Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

Útvonal

Fórumok  »  Multimédia  »  Audigy 2

(#301) himi007

himi007
(újonc)

sziasztok!
ha nekem van 1 creative 5.1 hangfalrendszerem és veszek bele 1 audígy 2 zs akkor jobban fog szólni mint 1 sima audigy 2 vel vagy live 5.1-el vagy audigy1el?

:F

himi007

(#302) Aamdxp válasza Raymond (#243) üzenetére

Aamdxp
(újonc)

Hello

Ha az Audigy 2 front kimenetére rákötöm a 2.1-es hangfalamat és a rear-re a 2.0-ást, akkor be lehet állítani úgy a hangkártyát, hogy hagyja a mélyet a 2 frontból generálni?
Tehát, ha 4.1-re állítom be a kártyát, akkor működne ez ugye?

(#303) Aamdxp válasza Raymond (#243) üzenetére

Aamdxp
(újonc)

És lehet olyan 3 hangfalas rendszert kapni vagy csinálni, aminek külön van az erősítője és 3 csatornás, 3 „gyűrűs” jack csatlakozós a bemenete, amiből az első a front centeré, a második a subwooferé, a harmadik a rear centeré. Tehát pont olyan kellene, ami az Audigy 2 3. kimenetéhez való.
Tudom hogy sokkal egyszerűbb lenne 5.1-es rendszert venni, de nincs rá pénzem és a meglévő 2.1-es és 2.0-s hangszóróimra sincs vevő, pedig már hírdettem több helyen is.

(#304) Beast_

Beast_
(kvázi-tag)

Üdv

Minden renben van az Au2 hangkarival, ill 1 problémám van.
Amikor PowerDVD -vel DTS -hangra váltok DVD-n, nem szólal meg.

A PowerDVD audió beállítása: 6 hangszóró.
A Au2 hangszórók 5.1 -re van állítva.
3 stereo rca kábelen, analóg módon van összekötve 1 Yamaha erősítővel.

Ötlet?

Esetleg arról tud valaki mondani valamit, hogy hol tudnék a kártya SPDIF-IO paneljére koakszális vagy optikai digitális kimenett venni? (Tudom ott csak AC3 -banv an 5.1)

Köszi

Keep It Real !!!

(#305) JoHnni

JoHnni
(senior tag)

Üdv
Sztetek melyik kártya jobb? Audigy Mp3+ vagy Audigy Es?

...:''[*\www.alfaamore.hu/*]'' :...

(#306) Beast_

Beast_
(kvázi-tag)

UP ;)

Keep It Real !!!

(#307) Trak válasza Beast_ (#304) üzenetére

Trak
(PH! addikt)

DTS nem is fog szólni, az úgy normális.

''Mielőtt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele...''

(#308) zabla

zabla
(fanatikus tag)

az lehetséges, hogy a ZS driver felrakása után halkabban szól a hangkari?

Somewhere between Jesus dying on the Cross and a giant bunny hiding eggs, there seems to be a gap of information.

(#309) neduddki válasza zabla (#308) üzenetére

neduddki
(PH! nagyúr)

HI!

nem tom mert en kx utan raktam fel, de az egyszer se tunt felhogy halkabb vagy hangosabb csaka basszus massziv eloretorese....

udv

neduddki

a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni

(#310) zabla válasza neduddki (#309) üzenetére

zabla
(fanatikus tag)

ja nekem annyira előretört a basszus, hogy már kicsit sok is...még az is lehet hogy visszarakom az eredetit

Somewhere between Jesus dying on the Cross and a giant bunny hiding eggs, there seems to be a gap of information.

(#311) butcher75

butcher75
(újonc)

Sziasztok!

Régebbi Audigy 2 ZS fórumtárs panaszkodott, hogy a Bass Boost pipa és a csúszka inaktív.
Használhatnátok a help-et is a programhoz, ott leírták, hogy a bass boost csak akkor él, ha nincs subwoofer-ed, csak 2 speaker van beállítva :) Tehát a mélyeket keveri ebben az esetben..

