amikor nekem még ilyen gépem volt abban az időkben még nyíllal lőttek
örülök h nem kell os installokkal vergődnöd 
GTR2

amikor nekem még ilyen gépem volt abban az időkben még nyíllal lőttek
örülök h nem kell os installokkal vergődnöd 
GTR2
Üdv mesterek!
Lenne egy audigy2 value kártyám, ami nagyon patentül szól, amíg drivertelepítés után újra nem indítom a gépet. Kb negyedét kapja meg az erősítő a kimenő jelből, és baromi halk lesz! Próbáltam daniel_k drivert is, hivatalosat is, egyik se jó.. Amúgy Vista SP1-em van.. Ötlet?
Szerelt audiophile interconnect/összekötő kábel, CSAK NÁLAM! 2300FT/2x1 méter! http://href.hu/x/c7cx

Amatőr kérdés , ha közvetlenül a kártyára csatolom a 6.1 hangszórót. attól még az is ugyanúgy DTS vagy akármiben szól ?( Ha adott a DVD-n a hangsáv)
Gigabyte MA770T UD3P ,Phenom II X2@X4 545, 2x2Gb Kingmax DDR3 1600 ,Albatron 8800GT,WD 250Gb,500Gb Sata II, Enermax Liberty400,Samsung2243BW
Ja, a géped dekódolja a DTS-t és kiküldi a hangfalakra.

Sziasztok!
A következő lenne a kérdésem:
Adott: Audigy 2 ZS ; kxProject v3541 ; WinXP SP3 ; sztereő erősítő+fejhallgató+mikrofon
Lehet-e variálni, hogy adott jack aljzaton milyen jel menjen?
Konkrét példa: a kxProject drivere alapból felcseréli a rear/front aljzatot, mert állítólag a rear (fekete) aljzaton jobb a hangminőség. Ez rendben van, oda dugom a sztereó erősítőmet. De azt szeretném, hogy a fejhallgató is be legyen dugva valamelyik aljzatba. Namost, ez nem is lenne gond, ha nem bazinagy dugója lenne az erősítőmnek, ami eltakarja a Front (zöld) aljzatot, így ahhoz nem férek hozzá. Tehát azt kéne csinálni, hogy mondjuk a Line In (kék) aljzatra átküldeni a Front (zöld) jelét.
[ Szerkesztve ]

Sziasztok!
Vettem egy USB audigy 2 nx -et ,leszedtem a drivereket a creative oldaláról,szépen feltettem őket és tul.képp majdnem minden működik eddig rendesen,kivéve 1-2 apróságot.
Nemtudom,hogy én csesztem é el v.mit,vagy alapból ilyen lehet
.COAXon használom,de nekem a teszt nem működik rendesen.5.1-re van állitva elinditom és csak a front bal és jobb oldal szólal + .Azt is +figyeltem,hogy a D.D. led nem világit hiába szól a film akár 5.1ben,akár DTS ben.Szerintem minden bevan állitva "talán" rendesen,mert kipróbáltam egy THX tesztel is és minden a helyén szólt.
Szerintetek hol lehet a gond?
[ Szerkesztve ]
Sziasztok !
Gondoltam itt érdeklődök, hátha tud valaki tippet adni 
Szóval, régebben már írták valamelyik topic-ba, csak nemtom melyikbe, hogy AUDIGY 2 Zs-hez van jó Vistás driver, ami jobb mint a gyári Creative-é.
Szóval az lenne a kérdésem, hogy melyik driver-t éri meg felrakni Vista alá? 32bites rendszer, de lehet lesz hamarosan 64bites is, szal ha az alá is jó, az sem hátrány.
Meg pl olvastam itt, hogy a kx drivere felcseréli a kimeneteket, ez mindig így van?
Előre is köszönöm a válaszokat 
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív.... - AMD-s tuningeredmények: http://cpu-tuning.joruska.com/amd.htm - Eladó cuccaim: http://href.hu/x/cxw9

A kx driver alapértelmezett állapotban a hátsó és első hangkimenetet felcseréli, de ha kiveszed a "pipát", akkor visszaáll az eredeti állapot. Vista alá asszem a PAX driver a jó, az támogatja a 64 bitet is.
Jól láttam h ebből is 2006os a "legújabb"? Vagy van újabb is. Esetleg tudnál vmi linket adni? Én guglin ennyit találtam. És a hivatalos oldal nem megy, vagyis nem elérhető...Ez elég réginek tűnik :\
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív.... - AMD-s tuningeredmények: http://cpu-tuning.joruska.com/amd.htm - Eladó cuccaim: http://href.hu/x/cxw9

