Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

Útvonal

Fórumok  »  Multimédia  »  Audigy 2

(#3251) GomezGTS

GomezGTS
(tag)

Sziasztok!

Van egy Audigy Player karim, és egy win7-em, 64-es.
A surround mixer progi nem működik rajta, hiába a win7 driver, nem hiszem, hogy tartalmazta volna. Feltettem a régi driver cd-ről, de az persze nem indul, kompatibilitási problémák miatt. Azaz tegnap felvillant, mikor Win2000-ként akartam indítani, de azóta semmi.

Van valami lehetőség arra, hogy ez a program fusson? Tesztelném az 5.1-es rendszert, hogy minden a helyén szól-e, de így? :W

Köszi a segítséget előre is!

Keresem -hozzám hasonlóan- korrekt, üzleti partnereimet! Előre nem utalok, nem vöröskeresztnek hívnak!

(#3252) F_Zolee válasza GomezGTS (#3251) üzenetére

F_Zolee
(őstag)

Gyári driver nem ér semmit. Még mindig a Daniel_K-s drivert ajánlott feltenni win7hez.[link]

(#3253) GomezGTS válasza F_Zolee (#3252) üzenetére

GomezGTS
(tag)

Szia!

Igen, azt húztam rá, félig. Mivel annak a drivere nem volt megfelelő, ezért a creative drivere ment fel, és a daniel K-s programok....kicsit vicces, hogy ennyit kell szívni ezekkel a hangkártyákkal :W

Keresem -hozzám hasonlóan- korrekt, üzleti partnereimet! Előre nem utalok, nem vöröskeresztnek hívnak!

(#3254) F_Zolee válasza GomezGTS (#3253) üzenetére

F_Zolee
(őstag)

Az a baj, hogy a tiéd elég régi cucc már és a gyártóknak nem érdekük a végtelenségig támogatni egy "elavult" terméket. Tehát vegyél újat. :) Érdekes mód az Au2-höz még simán jó az a driver win7 alá. Nekem is ilyen van és jól működik.

(#3255) Mákdaráló

Mákdaráló
(kvázi-tag)

Üdv,

Most fogok kicsit újítani a gépemen, így veszek egy új alaplapot, mely a következő chippel van megáldva: Realtek® ALC887 8 csatornás nagyfelbontású hangkodek.
Hát ugyanaz a kérdés, mint előttem. Hagyjam bent az Audigy 2 ZS kártyámat az 5.1-es Logitech X540-esemhez avagy hagyjam az alaplapot csiripelni.

Win7-et használok, driverek kiválóan működnek (bár valami okosfélét használok), előtte nem nagyon mentek a CMSS funkciók.

Kérdés.. miben jobb egy átlagfelhasználó számára (netezés, időnként természetesen játék) egy ilyen anno überkirály kártya egy alaplapi készletnél?
Jobb hangzás, erősebb 3D effektek (ugyebár az Alchemyt kell alkalmazni, bár sosem tudom, hogy melyik játékkal kompatibilis és melyikkel nem)?

Köszi a választ!
üdv

A processzor füsttel működik. Ha kijön belőle a füst, a processzor elromlik.

(#3256) F_Zolee válasza Mákdaráló (#3255) üzenetére

F_Zolee
(őstag)

Szerintem mindenképp tarts meg az Audigy 2 ZS-t. Az alaplapi hangkártya sosem lesz olyan jó, mint ez pl. Nem kell itt semmi extra felhasználásra gondolni, mert a szimpla zenehallgatás is jobb rajta. Alchemyvel én nem foglalkoztam még és ment minden jól. Ha meg a játékoknál tartunk akkor az alaplapi csak EAX 2.0-t támogat, míg az a AU 4.0-t. Szóval "szoltáltatások" terén is jobb még.

