Igaz az hogy ha veszek egy házat azután adózni kell?

600 eredeti filmes dvdm eladó. ha valakit érdekel lista irjon nyugodtan. Falusi üdülésre vágysz? Falusi izek, programok Kelet-magyaroszág szép vidékein. www.csekevendeghaz.hu

Igaz az hogy ha veszek egy házat azután adózni kell?

600 eredeti filmes dvdm eladó. ha valakit érdekel lista irjon nyugodtan. Falusi üdülésre vágysz? Falusi izek, programok Kelet-magyaroszág szép vidékein. www.csekevendeghaz.hu

Bármit veszel be kellene jelentsd!
Azt is ha kapsz pénzt a szüleidtől!
Kemény országban élünk!
Nem tudnak az APEH-osok elég jutalékot szétosztani!
® SimonYana ®

Beszari
csak viceltem

ÁÁÁ, szeretem én az államot , vagy államat? Mindig keverem a két szót
na jó, off vége .
Szerdán jön ha jön a kégli, és irok egyéni véleményt. Próbálok nem netre alapozni. Ezért nem veszem figyelembe azt a temérdek videót, amit már megnéztem. 

® SimonYana ®

Rajtam nem múlik 
Kíváncsi leszek milyen kritikát írsz!
Adtam másnak is tesztre, arra is kíváncsi leszek 
Gy.B.

Bakker,az ati 5970 még mindig nem jött meg. Helhívtam őket és azt mondták, hogy nem tudják mikor lesz. Szépen elküldtem őket.
Becsület-Tisztesség-Szeretet

Látod nem szóltál!
Én tudtam volna neked ma is,de már vissza mondtam a foglalást így el is vitték! 
® SimonYana ®

Most néztem a CPU-Z-t. Valami nem stimmel. i7 920
Core Speed 1601 mhz
Multiplier x12.0
Bus speed 133.5 mhz
QPI Link 2403 mhz

Óóó, sztem marió még igy sem szaggatna 
Vagy inkább Run time error lenne. 
BattleTag: madnight#2761 ツ

egy ilyen szépen mutatna Góliát gépén!
Coller
Gy.B.
Ilyeket a Dominator ramokhoz szoktak adni, ugye?
BattleTag: madnight#2761 ツ
Semmi baja, ha be vannak kapcsolva az energiatakarékossági funkciók a bios-ban, akkor a szorzót idle-ben 12-re veszi vissza, valamint a feszültséget is csökkenti. Amint terhelést kap, felkapcsol teljes órajelre (2,8 GHz ha engedélyezve van a turbo). Nyisd meg a CPU-Z ablakot, majd indíts el egy Prime-ot vagy Linx-et, meglátod.

igen van olyan Dominátor Kit, amihez adnak ilyet!
de lehet külön is vásárolni hozzá 
Gy.B.

Hogyha így van a neve feltüntetve , hogy CRS DDR3 Dominator TR3X6G1866C9DF 6GB 3CH KIT Akkor van hozzá venti!
Ha pedig így CRS DDR3 Dominator TR3X6G1866C9D 6GB 3CH KIT
Akkor nincs!
Egy F betű a különbség és az ára!
® SimonYana ®

na most rakom össze, megjött yana. irom majd este a dolgokat, de azért ez akkor is felháboritó hogy a maximus II formulva 50rugós lapra nem lehet felszerelni ramhütőt. ez nevetséges.

ketszer ment el
[ Szerkesztve ]

Egyik Asusra sem lehet azt hiszem. Mindegyik P55 ilyen!
Nem értem ezt az Asus logikát abszolút! 
[ Szerkesztve ]
® SimonYana ®

ezt én se értem ![;]](/dl/s/v1.gif)
A legszebb, hogy ott a házad
és bőven elférsz benne 
Várom az esti írásodat
Gy.B.

Itt találtok egy rakás vízhűtős képet!
Lehet ötletet meríteni!
® SimonYana ®

(#225) SimonYana: Most ébredtem.... és bocsi félre olvastam
de az airflow-al sincs semmi gáz, fellehet rakni 
[ Szerkesztve ]
Inkább legyek Alzheimer kóros, mint Parkinson kóros, mert inkább felejtsem el kifizetni a sört mint, hogy kiborogassam.

Arról beszél! Nem a vízről!
Nincs az Asus-on alul kapocs a ramsloton amibe belekapaszkodnak az Airflow-ok! 
® SimonYana ®

igaz hogy nincs kapocs de ez nem akkora baj
helyette van bevágás a ram oldalán és oda tökéletesen bele megy az airflow lába
legalább is Corsair airflow-nál sima ügy akinek meg más hűtője van az így járt 
[ Szerkesztve ]
Inkább legyek Alzheimer kóros, mint Parkinson kóros, mert inkább felejtsem el kifizetni a sört mint, hogy kiborogassam.

