Mi az ára manapság Uraim?
Egész sokmindenkinek van már ! 
Jó és szép bár én elég kritikusan néztem a dolgokat!
® SimonYana ®

Mi az ára manapság Uraim?
Egész sokmindenkinek van már ! 
Jó és szép bár én elég kritikusan néztem a dolgokat!
® SimonYana ®

Szia!Hát én itt vettem egy PH-s tag[link]tól de amúgy szerintem nagyon drága ő viszont jó áron ,nagyon jó áron a adta amúgy olyan 80eft 

Ez jó ár!
Én még 76-ért vettem és 75-ért adtam el 1 hónap után!
Szép volt , jó volt...... 
® SimonYana ®
Na megjött a házikó! Köszönet érte AndrewTdi -nek! 
Első reakcióm mikor átadta: Hű ba...meg de nagy! 
Második: De k...va nehéz! 
Na remélem este bele tudok költözni! 
Bízz Istenben és tartsd szárazon a puskaport!

Na sikerült beköltözni?Azért tehetnél fel egy két képet rólla

Nem lehet rossz ház.
A legszebbdolog a GÉP!
Igen sikerült, bár csak gyorsan összedobtam!
Amint lesz időm írok egy komplett beszámolót róla Logout-ra!
Amúgy nagyon masszív egy házikó! 

Várjuk az árát,
kíváncsi leszek 800D-t milyen áron adod!

hello,
Azt majd hétfőn tudom pontosítani!
Jelenlegi állás szerint a 800D Kb 71e lesz, a 700D kb 65e lesz!
Még nem találtam különbsége, bár időm nem volt az alapos átvizsgálásra!
Gy.B.

Jó ár!De nem a legjobb én most vettem 67eft 800d-t egy PH-s kollégától!És vadonatúj garanciálisat!Ha kicsit olcsobban adnád akkor tuti vinnék(69eft) De te tudod hogy megteheted e vagy sem!

hello,
Akkor a 700D a legjobb árban, ha nincs különbség 
Gy.B.

Van ott azért különbség!
D700-on sem Plexy , sem hotswap , első kisajtó , mögötte a kis csatos fiókok , tehát minden winyó cserénél szedegetni kell az oldalát! És mind két oldalát! Most így hírtelen ennyit láttam rajta. Nekem ez a winyó elrendezés sem jön be! Nincsenek elvezetve a winyóktól a meleg. Szépen termeli befelé a házba.
Majd esik még ezeknek áz áruk szerintem! Most mindenki Fermire gyűjt!

Szerintem legalább 15-20 ezernek kellene lennie a különbségnek! De 15 biztos.
Annyiba számítják kb a Plexyt és a hotswapot. Ha ez csak 6 rugó különbség lesz , akkor mindenki a nagyot veszi. Bár nem kapkodnak érte amíg nem megy le az ára kicsit!
[ Szerkesztve ]
® SimonYana ®

Hello,
Azért van egy 14cm venti ami tolja a meleget a HDD-ről!
Különbség, hogy a 800-ba nem nagyon tudsz SSD pakolni, viszont a 700D már akár 6db 2.5"-es HDD-t vagy SSD kezel!
ÁR:
800D: 67,300.-
700D: 65,600.-
pfff, durva,,,ez nem sok,,,el lehet dönteni, h mi kell az embernek SSD, vagy hotswap kell!
Gy.B.

Átalakítóval lehet bele tenni SSD-t!Ami kb 1500ft
Még átalakító sem kell hozzá!
Itt a link: Mounting Drives in the Obsidian Series™ 800D Hot Swap Bay

Simán bele lehet tenni ssd-t mindenféle átalakító nélkül. Nekem is az van benne és nem kellett átalakító.
Nem tudtam, hogy lehetetlen, ezért megcsináltam.

Mester!
Be vagy rugva? 
800-ba nem nagyon tudsz SSD pakolni
Alsó kettőbe szerintem nem , de felső hotswapes rész úgy van megcsinálva , hogy bele csavarozod az SSD-n vagy laptop winyót és már tolhatod is be a fiókot!
Ráadásul 4 hotswapos SSD-d van! 
Azért van egy 14cm venti ami tolja a meleget a HDD-ről!
Az ingább annyira nem feszegetném mennyit jelent! Jobb a semminél ,de a szellőzést és a hűtést sajna nem hasonlíthatjuk össza a Haf-éval.
Nagyon szép és jó ház , csak GTX295-öt ne tegyél vele!
Akkor lesz a házban vagy 40-50 fok. Tudom.... leteszteltem és ment minden venti! Felül 3 db!
Ez csak egy szólíd vélemény és egy kis kötözködés a gyártóval 70 ezerért ( és ez csak a fontok nagy hiba. kicsiket nem sorolom)! 
Elvárásom csak akkora , mint amekkora az ára! 
® SimonYana ®

Zerdal!
Igen erről van szó!
Köszönjük a képeket! 
® SimonYana ®
Szívesen! 

SSD-s témát a gyártó oldaláról vettem, ezek szerint parasztvakítás csupán!
Gy.B.

Szerintem ez a ház annak tökéletes aki vízhűtést akar, mivel nagyon tágas és praktikus az elrendezése (csupán az emberi fantázia az ami határt szabhat a belső elrendezésnek).
Az viszont tény hogy csak léghűtéses rendszerhez a ház szellőzése nem kielégítő.
"Az igazi EMO-s halva születik."