(#3257) Mákdaráló válasza F_Zolee (#3256) üzenetére

Mákdaráló
(kvázi-tag)

Ha jól tudom, már a Vista sem tudta használni az EAX tulajdonságokat, mivel átállt az OpenAL-re, és légyszíves ne faggass, mi a különbség a régi és az új szoftware között, egyáltalán nem értek hozzá. Annyit tudok csak, hogy Alchemy nevű programot kell használni, hogy minden frankón működjön, mint régen. Én ezt a kártyát 4 éve vettem, tehát összehasonlítási alapom nincs még az XP-s időszakokkal, viszont szeretem, minden működik 5.1-ben állítgatás és az Alchemy nélkül is.

[ Szerkesztve ]

(#3258) Kuruc2

Kuruc2
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Sziasztok!

Most vettem egy SB Audigy 2 ZS SB0350 kártyát, és Win7-et használok.

Korábban az xp-n nagyon tetszett egy másik SB audigy kártyával az eredeti SB szoftver, hogy tudom felrakni Win7-hez?

Akkoriban így festett:

Most ugye új gépen Win7 van, így ezt a danieles cuccot próbáltam, de elég gáz, meg hiányzik a Surrond Mixer is pl.

Vkinek ötlet?

[ Szerkesztve ]

SonyEricssonWT19i+D750i; IntelCore2DuoE8600@3.33GHz; SamsungSyncMaster 2043NW; Asus5GC-MX/1333; 2x2GBKingmax; SeagateBarracuda7200-11-1,5-TB(50°C:S); Samsung160GB; Genius 5.1 5050V2

(#3259) LamaCube válasza Mákdaráló (#3255) üzenetére

LamaCube
(őstag)

Hagyd meg nyugodtan azt a karit ütős kis kártya az még most is.

Kuruc2

Sajnos ezek a funkciók már nem elérhetőek win7-en. Nincs support win7-re. Örüljünk, hogy valaki maszek alapon összerakta win 7-re a drivert..

HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...

(#3260) F_Zolee válasza Mákdaráló (#3257) üzenetére

F_Zolee
(őstag)

Az 5.1re állítást még xp-nél is meg kell tenni. De ebben a driver pakkban megvan az Audio Console(itt kell a CMSS-t bekapcsolni az 5.1 kiterjesztéséhez) meg a Speaker Settings is. Szóval lehet ezt használni normálisan. Nem tudom, hogy akarod állítgatás nélkül beállítani. :F

(#3261) Mákdaráló válasza F_Zolee (#3260) üzenetére

Mákdaráló
(kvázi-tag)

:D Értem a félreértés tárgyát. Az Audio Console tökéletesen működik, én a játékok közbeni térhatásnövelésről (ha jól tudom) beszéltem, EAX funkciók, melyek nem működnek már az XP utáni operációs rendszereken. Tehát nem tudom, hogy egy új játék esetében megvan-e ez az Alchemy támogatás, működik-e olyan szépen minden, mint egy újabb kártya esetén.

Hozzáteszem, eszemben sincs lecserélni, csak szeretném belőle a maximumot kihozni. Egy Logitech X-540-esem van, hát mondhatom kiváló kombináció, időnként észreveszem, hogy zenehallgatás közben (flac kiterjesztésűeknél) 10-15 másodpercenként egy picit sercen, roppan a hang, erre vonatkozóan nincs ötletem.

(#3262) F_Zolee válasza Mákdaráló (#3261) üzenetére

F_Zolee
(őstag)

A roppanás kiküszöbölésére ki lehet próbálni, hogy a mintavételezést 48kHz-ről átállítod 44kHz-re.Az Alchemy-vel szerintem nem kell foglalkozni, mert a windows a saját "felületét" használja. Mostanság nem is látni játékot, hogy odaírták volna támogatja-e az EAX valahányat.

(#3263) Mákdaráló válasza F_Zolee (#3262) üzenetére

Mákdaráló
(kvázi-tag)

Hát elvileg 24 bit, 48kHz-en volt, tök mindegy, mire állítom (16 bit 44kHz), akkor is zörög, még a próbalejátszásnál is. Erre valami okos ötlet?

