Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

(#301) veszelyes

veszelyes
(lelkes újonc)

Sziasztok.
Ha valaki megmondja nekem hogy melyik Filet , dll, exe-t szerkesszem (és Mivel)akkor leforditanám az Audigy programjait -menüit stb.. Probáltam keresni hogy miben lehet a nyelvi file de semmi elörelépés.
Ha valaki tudja szoljon.
Üdv.

(#302) ZüD válasza veszelyes (#301) üzenetére

ZüD
(tag)

Upp az ügynek

(#303) uzsz

uzsz
(senior tag)

Mostanság operáltam be egy audigy karit aranyozott csatis OEM, de olcsó volt garral.
Tudna valaki egy tényleg működő linket dobni Audigy2ZS druvercd-ről v hasonlóról? Mert hát csak fel operálnám rá az audigy2 dolgait, hogy 1-2 extra szolgáltatáshoz jussak, sőt állítólag a jel/zaj arány is javul. (A2 driver hatására)
Szóval mindenem van hozzá csak drivercd-m nincs, a régi linkek meg már nem működbek.
Előre is köszi

Aki viszkető seggel fekszik, büdös ujjal ébred. (Guga kérésére javítva) Az élet az egy nagy cukor, csak meg kell tanulni szopni.

(#304) uzsz

uzsz
(senior tag)

Szereztem Audigy2ZS driverCD-t, elvileg meg is peccseltem a drivert de mindnképen sima Audigy-ot telepít.
Így meg a creative eqvalézer nem működik. :(

Aki viszkető seggel fekszik, büdös ujjal ébred. (Guga kérésére javítva) Az élet az egy nagy cukor, csak meg kell tanulni szopni.

(#305) kovsol

kovsol
(PH! nagyúr)

Sziasztok nekem van egy audigy 2 karim az mitől lehet, hogy csak a gyári hozzákapott drivert tudom felrakni rá ?
netről letöltött nem ismeri fel azt írja nincs is rajt a gépemen az audigy2

Fan of !Hollywood Hírügynökség! Xbox360 gamertag: Lindom |Aki betartatja a törvényt azt ő maga is tartsa be.|

(#306) leewi válasza uzsz (#304) üzenetére

leewi
(fanatikus tag)

ha adsz egy cd-t lemásolom neked..

kOrÁn kELtEm, hOL aZ aRaNy?

(#307) uzsz válasza leewi (#306) üzenetére

uzsz
(senior tag)

Adok én de hol?
Egyébként a tiéd az gyárilag peccselt?

(#308) gery03

gery03
(őstag)

Olvastam a topicot, és láttam, hogy vannak az LS, és az ES verziók közt jelentős különbségek. Ettől eltekintve továbbra sem lehetséges LS-re telepíteni akár au2, vagy au2 ZS drivereket? (ugyanis nekem nagyon nem sikerült, megpeccselem, és nem található ilyen kari a gépben - mondjuk igaza van :D - de attól még szeretném feltenni...) (mind2 verziót próbáltam, itt vannak a gépemen még, sőt az au 4 pro-t is kipróbáltam, az se megy)

(#309) uzsz válasza gery03 (#308) üzenetére

uzsz
(senior tag)

Én már megpeccseltem az atyaúristent is és, ekkor sem akar audigy2-t látni.

(#310) klewy válasza uzsz (#309) üzenetére

klewy
(fanatikus tag)

Tesó az a helyzet hogy én is próbáltam mindenhogy de nekem se jött össze.Nekem Audigy LS-em volt.....

Bámbácsiki báricsiki dudákongá.....

(#311) wassermann válasza klewy (#310) üzenetére

wassermann
(őstag)

Sajnos a gyengébb és olcsóbb kártyák hardvere egyszerűen nem rendelkezik kellő ''teljesítménnyel'' ahhoz, amit a nagyobb tudású testvérekre írt szoftverek megkövetelnek.
Az én szerencsém, hogy az első Audigy-ket még olyan nagyobb tudású chipset
-tel szerelték, hogy később abból minimális szoftver módosítással legyen az Au2.
Csak később váltottak más hardverre..

