Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

(#151) lassoo válasza Grey (#150) üzenetére

lassoo
(újonc)

Grey : én most töltöm a #1 wassermann hozászólásában levő linkről és jön rendesen mindkettő

(#152) domedee

domedee
(senior tag)
LOGOUT blog

Hellóka!

Azt mondjátok meg már nekem, hogy mit kell csinálni azzal a vezérlőpultos fájllal, ami Bővebben: link linken az első hozzászólásban van. a CtPanel-es cucc az. Mert nekem nem sikerült rájönni. Az ok lenne, hogy valahol a C:/Prog. Files/Creative-ban lenne egy ctpanel.exe, erre kellene átírni a hivatkozást a fájlban, de én nem találom ezt a ctpanel.exe-t.

Ilyenkor mi van? Vagy rosszul értelmeztem?

thx előre is

amúgy a többi simán megy

dömedee

''és van a végén a városok anyja: Budapest. Csakhogy ez nem olyan anya, aki szoptatja a gyerekeit, ellenkezőleg őt szoptatják a gyerekek, s maradnak mellette örökké satnyák, kicsinyek, vérszegények.'' - Mikszáth Kálmán

(#153) domedee válasza domedee (#152) üzenetére

domedee
(senior tag)
LOGOUT blog

UP

csinálta már valaki amúgy? ezt a ctpaneles dolgot, vagy csak az új driver + az EQ lett felrakva mindenkinek?

dömedee

''és van a végén a városok anyja: Budapest. Csakhogy ez nem olyan anya, aki szoptatja a gyerekeit, ellenkezőleg őt szoptatják a gyerekek, s maradnak mellette örökké satnyák, kicsinyek, vérszegények.'' - Mikszáth Kálmán

(#154) domedee válasza domedee (#153) üzenetére

domedee
(senior tag)
LOGOUT blog

UP

valakinek ötlet?

:O

(#155) Tonyo

Tonyo
(őstag)

Sziasztok!Nekem is van egy Audigy 1-em amire felraktam az Au2-es driver-t.Az a problémám,hogy tv tunernél meg cd lejátszásnál nem szólnak a hátsó hangfalak(játékban jó)Nem tudom,hogy ez a modolt drivernek tudható be vegy az Audigy nem képes erre(az 5.1-es Liveon ment simán).Segítsetek lécci?Thx

Dura lex, sed lex...

(#156) asturel

asturel
(őstag)

csak erdekessegkeppen :
Bővebben: link

osszehasonlitas

az elso testnel a 60hz kicsit megvolt bikazva +9dB-el :)

[Szerkesztve]

(#157) mihu

mihu
(újonc)

Helló!

A kérdésem egyszerű: van olyan ember, akinek ezt a moddolást sikerült végrehajtani zacsis (OEM) audigy 1-en?

Ez nagyon fontos lenne, ugyanis van egy sb0220-as oem live 5.1 digital-om, amire nemhogy ezt a drivert nem lehet ráhúzni (a dobozosra rá lehet!), hanem a direkt hozzá való eredeti creative drivert sem, csak azt, ami a saját CD-jén van :O. Szeretném tudni, hogy Audigynél vannak-e ilyen elcseszett oem szériák, vagy ez a kártya teljesen megegyezik dobozos társával.

(#158) klewy

klewy
(fanatikus tag)

SZiasztok.
Egyszerűen szét...sz az ideg már az összes létező drivert próbáltam az audigy playeremhez, de semmi.NEM MEGY FEL ARRA AZ ÁTOK MAGYAR XP-RE
SŐT.Feldobtam Az angol xp-t de semmi.MIndig ugyanaz a hibaüzenet: system can not find any Sound Blaster Audigy Card.MI a jó franc baja van?Egyedül a kx el van hang winamp alatt.Semmi más alatt nincs.A kártya jó, előző gazdájánál jól megy.Én az alaplapit letiltottam,de semmi.
Segítsetek

Bámbácsiki báricsiki dudákongá.....

(#159) klewy

klewy
(fanatikus tag)

Ja a modell száma 0090 Audigy Player

(#160) klewy

klewy
(fanatikus tag)

FFFFFFFFFFFFEEEEEEEEEEEEEEEEEELLLLLLLLLLLLLLLLLL!!!!

(#161) klewy

klewy
(fanatikus tag)

fel.Please help me!

(#162) klewy

klewy
(fanatikus tag)

fel?Úgy látom nem érdemes küzdenem.....

(#163) kem válasza klewy (#158) üzenetére

kem
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ugyanez a bajom!
Segítsetek!!!:O

(#164) Viktor77 válasza klewy (#159) üzenetére

Viktor77
(MODERÁTOR)

Ugyenilyen számú karim van, magyar XP-m, és a 13.5 megás legújabb drivert telepítettem. Hibátlanul megy.

Sőt, mivel tudatlan voltam, elöször csak a 6.5 megás Update-t telapítettem, és ezzel is hibátlanul szólt a kari.

Bazinga!

(#165) kem válasza kem (#163) üzenetére

kem
(PH! addikt)
LOGOUT blog

UP!

(#166) dansz

dansz
(újonc)

Sziasztok!