Amúgy nem igazán vagyok otthon ezekben az EAX-os dolgokban, lényeg az, hogy eddig nekem minden játéknál működött az 5.1.

(#3264) F_Zolee válasza Mákdaráló (#3263) üzenetére

F_Zolee
(őstag)

Ha átállítottad 44kHz-re csinálj egy újraindítást. Milyen lejátszót használsz?

(#3265) Mákdaráló válasza F_Zolee (#3264) üzenetére

Mákdaráló
(kvázi-tag)

Media Playert Matroska kodek pakkal. Még nem próbáltam az újraindítást.

(#3266) Mákdaráló válasza Mákdaráló (#3265) üzenetére

Mákdaráló
(kvázi-tag)

Újraindítottam, semmi.

(#3267) F_Zolee válasza Mákdaráló (#3265) üzenetére

F_Zolee
(őstag)

Ezt nem igazán ismerem. Sima winamp-nál is recseg?

(#3268) F_Zolee válasza F_Zolee (#3267) üzenetére

F_Zolee
(őstag)

Ja és a hangerő jó ha 50% alatt van vagy a körül.

[ Szerkesztve ]

(#3269) Mákdaráló válasza F_Zolee (#3268) üzenetére

Mákdaráló
(kvázi-tag)

Winampot még nem próbáltam, hazaérek, letöltöm. Remélem, jó lesz.

(#3270) F_Zolee válasza Mákdaráló (#3269) üzenetére

F_Zolee
(őstag)

Egy olyan bugot vettem észre ennél a daniel_k-s pakknál, hogy egy idő után nálam előjön olyan hiba amikor átváltok 2.1-ről 5.1-re vagy fordítva akkor érdekes módon kicsit túlvezérli a hangerőt magától. Ilyenkor a tálcán 0%-ra lehúzom és újra belövöm 39%-ra.

(#3271) Mákdaráló válasza F_Zolee (#3270) üzenetére

Mákdaráló
(kvázi-tag)

Winappal ugyanaz a helyzet. Elképzelhető az is, hogy a Red hot album, amit letöltöttem, az a hibás. Amúgy meg lehet szokni, nem vészes. Elképzelésem nincs, mi okozhatja.

Egy Athlon64 X2 6000+-os AMD processzorom van és 3 GB RAM egy nagyon alap Gigabyte alaplapra szerelve. Azt nem tudom, az alaplapnak van-e beleszólása a dologba, mindenesetre most veszek új platformot (1355) új procival, új RAMokkal, meglátjuk lesz-e változás.

(#3272) F_Zolee válasza Mákdaráló (#3271) üzenetére

F_Zolee
(őstag)

Ha fejhallgatót dugsz rá akkor is csinálja?

(#3273) rascalyjo

rascalyjo
(újonc)

Sziasztok!!

Valaki legyenszíves mondja el nekem hogyan kell felrakni a Deniel K féle drivert. Akér a 3.8-ast agy a 4.0-ásat.

Már elég rég óta küzdök vele. Itt mindenki ezt javasolja ez a tuti Win 7 64bit alá.

Nagyon szépen köszönöm!!!!

Ha van pénzed abból tudsz többet csinálni ha jól gondolkozol. Ha nincs akkor kezdj el gondolkozni:)

(#3274) Kuruc2 válasza rascalyjo (#3273) üzenetére

Kuruc2
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Én win7 32-re raktam a 3.8-at tegnap. Annyi rémlik hogy továbbokat nyomtam, meg restart. Nem túl bonyolult.

SonyEricssonWT19i+D750i; IntelCore2DuoE8600@3.33GHz; SamsungSyncMaster 2043NW; Asus5GC-MX/1333; 2x2GBKingmax; SeagateBarracuda7200-11-1,5-TB(50°C:S); Samsung160GB; Genius 5.1 5050V2

(#3275) rascalyjo válasza Kuruc2 (#3274) üzenetére

rascalyjo
(újonc)

Köszi a választ!!

