Hirdetés

2012. május 26., szombat

(#451) niklebi válasza Góliát (#448) üzenetére

niklebi
(tag)

Válasz is! :D Köszi a linket :R most örülök :Y :R :R
Laraxior:
Honnan gondolod,hogy az elit :F ott kint nem mindenkinek akkora érvágás egy ilyen ház vásárlása :U
LBandi:
Üdv újra a klubban :C Már régóta várom,hogy kész legyél a moddingal. Még valamikor a tavasszal láttam képeket és nagyon kíváncsi vagyok az eredményre ,mivel jövőre én is neki akarok állni egy kis átalakításnak. Mielőbb képeket :K ;)

[ Szerkesztve ]

(#452) LBandi

LBandi
(fanatikus tag)

Nem tudjátok megmondani hogy a 800D házhoz amiket adnak gyári 14cm ventik milyen paraméterrel rendelkeznek teljeítmény vagy áramfelvétel szempontjából, mert hiába keresgéltem semmilyen infót nem találtam róla.

"Az igazi EMO-s halva születik."

(#453) Góliát válasza LBandi (#452) üzenetére

Góliát
(senior tag)

Csak azt tudom mondani, hogy nem tudom! Nincs rajta semmi jelölés, csak a CORSAIR felirat és emblémája! DE, rajta vagyok az ügyön! :DDD

Becsület-Tisztesség-Szeretet

(#454) LBandi válasza Góliát (#453) üzenetére

LBandi
(fanatikus tag)

Ameddig te addig én is eljutottam :) . Nem volt kedvem szétszedni, a googliban meg akárhogy próbáltam rákeresni mindig fals találatot kaptam. Amúgy eddig úgy néz ki hogy 900rpm-esek és nem fogyasztanak többet 5-6 wattnál mivel a Scythe kaze kontrolpanelom egy ágára 2 rákötöttem és minden gond nélkül bírta őket hajtani max fokozaton amit 900 rpm-ben tetőzött. Elég halk ventik amúgy.

Azért ha találsz valami biztos infót akkor ne legyél rest közölni! :R

"Az igazi EMO-s halva születik."

(#455) Góliát

Góliát
(senior tag)

Na, itt még a madár se jár?! :F

(#456) niklebi

niklebi
(tag)

Nem az a pörgős topik :O Nem csak a madár, de még a kutya sem jár erre :( Hát nem egy nagyon nagyon elterjedt egy ház a mienk, legalább is kis hazánkban. Ez van. Sajna :(((

(#457) Góliát

Góliát
(senior tag)

EZT SASSOLJÁTOK FANATIKUS RAJONGÓK!
Itt az OBSIDIAN, a képek önmagukért beszélnek, és öregbítik a házikó hírnevét!

:C :C :C :C :Y :Y :Y

(#458) Laraxior válasza Góliát (#457) üzenetére

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

:K bár a ventirácsok nem tetszenek,de a ház színe nagyon szép :D

Fighting on the internet is like running in the special Olympics... Even if you win, you are still retarded

(#459) niklebi

niklebi
(tag)

Már láttam régebben :C Én is valami hasonlóban gondolkodom, nekem pl. tetszenek a ventirácsok, persze ugyan ilyent nem tennék a sajátomra de már tervezem :K azt hogy milyen legyen. Nagyon tetszik a 360 fokos elforgatási lehetőség. Csak pénz + valakinek a segítsége kellene mert egyedül nem merek nekiállni. Félek elbaltázom :U
A festést meg 1000-szer meggondolom.

[ Szerkesztve ]

(#460) Góliát válasza niklebi (#459) üzenetére

Góliát
(senior tag)

ITT van az oldal, ahol ez a szín is van. Nekem speciel ezen az oldalon a KPF102 - Aquarius tetszik. (Mellékelem a képet). Persze megcsinálnám, ha most lenne keret. Már elképzelésem van, hogyan fog kinézni a házikó! Egyébként igazad van a vízhűtéses bővítgetést nem lehet abbahagyni, még el sem kezdtem, de már minden nap azon agyalok, hogy lesz szépen sorjában összeépítve a dolog. :C :C

[ Szerkesztve ]

(#461) Góliát

Góliát
(senior tag)

Csak azért írok, hogy legyen HSZ. :)

(#462) Góliát

Góliát
(senior tag)

NA EZ A TOPIK IS MEGHÓT :F

(#463) Góliát válasza Góliát (#462) üzenetére

Góliát
(senior tag)

(#464) niklebi

niklebi
(tag)

Az első pillanatban azt hittem cseréltél ilyen házra :D De látom csak a képet dobtad fel + hogy valami legyen a topikban is :C
Aki indította az is jól eltűnt :F

(#465) Saler válasza niklebi (#464) üzenetére

Saler
(újonc)

itt egy kis újdonság : [link]

(_;_)

(#466) Saler

Saler
(újonc)

és nem tűntem el :) csak más a nick-em

(_;_)

(#467) niklebi válasza Saler (#465) üzenetére

niklebi
(tag)

Nem rossz annak akinek szüksége van ilyenre.
Az eltűnéssel kapcsolatban konkrétan CyDon -ra gondoltam, aki még mindig jelen van a fórumban. Vagy két nick-ed van? :F Mi az oka.