Én is karácsonyra megajándékoztam magam egy Logitech Z-5500 Digitallal és egy Audigy 2 ZS-sel. :C
A gondom az, hogy vettem digital coax interconnect kábelt és egy mono RCA 3.5 jack átalakítót, azonban az a nyüves nem működik. Analógon minden szépen és jól szól, de a koax-on semmi... Van valakinek ötlete? A google és a külföldi fórumokat már nézegettem.
Egyébként a kábel és a logitech jó, mert dvd lejátszóval összekötve szól a koax kimenetre állítva. Tehát valami a hangkártya, vagy a mini jack átalakító környékén nem ok. :((
Ötleteket várok, a legfrissebb driver van fenn, és az s/pdif passthrough-t beállítottam, illetve a digital out only-t is kipipáltam, tehát elviekben a kártya nem végez kódolást a Z-5500 direktben kapja a jelet... Van még valami egyéb beállítás?? Vagy van különbség az RCA mini jack átalakítók között? Honnan tudom, hogy az jó-e? A sztereo és a mono közötti különbséget honnan ismerem fel?

Üdv,
butcher

u.i. a z-5500 egyébként állati nagyot szól, szép tiszta hangokat ad, a mélynyomó egyáltalán nem tolakodó, inkább belesimul a hangképbe. Épp egy akusztikus koncertet néztem, hát olyan hangokat hallottam, amelyeket előtte sosem. Nagyon meglepődtem. Aki ilyet vesz, nem bánja meg, a csomag 29 kg, úgyhogy óvatosan emelgetni :)
Persze a thx cimke azért csak a pénzért van rajta... pl. alapban elég erősen zúg a z-5500 erősítője :( Estefelé már zavaró, ha épp nem szól semmi, a másik szobából is hallom a búgását. :(

(#312) zabla válasza butcher75 (#311) üzenetére

zabla
(fanatikus tag)

...alapban elég erősen zúg a z-5500 erősítője Estefelé már zavaró, ha épp nem szól semmi, a másik szobából is hallom a búgását...

akkor a hangfallal se minden ok...nekem z-5300 van és az meg se nyikkan

(#313) sirály12 válasza butcher75 (#311) üzenetére

sirály12
(őstag)

Akkor ott valami bibi van.
Nincs a környékén valami ami zavarja?
Vagy valami nagyobb fogyaztó abban az ágban ahová be van dugva.

Én? Én szárnyalnék, de nem hagyják. Opel Calibra forever!

(#314) neduddki válasza butcher75 (#311) üzenetére

neduddki
(PH! nagyúr)

HI!

es mi van akko rha van mejladam es 2-r val allitva???? . meg a kx-nincs ijen pipa megis boveh huzott a mejjen a simaaud2 drive hoz kepest...
kimerted amr a mazzagodat meg az atalakito parosat???? nem-e velltenuil nem megy at rajta a del;ej????
a zugas meg egeszen veletlenul nem-e a szokasos foldkuilombseg???????

udv

neduddki

a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni

(#315) morzsol

morzsol
(senior tag)

Bocs, semmit nem olvastam el, csak a legvégét, de azért kérdeznék! :B

Szal CD-drive - s/pdif -> kábel -> s/pdif - A2 - és nem játsza le a lemezeket csak wawe-en keresztül. Tudtok vmi megoldást erre? Mit csinálok rosszul? (Eredeti gyári telepítő CD-s driver+stb.)

(Hi Ned! Majd 1001 éve nem láttalak. Bocs, hogy (''már'') nem vagyok monitor szakértő! :B Pedig jó volt! :) )

[Szerkesztve]

Lemérik, hány kiló egy hattyú...

(#316) PéeL

PéeL
(újonc)

Sziasztok!

Van egy Audigy2 ZS kártyám, aminek a 3 kimenetét kellene tudnom átalakítani egy 7.1-es 4 bemenetére. Végigolvastam a fórumot és lehet valahol ott volt a válasz, de annyira laikus vagyok, hogy még a sorok közt sem tudtam olvasni.:( A hangrendszer 4 jack bemenete ebből áll: 1: Center/Bass input; 2: REAR surround input; 3: REAR Input; 4: Front input (Stereo in). Megcsinálni azt meg tudom, csak már ott elakadok, hogy milyen dugókat vegyek, és melyik szárat hova kössem..
Köszönöm!

[Szerkesztve]

Végre kigyógyítottak a skizofréniámból! De hol vagyok most, mikor szükségem lenne magamra?

