Na telepitettem egy uj XP-t ez megoldotta a problémát,nagyon jól szól a kari...
Már csak az a probléma,hogy 5.1re bevan normálisan állítva,de faderek megse mukkannak...
[Szerkesztve]
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Hirdetés
Bullet_
(tag)

Bullet_
(tag)
Ja azt elfelejtettem mondnai,hogy a speaker settingsnél ha tesztelem akkor szól, ugyhogy jo helyre kötöttem.
De Power DVD,Media player ezeknél csöndben van,pedig DVDnél szólnia kellene ....

Trak
(PH! addikt)
Milyen codekek vannak fent?
PowerDVD-nél be kell állítani a beállításainál, hogy 6 hangszórón akarod hallgatni.
Media Playernél pedig csak az 5.1-es filmek fognak 5.1-ben szólni, oda meg nem ért egy AC3 filter.
''Mielőtt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele...''

Bullet_
(tag)
AC3 filter fenn van, továbbá a divx 3-4-5 és xvid codec is bár ez nem számít sztem...Aztán még a Windiws Media Format 9 is fenn van ez nemtudom mennyire számít....
Igazából azt veszem észre mint mikor a TV fülhallgató helyére bedugom,csak a zöld jackre ad hangot.

Trak
(PH! addikt)
A powerDVD-nél be van állítv a 6 hangszóró?
Ac3filterben is állítsd be, annak nem tudom mi az alapbeállítása.
''Mielőtt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele...''

Badb0y
(PH! addikt)
2.0
Minőségi laptopok http://www.laptop-ok.hu

pinnacle
(őstag)
Ha a Richard Burns Rally-val játszom a játék után ''elnémul'' a PC,újra kell indítani,hogy újra ''szóljon''.Vajon miért?(Audigy2 ZS)

Balika911
(PH! kedvence)
Érdekes, nekem a Doom3-al volt hasonló, de ott játék közben ment el a hang. Be kellett lépni a menübe, majd vissza, ismét szólt...két percig. 
(Bár ez valószínű a játék hibája: Más hangkártyával is csinálta.)

Anthony001
(senior tag)
Sziasztok!!
Láttam egy hangkártyát, egy
Creative Audigy SB Live! 5+1
Az lenne a kérdésem,hogy mennyivel jobb egy ilyen mint az integrált??
Köszönöm a válaszokat!
Acer Travelmate 5520G, AMD Athlon™ 64 X2 Dual Core 1.8 GHz, 2 Gb DDR2, ATI Radeon™ HD 2400 XT Hypermemory

Darken
(fanatikus tag)
mert szar a játék 

Bullet_
(tag)
Na ha Soundstorm integrált hangkártya van (nforce2es lapokon van) akkor nemfeltétlenül jobb,de más akor mindneképp jobb a Live....

Anthony001
(senior tag)
Nem.
NEm az van, VIA-s lapom van, és vmi SoundMax
Acer Travelmate 5520G, AMD Athlon™ 64 X2 Dual Core 1.8 GHz, 2 Gb DDR2, ATI Radeon™ HD 2400 XT Hypermemory

neduddki
(PH! nagyúr)
HI!
A soundmax nagy csoda:- ))) ha kisse igenyesebb vagy erdems cserelni...
udv
neduddki
a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni

Anthony001
(senior tag)
Okés.
És miben jobb egy PCI-os hangkari, mint egy integrált??
Bocs a hülye kérdésekért, de nagyon nem vágom

neduddki
(PH! nagyúr)
HI!
Mongyuk meghallgat es ma mingy atud is:- )))
HAt esetleg a da kisse korektebb es nem szedi ossze a hujjesegeket... ami rogton aaz elejen feltunik, a tobbi featureben az alapaik i stugyak papiron kb aszt amit zenahallgatashozl kell, ne tan meg filmnezeshez is, de mongyuk eax tamogatas nehany jateknal nem art
de a leneyg a hang minoseg!!!
udv
neduddki

Bullet_
(tag)
Például nem terhetli a procit..Nekem volt olyan hogy ment egy hétig folyamatosan a gép és a proci is meleg volt (amd) és a hangkártya recsegett minden kisebb hangnál....
Jobban szól,tisztább, több minden állítható.
Eax se rossz valóban ha van...elég fájintos mikor pontosan hallod hogy a szakadék tetejéről lőnek rád pl...

