Grey : én most töltöm a #1 wassermann hozászólásában levő linkről és jön rendesen mindkettő
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hardver apróhirdetések
Hirdetés
Azt mondjátok meg már nekem, hogy mit kell csinálni azzal a vezérlőpultos fájllal, ami Bővebben: link linken az első hozzászólásban van. a CtPanel-es cucc az. Mert nekem nem sikerült rájönni. Az ok lenne, hogy valahol a C:/Prog. Files/Creative-ban lenne egy ctpanel.exe, erre kellene átírni a hivatkozást a fájlban, de én nem találom ezt a ctpanel.exe-t.
Ilyenkor mi van? Vagy rosszul értelmeztem?
thx előre is
amúgy a többi simán megy
dömedee
''és van a végén a városok anyja: Budapest. Csakhogy ez nem olyan anya, aki szoptatja a gyerekeit, ellenkezőleg őt szoptatják a gyerekek, s maradnak mellette örökké satnyák, kicsinyek, vérszegények.'' - Mikszáth Kálmán
UP
csinálta már valaki amúgy? ezt a ctpaneles dolgot, vagy csak az új driver + az EQ lett felrakva mindenkinek?
dömedee
''és van a végén a városok anyja: Budapest. Csakhogy ez nem olyan anya, aki szoptatja a gyerekeit, ellenkezőleg őt szoptatják a gyerekek, s maradnak mellette örökké satnyák, kicsinyek, vérszegények.'' - Mikszáth Kálmán
UP
valakinek ötlet?

Tonyo
(őstag)
Sziasztok!Nekem is van egy Audigy 1-em amire felraktam az Au2-es driver-t.Az a problémám,hogy tv tunernél meg cd lejátszásnál nem szólnak a hátsó hangfalak(játékban jó)Nem tudom,hogy ez a modolt drivernek tudható be vegy az Audigy nem képes erre(az 5.1-es Liveon ment simán).Segítsetek lécci?Thx
Dura lex, sed lex...

asturel
(őstag)
csak erdekessegkeppen :
Bővebben: link
osszehasonlitas
az elso testnel a 60hz kicsit megvolt bikazva +9dB-el 
[Szerkesztve]

mihu
(újonc)
Helló!
A kérdésem egyszerű: van olyan ember, akinek ezt a moddolást sikerült végrehajtani zacsis (OEM) audigy 1-en?
Ez nagyon fontos lenne, ugyanis van egy sb0220-as oem live 5.1 digital-om, amire nemhogy ezt a drivert nem lehet ráhúzni (a dobozosra rá lehet!), hanem a direkt hozzá való eredeti creative drivert sem, csak azt, ami a saját CD-jén van
. Szeretném tudni, hogy Audigynél vannak-e ilyen elcseszett oem szériák, vagy ez a kártya teljesen megegyezik dobozos társával.

klewy
(fanatikus tag)
SZiasztok.
Egyszerűen szét...sz az ideg már az összes létező drivert próbáltam az audigy playeremhez, de semmi.NEM MEGY FEL ARRA AZ ÁTOK MAGYAR XP-RE
SŐT.Feldobtam Az angol xp-t de semmi.MIndig ugyanaz a hibaüzenet: system can not find any Sound Blaster Audigy Card.MI a jó franc baja van?Egyedül a kx el van hang winamp alatt.Semmi más alatt nincs.A kártya jó, előző gazdájánál jól megy.Én az alaplapit letiltottam,de semmi.
Segítsetek
Bámbácsiki báricsiki dudákongá.....

klewy
(fanatikus tag)
Ja a modell száma 0090 Audigy Player

klewy
(fanatikus tag)
FFFFFFFFFFFFEEEEEEEEEEEEEEEEEELLLLLLLLLLLLLLLLLL!!!!

klewy
(fanatikus tag)
fel.Please help me!

klewy
(fanatikus tag)
fel?Úgy látom nem érdemes küzdenem.....
Ugyanez a bajom!
Segítsetek!!!

Viktor77
(MODERÁTOR)
Ugyenilyen számú karim van, magyar XP-m, és a 13.5 megás legújabb drivert telepítettem. Hibátlanul megy.
Sőt, mivel tudatlan voltam, elöször csak a 6.5 megás Update-t telapítettem, és ezzel is hibátlanul szólt a kari.
Bazinga!

