Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

Útvonal

Fórumok  »  Multimédia  »  Audigy 2

(#2001) SimS válasza reklamhang (#2000) üzenetére

SimS
(senior tag)
LOGOUT blog

Miért nem rakod fel? le van írva hogy hogyan
Ez egy install readme.... sztem

Your journey will not end well. You cannot change your fate... no man can *** SC2: Toph#525 *** Origin: SimS_hun *** BattleTag: hamboo#1540

(#2002) reklamhang válasza SimS (#2001) üzenetére

reklamhang
(újonc)

Na de az mi?

Ha rámegyek, ezt dobja ki..

(#2003) SimS válasza reklamhang (#2002) üzenetére

SimS
(senior tag)
LOGOUT blog

Ez az hogy hogyan kellene felrakni a gémeket... megkérlek arra, hogy linkelj be egy-két képet arról hogy hogyan néz ki a cd mappaszerkezete amiről installálnál, mert akkor többet tok mondi, mivel nekem sima Value karim van, azzal nem adtak ilyen ínyencségeket :o

Your journey will not end well. You cannot change your fate... no man can *** SC2: Toph#525 *** Origin: SimS_hun *** BattleTag: hamboo#1540

(#2004) FishAir

FishAir
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Hát halljátok még egy jó dolog mára. Sikerült lekínlódnom az új Youp-Pax drivert(2.32). A 2.31 is jó volt de ez, hát valami gyönyörű ahogy szól. Itt a link ahol regisztrálás után hozzáfértek a finomságokhoz :[link] Igaz angolul van, de ha bárki elakad szívesen segítek. A fiúk jelenleg tárhellyel küszködnek úgyhogy elég kínlódós még leszedni a cuccot (320 mega körül van), de mindenképpen megéri. Tényleg gyönyörű szépen szól, és fel lehet telepíteni az összes Audigy 4 szoftvert és még egy-két X-Fi-set is. Igaz X-Fi-t még nem hallottam működni, de megmerem kockáztatni(újságok tesztjei alapján), hogy ezzel a driverrel szól olyan szinten az Audigy is. Az oldalon fel van sorolva a megfelelő topicban hogy milyen kártykra lehet feltelepíteni. Sok sikert.

★ Heinekenesis ★

(#2005) richies

richies
(fanatikus tag)

tán csak a sw-től függ a hang ?!

Rozsomak of Power

(#2006) FishAir válasza richies (#2005) üzenetére

FishAir
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

A driver sokat számít. A Creative azzal butítja a dolgokat a kártyák között. Pl. ha jóltom a Live! 24-bit és az audigy 2 processzora között nincs sok különbség. És mégis teljesen máshogy szól a kettő. Ez olyan mint a PIO íróknál a firmware. :D

★ Heinekenesis ★

(#2007) SimS válasza FishAir (#2004) üzenetére

SimS
(senior tag)
LOGOUT blog

itt most regelek és azután? egyáltalán mit is lehet is találni? - drivert -
és hol? - lehet hogy majdnem kiüti a szemem,de azért megkérdem

(#2008) SimS válasza SimS (#2007) üzenetére

SimS
(senior tag)
LOGOUT blog

bazz, mire ezek ledöcögnek 30kb/s el, megörexek :(

(#2009) reklamhang

reklamhang
(újonc)

És a SB Live 5.1-re is van új driver?
Vagy arra is rá lehet pakolni az Audigy 2, 4-esét?

(#2010) SimS válasza reklamhang (#2009) üzenetére

SimS
(senior tag)
LOGOUT blog

Nem lehet rátenni, de asszem van néki is új, de figyi körülnézel!

(#2011) FishAir

FishAir
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Live! sorozathoz ez való: PC Audio Drivers & Application Mods topicon belül Modded Creative drivers: YouP PAX VI v2.2 For SB Live! topic
Audigy 2-höz: PC Audio Drivers & Application Mods-on belül New Youp Pax 2.32!!! (sp1, sp2)...

Amit most leírok az az Audigyhez való eljárás. A Live!-osat nem ismerem.
A dolgot úgy kell kezdeni, hogy minden Creative-os cuccot le kell szedni, kezdve a szoftverekkel, aztán a driverrel. Szoftverek eltávolítása után javasolt a CCleaner [link] használata a driverek eltávolítása után pedig a DriverCleaneré [link]. A DriverCleaner nem mindig távolítja el a drivert, ezért eszközkezelőn belül a hangos cuccoknál el kell távolítani a Creativeos (esetleg Kx) drivereket. Akkor csináltad jól, ha újraindulás után feldobja, hogy új eszközt talált. De nehogy engedd neki hogy feltelepítse a windowsos drivert. :D
Utána lehet kezdeni, ha lejöttek a rarok: YouP-PAX-Fiv2.32.2006.SP2 ki kell tömöríteni és lesz benne két fájl. Először egy ikernelupdate.exe-vel kell kezdeni és utána lehet folytatni a YouP-PAX-Fiv2.32.2006.SP2.exe-vel. Innentől a telepítés már elég magától érthetődő.