(#468) CyDoN válasza niklebi (#467) üzenetére

CyDoN
(fanatikus tag)

igen jó kis cuc ez, de szerintem pár perc alatt meg lehet számolni, hogy mennyi Obsidian van az országba :)

2 nick-em van, mert hülye vagyok, ennyi az egész! De a Saler-t, amint megszűnnek a hirdetései törlöm!

[ Szerkesztve ]

Gy.B.

(#469) niklebi

niklebi
(tag)

Van egy újabb szerintem nagyon hasznos kiegészítő a házhoz Csak egy gond van nem igazán lehet kapni még sehol.

(#470) Whit3Rav3n válasza niklebi (#469) üzenetére

Whit3Rav3n
(senior tag)

Ezt elvileg nem is lehet majd kapni sima boltokban, csak a a corsairen keresztül lehet megrendelni.

(#471) niklebi válasza Whit3Rav3n (#470) üzenetére

niklebi
(tag)

Én már próbáltam,de náluk nem lehet rendelni. Mindig az online shop-ra kattintva ki kell választani az országot, és ott a magyar boltnak a Cédrus kft. jön be ahol persze nincs.
Pár angol oldalon találtam de ott meg a duplájába kerül.(annyi font amennyi dollár) + a posta nevetségesen drága. Majd talán később lesz több helyen is, mert én mindenképpen akarok egy ilyent.

(#472) Whit3Rav3n válasza niklebi (#471) üzenetére

Whit3Rav3n
(senior tag)

Lehet rendelni azonnal a Corsair-től is, bár nem tudom akkor honnan szállítják és mennyi a posta.

(#473) gyuri844 válasza Góliát (#457) üzenetére

gyuri844
(tag)

jó kis cucc

(#474) Angelo69

Angelo69
(senior tag)

Penteken csatlakozom a csapathoz egy Graphite Series™ 600T Mid-Tower Case-el. :C

"Én ilyen egyszerű gyerek vagyok, oxigént alakítok széndioxiddá... semmi váratlan fordulat." - "Na, ez is történelmi hír. Nem volt még példa rá, hogy a gyártó által kiadott driver miatt lesz brikett valamelyik alkatrészből" :D...by Killer01

(#475) tactic válasza Angelo69 (#474) üzenetére

tactic
(újonc)

Kitűnő választás! :C

Apropó, nem tud valaki 600t módosított oldallap forgalmazót? Már a gyártó oldaláról sem elérhető, kifogytak vagy mi az isten -.-"

(#476) Gallowgater

Gallowgater
(újonc)

Ezzel a fehér palotával én is csatlakoznék a klubhoz. :))

Z68X-UD7-B3 // Core i5-2500K // Noctua NH-D14 // G.Skill RipjawsX 8GB // SAPPHIRE HD 6950 FleX // OCZ 60GB Agility 3 // WD 750GB Caviar Black // CORSAIR AX850 // CORSAIR 600T White // CORSAIR HS1A + SP2200

(#477) Góliát

Góliát
(senior tag)

Nédd-a!? Fellendült a topik! :C

(#478) Góliát válasza Góliát (#477) üzenetére

Góliát
(senior tag)

Vagy mégse?
:(((

(#479) tomic válasza Góliát (#478) üzenetére

tomic
(őstag)

Jövő héten nekem is érkezik egy 800d. :K

niklebi: Nézd meg ebay-en. Mintha láttam volna.
[link]

[ Szerkesztve ]

Ha a kacsa nem tud úszni, nem biztos, hogy a víz a hülye.

(#480) Góliát válasza tomic (#479) üzenetére

Góliát
(senior tag)

Gratulálok! :C :C
Megkérdezhetem, hogy vizezni fogod-e?

[ Szerkesztve ]

(#481) tomic válasza Góliát (#480) üzenetére

tomic
(őstag)

Tervben volt ,de családi problémák miatt nem hiszem ,hogy egyenlőre megvalósítom.

(#482) MMIX

MMIX
(őstag)

Új Corsair ház sorozat.
Obsidian Series, Graphite Series, Carbide Series

Carbide Series™ 400R Mid-Tower Case [link]
Carbide Series™ 500R Mid-Tower Case [link]

Talán ideje lenne a topiknak új nevet adni.
Például: Corsair számítógép házak

(#483) Góliát válasza MMIX (#482) üzenetére

Góliát
(senior tag)

Hirtelen azt hittem, hogy ezeket vetted. Mostmár látom nem erről van szó! :)

(#484) tomic

tomic
(őstag)

Meg érkezett a házikóm!
Hát mit mondjak... Kiba...ott nagy.
Nem hittem volna ,hogy ekkora. Ugyan hiányzik belőle a három gyári venti de így is megért 35e-t.
Ezeket a ventiket be lehet esetleg valahonnan szerezni?