(#317) Gorneck23

Gorneck23
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

A gyári driverem szeretném frissíteni, de akaárhány frisst szedtem le, mindig ezt írja ki:
Setup did not detect the required components.
Setup will exit.

Mit rontottam el??

(#318) zabla válasza zabla (#310) üzenetére

zabla
(fanatikus tag)

hát felraktam a kx drivert és messze jobban szól, mint a ZS-s driver! egyből hangosabb lett, nem rezonálgat a hangfal se a nagyon magasaknál, se a nagyon mélyeknél...úgyhogy marad ez

(#319) Viktor77 válasza Gorneck23 (#317) üzenetére

Viktor77
(MODERÁTOR)

Azt az exe-t csomagold ki, és belülről indítsd.

Bazinga!

(#320) Viktor77 válasza zabla (#318) üzenetére

Viktor77
(MODERÁTOR)

Viszont játékokban nem lesz EAX.

Bazinga!

(#321) zabla válasza Viktor77 (#320) üzenetére

zabla
(fanatikus tag)

majdcsak kibírom nélküle:DDD igazából főleg zenét hallgatok, meg filmet nézek, szóval ez nekem így tökéletes

(#322) Aamdxp

Aamdxp
(újonc)

Sziasztok!

Audigy 2 Value (SB0400) hangkártyám van és sajnos a kx driver nem támogatja.
Tud arról valaki, hogy a kx projectet fejlesztik e tovább, mert láttam, hogy max az SB0360, azaz az Audigy 2 ZS-t támogatja számozás szerint maximum.
Küldtem a fejlesztőknek mailt ezzel kapcsolatban. 2004 februári a legfrissebb driverük.
Aki hall valamit erről az írjon!

Előre is köszi!

Üdv.

BUÉK!

(#323) Balika911 válasza gamesoft (#300) üzenetére

Balika911
(PH! kedvence)

Nekem is ugyanez a probléma jött elő a D3-nál, de még a SoundStorm-os időkben. (Az Au-val nem néztem, gondoltam, a SS-al akad össze, az meg hamarosan amúgy is száműzettetik.)

Ami még nagyon idegesít, hogy a Feature Showcase-ben a DVD audio, a DTS és a Dolby tesztek alatt recsegés, sípolás és hang felváltva jön a sugárzókból. DTS esetén a külső dekóder analóg jelet észlel, Dolby tesztnél kiírja, hogy ''digital data'', s többnyire szól szépen (bár néha itt is recseg). Van úgy, hogy a THX teszt is rendetlenkedik. Kipróbáltam sokmindent, ''digital output only'' állítása, ''synchronize with control panel'' állítása, külső/belső dekóder variálása, mintavételezési frekvencia csökkentése, de nem akar javulni. :(((

DVD lemezekkel megy szépen, a DTS hangsávot is dekódolja, de néha (5-10 percenként) megszakad a hang, a dekóder ki is irja, hogy ő most nem éppen nem kap adatot, én meg csak a fejem csóválom. Analóg átkötésnél is produkálja az akadást, de ritkábban.

Játékok tökéletesen futnak, kivéve a NFS4, ahol a centerből másodpercenként ismétlődő pattogást hallok. (Éppen a kedvenc játékomnál! Rohadék! :(()

Néha csinál olyat az Xp, hogy a tálca jobb alján lévő ikonokat egy ''explore.exe hibát észlelt...'' után eltünteti, és beteszi oda a SS beállításainak ikonját. (Msconfig-ból ezt kitöröltem, azóta csak az eltüntetést végzi el.) Ezek után is félóránként megkapom az előbbi hibajelentést. Ja, és Au dirvert nem tudok frissíteni, mert a telepítő nem találja a kártyát. :(

Mit tegyek? Xp reinstall segítene? Van kevésbé durva (s időigényes) megoldás is?

(#324) Balika911 válasza butcher75 (#311) üzenetére

Balika911
(PH! kedvence)

A Z-5500-nak nem szabadna búgni. Nálam alapállapotban teljesen hangtalan.

(#325) Sianis

Sianis
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Sziasztok!

Sulinetben most lehet kapni Audigy 2 ZS-t ha jól tudom. Érdemes rászánni 25k-t mondjuk úgyis lejön róla egy nagyadag százalék. Én zenehallgatáshoz, és filmnézéshez használnám, játékhoz is néha. Tehát egy integrált hagkártyához képest mennyire erézhető a javulás egy ilyen kártya esetén?