Van olyan ember aki tudja milyen beálitásokkal a legjobb,stb. az ad. 2 NX és megosztaná velem?
Egy kis segitség azoknak akiknek esetleg hiányozna a gyári lemez valamelyik audigy hangkártyához és driver hiányban szenved
.
Itt megtalálhattok egy párat: [link]

2008.05.04.
http://w1.132.telia.com/~u13213920/kx/?file=kxdrv3541-full.exe
Ez a legfrisebb, de asszem sajnos az utolsó frissítés. 

Audigy hangkártyák nem támogatják a natív 44.1 kHz-es hangkiadást (ami a CD mintavételi frekvenciája pl.), hanem átkonvertálja a kártya 48 kHz-re. (ami ugye minőségromlást hordoz magában), Ahogy néztem az ASIO4ALL is ezt csinálja akkor róka fogta csuka, csuka fogta róka esete forog fenn, egyik sem jobb elvileg?
Ritka mint a fehér Zorro, belédgabalyodtam mint sün a rágógumiba :))
Köszönöm 

Sziasztok! Biztos volt már ilyen kérdés, de hátha valaki segít... Most raktam fel vista 64 ultimate sp1-et, és arra lennék kíváncsi, h milyen drivert rakjak az audigy 2 zs kártyámhoz h minden ugyanolyan jól működjön mint xp alatt(pl legyen eax konzolom, magas mély állítás, stb stb...) . Köszi előre is!
''Science has failed our mother Earth.'' - S.O.A.D.

Üdv!..
Volna nékem egy ilyen Audigy 2 /SB240/ kártyám...Jelenleg a sztereó kimenetén használom jack-RCA kábellel mini Hi-Fi-re kötve..Win-ban asztali sztereóra állítva..
Namármost szeretném a mélyebb hangokat egy kicsit felturbózni és arra gondoltam beszerzek egy aktív mélyládát..A karin a mélyláda kimenetre kötném és Windosban 2.1-et /már ha van ilyen ott/ állítanék be..Müködni fog a dolog ??/Hi-fi+aktív mély egyszerre/, vagy van valami akadálya ennek??
Köszi a választ!! 

Szvsz minden további nélkül működne.

Üdv!
Tegnap óta avval szenvedek hogy egyik driver sem érzékeli az audigy 2-es (sb0400) hangkártyámat
Biosba letiltottam az alaplapit, meg volt valami olyan hogy power on by pci azt engedélyeztem...alaplap:asus p4v8x-x.
A win érzékeli mint multimédiás audioverézrlő, de már próbáltam biztosan vagy 5 ilyen 10-30 mega körüli drivert, aztán találtam egy telepítő cd-t neten ott mikor megnyitom azt írja audigy2 gondolom hozzá jár de lehet rossz mivel az is azt mondja hogy nem érzékeli a kártyát
, ja igen azt nem mondtam hogy nincs hozzá cd úgy szereztem:S
a win-t is már ujra raktam (xp sp2)
Nagyon megköszönném ha valaki tudna segíteni esetleg megmondaná hogy milyen irányba mennyek 
(#3018) slayerenkala válasza slayerenkala (#3017) üzenetére

Szerintem megoldottam : D

hali!Tényleg küldhetne valaki
egy linket már audigy2 ZS-hez driver ügyben (vista 64 bit),mert én csak elég puritán,butított,szovtveresen letiltott szarokat találok
!vagy olyan öreg tipus már,hogy nincs is hozzá valamilyen moddingolt okosság
?megköszönném,ha valakinek volna valami épkézláb ötlete,hogy lehetne egy kicsit többet kihozni a kariból
még egy normális control panelt se találok!de amint látom nem vagyok egyedül a problémával
köszi
"Ez egy rezervátum lesz, benne magyarok, az indiánok; Hé! Mit csináltok?!"