dansz
(újonc)
Sziasztok!
Audigy1 LS-t lehet moddolni Audigy2 ZS -re?
http://prohardver.hu/pics/smileys/smile_tongue.gif
Üdv
Danszhttp://prohardver.hu/pics/smileys/act_bouncin.gif

gery03
(őstag)
Hellosztok!
Kipróbáltam énis ezt a modot, mivel csak javítni tok vele, de nem akar menni.
Leszedtem az előző drivert (ment vele zsírul), töröltem a megmaradt mappákat mindenhonna. Az audigy 2 drivert kicsomiztam, és megpatcheltem (successful). Telepítettem. Mégsem látja a hangkártyát - > hang sincs.
Mit rontottam el? Hol?
Mellesleg ez a driverheaven-es oldal is most megvan halva, szal még onnan sem tok lesni infót. 
Leszedtem az audigy 2 ZS driver cd-jét is. (akkor még jó volt, mikor elkezdtem) Ott meg már installkor parázik valamit. Amúgy a hibajelenség full ugyanaz, mint szabii-nál volt, még a 85-ös hsztől kezdve. Bővebben: link
Amúgy a kártyával meg vagyok elégedve. Az nforce2-es lapon levő integrált cuccnál ezerszer jobb, pedig azzal se volt bajom. De a különbség hallható. Sokkal teltebb basszus, jobb térhatás, pedig csak 2.1-em van. És ha belegondolok, hogy au 2 driverrel mégjobb lesz, akkor - > 

Viktor77
(MODERÁTOR)
Halkan jegyzem meg, a Creative oldalán lévő legújabb Audigy 2 driver is megpatchelhető a fenti kis progival.
Bazinga!
(#169) Alvin_ti4200 válasza Viktor77 (#168) üzenetére
- Privát
- 2004-12-07 23:41:18
Én sem hangzásban sem semmiben nem vettem észre különbséget az A1 és a patchelt A2 driver között
Még a RightMark Audio Analyzer se jelez különbséget.
(#170) Viktor77 válasza Alvin_ti4200 (#169) üzenetére
- Privát
- 2004-12-07 23:42:35

Viktor77
(MODERÁTOR)
Ember! Fül.... 
Amúgy van ilyen kis kétjackes kábeled?
[Szerkesztve]
Bazinga!
Csak azt nem értem, ha valami hardveresen tud valamit az mitől lesz jobb egy driver miatt? (és ez nem vidkari)
Ha teszed ami a célod, akkor arra vagy hivatott az életben. http://www.facebook.com/mightybmusic

Viktor77
(MODERÁTOR)
A kérdés jogos...
Bazinga!
(#173) Alvin_ti4200 válasza Viktor77 (#170) üzenetére
- Privát
- 2004-12-08 00:04:37
Igen, van fülem és nagyon jó hidd el
Amúgy ha egyszer hardveresen különbözik a két Audigy, nem értem, hogy miért szólna máshogy egy driver cserével
Nem tudom milyen az a kétjack-es kábel
Az egyik végén két jack dugó van?
[Szerkesztve]
(#174) Viktor77 válasza Alvin_ti4200 (#173) üzenetére
- Privát
- 2004-12-08 00:10:10

Viktor77
(MODERÁTOR)
Nekem nincs ilyen kábelem, szal nem tudtam kimérni.
Bazinga!
Kétjackes kábellel kimérni? Na azt hogyan is?
Ha teszed ami a célod, akkor arra vagy hivatott az életben. http://www.facebook.com/mightybmusic

Viktor77
(MODERÁTOR)
#30, #67, #70.
Bazinga!

dansz
(újonc)
Sziasztok!
Van valakinek tapasztalata Audigy1 LS moddolás Audigy2 ZS-re?
Sehol nem találok róla infót. Valahol azt mondják lehet , valahol, hogy nem.
Amit én tapasztaltam.
- Letöltöttem mindent ami kell a modhoz OK
- Kitömörítettem az Audigy2 ZS CD-jét OK
- Megpatcheltem OK
- Install OK
- Újraindítás OK
Ezután pedig nem tudtam feltelepíteni a drivers a kártyához, azt mondta, hogy nem megfelelő driver és hibásan rakta csak fel. Természetesen hang az nincs.
HA valaki tapasztalt hasonlót vagy telepített már A1 LS-re A2 ZS drivert az kérem segítsen, mert én sajna elakadtam.
ÜDv:
Dansz
- Privát
- 2004-12-11 13:41:22

wassermann
(őstag)
Ha tudsz angolul,nézd meg a topicnyitó elején megadott linkeket!Ott úgyemlékszem le van írva, milyen kártyákra működik a ''varázslat''.
- Privát
- 2004-12-11 13:44:53

tjhooker464
(őstag)
Mennyié van audigy 1
A születés nem más mint a halál torz mosolya