(#312) uzsz válasza wassermann (#311) üzenetére

uzsz
(senior tag)

eccer vhogy megbuheráltam annyira hogy a zzekvalézer is ,működött, most csak a többi AU2 szoftver műxik, az ekvalézer meg nem. :D

(#313) Sada88

Sada88
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

valaki arról a dologról,hogy audigy 4 hackelt driver 300mega körül van és állítolag megy audigy1el is :) valaki valamit tud a dologról?=) :DD

www.Sadaweb.hu www.flickr.com/photos/sada1988/

(#314) A_ScHuLcZ válasza Sada88 (#313) üzenetére

A_ScHuLcZ
(őstag)

Hát én már próbáltam és nálam nem ment azzal a 300megás driverrel az audigy1...

Pedig legújabb gyártmány az audigy, legfrisebb chipsettel, aranyozott csatikkal...

SGS ICS 4.0.4 Cuna 2.0 <> "A szex olyan, mint egy számítógépes játék. Szerencsésebbeknek mászkálós-lövöldözős, kevésbé szerencséseknek stratégiai, pecheseknek pedig szimulációs."

(#315) wassermann válasza A_ScHuLcZ (#314) üzenetére

wassermann
(őstag)

Ha visszaolvastál volna! - csak a 2-3 évvel ezelőtti A1-ekkel megy, mert később valószínűleg azért, hogy olcsóbb legyen egy egyszerűbb, kisebb tudású chipsetre váltottak.

(#316) philipp

philipp
(újonc)

Sziasztok!Most vettem egy soundblaster 5.1 Audigy-t beraktam a gépembe az integrált hangkarit letiltottam leszedtem a driveret sőt még a gépet is leformáztam 2szer is (lassu-gyors) , de akarhanyszor telepiteni akarom az audigy driveret azt irja h nem települ fel mert már van egy masik termek a gépembe.Mitől lehet ez valaki ha tudna segíteni... :(

(#317) Sada88 válasza philipp (#316) üzenetére

Sada88
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

schulz :) nekem is ilyen van és nekem megy vele:)

Philipp te meg tiltsd le biosbA;)

(#318) philipp válasza Sada88 (#317) üzenetére

philipp
(újonc)

Le van tiltva megneztem eszközkezelőben Everestben és 1ik sem látja szal az ki van ütve meg amikor raknam fel a driveret (az alaplapinak) bnem teszi fel mert nem látja a hardware-t szal az jol van ugy.

(#319) Sada88 válasza philipp (#318) üzenetére

Sada88
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

inkább a bios matatás akkor nem kap még áraomt se azt kész:) kitudja eza csoda winfos még akkor is felismeri ,mert hát van mit letiltania :) nálam megsejelenik az integrált ,mert biosba kilőtem;) :DD

(#320) philipp válasza Sada88 (#319) üzenetére

philipp
(újonc)

De letiltottam BIOSban is

(#321) philipp

philipp
(újonc)

wassermann majd emailedet nezd már meg légyszives :)

(#322) wassermann válasza philipp (#321) üzenetére

wassermann
(őstag)

Megnéztem, de itt válaszolok, mert másnak is jól jöhet: valószínű valami kavar van a gép ''registrijében'', ezért a következőt javaslom (nem biztos, hogy megéri, mert sok idő!).
Minden kártya ki a gépből, minden periféria letiltva a BIOS-ban. Teljesen új, szűz install.
Hagkari be, drájver fel, majd ha ez OK többi dolog is be egyenként.

Ha nem megy ezzel akkor valami bibi van. Ebben én nem tudok segítni, mert A1-em van, de mások is forgnak itt!!!

(#323) philipp válasza wassermann (#322) üzenetére

philipp
(újonc)

Aham,az idő nem számít csinálom én 1 napig is akar ha megéri.Akkor most szedjem ki a hangkarim és a TVtunerem tiltsam le őket BIOSban formázzam a windowst aztan pl a hangkarit rakjam vissza driver fel és igy tovább?

(#324) philipp

philipp
(újonc)

Ja 2 vinyóm van azokat nem kell igaz kivenni ill. tiltani.