Supported sound card:
SB Audigy (not include SB Audigy LS)

SB Audigy2 (include SB Audigy2 value)

SB Audigy2 ZS series (not include Gateway OEM)

SB Audigy2 ZS Notebook

SB X-Fi series

[Szerkesztve]

★ Heinekenesis ★

(#2012) DanteHix

DanteHix
(tag)

Sziasztok!
Nekem audigy 2 ZS Platinum Pro van, es akkor gondolom, nekem is menne a yuop?

Illetve, meg ezt
[link]
talaltam, de ez nkeem neccesnek tunik, legalabbis a hard-mod resz...

Es tenyleg ennyivel jobban szolna ezzel a driverrel?

## 5.15 The Angels Have Gone ##

(#2013) SimS válasza DanteHix (#2012) üzenetére

SimS
(senior tag)
LOGOUT blog

Nemtom ezt a hardmodot inkább kihagyom, főleg azért is mert ebben tönkre is mehet...

ezekkel a yuop driverekkel az a baj (főleg ezzl a 2.32 essel) hogy qva nagy és atomsz@rul jön (3,5 órája szedem 4%nál tart) :O

Mivel nincs semmi írva a kártyádról vagy/vagyse, de sztem ha nincs írva akkor talán nem való hozzá.

- bár kituggya -

(#2014) salazar

salazar
(újonc)

Sziasztok.
Van egy problémám. Asus a7n8x deluxe, 2x512 kingston , sapphire x800, Audigy 2 Zs,
Bármilyen drivert rakok fel, bármelyik pci slotba rakom a kártyát ha nyomvatartom valamelyik gombot a billentyűzeten (ez főleg játékoknál fordul elő) Akadozik recseg bevísít a hang.
Amúgy viszont tisztán és jól működik a kártya ha valakinek van valami ötlete kérem ossza meg. Előre is köszönöm. :(

Haverok, buli, fanta

(#2015) SimS válasza salazar (#2014) üzenetére

SimS
(senior tag)
LOGOUT blog

Hi!

Próbáltad már másik billenccsel?

Esetleg winfos reinstall, ha azzal sem javul, akkor .... gari - ha a boltban is azt csinálja, nyert ügyed van :)) -

/ sztem valami van az eszköszkezeléssel /

(#2016) somé válasza FishAir (#2011) üzenetére

somé
(őstag)

Nos,feltettem ezt a drivercsomagot,tényleg gyönyörűen szól,viszont az EAX Console-ban a Special FX beállítás alatt nincs az a 2 választási lehetőség,ami sima Au2 driver telepítésekor ott van.
Nevezetesen az EAX Light,és az EAX Normal.Erre elég nagy szükség lenne az EAX-ot kihasználó játékok miatt.
Ugye telepítéskor van 3 lehetőség:
Music
Game/DvD
Creative Official Edition
A COE-t,utána a Game változatot telepítettem,teljesen full-ban,az EAX bekapcsolás mégis hiányzik....egyébként minden ugyanaz...

Nehogy ezen bukjon már ez a frankó driver...Egyébként nem tudom mi a szerepe pontosan ennek a YouP-Pax Fi-nek,mi az új benne,ahogy látom az Audigy4 szoftverei lesznek telepítve,Eq,ilyesmi...

Keleti blokk, nyugati oldal - balkáni pocsolya.

(#2017) somé válasza somé (#2016) üzenetére

somé
(őstag)

Annyit hozzátennék,hogy az EAX be/kikapcsolást megtaláltam,viszont az EAX Light továbbra is hiányzik...
Próbálgatom a különböző hangzásokat,sokkal tisztábban,dinamikusabban szól minden..(AKG fejhallgatót használok)

(#2018) slayer006 válasza somé (#2017) üzenetére

slayer006
(PH! addikt)

Hali

Nekem az EAX Console / Special FX -ben ez van:

Voice - Chipmunk
Voice - Female to Male
Voice - Male to Female
Voice - Zeus

(AppName=Creative Sound Blaster Audigy, Audigy 2 series and Audigy 4 series Driver
ProductGUID=AAF283AE-985D-4B8A-AFEC-A742D5A797E9)

[Szerkesztve]

Ti nevettek rajtam mert más vagyok? Én nevetek rajtatok, mert ti mind egyformák vagytok.