nehogy már elpicsázza már egy alaplapi integrált rendszer
,mert rögtön kettéharapom!
főkélpp zenehallgatásra kellene,nem szól rosszul,de szerintem több van benne,annyira dicsérték régebben 
[ Szerkesztve ]

bocsi már megint én,de úgyse néz ide a kutya se
,most valamit elcsíptem az audio konzolban,beszarás,hogy szól,majd szétvágta a hangfalat
,de azért egy jó kis megpiszkált driver linket továbbra is elfogadok örömmel,és meg is köszönném 
Az Audio Console elég normális.Mást sose lehetett állítani,úgyhogy be kell érned ennyivel.Ez a legújabb cucc (pár hetes) : [link]

köszi,de mint utoljára írtam most már nagyon meggyőző a minőség,gyönyörűen,és dinamikusan nyomja
,köszi a linket megnézem 

Sziasztok,
egy hasznalt Audiy 2 ZS megvetelevel szemezgetek, Vista x64 ala. Müködik x64-es rendszereken rendesen, ill. erdemes egyaltalan 15-20€-t kiadni? Jelenleg az alaplapi hangkartya ontja magabol a hangokat, de pl. ha feltekerem a hangeröt, akkor sisteregnek a hangfalak. 
Hmmm... talan Xtreme Gamer is befuthat, melyik hangkartya a jobb?
[ Szerkesztve ]

persze, működik
a creative nemrég hozta ki az új drivereit,de a moddolt (pax, daniel_k) driverekkel is megy
xtreme gamer állítólag nem rossz, te musicot semmiképp ne vegyél
Hirdetéseim: http://href.hu/x/ad30

Azt szeretném kérdezni, hogy lehet-e és ha igen, akkor hogyan beállítani az Audigy2 Zs hangkártyámnak, hogy 24 biten szóljon Win Xp alatt?
Win 7 alatt lehetett, itt meg egyszerűen nem találom. 
üdv: Szabolcs
Nem lehet.Ha 24bites hanganyagot játszol le akkor elvileg 24biten fog szólni.
[ Szerkesztve ]

Sziasztok!
A héten megérkezik az Audigy 2 -es hangkarim.A kérdésem,hogy a firewire csati ami rajta van képet is tud továbbítani(gondolok itt DV kamerára) vagy csak hangot?
Válaszokat előre is köszönöm!

mindent elvileg.

utoljára XP alatt próbáltam, de ott simán....
viszont:
mit lehet akkor tenni, ha a legújabb drivert nem tudom újratelepíteni, mert azt írja, hogy nem volt restartolva egy driver telepítése óta.... volt... 5x is, de semmi...
talán kékhalált kaptam telepítés közben, vagy nemtudom, el kellett mennem a gép mellöl, amikor elősször telepítettem... mire visszaértem, csak egy hibaüzi fogadott, hogy a win súlyos hiba után állt helyre (vagy nem is tudom mit is írt pontosan)...
ötlet? szerintem a creative ezt eltárolja valahol a registry-ben, mert közben eltávolítottam az eszközkezelőn keresztül, és újraraktam a win update-ről, majd restart, de még mindig nem engedi 

Üdv!
Van egy Audigy-m és a digit kimenetet használnám, de Win7 alatt nem települ a surround mixer 2 és így nemtom kiválasztani ezt az opciót. Van vmi megoldás erre?

van!

Köszi szépen. Feltettem ,de sajnos így se tudom rábírni a digital out-ra
Biztos hatalmas láma vok
Hol kellene beállítani?

Ezt kiválasztottam, de semmi. Az erősítőn meg kellene jelennie a PCM feliratnak. De nem jelenik meg 

próbáld meg ezzel
egyébként nem biztos,hogy menni fog, mert nincs még win7-es driver audigy 2 szériához
és ha creative-on múlik sajnos nem is lesz egy ideig 
Hirdetéseim: http://href.hu/x/ad30

De az a vicc, hogy a Control Panel / Sound menüben a SPDIF Out-nál megy a zöld "csík" , csak vmiért az erősítőbe nem jut el a jel. Pedig a kábel, stb ugyanaz, mint xp alatt 

Van egy Audigy-m és a digit kimenetet használnám, de Win7 alatt nem települ a surround mixer 2 és így nemtom kiválasztani ezt az opciót
Legfrissebb Au1/2/4 driver, WinZippel kicsomagol, setup.exe Vista SP2 compatibility modban, adminisztratorkent futtat?
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?

Ez jó kis driver!

nah ez megoldotta az én problémámat is (#3030)...

az audigy2 zs hangkarimból kiment a center. minden más szól, alaplapin megszólal a center is, csak a fránya audigyből nem. tudtok rá vmi megoldást?