Anthony001
(senior tag)
Aha Értem.
Tehát akkor az az SB Live az megéri igaz??
Vagy van ilyen áron még jobb is ( 5000-7000Ft).

Bullet_
(tag)
Ilyen áron asszem 7-8k kapsz egy oem Audigy 1et is...
Jóval szebben szól,pedig csak egy módosított Live....

forceberg
(PH! addikt)
Igazából akkor érdemes szvsz cserélned, ha van hozzá egy jó hangszórószetted is. Nem az a lényeg, hogy PCI-os, hanem a minősége. Kicsi alapzaj, stb. Egy live! már szépen szól.
http://www.flickriver.com/photos/4ceberg/

neduddki
(PH! nagyúr)
HI!
Basszus eszt hogy hagytam ki pedig bele akartam irni...grrrrrrrrrrr ez mar a kor.......... marmint hogy a envy kivetelevel hardveros taogatasra ne is szamics hangok teren...:- ((((((((((
koszoni hogy eszembe gyuttattad...:- )))
udv
neduddki

Anthony001
(senior tag)
Aha
Hát szimpla hifire megy ki a hang.

neduddki
(PH! nagyúr)
HI!
Na azon mar folotteb eszreveheto a kulommmmbseg!!!
csalatkozom az elottem szolokhoz egy hasznaklt aud1 meghackelve a zs driverrel.. vagy ha nem kel eax akkor kxproject
udv
neduddki

Bullet_
(tag)
Hát a hifit megszólaltatja a Live is,de ha 2-3k-t vagy annyit se rá tudsz dobni egy Audigy1 lehet jobban megéri a jövőre nézve is..mivel ''ujabb'' kártya tovább fognak hozzá driver frissitések is érkezni.

Anthony001
(senior tag)
Tehát egy nem 5.1-es hangfalhoz, hanem egy stereo hi-fi hez ez a Creative Audigy SB Live! 5.1 yo lenne??

Anthony001
(senior tag)
Az Audigy 1 újabb mint a 2????

Bullet_
(tag)
Nem de Livenál ujabb

neduddki
(PH! nagyúr)
HI!
Psizkosicsunk::- )))
Van sb live! sokvarizcioban /alloitolag a vegenek jobb a hangja mint az elejenek az olege zajos volt/ az utoso az vmi 24 bites 7.1-es vagy mi a fene
utanna volt a Audigy 1 majd a Audigy2 Majd az audigy2zs igazan csak aprosagokbankulombzokik, de a zs drajver dob a ket elson hangjan is
udv
neduddki
p.s. kinek mi az aprosag:- )))
nalam a aud2 crativ 250d-n szol es ki nem allhatom a sokcsatornas hangot

forceberg
(PH! addikt)
Valahol régen olvastam egy jó kis tesztet ezekről, mielőtt megvettem az A2-t. Live!, A1,A2 volt összemérve.

Anthony001
(senior tag)
Aha értem.
Szal tuti jó lenne az a Live is a mostani helyett.
Csak az nem gáz hogy HI-FI-n szól?
Akkor nem romlik a hang minősége igaz?

Bullet_
(tag)
gondolom hogy a live volt az uccsó aztán 1 aztán 2 aztán 2zs...de az ugye nem volt benne...
hopp..netuddki már leirta
[Szerkesztve]

neduddki
(PH! nagyúr)
HI!
mod: creative 250d-n szolll, ah veletlenulvk felreertene:- )))
udv
neduddki

forceberg
(PH! addikt)
Amikor én vettem, még nem volt ZS.
Ha minel kevesebbet akarsz rakolteni es a leheto legjobb kell az arbol akkor ez kell neked: Audigy 2 Value - kb. 10k alatt kell hogy legyen az ara.
Privat velemeny - keretik nem megkovezni...