"Mo-mo-mo-move your legs like a monkey man"

(#326) mg105 válasza Sianis (#325) üzenetére

mg105
(senior tag)
LOGOUT blog

ég és föld...
milyen hangcuccod van hozzá?

(#327) TexT-BoY

TexT-BoY
(PH! addikt)
LOGOUT blog

hali all nagy ''dilemmám'' van
gan lehetőségem egy Audigy 2 ZS BOX vásárlásra 8000Ft-ért vagy egy Audigy 2 ZS Platinum vásárlásra 22500Ft-ért
de nemtudom mi a külömség a 2kari között...

a front panelen kivül:) bá azon se tudom mi van ...
szoval miért járhatnék én jol egy Platinum karival? midnent irjatok le pls
ja és hosszutávra vásárolnék (akár a tápom, a házam:D)

[Szerkesztve]

HAAAAAKUNA BATATA "Mert ha nekem szar, neked jó, tipikus ember morál..."

(#328) Trak válasza TexT-BoY (#327) üzenetére

Trak
(PH! addikt)

Vedd meg a Platinumot, és adok pénzt vedd meg nekem a dobozos ZS-t:D

Viccen kívül: Az nem Platinum Pro?
ZS ből csak az van asszem.
Bővebben: link

Mire akarod leginkább használni?

És viccen kívül: nekem nem tudsz annyiért szerezni dobozos ZS-t:F

''Mielőtt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele...''

(#329) bandi20

bandi20
(fanatikus tag)

Sziasztok
nekem olyan kérdésem lenne hozzátok itt az au2 -ben hogy milyen hangkártyát érdemes mostanság vennem kb 10 k szánnék rá és egy genius 5.1 HT hangszett van hozzá előre is thx

bandi

(#330) TexT-BoY válasza Trak (#328) üzenetére

TexT-BoY
(PH! addikt)
LOGOUT blog

ilyen : Bővebben: link

hát nem tudok senkinek szerezni ugyanis ez egy 9e Ft-os vásárlási utalvánnyal és áfa minusszal elérhetőrhető ár szoval sajnos csak nekem ennyi:(
erröl lenne szo és egyenlöre egy Aiwa hifire dugnám rá késöbb pedig szretnék egy szettet vásrolni a Rmirisbe (valami Gigaworks ha kész lesz a szobám)
leinkább zene (kuva sokat forumozok igy kevesebbet jáccok és forum alatt meg jo ha megy a tucc-tucc:D) de lesz itt filmezés és mégsoksok dolog;) ( a nap 24orájbol 16ba biztosan menne a kari)

illetve nemtudom pontosan mit tud a kari:( ha megtudom akkor lehet bövül a használata;):D )

[Szerkesztve]

(#331) Trak válasza TexT-BoY (#330) üzenetére

Trak
(PH! addikt)

Akkor ez ''csak'' Platinum, és nem pro. És nem is ZS, hanem sima Au2.
Gigaworks? Huhhh, van ott pénz;]

A Platinum előnye a sok kivezetés, pl fülhallgatót nem kell hátra dugni hanem mehet előre. Ennek nem lesz sok jelentősége, mert gondolom az Aiwa-nak is van saját dugója, és a Gigaworks ben is lesz valószínűleg:)

Egyéb sokféle kivezetés van a PLatinumon:
- Headphone Out (1/4'' Stereo Jack with Volume control)
- Line In 2 (1/4'' Stereo Jack, shared with Microphone In 2)
- Microphone In 2 (1/4'' Jack with Gain control)
- MIDI In (mini DIN)
- MIDI Out (mini DIN)
- Optical SPDIF In and Out
- Coaxial SPDIF In and Out
- Stereo Auxiliary In (2 x RCA/Coaxial Jack)
- FireWire® (IEEE1394) port
- Infra-red Receiver

Végig kell gondolni mire fogod használni, kell-e Neked ezek közül a be,-kimenetek közül vlami... meg kell nézni, hogy a Gigaworks-on milyen bemenetek vannak.
Egy jó dolog biztos van benne, a távirányító, de az lesz a hangfalhoz is.

Lehet hogy jobb választás a ''sima'' Audigy 2 ZS...