(#325) philipp

philipp
(újonc)

Ja 2 vinyóm van,de nem kell kivenni azt ameiken csak a cuccaim vannak szal nem a rendszer.

(#326) wassermann válasza philipp (#325) üzenetére

wassermann
(őstag)

Ha a rendszer tisztán csak egy vinyón van (WINDOWS és PROGRAMFILES mappák) a többi vinyót nem kell bántanod!

(#327) philipp válasza wassermann (#326) üzenetére

philipp
(újonc)

Hát megcsináltam igy ahogy mondtad kihuztam letiltotam mindent és formázás utan visszatettem őket meg engedelyeztem mindent de igy sem fogadja el a drivert.
Ezt irja:http://kepfeltoltes.hu/view/051225/482903794n_vtelen_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

(#328) philipp

philipp
(újonc)

Átvittem haveromhoz és nálla is ugyanez volt a probléma a telepítésnél kilép...szóval a gond a driverCDvel lehet...de akkor meg azt nem tom h a netről leszedett driver miért nem települ...nah m1 majd kedden az üzletben hátha megkapom a kérdéseimre a választ :)

(#329) Sada88 válasza philipp (#328) üzenetére

Sada88
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

probáld meg a paxal:) vagy lehet már írtam lejebb:) azzal nekem bőven megy:) vagy audigy 2 driverrel :DD

(#330) philipp válasza Sada88 (#329) üzenetére

philipp
(újonc)

Szinte az összes féle Audigy drivert sőt még a live-os drivereket is kiprobáltam es mindnel ugyanaz volt az eredmény.Ezt a paxot viszont nem ismerem ha tudnal adni rola linket végignyálaztam a topicot de nem láttam rola hozzászólás.Valszeg en vok vak de hat igy megy ez Karacsony másnapján ^^

(#331) Scream007

Scream007
(őstag)

nekem au1re nem megy fel se az au4pro se az au2zs eredeti driverlemezről a driver mindig azt írja nem talál megfelelő hardware-t.vagy ha talál reboot utána semmi hangja a gépnek.mit csinálok rosszul?
kb 1.5 gb cumot leszedtem már :U
ctcomp.exe-vel is variáltam és kiírta igen okés minden de ez esetben sem megy fel.

ötlet???
amugy bettetm au2 helyére au1et ghost fájl au2 driverével volt lemetnve és így hogy fenn volt a driver simán megy azzal nem balhézik de magától nem megy fel.
oka mi lehet ennek? :U

BMW Über Alles!!..NSL rulzzz

(#332) Sada88 válasza Scream007 (#331) üzenetére

Sada88
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

paxkel hozzá én azt mondodm modolt aud4es driver iso
:DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD

(#333) A_ScHuLcZ

A_ScHuLcZ
(őstag)

Az miért lehet, hogy ha az első hsz-ban leírt módon felteszem a drivert, akkor nem látja a hangkarit?

Feltelepül minden rendesen, de windóz szerint hangeszköz nem található... :F

patchelés megvolt!

SGS ICS 4.0.4 Cuna 2.0 <> "A szex olyan, mint egy számítógépes játék. Szerencsésebbeknek mászkálós-lövöldözős, kevésbé szerencséseknek stratégiai, pecheseknek pedig szimulációs."

(#334) Scream007 válasza Sada88 (#332) üzenetére

Scream007
(őstag)

[link]

a youpaX au4.isoval próbáltam de nem megy fel.nincs hangja reboot után a gépnek. :O

BMW Über Alles!!..NSL rulzzz

(#335) k2iller42

k2iller42
(kvázi-tag)

ÜDv!
Tudna valaki adni egy működő linket, amin normális sebességgel le tudnám szedni az Audigy2 Zs driverét?
Amúgy én kipróbáltam egyből felment a kártyámra az Audigy 4 szotvere, okésem ment is csak a legújabb frissítés már kiírta hogy nincs is a gépemben ilyen szóval azt nem igazán kellet volna feltennem de addig ment! Olyan óriási hangbéli különbséget nem vetem észre, pedig van egy-két hangfal a szobámban!
Előre is köszönöm

(#336) k2iller42

k2iller42
(kvázi-tag)

lehet hogy láma vagyok de nem találok sehol sem Audigy 2 Zs telepítést vagyis amit találok az először jön 10k-val aztán meg leáll! Szóval biztos nincs fenn valahol, ahol normális sebességgel le lehetne szedni?