(#2019) somé válasza slayer006 (#2018) üzenetére

somé
(őstag)

Igen,pontosan itt kellene lenni az EAX bekapcsolásnak (Light,Normal) azokon kívül,amit írtál.

(#2020) slayer006 válasza somé (#2019) üzenetére

slayer006
(PH! addikt)

De nincs!!
Eredeti Creative drivert használok.
SBAX_WEBUP_LB_2_08_0004.exe

Ti nevettek rajtam mert más vagyok? Én nevetek rajtatok, mert ti mind egyformák vagytok.

(#2021) SimS válasza somé (#2019) üzenetére

SimS
(senior tag)
LOGOUT blog

Nekem se nem van, pont néztem is ez t a light meg Normal EAXot de nekem nincsen :(

(#2022) somé

somé
(őstag)

A THX Setup Console panelen a Calibration fül alatt érdemes állítani a jobb-bal dB értékeket,iszonyat dinamikát tesz a hangzásra,érdemes kipróbálni.... :)

(#2023) Snowrider

Snowrider
(újonc)

Újdonsült Audigy2 tulajként lenne egy kérdésem.
Minden tökéletesen megy, szól ahogy kell neki, egyedül a DVD AUDIO SAMPLE nem akar szólni. Pedig nagyon kíváncsi lettem volna rá, hogy mennyivel jobb a hagzása.
Másnak szól rendese, a hangkártya analóg kábelekkel van az erősítőhöz kötve, 5.1, Dts tökéletes.
Esetleg ha valaki tudja hogy a cd-n vagy a feltelepített összetevők közzül melyik lehet ez a sample fájl, akkor manuálisan le tudnám játszani.

(#2024) SimS válasza Snowrider (#2023) üzenetére

SimS
(senior tag)
LOGOUT blog

csak ez a probléma ?! semmi gond a méllyel, semmi baj nincs a driverekkel.... mondhatni X-AKTÁS eset ;] ,szal nemtom hogy hol van ez a file, én nem is használtam... vedd elő a régi hangkártyádat, lődd be FULL POWERrel egy f@sza, minőségi zenét pl. Harry-Gregson Williams:Operation Dinner Out vagy ilyesmi aztán vedd elő az új karit, és ott is hagasd meg.... ha nem érzel különbséget, akkor baj van ;]

(#2025) Snowrider válasza SimS (#2024) üzenetére

Snowrider
(újonc)

A régi Live5.1 már nincs meg. A különbség érezhető. Én a DVD AUDIO közti különbségre lettem volna kínácsi! A driverekkel semmi gond, a mély nagyon mély! :) A hangzás tökéletes, DTS CD-k nagyon ott vannak minőségben!!!

Akinek nincs meg a Jean Michel Jarre - Aero albuma DTS-ben, az szerezze meg!! Annál jobb hangzást még nem pipáltam!

Csak az a fránya 24bit/192 érdekelt volna még!

[Szerkesztve]

[Szerkesztve]

(#2026) Raymond válasza Snowrider (#2023) üzenetére

Raymond
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

A DVD Audio Player-t kell telepiteni, mas nem jatsza le.

Privat velemeny - keretik nem megkovezni...

(#2027) Snowrider válasza Raymond (#2026) üzenetére

Snowrider
(újonc)

Az fel van telepitve de mivel nincs DVD-AUDIO lemezem ezért csak a kártyához adott SAMPLE-t szeretném meghallgatni!! Amit a Kátyához adott WELCOME MENU-nél lehet kiválasztani!

(#2028) Digitalboy

Digitalboy
(senior tag)

Ez a Youp-Pax drivert(2.32) támogatja az EAX-ot is? Mert akkor felrakom kipróbálni!

http://digitalboy.racing.hu - Rally videók!

(#2029) FishAir válasza Digitalboy (#2028) üzenetére

FishAir
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Hajjaj, de még hogy megtámogatja. :)

★ Heinekenesis ★

(#2030) Digitalboy válasza FishAir (#2029) üzenetére

Digitalboy
(senior tag)

Közben már felraktam én is, nem bírtam ki. :)

Különben nekem egy sima Audigy2-esem van, és így fel lehet rakni a A4 cuccait is. Már csak azt lenne jó megtudni, hogy valóban többet is fog tudni a kártya vagy csak a szoftverekkel lesz több.

