Hirdetés

2012. május 26., szombat

(#301) niklebi válasza Thrawn (#300) üzenetére

niklebi
(tag)

Ezeket a méreteket tudtam, csak azt nem ,hogy a házban alul mekkora a hely!
Talán Shkiz0 tud majd válaszolni! Meg ha jól tudom a Laing pumpákhoz vannak különböző fedelek, vagy nem?

(#302) Shkiz0 válasza niklebi (#296) üzenetére

Shkiz0
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Arra gondolok, hogy fizikailag befér alulra, de a csöveket már nem tudod rátenni.
Tehát csak only magában a pumpa befér, de nem tudod sehogy sem úgy forgatni hogy a gyárilag kialakitott 2db helyen fel tudd hozni a csöveket.
A vízszintes (bemenő) csatinál még nem is lenne annyira nagy gond, mert egy puhább fajta csővel talán a szépség rovására meg lehetne oldani, de a másik nyomó ágnál már nem tudod modding nélkül (vágás faragás stb) megoldani.

Talán másik tetővel orvosolni lehet, de az meg + pénz és akkor már majdnem ott vagy mint ha a réztetőst vennéd. De én is töröm a fejem, mert lassan jön az 5850 vagy 70 és marad mellette a mostani vga is, így a pumpa útban lesz, és valahogy meg kell oldjam hogy a vga elférjen.
Alúl majd lemérem neked holnap, ha fontos mert most épp készülök menni a heti alkoholtartalmat bevételezni a szervezetembe. :D

[ Szerkesztve ]

Új hardverek, kellemes árakon - EVGA MSI POV GTX 670 elérhető - MSI R7850 TWIN FROZR 2GD5/OC PCI-E 69 500

(#303) niklebi válasza Shkiz0 (#302) üzenetére

niklebi
(tag)

Köszi a mérést, de lassan én is azon gondolkodom,hogy jobban megéri megvenni a réztetőset :D Ebben a megoldásbam gondolkoztam, de pumpával eggyütt annyiban van mint a réztetős.
A vételezéshez meg sok sikert :DD :C :C

Véletlenül :DDD nem tud valaki egy helyet ahol jó árasítva van a ház? :R

(#304) Shkiz0 válasza niklebi (#303) üzenetére

Shkiz0
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Sajnos most mindenhol felment az ára.
Amúgy meg lehetne oldani a swiftech-et is, csak akkor ki kellene bontani a bölcsőjéből.

Új hardverek, kellemes árakon - EVGA MSI POV GTX 670 elérhető - MSI R7850 TWIN FROZR 2GD5/OC PCI-E 69 500

(#305) niklebi válasza Shkiz0 (#304) üzenetére

niklebi
(tag)

Nem akarok én annyit variálni, csak gondoltam amit az előbb linkeltem oldalon nagyon olcsón van a pumpa még ide szállítással is meg + a kiegészítővel mivel mást is akarok onnan :DD úgy megérte volna. Persze bontani nem akarok majd!

Vételezés hogy sikerült? ;]

[ Szerkesztve ]

(#306) Shkiz0 válasza niklebi (#305) üzenetére

Shkiz0
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hát nem úgy ahogy elterveztem, de pár sör lecsúszott.
Megnéztem itthon mennyi, és még jó hogy ültem. 9K egy EK tető. :D
Annyiért ott rohadjon szét ahol van.

[ Szerkesztve ]

(#307) SimonYana válasza Shkiz0 (#306) üzenetére

SimonYana
(PH! addikt)

Ezek a vackok lassan drágábbak , mint maga a szivattyú! :W
Érdemes lenne valakinek ráálni és gyönyörűen ki esztergálni alumíninumból!
Felpolírozni és már jó is! Laingra is el lehet ne adni sokat,mert azza is van vagy 5-6 ezer egy szaros plexy ami 1 hónap után szétreped! :W

® SimonYana ®

(#308) CyDoN

CyDoN
(fanatikus tag)

:) :) :) :)
vicces,,,most hallottam, bár még nem biztos az információ,,,de lesz CC700DW-is!!

Gy.B.

