Világ életemben Avant Browsert használtam, de kezd kicsit elegem lenni belőle...
Most raktam nemrég teljesen újra a gépem, mindenből a legfrissebbet rá, és nem vagyok egy láma user sem:
Avant:
folyamatosan kifagy, de gyakran úgy, hogy még a feladatkezelőben sem tudom kikapcsolni és eközbe a proci 50% használja megállás nélkül. Van úgy, hogy csak 3 ablak/fül megy és a gmail-tól hal meg, de néha 10 ablak betöltésénél (értsd rákattintok egymás egy csomó linkre), és baromi idegesítő. Nem az a baj, hogy lassan tölt, vagy kevés a memória vagy lassú a net, hanem hogy szimplán behal
Orca:
Ez meg egyszerűen nem reagál megfelelően a gombnyomásokra, vagy egérkattintásra. Ilyenkre, hogy (ctrl + nyilak - lapozás fülek közt), (Ctrl + F4, közéső egérgomb - lap bezárása). Érts ezt úgy, hogy mondjuk elkezdtek lapozgatni és az egyik fülnél megáll és ugyan azzal a gombokkal nem hajlandó továbblépni. Tobábblépek máshogy és mikor megint arra fülre lépek, akkor meg már működik a funkció. Vagy egér középső gombbal elkezdem bezárogatni a füleket és az egyiket nem hajlandó, csak ha más módon próbálom meg.
Olyan, mintha direkt szívózna velem és 8 utasításból 1-szer randomba azt mondja nekem, hogy ezt NEM. Baromi idegesítő
Ja és az a vicc, hogy ami az egyikbe hiba, annak a másikba nyoma sincs. Az Orca nem fagyott be még szinte soha, az Avant meg mindig azt csinálja és egyből, amit mondok neki (kivéve, ha behal).
Szóval passsz....
A firefox meg mesésen és stabilan működik...csak hát ugye fele annyit tud....

[ Szerkesztve ]
Szimulátoros bajnokságok - www.GTR-Masters.hu