Nekem az instal elindul. A nyelv választás után a kék képernyő és olyasmit ír ki hogy a system nem megfelelő egy variáció van OK és kilép az instalból.

Valami tipp?? :U

Ha van pénzed abból tudsz többet csinálni ha jól gondolkozol. Ha nincs akkor kezdj el gondolkozni:)

(#3276) Kuruc2 válasza rascalyjo (#3275) üzenetére

Kuruc2
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Előtte Driver Cleaner progival lekaptam az előző hangdrivereket. (jó sok fájlt és registry-bejegyzést leszedett az a progi.)
Kézzel ill. jv16 powertools-szal sem sikerlt leszedni annyira, mint ezzel a driver cleaner-rel.

(#3277) Mákdaráló válasza F_Zolee (#3272) üzenetére

Mákdaráló
(kvázi-tag)

Na, fejhallgatóval még nem próbáltam, de kétlem, hogy ezzel lenne a hiba, tekintve, hogy pl. játék közben nem hallok (vagy csak nem tűnik fel) ilyen problémákat, ill. szerintem sima 128kbs mp3-maknál sem áll fent ez a veszély (bár rég hallgattam ilyeneket).

Most új, 1155-ös platformra cserélek, feltételezhetően 2 év után új windowst teszek fel egy SATA vinyóra (jelenleg PATA lemezen fut, ami lassítja az adatátvitelt), meglátom, hogy lesz-e valami különbség (bár nem tudom, ezek mennyire változtatnak a leányzó fekvésén).

(#3279) W. A. Lacky

W. A. Lacky
(újonc)

Sziasztok!
Win 7 -re szeretném én is használni az Audigy2-t, de a mikrofon egyáltalán nem működik. Valami ötlet?
Előre is köszönöm.

W. A.

(#3280) F_Zolee válasza W. A. Lacky (#3279) üzenetére

F_Zolee
(őstag)

Felvételnél arra van állítva alapértelmezettként?

(#3281) W. A. Lacky válasza F_Zolee (#3280) üzenetére

W. A. Lacky
(újonc)

Szia!
Igen, úgy tűnik minden rendben van, de mégsem működik.

W. A.

(#3282) W. A. Lacky válasza F_Zolee (#3280) üzenetére

W. A. Lacky
(újonc)

Így néz ki:

W. A.

(#3283) W. A. Lacky

W. A. Lacky
(újonc)

Feltöltöttem egy printscreent, de nem jelent meg...

W. A.

(#3284) F_Zolee válasza W. A. Lacky (#3283) üzenetére

F_Zolee
(őstag)

Be kell illeszteni nem csak feltölteni.

(#3285) W. A. Lacky válasza F_Zolee (#3284) üzenetére

W. A. Lacky
(újonc)

Ok. Biztos valamit rosszul csináltam.

W. A.

(#3286) W. A. Lacky válasza F_Zolee (#3284) üzenetére

W. A. Lacky
(újonc)

Sajnálom, hogy valakiket fárasztottam a kérdésemmel, de nem gondoltam, hogy egy vadiúj mikrofon hibás lehet. Sajnos lehet és az is volt. Kicseréltem, azóta rendben van. Van más gondom ezzel a W7-es hangrendszerrel, de valszeg az öreg vas az oka mindennek. Mégegyszer köszönöm a hozzámszólásokat.

W. A.

(#3287) F_Zolee válasza W. A. Lacky (#3286) üzenetére

F_Zolee
(őstag)

Azért van a fórum, hogy beírj. Ha valami gond van akkor mindig mindent ki kell zárni a hiba forrás felderítése végett. És látod mégis a mikrofon volt a ludas. A másik problémádat is beírhatod ha gondolod.

(#3288) Kuruc2 válasza W. A. Lacky (#3286) üzenetére

Kuruc2
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Hát igen, Audigy 2 nem igazán W7 kompatibilis. Nekem is csak speckó daniel driverrel sikerült beüzemelni W7-re.