Én nagyot csalódtam benne , mert a reklámok igen csak szóltak a jó szellpőzésről!
Viszont sajnos az elméletük nem valosult meg a gyakorlatban!
Vízhűtést is csak azok akik mindent bevizeznek!
Sajnálom mert nagyon szép ház , és nagyon rákattantam ! Még nem láttam olyat amit ha összerakok szépen akkor gyönyörü a plexín kereszül a belső is!
Mondjuk az alsó polcot én eltalarnám. Minek a kirakadban a táp és a pumpa?
Na mindegy!
Majd lesz ez még jobb is egyszer!
® SimonYana ®

Én vizes rendszert tervezek a házba némi átalakítások árán: félkészen valahogy ÍGY néz ki.
Nálam az alaplap kivételével minden vizezve lesz (a lap gariját nem merem azért az 1-2 fokért kockáztatni). Remélem a lap (ASUS P6X58D Premium) nem fog magának nagyon meleget csinálni
.
[ Szerkesztve ]

Nem semmi!
Én nem mernék neki állni egy ilyen méregdrága háznak szétvagdosni!
Aki mer az komoly eredményeket alkothat! 
® SimonYana ®

Hát igen, nagy bátorság kell egy ilyen ház moddingolásához
De "A cél szentesíti az eszközt"
A Te házaddal mi lett? Miért adtad el? Csak nem találtál egy jobbat? 

Mert megfizették és 1 percig nem gondolkodtam!
Amit kérnek azt adni kell!
Találtam! Haf 932! 
[ Szerkesztve ]
® SimonYana ®

Ez aztán ki halt ! 
® SimonYana ®

Szia SimonYana!
Tervezem egy ilyen háznak a vételét. Tudsz esetleg valamikor jó árba szerezni ilyet??

Ha tudok kedvező áron Corsair 800D írjatok privit nem baj ha használt!Köszi Üdv!

MIVANMÁR? 
Becsület-Tisztesség-Szeretet

Pang a topik...
Nem is csodálom, mert már az árgép szerint csak 2 üzletben lehet kapni ott is 80 ezer fölött van. Nem sok ember fog már újonan ilyet venni 
Amúgy nálam hamarosan (2-3 hét) végre beköltözés lesz. Már április óta üresen áll a kuckó 

Valaki látott már ilyet

Csak a gyártó oldalán
Még csak most jelent meg. Valahol láttam a neten egy bemutatót róla kb. 2 hete.

Nézegettem a képeidet! Azt kell, hogy mondjam, hogy nagyon jól sikerült az egész gép! 
Nekem is ez a ház van + Asus Rampagne 2 Extreme + i7 920 stb. 
Szeretném a grafikuskártyát is vizezni. Az is megfordult a fejemben, hogy beszerelek egy
4x120-as radiátort. Ehhez ki kellene vágnom a ház tetejét

Köszönöm,hogy tetszik a gépem
Szerintem teljesen egyforma dolgaink vannak
(alaplap+proci+ház), még talán a ramok is mert emlékszem,hogy vettél Corsair ramhűtőt. Igaz én már azt is vizezem. Jövőre lesz a nagy ház átalakítás
én még a mostani 3x120-as radiátor mellé akarok legalább még két dupla radit, kinéztem egy új tartályt,ezt igaz ezen még gondolkodom,mert hasonlóban van olcsóbb is. A VGA-t még nem akarom vizezni, mert csere lesz, ráadásul ATI+Nvidia van együtt jelenleg.
Hát én az biztos,hogy 4x120-as radiátort nem fogok betenni ,legfeljebb még egy 3x120-ast.a hátsó oldalra alulra.

A koolance tartálya elég ütősre sikerült! Nekem az a bajom vele, hogy 2x5,25"-t elfoglal! Inkább belül építek ki egy tartályt. Kiváncsi vagyok, hogy miképpen oldod meg a 3x120-ast.a hátsó oldalra alulra. 

Megjegyzés képpen írom, hogy most ketten élénkítjük a topikot! 
Kérlek OBSIDIAN ne halj meg! 
Ha megjön a fizum, nekiugrok a beszerzésnek. Valószínűleg kérni fogom a véleményed egy két dologban.

Miért a Koolance tartályt nézted ki? Ha jól néztem 2 pumpát is magába fogad! 
[ Szerkesztve ]

Azért mert egyszerűen csak tetszik a Koolance-s tartály. Szerintem sokkal jobban néz ki mint az XSPC-és. Az hogy két pumpát is bele lehet rakni nem zavar,mert megy eggyel is. Csak azt kellene valahogy kiderítenem bele tudom rakni a D5-ös pumpámat v. csak a sajátjával működik
mert ha igen akkor nem tudom szerintem felejtős lesz.Azért keresek ilyen tartályt mert így a pumpát eltudnám rakni és a helyére mennének a dupla radik. A 3x120-ast meg úgy értettem,hogy a ház elejének a plexis részt értettem
és úgy a hátuljára 
A topik meg azért elég kihalt mert nagyon kevés ilyen házat vettek szerintem
pedig nagyon jó házikó,csak marha drága
és ahhoz képest nem nyújt sokkal többet mint mondjuk egy 30-50000-be kerülő ház. Én azért nem bántam meg 
én is itt vagyok ha kell

Fighting on the internet is like running in the special Olympics... Even if you win, you are still retarded

Jó tudni,hogy vannak még akik néha idetévednek

IGEN KELLESZ!!

Ez-az, már hárman vagyunk!

Hol vagytok MESTEREK? 
[ Szerkesztve ]
jelen! 
hirdetéseim: http://href.hu/x/ga1s || http://andrewtdi.mybrute.com/
nah tessék..valamelyik külföldi fórumon láttam hogy egy kupacba vannak szedve az Obsidian tulajok....gondolom az elit

Fighting on the internet is like running in the special Olympics... Even if you win, you are still retarded

PÜ ment!

Itt leírják, hogy jó bele a pumpád! RP-450X2 is a dual 5.25" bay reservoir designed for one or two MCP655, D5, Koolance PMP-450 or PMP-450S pumps (not included).