Ezeket a méreteket tudtam, csak azt nem ,hogy a házban alul mekkora a hely!
Talán Shkiz0 tud majd válaszolni! Meg ha jól tudom a Laing pumpákhoz vannak különböző fedelek, vagy nem?
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hardver apróhirdetések
Hirdetés
niklebi
(tag)
Arra gondolok, hogy fizikailag befér alulra, de a csöveket már nem tudod rátenni.
Tehát csak only magában a pumpa befér, de nem tudod sehogy sem úgy forgatni hogy a gyárilag kialakitott 2db helyen fel tudd hozni a csöveket.
A vízszintes (bemenő) csatinál még nem is lenne annyira nagy gond, mert egy puhább fajta csővel talán a szépség rovására meg lehetne oldani, de a másik nyomó ágnál már nem tudod modding nélkül (vágás faragás stb) megoldani.
Talán másik tetővel orvosolni lehet, de az meg + pénz és akkor már majdnem ott vagy mint ha a réztetőst vennéd. De én is töröm a fejem, mert lassan jön az 5850 vagy 70 és marad mellette a mostani vga is, így a pumpa útban lesz, és valahogy meg kell oldjam hogy a vga elférjen.
Alúl majd lemérem neked holnap, ha fontos mert most épp készülök menni a heti alkoholtartalmat bevételezni a szervezetembe. 
[ Szerkesztve ]
Új hardverek, kellemes árakon - EVGA MSI POV GTX 670 elérhető - MSI R7850 TWIN FROZR 2GD5/OC PCI-E 69 500

niklebi
(tag)
Köszi a mérést, de lassan én is azon gondolkodom,hogy jobban megéri megvenni a réztetőset
Ebben a megoldásbam gondolkoztam, de pumpával eggyütt annyiban van mint a réztetős.
A vételezéshez meg sok sikert

Véletlenül
nem tud valaki egy helyet ahol jó árasítva van a ház? 
Sajnos most mindenhol felment az ára.
Amúgy meg lehetne oldani a swiftech-et is, csak akkor ki kellene bontani a bölcsőjéből.
Új hardverek, kellemes árakon - EVGA MSI POV GTX 670 elérhető - MSI R7850 TWIN FROZR 2GD5/OC PCI-E 69 500

niklebi
(tag)
Nem akarok én annyit variálni, csak gondoltam amit az előbb linkeltem oldalon nagyon olcsón van a pumpa még ide szállítással is meg + a kiegészítővel mivel mást is akarok onnan
úgy megérte volna. Persze bontani nem akarok majd!
Vételezés hogy sikerült? ![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]
Hát nem úgy ahogy elterveztem, de pár sör lecsúszott.
Megnéztem itthon mennyi, és még jó hogy ültem. 9K egy EK tető. 
Annyiért ott rohadjon szét ahol van.
[ Szerkesztve ]

SimonYana
(PH! addikt)
Ezek a vackok lassan drágábbak , mint maga a szivattyú! 
Érdemes lenne valakinek ráálni és gyönyörűen ki esztergálni alumíninumból!
Felpolírozni és már jó is! Laingra is el lehet ne adni sokat,mert azza is van vagy 5-6 ezer egy szaros plexy ami 1 hónap után szétreped! 
® SimonYana ®

CyDoN
(fanatikus tag)

vicces,,,most hallottam, bár még nem biztos az információ,,,de lesz CC700DW-is!!
Gy.B.

SimonYana
(PH! addikt)
Úgylátom nem lehet találni semmit róla!
Küldtem hozzád egy embert 800D ügyben!
Tápot sikerült elintéznem! 
® SimonYana ®

CyDoN
(fanatikus tag)
ez elégé belső Corsair információ
még nem találtam mi a különbség a kettő közt!
még nem talált meg senki 800D ügyben...bár még magasan van az usd 
Gy.B.

SimonYana
(PH! addikt)
Hát hallod! 
Már megint kezdődik az ár ingadozás keményen a nagykereknél a valuta miatt ( pontosabban a gyenge forintunk miatt)! 
No ennek nem is lesz vége csak ha túl leszünk a választásokon (szerintem)!
Utána vagy folyamatosan drága lesz minden vagy stagnálódik valahol !
Lassan 2 éve olyan jó árak voltak,hogy azóta is minden drágább , még a kifutó elavult harver is! 
[ Szerkesztve ]
® SimonYana ®

