Párszor volt már a gépemen ilyen avant, de azért nem ájultam el tőle. IE után nem volt rossz. De hogy avantról Chrome-ra váltani. Érdekes. Operát nem próbáltátok? A legjobb böngésző, csak azért nem ezt tartja a nagyközönség a legjobbnak, mert akik az operát fejlesztik nincs idejük annyi marketingre. Amúgy ki fedezet fel reális gyorsasági fölényt a Chrome-mal firefoxhoz és operához képest? Szerintem az is csak marketing, mert én az ósdi 1,86GHz-es PentiumM-es notimon semmi különbséget nem látok. Annyi talán, hogy az oldal szövegi része gyorsabban bejön talán 1mp-el, de a design nem rajzolódik ki gyorsabban. Amúgy meg semmi újdonságot nem találtam a chrome-ban. A firefox is az operáról másol, tényleg nem értem miért nem mindenki operát használ?! Érdemes időt foglalkoznotok a témával és akkor kiderül számotokra is.
A géped teljesítményét nem a processzorod határozza meg, hanem a pénzed. :-) "Utálom a kétszínűeket! Színvak vagyok!" :) TERMELŐI MÉZet tudsz rajtam keresztül venni nagyon jó áron: http://href.hu/x/fni8