Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

Útvonal

Fórumok  »  Multimédia  »  Audigy 2

(#401) smc_

smc_
(kvázi-tag)

Sziasztok!

Nekem az a kérdésem lenne, hogy egy Audigy2 megfelelő zajforrással produkál HiFi minőséget? :U

Commodore 16 XT Platinum Edition, Videoton Mátra 2 Deluxe GTO, Joy x2, Asztal, Szék

(#402) Badb0y

Badb0y
(PH! addikt)

399-400 áp

Minőségi laptopok http://www.laptop-ok.hu

(#403) exile válasza Badb0y (#400) üzenetére

exile
(tag)

Én is ugyanerre vagyok kíváncsi. Lécci segítsetek!:F

Panasonic P42G20 / Popcorn Hour A-210 / Onkyo TX-SR508 / JBL SCS178

(#404) Badb0y válasza Badb0y (#402) üzenetére

Badb0y
(PH! addikt)

áp

(#405) exile válasza exile (#403) üzenetére

exile
(tag)

UP!

(#406) exile válasza exile (#405) üzenetére

exile
(tag)

up

(#407) jamez válasza smc_ (#401) üzenetére

jamez
(fanatikus tag)

Mit jelent neked az hogy Hifi minőség? Nekem is van egy Audigy2 a gépemben mert nem tetszett az alaplapi soundstrom hangja.
Kérdés mire akarod használni a géped?

http://minihelik.blogspot.com/

(#408) nRu3

nRu3
(PH! kedvence)

Az lenne a kérdésem nem tud-e valaki segteni a kártyán lévő csatlakozósor kiosztását illetően ,itt már kérdezte valaki az elején ezt valaki de nem volt válasz rá sajnos ,azotta eltel 1 kevéske idő azota hátha okosabb lett valaki és tudja választ?

Szeretném rákötni a ház elején lévő fejhalgatót és mikrofon csatlakozást a kártyára Audigy 2 ZS-re?

''az élet fantáziadúsabb mint az álmaink'' csak az álmaink néha elérhetetlenek.......

(#409) exile válasza nRu3 (#408) üzenetére

exile
(tag)

Ugyanaz a kérdésem.

(#410) exile válasza exile (#409) üzenetére

exile
(tag)

up

(#411) Rigel77

Rigel77
(kvázi-tag)

Sziasztok lenne egy kérdésem .

Azt hallottam hogy az audigy kártyáknál be lehet állitani hogy a távoli hangok is élesen (hangosan) szóljanak . Ha valaki tudná hogy hol lehet ezt beállitani , azt megköszönném .

A kártyám audigy 2 Zs oem .

Ps3 Fan .

(#412) nRu3 válasza nRu3 (#408) üzenetére

nRu3
(PH! kedvence)

Up ?

''az élet fantáziadúsabb mint az álmaink'' csak az álmaink néha elérhetetlenek.......

(#413) nRu3

nRu3
(PH! kedvence)

up

(#414) nRu3 válasza nRu3 (#408) üzenetére

nRu3
(PH! kedvence)

még mindig UP:U

(#415) exile válasza exile (#409) üzenetére

exile
(tag)

fel

(#416) attilam

attilam
(őstag)
LOGOUT blog

De sok UP lett hirtelen.
Sajnos nekem is ez a gondom, és van még egy:
A Creative driverekkel sajnos a hangfalaim elég zajosak: Ha nem megy semmi és a hangerőt a maximumra állítom, lehet hallani ahogy zúg az egész. Úgyhogy le is szedtem gyorsan, és most kX-et használok. Ezzel már nem zúg, viszont sajnos nincs EAX.
A kérdésem az lenne, hogy a sima Creative driverekkel ti is tapasztaltatok-e hasonlót?

(#417) exile válasza attilam (#416) üzenetére

exile
(tag)

Hasonló problémám van, viszont nem biztos, hogy a driver-től van. A Creative hangfalam érdekes módon csak bal oldalt zajos. Ezt hallom kikapcsolt állapotban is, viszont ha kihúzom a konektorból megszűnik.
Mitől van ez? Hogy lehet elhárítani? Segítsetek!

(#418) attilam válasza exile (#417) üzenetére

attilam
(őstag)
LOGOUT blog

Hát nálam tuti hogy driver. Amint leszedtem megszűnt a probléma, kX-szel semmi gond. (Ja Audigy 2 ZS kártyám van)

(#419) nRu3 válasza attilam (#418) üzenetére

nRu3
(PH! kedvence)

Nekem nincs semmi féle zugásom Labtec hangfalakal 5.1-s

(#420) nRu3

nRu3
(PH! kedvence)

A kérdés még mindig adott és töbekett érdekell a válasz:O

Az lenne a kérdésem nem tud-e valaki segteni a kártyán lévő csatlakozósor kiosztását illetően ,itt már kérdezte valaki az elején ezt valaki de nem volt válasz rá sajnos ,azotta eltel 1 kevéske idő azota hátha okosabb lett valaki és tudja választ?
Szeretném rákötni a ház elején lévő fejhalgatót és mikrofon csatlakozást a kártyára Audigy 2 ZS-re?

