000 alatti árcédulájával ;-). (Bár megjegyzem a kábelelvezetés nagyon tetszenek ebben a házban, csak kár, hogy a nem használt gumitakarókat nem lehet lecserélni mondjuk valami fémfedőre)
[ Szerkesztve ]

Megsúgom,hogy az ATCS 840 alumínium és olyan gyenge,hogy a külső borítás tartja össze! Egyébként nagyon jó abban a 40 körüli árkategóriában!
Tudom... árultam is és festettem is darabokra szedve!
De én azt mondom az mondjon véleményt valamiről akinek volt a kezében!
Hédjétek el képekről az ég világon semmit nem lehet megálapítani!
Egy pár házat festettem már és igen nagyot néztem! 
® SimonYana ®
Azért ne akarj már ennyire ferdíteni ;-). Nekem ATCS 840-em van, és az utolsó dolog amit felhoznék neki hátránynak az a gyengeség lenne.
Nem azt mondom, hogy a Corsair kézzel hajlítható szemétből építette volna a házát, de most attól nem fogok elájulni, hogy 60-65 rugóért tisztességes vastagságú acélból épített egy telelyuggatott alaplaptálcát (mert a belseje kb. ebből áll). Szerintem e, és egy fényes alumíniumból készült ház között elég nagy szakadék van, mindegyik a maga nevében szép, de inkább az utóbbi sugároz minőséget, mint ez a Corsair, akármennyire is fasza acéllal dolgozott. Túl van árazva, de nagyon.

Ne mond már hogy 55-ért nem volt a nyáron túlárazva a 840-ed!
Nem akarok vitázni,de azért óvatosabban kellene neked is ....
® SimonYana ®
Lehet, de még mindig nem olyan mértéktelenül, mint ez. Csak most van ez a "Corsair...hm fasza táp, fasza ram, akkor a háznak is csúcszuperhibátlannak kell lennie".
Viszont van egy dolog ami nagyon nem fér a fejembe. Ez az elválasztó dolog ami a lapot és a tápot egy külön térbe rakja, de a plexi úgy van megcsinálva, hogy belehessen látni alá. Így mi értelme, vagy ennek csak az én minimalmodos fejemben nincs hely?

Sajnos ebben eggyet kell értsek veled!
Ez volt az első ami nekem sem tetszett!
Jó az elképzelés és kivitelezés,mert onnan teljesen szűrt levegőt pumpál fel a venti,DE MIÉRT NINCS OTT EGY TAKARÓ BURKOLAT AMIN AKÁR A CORSAIR FELIRAT IS LEHETNE!
Én már agyaltam rajta,hogy azt ott matt feketéra fúlyom és esetleg még valami díszítést vagy gravírozást bele tenni,de még belülről meg is világítani halványat és akkor mint egy relkláb felírat vagy mit tudom én....
Ezen meditálok,csak ugye jól át kell gondolni,mert vagy szépre vagy sehogy!
Bár ha elkúrom bármikor cserélhető ez egész plexy! Ez viszont egy nagyon jó dolog!
Csak egy egyszerű 3 mm plexy lap ami cserélhető! 
[ Szerkesztve ]
® SimonYana ®
Túlárazott egyértelműen.
Az Avatar jut róla eszembe: hatalmas, monumentális, kevés belbeccsel, ámde pont jóidőben hype-olták, ezért a legtöbb embernek ez a fasza.
Én vagyok a PH! királya.
Esetleg valami méhsejtes, vagy akármilyen mintát gravíroztatsz arra a részre, csak épp olyat ami elég sűrű ahhoz, hogy eltakarja. Vagy lematricázod/lefújod, vágsz/kitakarsz bele/belőle betűket, megvilágítás és voálá. 

DEJVID
Most nem azért,de az AVATAR szerintem egy rohadtul megcsinált film és rettenetesen jó is!
Eltudom képzelni, hogy vannak még mindég olyan emberek akik nincsenek felkészülve egy ilyen filmre és nem is értik az egészet! Remélem Te nem közéjük tartozól!
Természetes,hogy egy ilyen filmet ilyenkor kell vetíteni!
15 éve készen van a forgató könyv,de még most sem fogja sok ember érteni és akkor még ez a technika sem létezett!
Ennek a filmnek üzenete van a világnak,de ezt nem fogják fel sokan! 
Cthulhu Dawn
Majd kitalálok valamit!
Festék fújóm van , akár 0.3mm-es vonalat is lehet fújni vele!
[ Szerkesztve ]
® SimonYana ®
És milyen újszerű üzenet. Remek egyébként, hogy itt ph-n rengeteg, a gépét tunigoló ember aki kb azért harcol, hogy még több wattot fogyasszon a gép, követendőnek dolognak tartja az avatar üzenetét.
[ Szerkesztve ]
Én vagyok a PH! királya.