Audigy1 LS-t lehet moddolni Audigy2 ZS -re?
http://prohardver.hu/pics/smileys/smile_tongue.gif
:P

Üdv

Danszhttp://prohardver.hu/pics/smileys/act_bouncin.gif
:DD

(#167) gery03

gery03
(őstag)

Hellosztok!
Kipróbáltam énis ezt a modot, mivel csak javítni tok vele, de nem akar menni.
Leszedtem az előző drivert (ment vele zsírul), töröltem a megmaradt mappákat mindenhonna. Az audigy 2 drivert kicsomiztam, és megpatcheltem (successful). Telepítettem. Mégsem látja a hangkártyát - > hang sincs.
Mit rontottam el? Hol?
Mellesleg ez a driverheaven-es oldal is most megvan halva, szal még onnan sem tok lesni infót. :(
Leszedtem az audigy 2 ZS driver cd-jét is. (akkor még jó volt, mikor elkezdtem) Ott meg már installkor parázik valamit. Amúgy a hibajelenség full ugyanaz, mint szabii-nál volt, még a 85-ös hsztől kezdve. Bővebben: link
Amúgy a kártyával meg vagyok elégedve. Az nforce2-es lapon levő integrált cuccnál ezerszer jobb, pedig azzal se volt bajom. De a különbség hallható. Sokkal teltebb basszus, jobb térhatás, pedig csak 2.1-em van. És ha belegondolok, hogy au 2 driverrel mégjobb lesz, akkor - > :))

(#168) Viktor77

Viktor77
(MODERÁTOR)

Halkan jegyzem meg, a Creative oldalán lévő legújabb Audigy 2 driver is megpatchelhető a fenti kis progival.

Bazinga!

(#169) Alvin_ti4200 válasza Viktor77 (#168) üzenetére

Alvin_ti4200
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Én sem hangzásban sem semmiben nem vettem észre különbséget az A1 és a patchelt A2 driver között:U Még a RightMark Audio Analyzer se jelez különbséget.

(#170) Viktor77 válasza Alvin_ti4200 (#169) üzenetére

Viktor77
(MODERÁTOR)

Ember! Fül.... :)

Amúgy van ilyen kis kétjackes kábeled?

[Szerkesztve]

Bazinga!

(#171) I_Am válasza Viktor77 (#170) üzenetére

I_Am
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Csak azt nem értem, ha valami hardveresen tud valamit az mitől lesz jobb egy driver miatt? (és ez nem vidkari)

Ha teszed ami a célod, akkor arra vagy hivatott az életben. http://www.facebook.com/mightybmusic

(#172) Viktor77 válasza I_Am (#171) üzenetére

Viktor77
(MODERÁTOR)

A kérdés jogos...

Bazinga!

(#173) Alvin_ti4200 válasza Viktor77 (#170) üzenetére

Alvin_ti4200
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Igen, van fülem és nagyon jó hidd el:) Amúgy ha egyszer hardveresen különbözik a két Audigy, nem értem, hogy miért szólna máshogy egy driver cserével:F

Nem tudom milyen az a kétjack-es kábel:) Az egyik végén két jack dugó van?

[Szerkesztve]

(#174) Viktor77 válasza Alvin_ti4200 (#173) üzenetére

Viktor77
(MODERÁTOR)

Nekem nincs ilyen kábelem, szal nem tudtam kimérni.

Bazinga!

(#175) I_Am válasza Viktor77 (#174) üzenetére

I_Am
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Kétjackes kábellel kimérni? Na azt hogyan is?

Ha teszed ami a célod, akkor arra vagy hivatott az életben. http://www.facebook.com/mightybmusic

(#176) Viktor77 válasza I_Am (#175) üzenetére

Viktor77
(MODERÁTOR)

#30, #67, #70.

Bazinga!

(#177) dansz

dansz
(újonc)

Sziasztok!

Van valakinek tapasztalata Audigy1 LS moddolás Audigy2 ZS-re?

Sehol nem találok róla infót. Valahol azt mondják lehet , valahol, hogy nem.

Amit én tapasztaltam.

- Letöltöttem mindent ami kell a modhoz OK
- Kitömörítettem az Audigy2 ZS CD-jét OK
- Megpatcheltem OK
- Install OK
- Újraindítás OK

Ezután pedig nem tudtam feltelepíteni a drivers a kártyához, azt mondta, hogy nem megfelelő driver és hibásan rakta csak fel. Természetesen hang az nincs.

HA valaki tapasztalt hasonlót vagy telepített már A1 LS-re A2 ZS drivert az kérem segítsen, mert én sajna elakadtam.:O

ÜDv:

Dansz
:D

(#178) wassermann

wassermann
(őstag)

Ha tudsz angolul,nézd meg a topicnyitó elején megadott linkeket!Ott úgyemlékszem le van írva, milyen kártyákra működik a ''varázslat''.

(#179) tjhooker464

tjhooker464
(őstag)

Mennyié van audigy 1

A születés nem más mint a halál torz mosolya

(#180)

(PH! addikt)

Sziasztok!