(#332) TexT-BoY válasza Trak (#331) üzenetére

TexT-BoY
(PH! addikt)
LOGOUT blog

ha valaki meg nem gyz arrol hog az a creative media palyer isten császár és a távirányitos is fasza meg minden akkor nem veszek Platinumot föleg hogy nem is Zs csak 2
sima 2es:(

ez miért nem irják oda a cigányék (creative;))???
az Audigy 2 ZS Platinum Pro 37000Ftba vona de az sok naggyn sookk

egy ilyen lenne nyár végén: Creative SW Megaworks 550 ha ez jo
ha van olcsobb ami jobb akkor meg olyan:D

[Szerkesztve]

(#333) Cane válasza TexT-BoY (#332) üzenetére

Cane
(őstag)

gratulálok

▫■ Γhē Ω Sēctσr - Γhе lαsτ lιηē σf dēfēηsē ▪□

(#334) TexT-BoY válasza Cane (#333) üzenetére

TexT-BoY
(PH! addikt)
LOGOUT blog

mihez?
megint jön a fikázzuk textboyt?
magyar oldalakon audigy 2 ZS platinumnak irták;) és megkérdeztem hogy mivan most nemtudom miért kell ezt:U
amugy grat a moddodhoz nagyon cool lett csak nem akartam irni mert rámfogták volna hogy ranghajhász vagyok merthogy odairtam hogy frankoP:O

(#335) Trak válasza TexT-BoY (#332) üzenetére

Trak
(PH! addikt)

Nincs ott a ZS, szerintem ez eléggé szembetűnő:)
ZS ből csak Platinum pro van, ami kicsit más. Árban is, meg tudásban is.

A Media Source Player jár a sima ZS-hez is. Bár én nem szeretem, nem is használom. Távirányító biztos jó, csak mint mondtam az lesz a hangfalhoz is:)
Biztos többet tud az Audigy távirányító, mint majd a hangfalé... Neked kell eldönteni, hogy kell-e Neked.
Illetve lehet, hogy a hangfalhoz csak kábeles lesz az irányító.

Igazából annak jó a platinum, aki kihasználja az optikai és koax ki-, és bemeneteket, plusz egy kis kényelem, meg design az előlapi panel.

Creative SW Megaworks 550? Mekkora szobád lesz Neked? Milyen vastagok lesznek a falak? Mert ez egy faltörőkos:)

Szerintem egy dobozos Au2 ZS-vel nagyon jól fogsz járni, több pénz marad másra.
Hangban nem jobb a Platinum (sőt), a többi plussz amit ad pedig Neked felesleges szvsz.

(#336) TexT-BoY válasza Trak (#335) üzenetére

TexT-BoY
(PH! addikt)
LOGOUT blog

egyedül a koax kimenetet használám semmi mást ( az aiwan is koax bemenet van és igy marha egyszerü lenne a bekötés és tuti minöség...

az audigy 2 ZS -n nincsen Koax kimenet:F:B?

a szoba egy 5m x 4mes luk:D a szigetelés még nem megoldott de a nyáron majd megmondom mi lett:D:D:D sztem egy gipszkarton lapot rakok a fal elé 10cm-el és kitömöm hangszigetelő vattával:DDD:C:C (de csak azt az oldalt ahol vannak még szobák ) ösziontén szolva ez még homály:D

(#337) Cane válasza TexT-BoY (#334) üzenetére

Cane
(őstag)

ez nem fikázás vagy hasonló akció.
szerintem ha tisztán, érhetően le lett volna írva mit szeretnél tudni, akkor biztos többen és hamarabb is tudtak volna válaszolni.

▫■ Γhē Ω Sēctσr - Γhе lαsτ lιηē σf dēfēηsē ▪□

(#338) attilam

attilam
(őstag)
LOGOUT blog

Sziasztok. Én nemrég vettem egy Audigy 2 ZS-t, és a véleményeteket szeretném kérni: Melyik 5.1-es Upmix módszer a jobb, a CMMS vagy a DTS Neo:6?
Előre is köszi!

(#339) Trak válasza bandi20 (#329) üzenetére

Trak
(PH! addikt)

Spórolj még 3k-t és 13k körül már kapsz egy Audigy 2-t használtan. Jobban jársz, mert 10k-ból ''csak'' egy Audigy 1-t tudsz egyelőre venni.