(#421) chungey9

chungey9
(újonc)

Nekem Audigy 1 van (ES talán, van firewire) és ez 24 bites...

(#422) Raymond

Raymond
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Minden UP-olonak it felettem:

Ez a topic ugyanazzal a kerdessel (ami meg par masikban is elofordult egyebkent) indult 2003 oktobereben. Szerintetek miert nincs meg ra valasz ?.......

Privat velemeny - keretik nem megkovezni...

(#423) attilam válasza nRu3 (#419) üzenetére

attilam
(őstag)
LOGOUT blog

És milyen driver-t használsz?
Mert a régivel nekem se zúgott, csak most nincs nálam a telepítő CD, úgyhogy muszáj volt a kX-et feltennem. A Creative honlapján csináltam Autoupdate-et, na gondolom azóta zúghat, de sajnos csak tegnap vettem észre.

(#424) nRu3 válasza attilam (#423) üzenetére

nRu3
(PH! kedvence)

Ami a gyári telepitő cd-n volt én azzal használom ,de lehett hogy valimi szuper beálitásnál nekem is kijöne a zugás, de eddig én nem tapasztaltam.

(#425) nRu3 válasza Raymond (#422) üzenetére

nRu3
(PH! kedvence)

Csak azota 1.5év telt ell és valaki rájöhetett a válaszra:U

(#426) attilam válasza nRu3 (#424) üzenetére

attilam
(őstag)
LOGOUT blog

Köszi, én is szerintem visszateszem a régit ha hazmegyek a CD-mért. Nagyon jó ez a kX is, de nekem ennyi basszus már egy kicsit sok. Meg hát ugye EAX sincsen így:(.

(#427) attilam

attilam
(őstag)
LOGOUT blog

Amúgy egyszer találtam itt a PH-n egy linket ahol le lehetett tölteni az eredeti gyári CD-t ISO-ban. Ezt nem tudja véletlenül valaki? Remélem ez nem minősül warezolásnak, ha igen akkor ezer bocsánat, többet nem fordul elő.

(#428) Raymond válasza nRu3 (#425) üzenetére

Raymond
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Azert nem irtam oda az elozo hozzaszolasba mert gondoltam mindenki rajon magatol. De ha nem akkor nem, itt a szajbaragos valtozat:

Nem fog menni a dolog.

Privat velemeny - keretik nem megkovezni...

(#429) Badb0y válasza attilam (#416) üzenetére

Badb0y
(PH! addikt)

Én a zalman rs6f-en tapasztaltam a zúgást ha 40% fölé teszem.

(#430) Badb0y válasza Raymond (#428) üzenetére

Badb0y
(PH! addikt)

f@5z ki van hogy nincs erre válasz :O

(#431) nRu3

nRu3
(PH! kedvence)

De akkor minek van ez a sok kis tü rajta hagyva a sima ZS-n ha nem lehet rá kötni semmit akkor meg ,igy elég gagyi ez a kártya csak arra jó hogy nem terheli a procit mint az alaplapi hangártya:F

(#432) Tsunami válasza nRu3 (#431) üzenetére

Tsunami
(senior tag)

Nem véletlen az előlapi panelt kéne oda bedugni ha lenne?:)

''három a kettő tizen''

(#433) nRu3 válasza Tsunami (#432) üzenetére

nRu3
(PH! kedvence)

Csak ha van a házam elején 2dugaj amitt minden alaplapra rá tudtam kötni, a hangártyára meg nem lehett és emiatt kiadni +19e ft.-ott arra a csunya előlapra kiadni....:F

(#434) Badb0y válasza nRu3 (#433) üzenetére

Badb0y
(PH! addikt)

Na ja, jo lenne vmi guru rájönne.