áttettem másik slotba, működik. az alaplapi HD realtek hangkártyának meg olyan tor hangja van. nem tudom, de sokkal szebbnek hallatszik az AUDIGY hangzása a sok alaplapihoz képest.

Üdv Mindenki!
Szereztem egy audigy 2 kártyát az elmúlt napokban, meg is vagyok vele elégedve.
Egy olyan kérdésem lenne, hogy (mivel ez OEM példány) a dobozos au2-khöz járó sample cd, vagy demo cd mit tartalmaz? Az enyémhez egy driver cd van csak, de az sample cd-n talán vannak zenei minták is, úgy olvastam. Beszerezhető valahonnan?
köszi
dark2
Ha valaki privit ír - különösen ha hirdetek valamit adás-vétel tekintetében - legyen szíves odaírni, hogy milyen témában teszi.
van egy audigy 2 value hangkarim, hogy lehet 5.1es működésre bírni? (win7)

Sziasztok!
Vettem egy Au2 ZS-t, de az a problémám, hogy nem ad hangot. Már mindenfajta driverrel (gyári, danielk, kx) próbáltam, a vistában ki is írja a belső equalizer, h megy a zenelejátszás, de hangot nem ad! Se digitális kimeneten, se analógon fejhallgatóval! Szerintetek mi lehet a probléma? (a hangerő sw-esen maxon van)
Természetesen van alaplapi hangkarim is (GB EP45-DS4 lapon van), de azt BIOS-ból letiltottam (Azalia disabled).

Sziasztok!
A következő miatt kérnék segítséget SPDIF ügyben:
Egy Audigy2-vel (sima 2-es, nem ZS, nem SE) sehogyan sem sikerül a DD és DTS hangot átküldenem a házimozi erősítőre. - Yamaha RV363. Stereo PCM-ként átmegy, illetve zenelejátszásnál is, ezzel nincs is semmi gond, de nem ismeri fel DD-nek a hangot, vagy DTS-nek. Ugyanazt a DVD anyagot kiírva asztaliról SPDIF-en gyönyörűen felismeri.
Rendszer: WinXP SP2 Prof HUN + legújabb hivatalos Creative driver.
A hibajelenség:
VideoLan: A/52 over SPDIF-et választok, akad a hang, sima 2.0 választva átmegy, mint PCM
MPC-HC: AC3 Filter fent van, ha minden be van állítva, és stereo downmix, akkor PCM-ként átmegy a hang. Ha a stereo downmix nincs, akkor a két front hangja megy át PCM-ként.
Ha viszont bepipálom az SPDIF passthrough-t, akkor akad a lejátszás, és nincs hang.
(padded/warped DTS, 14/16bit, minden próbáltam, de semmi változás)
PowerDVD-t próbáltam még, sikertelenül.
A kérdésem az, nincs-e valami ötlet, illetve okozhat-e gondot az, hogy nincs mono jack-RCA kábelem, hanem egy Stereo jack-RCA kábelnek a fekete végét használom. (mivel stereo PCM jól megy, azért nem tartom valószínűnek, de mi van, ha zavarja az, hogy össze van kötve)
Vagy inkább driver gond lehet?
Előre is köszi!
hali, olyan problémám lenne, hogy nemráég váltottam realtek ALC662 alaplapiról Au2 Value kártyára, és azt tapasztaltam hogy hiába tekereme fel maxra a hangfalat, nem szól oylan hangosan, mint amikor a realtek-nél felvettem félig...
szval kicsit zavaró. Mixerben minden maxon van. Win7et használok, 5letek?

Megoldódott !!!
(Audio Console-ban nem volt beállítva a passthrough...)

Sziasztok!
Bajom van. Segítsetek!
Audigy 2 ZS hangkártyám van és össze van kötve 1 Onkyo TX-SR 703E erősítővel.
Na most az a gond, hogy digitális kimeneten keresztül se tudom az erősítőre kiadni az 5.1-et ( vagy 7.1 ).
Mindig csak PCM Stereo-nak látja és annak megfelelően csak a két front szól!
Mit nem csinálok jól??? 
Please!!

MSI P35 NEO COMBO * INTEL CORE2DUO 6750@3200 MHz * Gigabyte 260 GTX * 2x1024 MB KINGMAX DDR2 * SAMSUNG 120 GB SATA * PIONEER 212 DVD RW * PIONEER 109 DVD RW * AUDIGY 2 ZS * CHIEFTEC 560 W *