(#337) emre33

emre33
(PH! addikt)

audigy4 feltört drivere az megvan, de az új x-fi sorozat telepítő lemezeitmég nem törték fel ?

szeretném felrakni az audigy2 zs kártyámra

(#338) HERR Z

HERR Z
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

na szereztem egy vadi új -de mégis 2002-ben gyártott- Audigy1-et SB0230 szép hosszú nyák firewire, amivel ahogy olvastam megy a mod....
a kérdés az hogy mire is lehet ezt a karit moddolni?audigy2 zs, audigy4?audigy4 telepítő cd-t hol találok hozzá ha feltolható rá?mert a driverheavenes a2zs cd elég tetü / 7k/s /...
pls help:R

(#339) laughing man válasza HERR Z (#338) üzenetére

laughing man
(újonc)

Audigy 2 zs ISO:
http://file.mydrivers.com/sound/A2zsDrvDisc.ISO

(#340) laughing man válasza HERR Z (#338) üzenetére

laughing man
(újonc)

Részletes leírás:
http://driverheaven.net/showthread.php?t=45004&page=1&pp=15

(#341) laughing man válasza emre33 (#337) üzenetére

laughing man
(újonc)

Nem hinném, hogy lesz moddolt x-fi driver, mivel túl nagy a különbség a két kártya között. Az x-fi teljesen új audio chipre épül, míg az audigy-k esetében csak ugyanannak a chip-nek toldozott változatait adta ki a creative.

(#342) laughing man válasza HERR Z (#338) üzenetére

laughing man
(újonc)

Elvileg az Audigy 4 drivere is felmegy rá gondolom hasonló módon, mint a 2zs.

(#343) HERR Z válasza laughing man (#339) üzenetére

HERR Z
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

igen ez jön tetülassan:(

(#344) HERR Z válasza laughing man (#342) üzenetére

HERR Z
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

és csak a drivert kell moddolni?abban bennevan az equilizer meg minden?én csak upgradeeket láttam meg ilyen mindenhez jó drivert.

(#345) philipp

philipp
(újonc)

Ahh 40ora mig lejön ^^

(#346) HERR Z válasza philipp (#345) üzenetére

HERR Z
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

jah, ezért szedtem le csak a sima a2 cd-t...az 5.1-es is, minősége is majd zs szint és még mikrofon is műxik..
majd valamelyik nap kiprószálom

(#347) laughing man válasza HERR Z (#343) üzenetére

laughing man
(újonc)

Megnéztem, nálam 30k körül jön flashget-tel. :DD

(#348) philipp válasza HERR Z (#346) üzenetére

philipp
(újonc)

jah, ezért szedtem le csak a sima a2 cd-t... Linket tudsz adni h honnan szeded?

(#349) k2iller42

k2iller42
(kvázi-tag)

Hali! Nekem sikerült odáig eljutnom hogy megy a szoftver csak a grafikus equalizert,meg a mediasource-t,az audió cleanup, a time scalling,meg az eax,illetve annak részei nah szóval nem mennek, amúgy SB0160-as a kari, lehet hogy ez valami butítottabb széria 2003-ban vettem, óriási hangzásbeli különbséget nem tapasztaltam! Lehet hogy ez pont már az ''új'' széria, de javítsatok ki ha nem! Ha valakinek van valami 5lete az ossza meg velem, ha meg fölösleges erőlködnöm akkor visszatelepítem az original drivert, az is nagyon jó, idáig soha semmi bajom nem volt vele, csak amikor elolvastam a topicot elindult benne a vezérhangya :D

(#350) A_ScHuLcZ válasza HERR Z (#338) üzenetére

A_ScHuLcZ
(őstag)

Hol olvastad, hogy az SB0230-assal megy a mod?

Csak azért kérdem, mert nekem ilyen van, és se az au2, se az au4 driverrel nemment...

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.