(#2031) Snowrider

Snowrider
(újonc)

Most láttam hogy a dobozos ZS verzióhoz adnak egy Creative DVD Audio sampler Disc-et! Elképzelhető hogy ezért nem játsza a demot, mert kellene neki a CD?
De miért nem kéri a szerencsétlen! :))

(#2032) Sanya

Sanya
(PH! kedvence)

szervusztok!

kellene csinálni egy oldalt, ahova fel tudnánk tölteni a nemhivatalos drivereket. kb az egész olyan 1 giga lehet nem?
a tvn-nél van 100 mega ingyen tárhely, és ha beregisztrálunk 10-et, akkor megvan a giga tárhely, + egy weboldal, amin csak a legszükségesebb dolgok lennének leírva, és ideirányítanánk mindenkit erre a fórumra. na ki mit szól hozzá?

(#2033) Digitalboy válasza Sanya (#2032) üzenetére

Digitalboy
(senior tag)

Kicsit vicces 10 oldalt beregelni! :))

De az ötlet jónak tűnik. Különben az ATW.hu oldalon 500mb-ot adnak és korlátlan fájl mérettel. Szóval oda már csak kettőt kell regisztrálni. :)

Sőt, most jut eszembe az extra.hu-n 1gb-ot adnak!! Csak ott nem tudom a max fájl méretet!

[Szerkesztve]

(#2034) kovsol válasza Digitalboy (#2033) üzenetére

kovsol
(PH! nagyúr)

nem 500Mb a max fájlméret ? :DDD :DDD

Fan of !Hollywood Hírügynökség! Xbox360 gamertag: Lindom |Aki betartatja a törvényt azt ő maga is tartsa be.|

(#2035) Digitalboy válasza kovsol (#2034) üzenetére

Digitalboy
(senior tag)

Valóban! :DD De az 500-hoz képest korlátlan! :C

(#2036) Sanya

Sanya
(PH! kedvence)

felőlem akárhol lehetne. akinek megvannak a file-ok, elkezdhetné. én csak ötleteket adok :D

[Szerkesztve]

(#2037) SimS válasza Digitalboy (#2035) üzenetére

SimS
(senior tag)
LOGOUT blog

Jah az ötlet nekem is tecc!

Nos, azt írtad hogy te is elkezdted leszed, puff már fel is raktad..
de hogy??? nekem alig döcögött 1kilóval, 3 egész napig jött le eza 2.32es driver :O , bazz... hír az oldalról? majd szóljatok ha kész van, vagy ha kell valami help ;]

(#2038) SimS válasza SimS (#2037) üzenetére

SimS
(senior tag)
LOGOUT blog

nah én csináltam is egyet:

creativemod.atw.hu

még nincsen fenn semmi (csak egy hamarosan oldal) csak szólok,hogy....

(#2039) Digitalboy válasza SimS (#2037) üzenetére

Digitalboy
(senior tag)

Nem tudom, nincs valami gyors netem de 30-al jött folyamatosan. Pár óra alatt lent is volt!

(#2040) SimS válasza FishAir (#2004) üzenetére

SimS
(senior tag)
LOGOUT blog

Nah akkor, tegnap este felpakolásztam mindent evvel a 2.32es driverrel.... ugyanúgy a sb audigy2 [9000] értéket írja mindenhol, de más a szoftverek kinézete (gondolomez természetes, mert az SB Audigy4 driverjeit küldtem fel, hisz benne volt a 2.32es driverben) a kérdésem az lenne hogy én nem crackoltam semmit se (pedig van egy zipem benne 2 file) és anélkül is működ minden :F ez természetes?

más: plíz írj már egy részletes leírást (akár priviben is) hogy milyen driverek vannak, meghogy hogyan kell felrakni őket (az oldalhoz kellelne :)) )

(#2041) Digitalboy válasza SimS (#2040) üzenetére

Digitalboy
(senior tag)

Az ikernelupdate.exe fájlt elindítottad első lépésként? Az csak annyi hogy felvillan egy ablak és kész is. Gondolm egy bejegyzést rak a windowsba, hogy ez egy A4-es kártya. Aztán már lehet rakni a YouP-PAX-Fiv2.32.2006.SP2.exet is. Ha fel tudtad installálni akkor jól csináltad!

Bár az is lehet hogy a YouP-PAX-Fiv2.32.2006.SP2.exe eleve egy crackolt fájl már!

