úgy gondolom megvoltak a reakciók,,,továbbiakba pls, priviben tárgyaljátok meg
Köszi,
Gy.B.

úgy gondolom megvoltak a reakciók,,,továbbiakba pls, priviben tárgyaljátok meg
Köszi,
Gy.B.

Ccsa. Csak nem erre gondoltatok? Mit kezdhtek a 140 milis ventivel, ugye mer azt felváltja a 120 milis. Na megy a fiókba! Nem várok, megpróbálom összeilleszteni a dolgokat.
Kérdés:Az alaplapot felfogatom, de alátét a csvarhoz nem kell? 1 kicsit hülye kérdés lehet számotokra.![]()
Becsület-Tisztesség-Szeretet

Elejétől a hátuljáig fémből van. 

Jogos és már ott kellet volna kezdje és nem mindenhol belém kötni,mert neki nem tetszik,hogy valaki nyit egy topickot amit árul esetleg!
® SimonYana ®

tyaaa, fasza, gyülik a lé egy két hét és a házam szobájában lesz egy uj házam 
600 eredeti filmes dvdm eladó. ha valakit érdekel lista irjon nyugodtan. Falusi üdülésre vágysz? Falusi izek, programok Kelet-magyaroszág szép vidékein. www.csekevendeghaz.hu

Akkkor te is belépsz a Corsair birodalomba. Jót választottál. Grat. 
Ja: az SSD meg életrekelt, a laptopom örül ennek a legjobban. HU
[ Szerkesztve ]

Góliáton mindig meglepődök,,,csak rá kell írni, hogy Corsair, és már nálad is van 
Táp, ház, ram, coller, hdd! Mondjuk én is ezt tenném ha lenne elég málna!
Gy.B.

Na ne izélj, nekem a gépbe is már csak corsair meg asus lesz. 
600 eredeti filmes dvdm eladó. ha valakit érdekel lista irjon nyugodtan. Falusi üdülésre vágysz? Falusi izek, programok Kelet-magyaroszág szép vidékein. www.csekevendeghaz.hu

No meg Geil Evo ( ami szerintem az egyik legjobb most) !
® SimonYana ®

megy is mint atom. amugy a procit visszahuztam 2800ra mert most nem játszok komolyan bf2-höz meg tökmindegy. igy kimélem kissé 

én csak Corsair birodalmat építek, de nem otthonra, hanem nektek 
[ Szerkesztve ]
Gy.B.

És a cuccból majd előbb utóbb meglesz a tied is, igylegyen 

reménykedem
Gy.B.
Hello!
A gyári ventik milyenek? Mennyit pörögnek? Elfogadható a hangjuk? 

Amit az Obsidianba tettek 14-est az nagyon halk szerintem....
® SimonYana ®
De azért fújnak is rendesen? Mert ugye a két dolog ellentétes. 

Igen lesznek képek. Csak most még várni kell egy kicsit, mert nagyon elfoglalt vagyok. 

Nézd ...nekem elég ez a szellőzés,de a fagyott húst ne itt tárold,mert azért 1 nap után kiolvad és állni fog a víz a géped alatt! 
® SimonYana ®

No Uraim!
A Obsidianba van csamagolva 1db hosszabbító a laphoz ami viszi a 12 voltot.Tehát bármilyen tápod van , nem kell aggódni....el ér ezzel odáig! Viszont szerintem a Corsair tápokhoz nem kell , mert nekem sem kellett. 
® SimonYana ®

És mi van ha én nő vagyok?

Had ne mondjam itt! 
® SimonYana ®
Nekem kellett 
Neked azért nem kellett mert alapból hosszabb a 750 kábele mint az 520-é.
Új hardverek, kellemes árakon - EVGA MSI POV GTX 670 elérhető - MSI R7850 TWIN FROZR 2GD5/OC PCI-E 69 500

Akkor DieHard-nak sem kell , mert 2 napja postáztam a HX750-es tápot!

[ Szerkesztve ]
® SimonYana ®

Te, neked kéne pirospont is? Na jóvan most az egyszer!