Na vagyok!
Belekerült pár órába igaz, és csak 95százaékos lett a mü. Kicsit szarul is vagyok egészségileg, ezért ez elvett a kedvemből nem keveset. Lényeg a lényeg. Eddigi legjobb házam, igaz nem is lehet hasonlitanom a 20ezres kategóriával. Letisztult forma, egyszerüség. Ennyi a titok. nem kell ide csicsa. Pozitivumait nem irom, azt már láttátok.
Jöjjön egy két negativum, ami lehet nem is az, csak én vagyok balfasz 
Sehol kábel, ez igaz. DE!!! Egy nagy bajom azért van/volt az egésszel, hogy ami eltünik valahonnan, az valahol előkerül. Bentről kiment az összes kábel, letisztult mindent, ennek eredményeképpen hátul jött elő az összes kábel, és itt jön a bajom. Egyszerüen nem tudom tökéletesen bezárni a tulsó házat. 6vinyó van a gépbe, 2 dvd, 1 ventiszabályzó, jönnek ugyebár a tápból az power kábelek, ebből nekem 3, plusz a main power, valamint az összes számitógépbe szerelt, usb, ie, alaplapi vékony kábelek. Na most ezt ha összeadom dugdosom jobbra balra egymáson keresztül kell hogy menjenek, és megnő a vastagság. Ennek eredményeképp nem záródik normálisan az ajtó. Muszáj lesz megcsinálnom, mert hosszú távon elvetemedhet.
A kábel eltüntető müanyagok, a vinyókon, a ventin, kicsit én puritánnak érzem, márha fém a ház egy vékony fémlezmezzel is megodhatták volna.
Összességében ennyit szerettem volna mondani mert mindenki csak a pozitivumokról beszélt, ami alapján ugyebár házat vesz az ember. Ezek már a fülünkön jönnek ki. Én is ez alapján vettem, és nem is bántam meg. Jópár évig tuti nem lesz másik.

Most nézem hogy mindegyik típusú airflowot fellehet ennek ellenére rakni a P55-ős Asus lapokra úgyhogy nem kell egyből az Asus-t szidni 
SimonYana: Milyen deszkád van/lesz a Maximus helyett 
[ Szerkesztve ]

mutasd légyszi hol, hogy.

Én is oda fogattam annó,de nem a ramba kellene annak belekapaszkodni! 
Sajnálták az a 2 pöcköt??? Akkor minek tettek felülre?
Loctite ragasztóval beragasztottam volna a ramokat , oszt jó jan!
® SimonYana ®

Miért is nem jó az úgy hogy ramba kapaszkodik
semmi hátránya nincsen 
Azért tettek felülre kapcsot, mert akkor nem tudnád kivenni a ramot a slotból 
(#229) DieHard: Nagyon egyszerű a dolog, alul az alsó lábat abba a mélyedésbe akasztod (a ramon) ahova csukódna a kapocs
ha még így sem érted akkor lefényképezem neked
Itt van egy kép, csak ugye neked alul könnyebb dolgod van, mert nincs kapocs ezért rendesen bele megy abba a kivágásba ami a ramon van 
[ Szerkesztve ]

oké, ezt én értem igaz sosem próbáltam. azt hittem hogy a ramfoglalatra van megoldásod kifejezetten. de akkor teszem ramra. üdv

Hihetetlen, de igaz!
Megjött az 5970-es és egy kicsit kerreg. Annyira nem zavaróan.
Mozog a venti, ki- be. Még ilyet!?

Akkor kitalálom!
Inno 3D ? 
® SimonYana ®

ASUS

Nagyon csedben vagy mester!
Eladó a házad? 
® SimonYana ®

majd ha felvette az állát a földről akkor tud írni!
Gy.B.

természetesen eladó, mint minden más cuccom. csak legyen aki megfizeti 

Ahogy mondod!
Én is eladok mindent,ha megfizetik! 
A ramomat akarták elvinni!
Mondom nem adhatom olcsóbban,mert ugyan ezt venném vissza (50'000Ft most)!
Kérték 34-ért!

® SimonYana ®

én most nem lennék még uriember semm, mert rálökném nekik 4 órás munkadijamat is, mire minden flottul összeállt. 

HU. Csinálsz képeket a gépállatról? 

Hamarosan újra jelentkezem pár fotóval!
Kicseréltem a belső nagy részét! 
Muszáj volt,mert nem tudok új fotókkal szolgálni! ![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]
® SimonYana ®

Qrva jó!
Már én is költöznék, csak még nem vitték el a 840-es házat. 

nagyon szép,,,letisztult, levegős,,,van még hely bőven 
Gy.B.

Köszönöm Uraim! 
® SimonYana ®

eladtad maximust? 

Áááá!
Át festettem a fótók miatt kékre! 
® SimonYana ®