(#309) SimonYana válasza CyDoN (#308) üzenetére

SimonYana
(PH! addikt)

Úgylátom nem lehet találni semmit róla!
Küldtem hozzád egy embert 800D ügyben!
Tápot sikerült elintéznem!
:R

® SimonYana ®

(#310) CyDoN válasza SimonYana (#309) üzenetére

CyDoN
(fanatikus tag)

ez elégé belső Corsair információ :) még nem találtam mi a különbség a kettő közt!

még nem talált meg senki 800D ügyben...bár még magasan van az usd :W

Gy.B.

(#311) SimonYana válasza CyDoN (#310) üzenetére

SimonYana
(PH! addikt)

Hát hallod! :Y
Már megint kezdődik az ár ingadozás keményen a nagykereknél a valuta miatt ( pontosabban a gyenge forintunk miatt)! :W
No ennek nem is lesz vége csak ha túl leszünk a választásokon (szerintem)!
Utána vagy folyamatosan drága lesz minden vagy stagnálódik valahol !
Lassan 2 éve olyan jó árak voltak,hogy azóta is minden drágább , még a kifutó elavult harver is! :((

[ Szerkesztve ]

® SimonYana ®

(#312) Góliát

Góliát
(senior tag)

Hi. Egy kicsit megkéstem,ezer bocsi. Ez a kurva meló.
Kész a gép már, tuningoltam is egy kicsit. Most 3,6 ghz megy a proci.
Lesz ez még 3,8 is, ha lenne időm. Az 5970-es kari kerregett, ezért lecseréltem 5870-re.
Amúgy Yana, a múltkor írtad azt a venti szabályozót. Lehet veszek egyet. :)

Becsület-Tisztesség-Szeretet

(#313) SimonYana válasza Góliát (#312) üzenetére

SimonYana
(PH! addikt)

Az összes 5970 kerreg kicsit ahogy hallottam!
150 ezerért legalább van valami hangja! :))
Jó az a venti szabályzó!
Főleg ha víz van ,mert így teljesen kusban van szinte!

® SimonYana ®

(#314) niklebi

niklebi
(tag)

Szerintetek jó ár 72600 Ft ,szállítással együtt egy ilyen házért? Érdemes megvenni ennyiért?

(#315) Ybron válasza niklebi (#314) üzenetére

Ybron
(fanatikus tag)

Ezt neked kell tudnod hogy érdemes-e(szerintem nem,lesz még olcsóbb is..valamikor)
[link]
Most az a 2e ft... Az a baj a szállítás sokat nyom rá.

[ Szerkesztve ]

(#316) niklebi válasza Ybron (#315) üzenetére

niklebi
(tag)

Azért kérdeztem, mert ahogy a dollár szép lassan kúszik felfelé ez nem hogy olcsóbb de egyre drágább lesz :W Szerinted meddig kellene várni :F mert szerintem nem igazán lesz olcsóbb. :O Talán ha év végéig várok akkor le megy az ára,de ez sem biztos! Ki bírja ki addig :(((
Külföldön én is találtam, de a szállítással van a baj, az marha drága! Ez egy nagyon jó ár de többe kerül idehozni mint maga a ház :W

[ Szerkesztve ]

(#317) SimonYana

SimonYana
(PH! addikt)

(#318) niklebi válasza SimonYana (#317) üzenetére

niklebi
(tag)

Kényelmet meg kell fizetni :Y Ha egyenként összerakod minimum 400-500 dolcsit meg tudna takarítani az a szegény :DD amcsi polgár, és még ott van válság :F

(#319) SimonYana válasza niklebi (#318) üzenetére

SimonYana
(PH! addikt)

Ez így igaz!
Én meg ingyen szoktam összerakni,ha valaki nálam vesz! :B

® SimonYana ®

(#320) Ybron válasza niklebi (#316) üzenetére

Ybron
(fanatikus tag)

Figyelj, most ez olyan hogy most megveszed, aztán 4-5 hónap múlva már 60 000ft lesz és ott meg is áll. Mivel most jönnek a választások, tuti csak drágább lesz. De most ez olyan hogy ennyi erővel ne vegyen semmit meg az ember, mert egyszer úgy is olcsóbb lesz...