(#3289) Carasc0

Carasc0
(fanatikus tag)

Sziasztok!

Olyan kérdésem lenne, hogy platform csere előtt állok. Az új alaplapon egy ACL 892 integrált audio controller foglal helyet. Jelenleg ez a legjobb. Tudását elolvastam és felmerült bennem hogy ezt használjam vagy a jó öreg kb 6-7 éve vásárolt SB Audigy 2 Value 64 bit kártyát! Szerintetek?

Előre is köszönöm a tippeket! :R

Regula virtutum pulcherrima vita docentis.

(#3290) F_Zolee válasza Carasc0 (#3289) üzenetére

F_Zolee
(őstag)

Az alaplapi hangkártyánál mindenképp jobb az Audigy2.

(#3291) TBoY406HDI

TBoY406HDI
(újonc)

Sziasztok!

Küzdök én is egy problémával, én egy Audigy ES-t és egy Audigy 2-t (sb0240) akarnék beüzemelni win7 Professional x64 alatt...
Pax PCI Audigy All OS Driver V3.25-tel feltelepül minden, újraindítás után kékhalál és újraindul a rendszer...

3.35-tel ugyanez a helyzet.

Audigy Supportpack 4.0-val feltelepül minden, első újraindításig minden ok (kivéve azt a tényt, hogy mp3-nál alig szól a mélyaz Audigy 2-nél), újraindítás után csak az Audigy ES-t látja a rendszer a hang beállításoknál, pedig az eszközkezelőben ott van mindkét kártya... és stb stb stb.

A röhej az, hogy az Audigy ES működne rendesen (amíg az SB Live 7.1 24Bit-es hangkártya volt mellette nem is volt gond), amóta Audigy 2 is van a rendszerben valahogy ezt a kártyát nagyon nem kedveli a Win7, oké, hogy a creative nem fejleszt már ezekhez a kártyákhoz drivert, vagy spontán a két Audigy kártya nem szeretné egymást, de akkor az Audigy ES miért jó?
Minden esetre az is fura, hogy miután feltelepült akkor okénak tűnik minden, viszont egy win újraindítás után vagy kékhalál fogad, vagy miután betöltődik a win, valami driver reg-es kis ablak előjön, majd eltűnik és utána már csak az 1-es kártya müxik...

(#3292) Kuruc2 válasza TBoY406HDI (#3291) üzenetére

Kuruc2
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Mi célból kell két hangkártya egy gépbe?

Amúgy én a Danieles drivert raktam fel Audigy 2-höz win 7-hez, és megy.

(#3293) TBoY406HDI válasza Kuruc2 (#3292) üzenetére

TBoY406HDI
(újonc)

Az egyik kártyával egy autós transmitterre nyomok ki egy netes rádiót, hogy a lakás többi részén is hallható legyen, na meg az udvaron is garázsban stb...
A másik kártya látja el a gép többi funkcióját, zenehallgatás játék film stb. legalább így nem zavar be, mivel a kettő egymástól független.

1 napom rászántam erre az egészre, de már elegem lett, kivettem az Audigy 2-t és visszaraktam helyére a Live 24 bit-es kártyát...
Már azt hittem kinyírtam a wint a sok kékhalál restartolás miatt, a végefelé már olyannyira elfajultak a dolgok, hogy se az Audigy 1, se az Audigy 2 nem szólalt meg, de még akkor sem mikor a Live visszakerült (a Live is csendben volt).

Még életembe nem szívtam ennyit 2 hangkártyával, mint ebben az egy napban, az Audigy 2 volt, hogy akkor működött rendesen, amikor az 1-es valamiért nem látszódott a hangbeállításoknál, de az eszközkezelőben ott volt...vagy csak az 1-es működött, pedig nem akadt össze semmivel, eszközkezelőben látszólag minden rendben...
Mindegy a Live és az Audigy elviseli egymást, az Audigy 2-t meg lehet eladom, Xp-s gépbe vagy win7 alá 1 hangkártyaként még jól jöhet valakinek.