Góliát
(senior tag)
Hi. Egy kicsit megkéstem,ezer bocsi. Ez a kurva meló.
Kész a gép már, tuningoltam is egy kicsit. Most 3,6 ghz megy a proci.
Lesz ez még 3,8 is, ha lenne időm. Az 5970-es kari kerregett, ezért lecseréltem 5870-re.
Amúgy Yana, a múltkor írtad azt a venti szabályozót. Lehet veszek egyet. 
Becsület-Tisztesség-Szeretet

SimonYana
(PH! addikt)
Az összes 5970 kerreg kicsit ahogy hallottam!
150 ezerért legalább van valami hangja! 
Jó az a venti szabályzó!
Főleg ha víz van ,mert így teljesen kusban van szinte!
® SimonYana ®

niklebi
(tag)
Szerintetek jó ár 72600 Ft ,szállítással együtt egy ilyen házért? Érdemes megvenni ennyiért?

Ybron
(fanatikus tag)
Ezt neked kell tudnod hogy érdemes-e(szerintem nem,lesz még olcsóbb is..valamikor)
[link]
Most az a 2e ft... Az a baj a szállítás sokat nyom rá.
[ Szerkesztve ]

niklebi
(tag)
Azért kérdeztem, mert ahogy a dollár szép lassan kúszik felfelé ez nem hogy olcsóbb de egyre drágább lesz
Szerinted meddig kellene várni
mert szerintem nem igazán lesz olcsóbb.
Talán ha év végéig várok akkor le megy az ára,de ez sem biztos! Ki bírja ki addig 
Külföldön én is találtam, de a szállítással van a baj, az marha drága! Ez egy nagyon jó ár de többe kerül idehozni mint maga a ház 
[ Szerkesztve ]

SimonYana
(PH! addikt)

niklebi
(tag)
Kényelmet meg kell fizetni
Ha egyenként összerakod minimum 400-500 dolcsit meg tudna takarítani az a szegény
amcsi polgár, és még ott van válság 

SimonYana
(PH! addikt)
Ez így igaz!
Én meg ingyen szoktam összerakni,ha valaki nálam vesz! 
® SimonYana ®

Ybron
(fanatikus tag)
Figyelj, most ez olyan hogy most megveszed, aztán 4-5 hónap múlva már 60 000ft lesz és ott meg is áll. Mivel most jönnek a választások, tuti csak drágább lesz. De most ez olyan hogy ennyi erővel ne vegyen semmit meg az ember, mert egyszer úgy is olcsóbb lesz...

SimonYana
(PH! addikt)
Ott a pont! 
Én is így vagyok vele! Ha kell és meg van a lé , megpróbálom megvenni az olcsóbb helyen,de az első szenpont a gari....Ha van ahogy jobb a gari feltétel adok érte többet is.Ja és ha nem kell a világ f@szára menni érte!
Ha meg van a léd és tetszik akkor ne sz@rakodj! Én 76-ért vettem. Tudtam , hogy lesz ólcsóbb,de asztalon volt már mindenem 1 hónapja! Nem 1 napra veszem , hanem ha szerencsém van 1 életre! 
® SimonYana ®

Ybron
(fanatikus tag)
Ez így van ahogy SimonYana mondja: "Nem 1 napra veszem , hanem ha szerencsém van 1 életre!"
és ennél a háznál bátran ki is jelenthetjük. Bőven meg állja a helyét még 10 év múlva is.
Hajrá 
[ Szerkesztve ]

niklebi
(tag)
Egyet értek veletek
Én is így gondolom,mivel a mostani házam is csak 8 hónapos de úgy megválok tőle mint a pinty
Már gyűjtögetem a vízhűtéshez való cuccokat is bele,és holnap kapok választ,mert megpróbáltam alkudni
Ha nem sikerül (alkudni) akkor is meg lesz szerintem a hétvégén! Ez a ház tényleg egy életre szól! Ráadásul helybe lehozzák ezen az áron és a garancia is itt érvényesíthető 
Köszi a válaszokat mindkettőtöknek

[ Szerkesztve ]

SimonYana
(PH! addikt)
Hogyha lesz egy kis pénzmagom és időm akkor vannak még nagy terveim , hogyan tudnám még szebbre megcsinálni! 
® SimonYana ®

niklebi
(tag)
Egy kis előzetes nem lehetne
minden jó ötletre vevő vagyok 

SimonYana
(PH! addikt)
A plexyt oldalról szeretném megvílágítani és akkor az egész plexy világít majd szépen , mert ugye vezeti a fényt!
® SimonYana ®

niklebi
(tag)
Nagyon jó ötlet,ha sikerül majd mond el hogy csináltad. Mivel a linkelt képeidet megnézve tudom,hogy vízzel hűtesz ha meg lesz a házam majd kellene egy kis segítség remélem segítesz
A mostani házam gyári vizes,és azt egyben szeretném eladni, de már egy pár dolgot megvettem a leendő házba is és nem biztos hogy boldogulok
A leglényegesebbek még hiányoznak (pumpa+radiátor+ventik+az apróságok) 