(#485) Góliát válasza tomic (#484) üzenetére

Góliát
(senior tag)

Gondolkoztál azon, hogy veszel helyette valmai jobbat? Nem dicsérik a Corsair ventiket.

(#486) Góliát

Góliát
(senior tag)

Teljesen kihalt a topilk! :(((

(#487) Vazze_84

Vazze_84
(újonc)

Sziasztok

Ilyet be lehet szerezni valahol kicsiny hazánkban vagy van aki tud rendelni?

http://www.corsair.com/pc-cases/corsair-computer-case-accessories/obsidian-series-800d-sata-6gbps-upgrade-kit.html

és

http://www.corsair.com/pc-cases/corsair-computer-case-accessories/obsidian-series-800d-700d-front-panel-usb-3-0-upgrade-kit.html

no meg persze a kuckót is hozzá 800D :DD

csak a kiegészítőkkel érdekelne a ház. ha valaki meg tudja rendelni illetve beszerezni megköszönném ha dobna rá egy árajánlatot nekem priviben.

köszönöm a segítségeteket előre is. ( A pc gear nél és még 1-2 helyen érdeklődtem de a kiegészítőket ők nem tudták beszerezni illetve rendelni)

Asus Maximus IV Extreme-Z, Intel core I7-2600k, Asus Xonar d2x, G.Skill Ripjaws 1600 16GB kit, 2x Gainward GTX 580 3GB Phantom sli,Noctua NH-C14, Enermaw Revolution 85+ 920W, WD Caviar Black sata3 2TB X3, OCZ Vertex 3 120GB, Asus BW-12B1LT, Dell U2711, Logitech Z-5500, G15, G9x

(#488) niklebi válasza Vazze_84 (#487) üzenetére

niklebi
(tag)

Szia!

Kiegészítőket csak te tudsz rendelni a Corsair oldalán. Egy ideje nem árulják máshol. Én is onnan rendeltem az enyémet, csak kicsit drága volt (49 dollár) és ez csak az sata-6gbps-upgrade-kit. Így együtt szerintem nem fogsz házat kapni.

(#489) Vazze_84

Vazze_84
(újonc)

Nem probléma ha külön van de aki magyarországi viszonteladónak meg van adva nekik sincs illetve nem rendelnek :O

Magyarországra meg nem postáznak én úgy látom.
Gondoltam hátha valaki tud szerezni vagy rendelni ilyet és akkor természetesen megvenném tőle és neki is egy kis jutalék már ha érdekel valakit ilyen :S

De köszi a választ ha nem beszerezhető akkor azt hiszem hogy elpártolok tőle vagy inkább megveszem másik országba amikor megyek.

Asus Maximus IV Extreme-Z, Intel core I7-2600k, Asus Xonar d2x, G.Skill Ripjaws 1600 16GB kit, 2x Gainward GTX 580 3GB Phantom sli,Noctua NH-C14, Enermaw Revolution 85+ 920W, WD Caviar Black sata3 2TB X3, OCZ Vertex 3 120GB, Asus BW-12B1LT, Dell U2711, Logitech Z-5500, G15, G9x

(#490) niklebi válasza Vazze_84 (#489) üzenetére

niklebi
(tag)

Ahogy írtam csak a saját oldalukon tudod megvenni! Én megpróbáltam mindenféle Európai webshopban, de sehol nem forgalmazták. A Corsair oldalára felmész kiválasztod amit akarsz és miután regisztráltál már meg is veheted :K Nekem 7 nap alatt ide is ért Kínából :Y Ott gyártják. Vámot sem kellett rá fizetnem.

(#491) gainwardgs

gainwardgs
(őstag)

Valakinek itt a ph-n nincs eladó 600t fehér háza?
Vagy listában vkinek? :F

Intel Core i5 2500K@4.5Ghz (Corsair H70+Coolink Swif2 120P), Gigabyte P67A-UD4-B3, Corsair Vengeance 4Gb 1600Mhz, OCZ Agility 3, Corsair TX650 V2, Palit Gtx 680 Jetstream, Corsair 600T Special Edition White

(#492) Vazze_84 válasza niklebi (#490) üzenetére

Vazze_84
(újonc)

köszi a tippet

úgy fest meg fog oldódni a probléma :) ismerős elhozza nekem személyesen.
A házat meg utána megveszem itthon

(#493) QwErTy42 válasza niklebi (#490) üzenetére

QwErTy42
(fanatikus tag)

Szia!

És mennyiért ért ide?

Mennyivel volt olcsóbb, mintha itthon vetted volna meg?

(#494) niklebi válasza QwErTy42 (#493) üzenetére

niklebi
(tag)

Szia!

Mire ideért a szállítással és az adóval együtt 61$ lett a vége. Kicsit húzós volt a plusz költség. Itthon nem lehetett megvenni, sőt sehol máshol csak a saját webshopjukban árulták. Így nem volt mit tenni.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.