(#321) SimonYana válasza Ybron (#320) üzenetére

SimonYana
(PH! addikt)

Ott a pont! :C
Én is így vagyok vele! Ha kell és meg van a lé , megpróbálom megvenni az olcsóbb helyen,de az első szenpont a gari....Ha van ahogy jobb a gari feltétel adok érte többet is.Ja és ha nem kell a világ f@szára menni érte!
Ha meg van a léd és tetszik akkor ne sz@rakodj! Én 76-ért vettem. Tudtam , hogy lesz ólcsóbb,de asztalon volt már mindenem 1 hónapja! Nem 1 napra veszem , hanem ha szerencsém van 1 életre! :C

® SimonYana ®

(#322) Ybron válasza SimonYana (#321) üzenetére

Ybron
(fanatikus tag)

Ez így van ahogy SimonYana mondja: "Nem 1 napra veszem , hanem ha szerencsém van 1 életre!"
és ennél a háznál bátran ki is jelenthetjük. Bőven meg állja a helyét még 10 év múlva is.
Hajrá :)

[ Szerkesztve ]

(#323) niklebi

niklebi
(tag)

Egyet értek veletek :DD Én is így gondolom,mivel a mostani házam is csak 8 hónapos de úgy megválok tőle mint a pinty ;] Már gyűjtögetem a vízhűtéshez való cuccokat is bele,és holnap kapok választ,mert megpróbáltam alkudni :Y Ha nem sikerül (alkudni) akkor is meg lesz szerintem a hétvégén! Ez a ház tényleg egy életre szól! Ráadásul helybe lehozzák ezen az áron és a garancia is itt érvényesíthető :))
Köszi a válaszokat mindkettőtöknek :R :R

[ Szerkesztve ]

(#324) SimonYana

SimonYana
(PH! addikt)

Hogyha lesz egy kis pénzmagom és időm akkor vannak még nagy terveim , hogyan tudnám még szebbre megcsinálni! :C

® SimonYana ®

(#325) niklebi válasza SimonYana (#324) üzenetére

niklebi
(tag)

Egy kis előzetes nem lehetne :D minden jó ötletre vevő vagyok :))

(#326) SimonYana válasza niklebi (#325) üzenetére

SimonYana
(PH! addikt)

A plexyt oldalról szeretném megvílágítani és akkor az egész plexy világít majd szépen , mert ugye vezeti a fényt!

® SimonYana ®

(#327) niklebi válasza SimonYana (#326) üzenetére

niklebi
(tag)

Nagyon jó ötlet,ha sikerül majd mond el hogy csináltad. Mivel a linkelt képeidet megnézve tudom,hogy vízzel hűtesz ha meg lesz a házam majd kellene egy kis segítség remélem segítesz :D A mostani házam gyári vizes,és azt egyben szeretném eladni, de már egy pár dolgot megvettem a leendő házba is és nem biztos hogy boldogulok :U A leglényegesebbek még hiányoznak (pumpa+radiátor+ventik+az apróságok) :F

(#328) SimonYana válasza niklebi (#327) üzenetére

SimonYana
(PH! addikt)

Radit a 3×12-est kell venni.
Pumpa szerintem DDC.

® SimonYana ®

(#329) niklebi válasza SimonYana (#328) üzenetére

niklebi
(tag)

Radit én is olyant néztem + a ventiket is eldöntöttem, de a pumpával nem jutok dűlőre :F A házban a VGA-n kívül minden vizezve lesz! Nem kicsi a DDC? Most akarok használtan egy réztetőset venni . Szerinted nem kell ekkora pumpa?

(#330) SimonYana válasza niklebi (#329) üzenetére

SimonYana
(PH! addikt)

Akkor vedd meg a DDC Pluss-t! Az a nagyobbok!
Mindent elbíz! Én is hűtottem vele! Most csak VGA + CPU van és a kissebbik DDC. HF csatit és csövet használs és akkor kissebb lesz az ellenálás! Én a kicsihez ráadásul a 11/8-asat használom ami még vissza is folytja!

® SimonYana ®

(#331) niklebi válasza SimonYana (#330) üzenetére

niklebi
(tag)

Hát most nincs sehol olcsón :( DDC Pluss és az új árából kijön a réztetős Laing. Úgy hogy az lesz. Csövezésnek nálam 12,7/9,5 csövek vannak, szerintem marad is mert ehhez vannak csatijaim.

És végül: Megrendeltem a Házikót :DD :D :DD

(#332) Shkiz0

Shkiz0
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hétvégén pedig az 5850 is kap egy blokkot. Nekem sajna túl hangos a gyári.