SimonYana
(PH! addikt)
Radit a 3×12-est kell venni.
Pumpa szerintem DDC.
® SimonYana ®

niklebi
(tag)
Radit én is olyant néztem + a ventiket is eldöntöttem, de a pumpával nem jutok dűlőre
A házban a VGA-n kívül minden vizezve lesz! Nem kicsi a DDC? Most akarok használtan egy réztetőset venni . Szerinted nem kell ekkora pumpa?

SimonYana
(PH! addikt)
Akkor vedd meg a DDC Pluss-t! Az a nagyobbok!
Mindent elbíz! Én is hűtottem vele! Most csak VGA + CPU van és a kissebbik DDC. HF csatit és csövet használs és akkor kissebb lesz az ellenálás! Én a kicsihez ráadásul a 11/8-asat használom ami még vissza is folytja!
® SimonYana ®

niklebi
(tag)
Hát most nincs sehol olcsón
DDC Pluss és az új árából kijön a réztetős Laing. Úgy hogy az lesz. Csövezésnek nálam 12,7/9,5 csövek vannak, szerintem marad is mert ehhez vannak csatijaim.
És végül: Megrendeltem a Házikót

Hétvégén pedig az 5850 is kap egy blokkot. Nekem sajna túl hangos a gyári.
Amúgy azon gondolkoztam, hogy venni kéne ilyen kicsi arctámadó figurát mint az alienben is van és beletenni a tartályba 
[ Szerkesztve ]

CyDoN
(fanatikus tag)
megrendelted?....gratula!! kiváncsian várom a képeket 
Gy.B.
Megjött a vizes blokk is, holnap szerelés.

SimonYana
(PH! addikt)
Jó lesz az! 
® SimonYana ®

niklebi
(tag)
Ha minden igaz keddre itt is van
,de képeket nem tudom mikor teszek fel mert 1-2 dolog még hiányzik a vizezéshez
és hát nagy terveim vannak
.De előbb-utóbb lesznek!
Shkit0 így is brutálisan jó a géped, most aztán csúcs lesz!!!!!

NFree
(őstag)
Gratt akkor az új házhoz, s a cuccokhoz 
Nem rossz

CyDoN
(fanatikus tag)
Olvastátok az ehavi PCW-t???
Benne van 
Gy.B.

niklebi
(tag)
Beléptem a klubba 
Rögtön lenne is pár kérdésem: a videókon amiket néztem kivehető volt az a hát rész ami az aksis résznél van, meg a felette lévő elválasztó lemez is. Na ez nekem nem sikerül,sőt ahogy néztem oda is van szegecselve. Lehet,hogy én vagyok béna vagy ez nem olyan mint a videókon? Meg akarom kicsit bontani az alsó részt ezért kérdezem.
Amúgy a ház nagyon király, és hatalmas(jelenleg nem fér be az asztal alá) ,a régi házam sem kicsi de eltörpül ez mellett
Nagyon tetszik 

NFree
(őstag)
Hát srácok asszem eljön lassan az én időm is [Corsair Obsidian 700D]

Nem tudom de belehetne szerintem rakni a topikba a nagytesó mellé

Kami11
(senior tag)
Ez miben különbözik a 800D-től?
Ha jól látom és olvasom, akkor csak az oldalsó plexiablakot cserélték?
Nem tudtam, hogy lehetetlen, ezért megcsináltam.

LBandi
(fanatikus tag)
Plusz a winyó hot-swap drive-ok "eltűntek".
"Az igazi EMO-s halva születik."

niklebi
(tag)
Szerényebb lesz a belseje. lemaradt az előlapról az ajtó. Ez ami eddig kiderült.

MMIX
(őstag)
"Ez miben különbözik a 800D-től?"
Obsidian 700D -ről képek:
Kattintsatok rá a képre a lap alján a többi képért. [link]

NFree
(őstag)
Nekem így is nagyon tetszik , csak az ára legyen baráti, kösz a képeket
[ Szerkesztve ]

Kami11
(senior tag)
Köszönöm a képeket és infót! 
Szerintem marad a 800D, bár ez sem rossz! 
Nem tudtam, hogy lehetetlen, ezért megcsináltam.

CyDoN
(fanatikus tag)
Nemsokára érkezik a 700D is a piacra 
Gy.B.