(#435) nRu3 válasza Badb0y (#434) üzenetére

nRu3
(PH! kedvence)

Lehet kapni Aerocool-tol coolpanel-t 7500ft-ért azon van egykét bekötés csak lehette e megint a hangkártyára kötni? vagy mitt hogyan majd érdeklödöm:F

(#436) g@bo válasza attilam (#427) üzenetére

g@bo
(PH! kedvence)

ez engem is érdekel

(#437) g@bo

g@bo
(PH! kedvence)

http://www.driverheaven.net/showthread.php?s=&threadid=45004

(#438) Badb0y válasza g@bo (#437) üzenetére

Badb0y
(PH! addikt)

Ez mibe különbözik a CD-stől ami ozzá kapunk :F

(#439) nRu3 válasza Badb0y (#434) üzenetére

nRu3
(PH! kedvence)

Találtam ilyen kiosztást régebbi kártyához de okosabb nem lettem:O
Bővebben: link

(#440) nRu3

nRu3
(PH! kedvence)

Up:U

(#441) Badb0y válasza nRu3 (#439) üzenetére

Badb0y
(PH! addikt)

Igen ezt már én is néztem, de semmit nem mond ez a kiosztás ami közelebb vinne a frontpaneles dologhoz.

(#442) Imy

Imy
(őstag)

Sziasztok!
Melyik jobb? Vagyis mennyivel?
A sima Audigy II, vagy a ZS?
Mivel tud többet a ZS?

(#443) nRu3

nRu3
(PH! kedvence)

Van valakinek aerocool-os coolpane-le azon van mikrofon és fejhalgató kivezetés , az Audigy2 ZS-vel összelehet kötni valahogy?[kép]

(#444) nRu3 válasza nRu3 (#443) üzenetére

nRu3
(PH! kedvence)

[kép]

(#445) g@bo

g@bo
(PH! kedvence)

augigy 1 és 2 között rémes a különbség?

(#446) Balika911

Balika911
(PH! kedvence)

Ilyen nincs! :O

Úgy néz ki, hang pöpec, erre egyszer csak keresztbe tesz a Feature Showcase: Elindítom, be is jön, DVD audio tesztnél pedig amint rákattintok a ''Play'' gombra, kékhalál, a következő szöveggel: Irql Not Less or Equal

Ezek után minden drivert uninstalláltam, majd ismét feltelepítettem (frissítettem is), ekkor működött, két nap múlva gondoltam, becsekklom ismét -> Win az előbbi üzenettel elszáll.

Ráadásul a karihoz kapott játékoknál néha bereccsen a hang. (Sőt: A Hitman-nél egyfolytában pattog a bal első hangszóró.)

Mit tegyek? Vissza garanciába?! :F

[Szerkesztve]

(#447) attilam

attilam
(őstag)
LOGOUT blog

SB Audigy 2 ZS kártyám van.

Sajnos az újabb creative-os driver nekem csúnyán zajos volt, a réginek meg nem volt itt a telepítő CD-je, úgy bátorkodtam feltelepíteni a kX drivert.

Eredmények:
RightMark Audio Analyzer 5.4, Sampling mode: 24-bit, 96 kHz

régi még jó creative driverrel:
Az első very good, a többi excellent

kX driverrel:
Mindegyik excellent. A frequency response szinte tök egyenes, egyedül 20 kHz-nél vág le ahogy kell is:), nincs benne olyan hupli mint a sima driverrel.
THD-nél ugyanúgy megjelenik egy éles csúcs 1kHz-nél, úgy tűnik ez hardveres tulajdonság, az IMD viszont szintén sokkal jobb lett. A többi nagyjából megegyezik.

Összegezve sokkal jobb a kX driver, (hallhatóan is jobb), de sajnos EAX támogatás nincs a játékokba, és egyelőre a 7.1-es hangzást sem tudja. Ezzel a driverrel, néhány professzionális hangkártya is elbújhatna mögötte. A mélyeket viszont nagyon durván nyomja, le is kellett egy kicsit szabályoznom, nade ez a legkevesebb.
Szóval nagyon jó ez a kX.

Megjegyzés: Ez nem a reklám helye volt, csak gondoltam leírom a tapasztalataimat, hátha valakinek ez hasznos.

(#448) Imy válasza nRu3 (#444) üzenetére

Imy
(őstag)

Jo, de akkor mi a különbség?

(#449) Badb0y

Badb0y
(PH! addikt)

Van vkinek Zalman RS6F 5.1es fejhallgatója? Mert nekem COD közben amikor eax3ra állítom a hangzást, akkor néha egy erőteljes hang (pl: töltényhüvely földre esik és ez sokkal hangosabb mint ha lövök) van, ami elég rossz :F
Mitől lehet ez, mert sb livenál is csinálta, és ez már a 3. ilyen fejhallgatóm. Csak EAXokon csinálja :F

(#450) attilam válasza Badb0y (#449) üzenetére

attilam
(őstag)
LOGOUT blog

Nem hiszem, hogy ez a fejhallgató baja lenne, bár kitudja. EAX2-n próbáltad már?

[Szerkesztve]

Útvonal

Fórumok  »  Multimédia  »  Audigy 2
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.