Hirdetés

2012. május 26., szombat

(#1) t-rac

t-rac
(senior tag)

Hi! 512/64 Axelero ADSL netem van,és az érdekelne,h azt hogyan lehet megcsinálni,h a winwows magától fellépjen a netre rendszerinduláskor,ne nekem kelljen tárcsázni.

(#2) hobizoli válasza t-rac (#1) üzenetére

hobizoli
(PH! kedvence)

Pl beallitod neki username-t es a jelszot es az Inditopult-ba beallitasz egy IE ablakot inditasra.

hobizoli

powered by MegaSquirt2 v3.0 standalone EFI system, www.diyautotune.com

(#3) vtechun válasza hobizoli (#2) üzenetére

vtechun
(PH! addikt)
LOGOUT blog

ilyenkor auto csatlakozik? nem csal felhozza a csatlakozás ablakot? mert akkor lehet, hogy elég neki egy ping is, nem?

(#4) pschio

pschio
(őstag)

sztem csak felhozza az ablakot nem?

''Én nem süllyedek a hülyék szintjére, mert ott legyőznének a rutinjukkal''

(#5) lapa válasza t-rac (#1) üzenetére

lapa
(PH! kedvence)

autorasdial a barátod. ez rendszerszolgáltatásként fut, nem kell hozzá bejelentkezned.

www.lapanet.hu

(#6) t-rac

t-rac
(senior tag)

öhm
Nem tom követni:D
Leírnátok nekem részletesen? Nekem nem az ablak kell,hanem az,h magától csatlakozzon

(#7) e=mc² válasza t-rac (#6) üzenetére

e=mc²
(őstag)
LOGOUT blog

Ha kinnvan az asztalon az ikonja a csatlakozásnak, v akár a start menüben, akkor amikor bekéri a csatlakozási nevet jelszot, szedd ki a pipát a tulajdonságainál, hogy felhnév, tartomány blabla bekérése tárcsázáskor. Ilyenkor már nemfog kérni semmit nem is kell rákattintani a csatlakozásra. Ezután ezt az ikont a start menü/inditopultba másolod.

A vilagvege erdeklodes hianyaban elmarad...

(#8) doglotthal

doglotthal
(fanatikus tag)

Ha az Explorerben: Eszközök-Internetbeáll.-Kapcsolato- és ott bejelölöd azt hogy: Automatikus tárcsázás, amikor nincs hálózati kapcsolat. Ez nem oldja meg?
Nekem is adsl van, és van egy ikonom, hogy csatlakozás adsl-re, ha megnyitom ott is be tudom állítani hogy automatikus tárcsázás. De nem tudom.

(#9) t-rac válasza e=mc² (#7) üzenetére

t-rac
(senior tag)

thx

(#10) e=mc² válasza doglotthal (#8) üzenetére

e=mc²
(őstag)
LOGOUT blog

Az akkor fog csatlakozni, amikor vmi ki akar menni a netre.
Amit fentebb írtam, akkor a windows indulása után azonnal felépíti a kapcsolatot.

A vilagvege erdeklodes hianyaban elmarad...

(#11) doglotthal válasza e=mc² (#10) üzenetére

doglotthal
(fanatikus tag)

Igen igazad van, de az ikonos változat nekem is működik.

(#12) hungabi87 válasza doglotthal (#11) üzenetére

hungabi87
(újonc)

Üdv!

Kérdés: Win7 nincs vagy nem találom az indítópultot?

Ha van akkor hol találom, és a win7-ben be lehet-e illeszteni az ADSL autómatikus csatlakozását?

Választ előre is köszi!

TEDD! Vagy ne TEDD! De ne Próbáld!

(#13) FanatiK

FanatiK
(lelkes újonc)

Sziasztok.
Nekem is ez a probléma.
Nem csatlakozik automatikusan a gép bebootolása után viszont bevan pipálva az automatikus tárcsázás illetve az indittó pultba is beraktam az ikont és a pipa kivan szedve a jelsző meg felhasz.név bekérésére....ilyenkor?

┌── *Egy Ember jellemét a cselekedetei határozzák meg!! ──┐ └───────────────────────────────────────────────────┘

(#14) Tosee válasza FanatiK (#13) üzenetére

Tosee
(őstag)

Üdv!

Nemrég írtam le a Windows 7 -es topikban! :)

A4-es rajzlapom, hasonló típusú Audira cserélném!

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.