Azért köszönöm a gyors választ! :)

[ Szerkesztve ]

(#3294) rascalyjo válasza TBoY406HDI (#3293) üzenetére

rascalyjo
(újonc)

Helló!!

Én nekem is ilyen oprendszerem van. És én is sokszor variálgatpm az SB... kártyákat.

Nekem soha nem halt be semmi pedig nekem is kettő de volt amikor csak kipróbálás képp három is volt benne. Igaz a drivereket nem nagyon variálgatom amit a Win7 talál hozzá azzal megy.

Remélem tudtam segíteni!:)

(#3295) Brekkk

Brekkk
(fanatikus tag)

Audigy 2-es kártyám van Win 7 x64 Ultimate és 8 gb ram.
Jól sejtem, hogy a mikrofon bemenetet soha nem fogom tudni használni.
Olyat olvastam, hogy nincs rendesen megírva a driver.
A Daniel K féle support pack fent van 3.8-as.
És a reg file is ami egyeseknél megoldja a problémát másnál nem. Na én a másnál nem kategóri vagyok :O
Egyéb ötlet a mikrofon beüzemelésére?
Most elindítottam az alaplapi hangkártyát és arról megy a mikrofon.
Nem nagyon szeretném így használni a gépet. A szabad IRQ-ból már így is kevés van.
Az alaplapi hangkari csak fölöslegesen elvesz egyet.
Az Audigy-t meg nem venném ki. Egy kicsit jobban szól mint az alaplapi RLT 892-es ;]

[ Szerkesztve ]

(#3296) F_Zolee válasza Brekkk (#3295) üzenetére

F_Zolee
(őstag)

Nálam megy a mikrofon mindenféle buzera nélkül.

(#3297) Brekkk válasza F_Zolee (#3296) üzenetére

Brekkk
(fanatikus tag)

Nálam van, hogy megy, és minden jó, van hogy recseg, illetve néha síri csend.

(#3298) Turbolada II

Turbolada II
(őstag)

Sziasztok. A kérdés a következő: feltelepítettem a 64bites Windows7-et, de az 5.1-es rendszerem csak 2.1-ben akar szólni. Próbáltam a Kx drivert is azonban ott eltűnt a wave hangerő állítási lehetőség is. Van valami megoldás?

"A szabadság az, ha szabadságunkban áll kimondani, hogy kettő meg kettő négy. Ha ezt megtehetjük, minden egyéb magától következik." 1984

(#3299) F_Zolee válasza Turbolada II (#3298) üzenetére

F_Zolee
(őstag)

Az audio console-ban be kell kapcsolni a CMSS 3D-t.

(#3300) Turbolada II válasza F_Zolee (#3299) üzenetére

Turbolada II
(őstag)

Csak a CMMS2 működik de az is nagyon halk. Milyen drivert használsz?

[ Szerkesztve ]

"A szabadság az, ha szabadságunkban áll kimondani, hogy kettő meg kettő négy. Ha ezt megtehetjük, minden egyéb magától következik." 1984

(#3301) F_Zolee válasza Turbolada II (#3300) üzenetére

F_Zolee
(őstag)

(#3302) Turbolada II válasza F_Zolee (#3301) üzenetére

Turbolada II
(őstag)

Én a 4.0-ásat próbáltam.

(#3303) Korcsii

Korcsii
(őstag)

Ehh... win7 reinstall volt... és az előző túl rég volt már ahhoz, hogy emlékezzek a probléma megoldására:

Gyári win7 driverrel nincs CMSS2, úgyhogy daniel_k driver van fent, működik is remekül, viszont előjött a jó öreg szaggatás/jitter/szőr/szöszölés a hangban, ha hirtelen nagyobb terhelést kap a gép.