Már éppen ideje! 
® SimonYana ®

Kellene valamit változtatnom a gépemen,mert úgylátom új fotókat kell feltegyek! 
® SimonYana ®

Majd 2 hét mulva ha házam lesz, én is fotózok. 

amugy win7 alatt megy minden normálisan? hallottam egy két dolgot még anno.

fuu ezt nagyon nem ide akartam. bocsi

Hát srácok teljesen elbűvölt ez a házikó, remélem előbb vagy utóbb tudok szerezni egy ilyet s akkor majd visszajövök.
Addig is álmodozom 
SimonYana
Annyit szeretnék kérdezni , hogy a viz tartály ami van neked a házikóba az milyen, meg belefér a tetelyébe egy nexos extreme tripla radi?
Meg va még egy lama kérdésem ha lejjebb van úgymond a tartályba a vízszint, hogy nem levegősödik le fent a radi? 

qrv@ jó a ház 

Nekem is az a radi van bent!
Akár 2 sor ventit is tehetsz a radira! Akkor is elfér! 
Hogyan levegősödne be?
Alilról szivja a lég mentes vizet!
Nem értem hogyan tudna belevegősödni,ha levegőt nem szív a pumpa! 
® SimonYana ®

Jo rendben el tudom képzelni a dolgot és akkor a tartály neve , ha lehet?? 
Nézted azt a videot ami a tápos topikodban is ott van? Nos a 2. gépnél a alaplap mellett van a tartály szerinted ha oda rakja az ember mennyi helly marad a videokariknak, mondjuk akkor is beférne egy 5970-en? 33cm
nem feltételezem , hogy olyan karim lessz csak jó tudni holvannak ilyen háznál a korlátok, még mindíg el vagyok bűvölve 

Nekem 5870-em van és a végétől a sata takaró borításig van még 9cm.
® SimonYana ®

A videon látottak alapján lemértem meddig ér az 5870.
Így még marad a borításig 5cm.
De 4cm az tuti.
[ Szerkesztve ]
® SimonYana ®

Góliát , SimonYana
Hát uraim köszönöm szépen az infót

Ennek a háznak nincsenek korlátai
Jó látni , hogy az a szörnyeteg is szinte elveszik benne, a jelenlegi konfigom meg annyira zsúfolt , hogy nagyon 
Ha tud valaki ilyet kicsi pénzér az kérem jelezzen privátba, de nem sürgős ugyan is kifogyott a családi kassza 

Mit jelent a kicsi pénz? ![;]](/dl/s/v1.gif)
® SimonYana ®

Mondjuk összegyúrt 3.5 deák igazolvány.

Vagy 2db szikkatt Tesco-s zsőmle! 
® SimonYana ®

érdekes, mert akik eddig megvette,,,,senki nem csalódott,,,ergo nagyon jó ház! Lényegében akkor nem is drága, mert senki nem írta 
Csak elsőre drága,,, 67k,,,azta nagyon sokba kerül,,,aztán aki meglátja, leesik az álla 
Gy.B.

Hamár össze hasonlítjuk a Cooler Master Cosmos S-el, ki is jelenthetjük,hogy teljesen korrekt ára van! Ugyanis a Cosmos S is 55-60 ezerbe kerül és az ehez képest egy hajtogatott karton papír szépen kifestve kívülről ! ![;]](/dl/s/v1.gif)
Tudom ,mert az is volt!
[ Szerkesztve ]
® SimonYana ®

A kinaiakok "trópusi vihar" a piacon beszélnek valami hasonló nyelven kici ocó,s ebből lett a kicsi pénzé kifejezés itt nállunk vidéken

kicsi pénz jelen helyzetbe 67.300.- magyar forintnak felel meg 
Gy.B.

Na majd én akkor irom a jó sok negativ hozzászólást , hogy legyen az is. ha minden jól megy szerdán kézbe veszem, és jól leirom

Ha én és CyDoN
úgy akarjuk! 
[ Szerkesztve ]
® SimonYana ®

ööö izéééé. tood. sztem lehet nem is tudok irni negativat, jó kis ház ez, izéé... 

Mondtam én , hogy ez az egyik leg jobb ház!
Látom lehet téged befolyásolni! 
® SimonYana ®