[Szerkesztve]

(#2042) SimS válasza Digitalboy (#2041) üzenetére

SimS
(senior tag)
LOGOUT blog

Azt már felraktam, meg amit egy mappába csinált azt is, meg szir-sz@rt felraktam... audigy4es cuccok vannak fenn (sztem) ezzel a driverrel... analógon sztem alig van különbség :(

[Szerkesztve]

(#2043) Digitalboy válasza SimS (#2042) üzenetére

Digitalboy
(senior tag)

Mondjuk olyan nagy hangzásbeli különbséget nem hallottam, de ez csak azért lehet, mert a sima driver-el is nagyon szól a cuccom. Ezen dobni már nem nagyon lehet hangzásilag. Viszont az audigy4 szoftvereivel, sokkal több és finomabb állításokat lehet csinálni.

(#2044) Digitalboy

Digitalboy
(senior tag)

Valahol volt a topikban egy tesztprogram amivel le lehet teszteltetni a minőséget. Mi annak a proginak a neve, illetve honnan lehetne letölteni?

(#2045) FishAir válasza SimS (#2040) üzenetére

FishAir
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Cső. Crackelni csak a 2.32-es driver alatti verziókban kellett a két file-al. Most már a telepítő megcsinálja sztem külön. Szal természetes. Leírást tudok majd csinálni, csak most szarakodott a gépem a napokban, úgyhogy azért nem jártam errefelé. Majd leszedem és felrakom újra, mindent képpel illusztrálok majd, hogy jobban követhető legyen, még az uninstallt is.

★ Heinekenesis ★

(#2046) SimS válasza FishAir (#2045) üzenetére

SimS
(senior tag)
LOGOUT blog

ok-ok.... így gondoltam én is :)

azt miért csinálja az ATW, hogy nézem a tárhelyet van még 420mb aztán meg feltöltöttem volna a második filét és puff, nem regisztrált oldal.... törlik, pedig van index meg minden, a f@szom is ki van már vele

(#2047) Sanya válasza SimS (#2046) üzenetére

Sanya
(PH! kedvence)

akkor maradjon olyan szolgáltató, ahol nem baszakodnak. fel kell darabolni a file-okat 45 megás darabolkra, és fel a tvn-re. ott 1 nap csak max 2-t regelhetsz, de ebben is tudok segíteni..

(#2048) gergo55555

gergo55555
(újonc)

Megjelent a 2.33-as verzió. További részletek itt : [link]
:C

(#2049) FishAir válasza gergo55555 (#2048) üzenetére

FishAir
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Jé tényleg. A rossz hír az ahogy olvsasom, hogy újra kell rakni mindent. Na most ez egy kicsit megbonyolítja a dolgokat. 2.32-es egy komplett telepítő volt szal először felrakta a szoftvereket aztán a drivert, mindent magától. Ez a funkció eddig csak ebben a 2.32-es packben volt. A régebbiekhez kellet külön, és gondolom ehez is a hackelt Audigy 4 ISO. Na most menetrend akkor annyiban fog változni, hogy először feltelepíted a szoftvereket az imageről. Nagyon fontos, hogy custom install-t kell választani és a legalján lévő Windows Drivers-t vissza kell pipálni, tehát annak üresnek kell lennie!!! Aztán ha ez megvan mehet fel a driver. És utána kell patchelni a két file-al amit már SimS említett, de lehet hogy ebben már nem, mert a 2.31-ben már csak a speaker settings-t kellett a 2.32-ben meg már semmit sem. Estére tudok pontosat mondani majd remélem.

★ Heinekenesis ★

(#2050) FishAir

FishAir
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Illetve eszembe jutott valami. Azt kellene majd kipróbálni, hogy lehet, hogy elég ha csak a drivert rakjuk újra és a szoftvereket fenthagyjuk. A Start Menu\Programs\YouP-PAX Fi v2.32 Drivers SP2-ben van egy ilyen, hogy Uninstall YouP-PAX Fi v2.32 Drivers and software. Ha azt elindítod, van benne egy olyan hogy, külön csak a drivert távolítsa el. Na most azt nemtudom, hogy a Creative Audio HQ + Surround Mixer (Audigy)-ből (az első bejegyzés) újabbat rak e fel vagy nem. Szal, hogy azt is el kelle távolítani. De szerintem első körben az maradhat fent. max ha elrontja akkor újra fel a 2.32 és utána azokat is uninstallálni kell. :D

[Szerkesztve]

★ Heinekenesis ★

Útvonal

Fórumok  »  Multimédia  »  Audigy 2
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.