Régen mintha új driver orvosolta volna ezt a hibát, de most egyelőre nincs szerencsém ráakadni. :(

Ha bárkinek van ötlete, szívesen fogadnám! :R

(#3304) F_Zolee válasza Korcsii (#3303) üzenetére

F_Zolee
(őstag)

Ilyen jelenséggel nem találkoztam még. Mi az a hirtelen terhelés? :F

(#3305) Korcsii válasza F_Zolee (#3304) üzenetére

Korcsii
(őstag)

Elindítok egy nagyobb progit, sok minden történik egyszerre, ilyesmi.

Most megpróbálom előkotorni backup-ból a drivert (sajnos a windows mappának a fele kb kimaradt random módon). Melyik fájlok is érintettek?

[ Szerkesztve ]

(#3306) F_Zolee válasza Korcsii (#3305) üzenetére

F_Zolee
(őstag)

Elég sok van, nem tudom melyikre gondolsz. :F Kimásolni se tudom a leírást ami az eszközkezelőbe van...

(#3307) Korcsii válasza F_Zolee (#3306) üzenetére

Korcsii
(őstag)

Nem akarom elkiabálni, de egyelőre úgy néz ki a 4.0-s pack megoldotta.

(#3308) F_Zolee válasza Korcsii (#3307) üzenetére

F_Zolee
(őstag)

Nekem 3.8as van fent. Miben térhet el a 4.0?

Közben utánanéztem és nem minden lett újabb.

[ Szerkesztve ]

(#3309) Korcsii válasza F_Zolee (#3308) üzenetére

Korcsii
(őstag)

Nem néztem mi a különbség, csak kipróbáltam, hátha...

De azóta meg az anizotropikus szűrő nem akar menni... ajh :U

(#3310) F_Zolee válasza Korcsii (#3309) üzenetére

F_Zolee
(őstag)

Melyik catalyst van fent?

(#3311) Korcsii válasza F_Zolee (#3310) üzenetére

Korcsii
(őstag)

12.3 de most már minden ok. Végül is csak egy fél napot szívtam megint...

(#3312) F_Zolee válasza Korcsii (#3311) üzenetére

F_Zolee
(őstag)

Mondjuk ahhoz a vga-hoz már felesleges a legfrissebb drivereket feltenni. Amíg olyanom volt nem láttam értelmét.

(#3313) v3g374

v3g374
(lelkes újonc)

Halihó mindenki!

Win7 64bit:
daniel k 3.8-as drivere sokkal jobb, mint a creative honlapjáról letölthető, végre van Stereo surround meg cmss2. :C
A kérdésem az, hogy tervbe van-e véve, hogy a THX calibration-t is működésre lehessen bírni, win7 alatt. ?
Úgy vannak elrendezve a hangfalak nálam, hogy mindenképp kalibrálni kell őket...

[ Szerkesztve ]

(#3314) F_Zolee válasza v3g374 (#3313) üzenetére

F_Zolee
(őstag)

Nem hinném. Akkor már benne lenne most is. Van 4.0-ás driver is amúgy.

(#3315) v3g374 válasza F_Zolee (#3314) üzenetére

v3g374
(lelkes újonc)

Nagy kár, már csak ennyi hiányzik...:) Ha nincs benne a kalibráció, akkor nekem teljesen felesleges az újabb, a mostani is működik, csak kár, hogy a THX-et nem tudom kihasználni. :(

(#3316) LamaCube válasza F_Zolee (#3314) üzenetére

LamaCube
(őstag)

És azt honnan lehet letölteni? Én nem találom :N :R

[ Szerkesztve ]

HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...

(#3317) F_Zolee válasza LamaCube (#3316) üzenetére

F_Zolee
(őstag)

Nemsokára belinkelem(mai nap folyamán), csak most nem a gépemnél vagyok.

(#3318) F_Zolee válasza LamaCube (#3316) üzenetére

F_Zolee
(őstag)

Daniel_K 4.0.[link]

[ Szerkesztve ]

(#3319) LamaCube válasza F_Zolee (#3318) üzenetére

LamaCube
(őstag)

:R

Útvonal

Fórumok  »  Multimédia  »  Audigy 2
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.