Amúgy azon gondolkoztam, hogy venni kéne ilyen kicsi arctámadó figurát mint az alienben is van és beletenni a tartályba :)

[ Szerkesztve ]

(#333) CyDoN válasza niklebi (#331) üzenetére

CyDoN
(fanatikus tag)

megrendelted?....gratula!! kiváncsian várom a képeket :C

Gy.B.

(#334) Shkiz0 válasza Shkiz0 (#332) üzenetére

Shkiz0
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Megjött a vizes blokk is, holnap szerelés.

(#335) SimonYana válasza Shkiz0 (#334) üzenetére

SimonYana
(PH! addikt)

Jó lesz az! :C

® SimonYana ®

(#336) niklebi válasza CyDoN (#333) üzenetére

niklebi
(tag)

Ha minden igaz keddre itt is van :DD ,de képeket nem tudom mikor teszek fel mert 1-2 dolog még hiányzik a vizezéshez :U és hát nagy terveim vannak :Y .De előbb-utóbb lesznek!
Shkit0 így is brutálisan jó a géped, most aztán csúcs lesz!!!!!

(#337) Shkiz0 válasza SimonYana (#335) üzenetére

Shkiz0
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Felkerült a blokk is. Itt van pár kép.

(#338) NFree válasza Shkiz0 (#337) üzenetére

NFree
(őstag)

Gratt akkor az új házhoz, s a cuccokhoz :C
Nem rossz :C :K

(#339) Shkiz0 válasza NFree (#338) üzenetére

Shkiz0
(PH! addikt)
LOGOUT blog

:R

(#340) CyDoN

CyDoN
(fanatikus tag)

Olvastátok az ehavi PCW-t???
Benne van :DD

Gy.B.

(#341) niklebi

niklebi
(tag)

Beléptem a klubba :))
Rögtön lenne is pár kérdésem: a videókon amiket néztem kivehető volt az a hát rész ami az aksis résznél van, meg a felette lévő elválasztó lemez is. Na ez nekem nem sikerül,sőt ahogy néztem oda is van szegecselve. Lehet,hogy én vagyok béna vagy ez nem olyan mint a videókon? Meg akarom kicsit bontani az alsó részt ezért kérdezem.
Amúgy a ház nagyon király, és hatalmas(jelenleg nem fér be az asztal alá) ,a régi házam sem kicsi de eltörpül ez mellett :Y Nagyon tetszik :DD

(#342) NFree

NFree
(őstag)

Hát srácok asszem eljön lassan az én időm is [Corsair Obsidian 700D] :C :DD
Nem tudom de belehetne szerintem rakni a topikba a nagytesó mellé

(#343) Kami11 válasza NFree (#342) üzenetére

Kami11
(senior tag)

Ez miben különbözik a 800D-től?
Ha jól látom és olvasom, akkor csak az oldalsó plexiablakot cserélték?

Nem tudtam, hogy lehetetlen, ezért megcsináltam.

(#344) LBandi válasza Kami11 (#343) üzenetére

LBandi
(fanatikus tag)

Plusz a winyó hot-swap drive-ok "eltűntek".

"Az igazi EMO-s halva születik."

(#345) niklebi

niklebi
(tag)

Szerényebb lesz a belseje. lemaradt az előlapról az ajtó. Ez ami eddig kiderült.

(#346) MMIX válasza Kami11 (#343) üzenetére

MMIX
(őstag)

"Ez miben különbözik a 800D-től?"

Obsidian 700D -ről képek:
Kattintsatok rá a képre a lap alján a többi képért. [link]

(#347) NFree válasza MMIX (#346) üzenetére

NFree
(őstag)

Nekem így is nagyon tetszik , csak az ára legyen baráti, kösz a képeket

[ Szerkesztve ]

(#348) Kami11 válasza MMIX (#346) üzenetére

Kami11
(senior tag)

Köszönöm a képeket és infót! :R
Szerintem marad a 800D, bár ez sem rossz! :)

Nem tudtam, hogy lehetetlen, ezért megcsináltam.

(#349) CyDoN

CyDoN
(fanatikus tag)

Nemsokára érkezik a 700D is a piacra :C

Gy.B.

(#350) S. Szabi

S. Szabi
(fanatikus tag)

Látom, lassan kezd kihalni a legfaszább ház topikja :D

Elég régóta olvasgattam már :)

niklebi, mire jutottál a berendezéssel? Hol vannak a képek? :D

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.