Bullet_
(tag)
Az rendben de még egy Audigy1re se tom az ára folytán rábezsélni,nemhogy a 2re...

Anthony001
(senior tag)
Nem tudnál adni róla egy linkket????

Anthony001
(senior tag)
Igazából nekem olyan kell, ami YO
Tehát mindegy hogy 1-2-3 esetleg 4
Csak az a lényeg hogy jól szóljon, lehessen állítani a basszust, játékok úgy menjenek ahogy mondtad, és ne legyen drágább olyan 7000Ft nál.
Nem tudom Mo-n ki mindenki arulja. Ha nem talalsz, akkor meg egy hasznalt Audigy 2 OEM valtozata. Az meg talan belefer a 7000-be.
Privat velemeny - keretik nem megkovezni...

Badb0y
(PH! addikt)
Azért gondoltál a jövőre? Biztos nem lesz neked vmi 5.1-es füles vagy hangcucc? Mert sztem a legjobb az lenne, ha egy AU2 vagy AU2 ZS-t vennél.

Anthony001
(senior tag)
Ja.
De biztos nem-
Mert király hifim van, max hangfalakat veszek még hozzá

forceberg
(PH! addikt)
Live!5.1 is van.

tahoman
(kvázi-tag)
Audigy 2 ZS-em van. Hogy lehet megcserélni a centert meg a subot? Az előző kártyám tudta. Biztos ez is tudja. De senki ne írja azt, hogy kössem fordítva a hangfalaimat.
[Szerkesztve]

UnConnecteD
(senior tag)
hogyhogy megcserelni? mi annak az elonye?

Badb0y
(PH! addikt)
Pedig azt irom, mert mindegyik hagfalnak meg van a maga helye. Nem tom miért akarod megcserélni.

Balika911
(PH! kedvence)
Mi? Hát nem úgy múködik, hogy surroundok + frontok + center&sub jelei egy-egy kábelen mennek? Nem értem, miért is szeretnéd a cserét. 

DigitXT
(PH! kedvence)
Olvasom, hogy a ZS driver ígymegúgy: hogyan javíthatja a hangminőséget?
***** Ha személyi edzőt keresel, tudok ajánlani egy jót: http://rigokati.eu :-) *****

ALMÁS
(újonc)
Sziasztok!
Most cseréltem le a live 24-es kártyát Audigy 2 ZS-re, és az lenne a kérdésem, hogy mitől van a következő probléma:
ha DVD filmnél továbblépek 1-2 másodpercig felgyorsított hang hallható.
Köszi!
[Szerkesztve]
Domi

Darken
(fanatikus tag)
Hmmm. Több dvd-nél is ezt csinálja? Live-val gondolom nem volt ilyen. Elképzelhető, hogy maradt valami ''szemét'' a másik driver után...
Hangminőség javítására esetleg EAX-on keresztül van lehetőség. Ott talán valamilyen Fourier-transzformációs zajszűrőt használhatnak. Amúgy szerintem nem javítja a ZS a hangminőséget, hanem ''eredetibben'' adja vissza a hangokat köszönhetően a jó minőségű DAC-nak, és a 108 dB-es jel/zaj viszonynak.

DigitXT
(PH! kedvence)
De attól, hogy az ember drivert cserél, még nem lesz más a DAC+SNR.
(
)
***** Ha személyi edzőt keresel, tudok ajánlani egy jót: http://rigokati.eu :-) *****

Trak
(PH! addikt)
Na most ez olyan, hogy akkor a KX driverrel hogy hogy jobban szólnak az Audigy-k?
Pedig ''csak'' egy drivert cseréltünk le