Jó veled beszélgetni! 
® SimonYana ®

Én vagyok a PH! királya.

#78-81: 

Boldog Új Évet kívánok mindenkinek és bízzunk abban , hogy 2010-es év már csak jobb lehet az elmult éveknél!
® SimonYana ®

Na, erről beszéltem! Ez a ház figyel nemsokára a régi gép helyén.

Becsület-Tisztesség-Szeretet

® SimonYana ®

Szia Yana. Megnéztem a képeket, és az a kérdésem, hogy:
-a táp mellett lévő (vizszintes) ventit a házzal adják?
-merre nyomja a levegőt? Mert Ati 5970 lesz benne és lehet, hogy pont jól jön a frisss levegő.
-netán 2 jobb lenne ott? Ahogy nézem pont hűtené a 30 cm-s kártyát!

Szerintem ez éppen az 5970es vetijébe fogja neked lolni a friss leszűrt levegő!Ugyanis az egész alján van egy hatalmas porszűrő!
3db 14 cm-es venti van benne!
1db az a vízszintes,1 db hátul és 1 db a hotswapos winyókra tolja.
Szerintem semmi értelme 2db ventinek vízszintesen! ![;]](/dl/s/v1.gif)
® SimonYana ®
Azért én mernék egy kisebb összeget tenni arra hogy mondjuk 1 év múlva is jó ára lesz ennek a Corsairnak, és nem fog sokat veszteni az árából. Viszont arra is hogy az ATCS 840 ára fog még bőven esni. Pont belefutottam annó az írásodba ahol írtad hogy ha vársz egy kicsit sokkal olcsóbban megveszed. Nos ha én most venném meg a Corsairom akkor kb 9K-val többet kellene perkálni érte, szóval nem hogy olcsóbb még drágább is lett.
Sokáig úgy volt hogy én is ATCS-t veszek de nekem akkor és most se tetszett az eleje a háznak. Csupán ami megfogott benne az az, hogy a tripla radi elhelyezését belülre nagyon okosan és jól megoldották. De ennyi.
De ahogy Yana is mondta, ízlések és pofonok. Igaz hogy nem kevés pénz volt, de nem bántam meg hogy megvettem.
Új hardverek, kellemes árakon - EVGA MSI POV GTX 670 elérhető - MSI R7850 TWIN FROZR 2GD5/OC PCI-E 69 500

Elméletileg lehet kapni!
Gyokorlatilag meg ki tudja valósak e ezek az árak!
Nem akarok venni mégegyet,de kíváncsi lennék......
Emberünk azóta is hírdeti aki be etetett és mikor rendelni akartam , csak hebegett
- habogott.A lényeg , hogy Ő a legolcsóbb!
Adni nem tudott , de olyón adja a semmit! 
® SimonYana ®

Ha már eldöntötted,teszteld már le kérlek ezeket a hantázósokat!
Kíváncsi leszek van e olyan áron ahogyan Ők árulják!
Kívánom neked,hogy meg kapd annyiért,mert 66-ért ajándék! 
® SimonYana ®
Jajjj 
ITCAPITAL na róluk ne is beszéljünk. Én is hívtam őket az mikor mondtam hogy mi kell elsőre a csávó rávágta hogy ilyen nincs is meg hogy a corsair nem is gyárt házakat.
Ekkor mondtam azt neki hogy köszönöm szépen a felvilágosítást, és letettem a telefont.
Ilyenkor azért kicsit elszomorodok hogy ezek ezért még pénzt is kapnak. Jó dolog hogy azzal sincs tiszában hogy mit hírdet.
Mondanom se kell azért feldobta a napomat na 
[ Szerkesztve ]
Új hardverek, kellemes árakon - EVGA MSI POV GTX 670 elérhető - MSI R7850 TWIN FROZR 2GD5/OC PCI-E 69 500

Az sajna nem fog menni, mert már megrendeltem pár napja. Uton van hazafelé! 

Mennyiért sikerült?
® SimonYana ®

60 ropi.

Az nagyon korrekt! 
Gratulálok! Ennyipénzért ilyen házat!
Ebben sok örömöd lesz szerintem! 
® SimonYana ®

üdv,
én olyan 67,300-rt tudnék előteremteni egy ilyet!
Ha valakinek kell akkor írjon
60 ropis ár az kiváló!
Gratula
[ Szerkesztve ]
Gy.B.

Na ez nem sikerült szarul ;-).