(#340) TexT-BoY

TexT-BoY
(PH! addikt)
LOGOUT blog

megtaláltam;)

ez lenne kb 23e Ft:
talán h a jövöheti vizsgám sikerül beis lesz zuzva 1db belöle persze ha tényleg jo az a távirányitos fjücsör (más nem magyon haználnék az elölapi füles dugon:D)

[Szerkesztve]

(#341) Trak válasza TexT-BoY (#340) üzenetére

Trak
(PH! addikt)

Akkor minek kellett a sok duma, ha úgyis tudtad, hogy ezt veszed meg?:) Hiszen a távirányítót tudtad, a kimenetek pedig ott voltak a Creative oldalán...

(#342) Beast_

Beast_
(kvázi-tag)

Sziasztok

DTS hangom továbbra sincs nem értem miért.
Mit kell átálítanom? Analóg összekötésnél nemk a hangkari dekódol?

Másik kérdésem, hogy a mélyláda hangerejét hol tudom állítani, mert a speaker conignál minden maxon van de úgy is csak alig szól.
A THX -nél is +6 db van rá adva és alig szól

thx

Keep It Real !!!

(#343) Trak válasza Beast_ (#342) üzenetére

Trak
(PH! addikt)

DTS hangod nem is lesz. mint már írtuk... mivel ahoz nem árt egy dekoder.

Mély: Speaker Settings ben 5.1-ben legyen a rendszer, és Bass Management-ben legyen kipipálva Bass redirection. Utána állítsd a subwoofer volume-t, meg a cutoff frequency-t a Neked megfelelőre.

(#344) attilam válasza Beast_ (#342) üzenetére

attilam
(őstag)
LOGOUT blog

Nekem WinDVD-vel van DTS hangom analóg kimeneten, de lehet, hogy ott szoftveresen működik a dekódolás. Bár én úgy hallottam, hogy az Audigy 2 ZS-ben van hardveres DTS dekóder.

(#345) Trak válasza attilam (#344) üzenetére

Trak
(PH! addikt)

Az új WinDVD-vel (és asszem a PowerDVD-vel is) tényleg kiadja a DTS hangot, de az nem igazi DTS, az szoftveres.

Az Audgy 2 ZS-ben nincs hardveres DTS dekóder, csak a Platinum, és a Platinum Pro változatokban, de azok drágábbak is jóval.

[Szerkesztve]

(#346) Beast_ válasza Trak (#343) üzenetére

Beast_
(kvázi-tag)

Én analóg módon viszem ki egy yamaha rxv-d630 -as erősítőbe, szvsz van rajta dts dekoder, de amikor powerdvd -vel dts-re váltok akkor elnémul minden, és nem érzékel az erősítő hangot.

A SW már maxon van, cut of freki is minumumon és akkor is csak éphogy szól a láda.

Keep It Real !!!

(#347) Trak válasza Beast_ (#346) üzenetére

Trak
(PH! addikt)

A kártyán nincs DTS dekóder...
A cutoff frequancy nekem 130-140 között van:)

(#348) Beast_ válasza Trak (#347) üzenetére

Beast_
(kvázi-tag)

Azt vágom hogy a kártyán nincs, de nem is továbbítja :(
A cutoff frequancy azt jelenti, hogy mi az amit már nem ad a ládára, azaz ha nekem 10 herz, akkor az alatt már nem adja oda a ládának, nem?

[Szerkesztve]

Keep It Real !!!

(#349) Trak válasza Beast_ (#348) üzenetére

Trak
(PH! addikt)

Én már nem tudom mit jelent pontosan, mert sokan sokfélét mondtak...
Nekem mind1 is, mert ha leveszem 100 alá, akkor egyre csak szarabb lesz a basszus, 130-150 között nagyon jó nálam.

(#350) attilam válasza Beast_ (#348) üzenetére

attilam
(őstag)
LOGOUT blog

A Cut Off Frequency az a frekvencia ami alatt átküldi a hangot a mélynyomónak. Tehát ha neked 10 Hz-en van akkor tényleg nem nagyon fog szólni. DTS meg nem lehet hogy azért nincs, mert a digitális kimenetre küldi a jelet?

[Szerkesztve]

Útvonal

Fórumok  »  Multimédia  »  Audigy 2
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.