Pá
(PH! addikt)
Sziasztok!
Feltettem az audigy 2 driverét, minden szép és jó, de azóta nem működik a mikrofonom, erre nem tudtok valami megoldást? Csak mert a mikrofon nekem mindenépp kéne, de nincs kedvem most visszatenni az audigy 1 drivert...
annyit csináltam, hogy a mikrofont bedugtam mindenhova(a kimenetbe nem) a hangákáryában hátha az audigy2őn valahogy máshogy vannak kiosztva a helyek és az új driver bezavart de egyikben sem működött, hirtelen meg nem jut más az eszembe. Please help!
''A vélemény olyan, mint a segglyuk, mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra.''-Hal Hickman

SzlobiG
(PH! félisten)
Nekem A1 LS van és simán megy rajta a zs driver én csak annyit csináltam, hogy a ZS drivert patcheltem azt kész. Ha van új driver azt is patchelem és már rakom is fel.
Btag: Szlobi#2888 <<-Evil is Back!->>

Pá
(PH! addikt)
Bocsi, semmi.
Közben sikerült megcsinálnom, az volt a baj, hogy a beállításoknál egy kocka nem volt bepipálva, de most már minden ok.
''A vélemény olyan, mint a segglyuk, mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra.''-Hal Hickman

lol
(senior tag)
Re...
szóval vlki próbálta már az audigy2@audigy4 moddosítást? kiváncsi lennék 

lol
(senior tag)
senki? esetleg talált vlki hozzá drivert mert eddig sehol nem leltem rá 

nemtommi
(őstag)
Kérdésem a köv.:
Ha csak a drivert töltöm le, ami jelentősen kisebb a CD-nél, akkor is müxik a dolog?
Csak most olvastam erről a CHIP-ben, és ott azt írták elég az EAX4DRV_AUDIGY_1_84_50.EXE fájl és a patch.
Ha ez igaz, fennhagyhatom az audigy1 programokat?

Viktor77
(MODERÁTOR)
Igen, elég, de minden progi a cd iso-n van. És mivel nem hagyhatsz fent semmit, ami az Audigy 1-re utal, így sztem jobb ha leszeded az egészet.
Bazinga!

nemtommi
(őstag)
Thx.
Ja, és Boldog Karácsonyt!
De jó ezt most nem mobilbillentyűzeten bepötyögni...

balazsasd
(újonc)
Sziasztok.
Épp most akarok venni egy OJEM verziós Audigy 1 LS -t. 7200 Ft most. Megéri-e (most CMI 8738 van a gépemben. Gitározok FX BOX-al és nagyon számítana a felvétel és lejátszás közti késés (minisecundum) és a Mic bemenetnél a Jel/Zaj viszony (torzításnál elég vacak ha zúg). A CMI-nél 400 ms-a késés és Marhanagy a zaj. ErrQl légyszi meséljetek már nekem.
ElQre is köszi.
[Szerkesztve]

Folze
(fanatikus tag)
ennek én is örülnék nagyon, de sztem ha lesz is fent egy aud4.iso, akkor az elsőként valszeg a driverheavenen lesz... sztem menni fog vele... a jó öreg ccomp.exe újból örvendezhet 
[Szerkesztve]

nemtommi
(őstag)
Sikerült letöltenem a CD-t, most már csak egy csöpp problémám van:
Eszközkezelőből felmentek a driverek, RMAA szerint javult is a hang, csak a programokat nem rakja fel a CD-ről, mivel nem érzékel audigy2-t a rendszerben.
Hozzáteszem eszközkezelőben is csak aud1-nek ismeri fel, bár a 2-es drivereivel megy. Van megoldás? ( Új kártya vásárlása számomra nem az! )

Ati9500
(senior tag)
na én letöltöttem az új drivert az pach-eltem.. ez feltelepül... de az egyéb dolgok: surrand mixer, stb.
ezt hiába pachelem nem lehet telepíteni....
most akkor mi van???
Mejik mappát peccselted meg?
Xtreme 3D Team Hungary $ Hybrid Graphics System $ HTC DS@1,53GHz@1250mV $

harry
(PH! kedvence)
Nekem is sikerült a hack, és tudok is zenét hallgatni, filmek alatt is van hang, de amikor HL2őt elindítottam csak az elején levő Valve videó alatt volt hang, utána nem. Mi lehet a baj?
[Szerkesztve]
the weak will fall, the strong remain - no pain, no gain

boceeboy
(tag)
Halika!
nekem is egy Audigy 1 LS-em van!
szal ugy kell hogy a 119 megás kicsomagolt könyvtárba berakom azt a pici filet!
aztán uninstallállom a régi drivert majd ujrainditás után telepitést elinditom a letöltött könyvtárbol és ennyi a trükk???

harry
(PH! kedvence)
Engusz leírta: Bővebben: link

harry
(PH! kedvence)
Nem volt nehéz megtalálni - a topic 12. hozzászólása