Az egyik kártyával egy autós transmitterre nyomok ki egy netes rádiót, hogy a lakás többi részén is hallható legyen, na meg az udvaron is garázsban stb...
A másik kártya látja el a gép többi funkcióját, zenehallgatás játék film stb. legalább így nem zavar be, mivel a kettő egymástól független.
1 napom rászántam erre az egészre, de már elegem lett, kivettem az Audigy 2-t és visszaraktam helyére a Live 24 bit-es kártyát...
Már azt hittem kinyírtam a wint a sok kékhalál restartolás miatt, a végefelé már olyannyira elfajultak a dolgok, hogy se az Audigy 1, se az Audigy 2 nem szólalt meg, de még akkor sem mikor a Live visszakerült (a Live is csendben volt).
Még életembe nem szívtam ennyit 2 hangkártyával, mint ebben az egy napban, az Audigy 2 volt, hogy akkor működött rendesen, amikor az 1-es valamiért nem látszódott a hangbeállításoknál, de az eszközkezelőben ott volt...vagy csak az 1-es működött, pedig nem akadt össze semmivel, eszközkezelőben látszólag minden rendben...
Mindegy a Live és az Audigy elviseli egymást, az Audigy 2-t meg lehet eladom, Xp-s gépbe vagy win7 alá 1 hangkártyaként még jól jöhet valakinek.
Azért köszönöm a gyors választ! 
[ Szerkesztve ]