Feltettem az audigy 2 driverét, minden szép és jó, de azóta nem működik a mikrofonom, erre nem tudtok valami megoldást? Csak mert a mikrofon nekem mindenépp kéne, de nincs kedvem most visszatenni az audigy 1 drivert...

annyit csináltam, hogy a mikrofont bedugtam mindenhova(a kimenetbe nem) a hangákáryában hátha az audigy2őn valahogy máshogy vannak kiosztva a helyek és az új driver bezavart de egyikben sem működött, hirtelen meg nem jut más az eszembe. Please help!

''A vélemény olyan, mint a segglyuk, mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra.''-Hal Hickman

(#181) SzlobiG válasza dansz (#177) üzenetére

SzlobiG
(PH! félisten)

Nekem A1 LS van és simán megy rajta a zs driver én csak annyit csináltam, hogy a ZS drivert patcheltem azt kész. Ha van új driver azt is patchelem és már rakom is fel.:))

Btag: Szlobi#2888 <<-Evil is Back!->>

(#182) válasza (#180) üzenetére

(PH! addikt)

Bocsi, semmi.
Közben sikerült megcsinálnom, az volt a baj, hogy a beállításoknál egy kocka nem volt bepipálva, de most már minden ok.

''A vélemény olyan, mint a segglyuk, mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra.''-Hal Hickman

(#183) lol

lol
(senior tag)

Re...
szóval vlki próbálta már az audigy2@audigy4 moddosítást? kiváncsi lennék :)

(#184) lol válasza lol (#183) üzenetére

lol
(senior tag)

senki? esetleg talált vlki hozzá drivert mert eddig sehol nem leltem rá :B

(#185) nemtommi válasza Viktor77 (#168) üzenetére

nemtommi
(őstag)

Kérdésem a köv.:
Ha csak a drivert töltöm le, ami jelentősen kisebb a CD-nél, akkor is müxik a dolog?
Csak most olvastam erről a CHIP-ben, és ott azt írták elég az EAX4DRV_AUDIGY_1_84_50.EXE fájl és a patch.
Ha ez igaz, fennhagyhatom az audigy1 programokat?

(#186) Viktor77 válasza nemtommi (#185) üzenetére

Viktor77
(MODERÁTOR)

Igen, elég, de minden progi a cd iso-n van. És mivel nem hagyhatsz fent semmit, ami az Audigy 1-re utal, így sztem jobb ha leszeded az egészet.

Bazinga!

(#187) nemtommi válasza Viktor77 (#186) üzenetére

nemtommi
(őstag)

Thx.
Ja, és Boldog Karácsonyt!
De jó ezt most nem mobilbillentyűzeten bepötyögni...

(#188) balazsasd

balazsasd
(újonc)

Sziasztok.

Épp most akarok venni egy OJEM verziós Audigy 1 LS -t. 7200 Ft most. Megéri-e (most CMI 8738 van a gépemben. Gitározok FX BOX-al és nagyon számítana a felvétel és lejátszás közti késés (minisecundum) és a Mic bemenetnél a Jel/Zaj viszony (torzításnál elég vacak ha zúg). A CMI-nél 400 ms-a késés és Marhanagy a zaj. ErrQl légyszi meséljetek már nekem.
ElQre is köszi.

[Szerkesztve]

(#189) Folze válasza lol (#184) üzenetére

Folze
(fanatikus tag)

ennek én is örülnék nagyon, de sztem ha lesz is fent egy aud4.iso, akkor az elsőként valszeg a driverheavenen lesz... sztem menni fog vele... a jó öreg ccomp.exe újból örvendezhet :))

[Szerkesztve]

(#190) nemtommi

nemtommi
(őstag)

Sikerült letöltenem a CD-t, most már csak egy csöpp problémám van:
Eszközkezelőből felmentek a driverek, RMAA szerint javult is a hang, csak a programokat nem rakja fel a CD-ről, mivel nem érzékel audigy2-t a rendszerben.
Hozzáteszem eszközkezelőben is csak aud1-nek ismeri fel, bár a 2-es drivereivel megy. Van megoldás? ( Új kártya vásárlása számomra nem az! )

(#191) Ati9500

Ati9500
(senior tag)

na én letöltöttem az új drivert az pach-eltem.. ez feltelepül... de az egyéb dolgok: surrand mixer, stb.
ezt hiába pachelem nem lehet telepíteni....

most akkor mi van???

(#192) Ati9500

Ati9500
(senior tag)

he?

(#193) Ati9500

Ati9500
(senior tag)

na?

(#194) ffodi válasza Ati9500 (#193) üzenetére

ffodi
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Mejik mappát peccselted meg?

Xtreme 3D Team Hungary $ Hybrid Graphics System $ HTC DS@1,53GHz@1250mV $

(#195) harry

harry
(PH! kedvence)

Nekem is sikerült a hack, és tudok is zenét hallgatni, filmek alatt is van hang, de amikor HL2őt elindítottam csak az elején levő Valve videó alatt volt hang, utána nem. Mi lehet a baj?

[Szerkesztve]

the weak will fall, the strong remain - no pain, no gain

(#196) boceeboy

boceeboy
(tag)

Halika!
nekem is egy Audigy 1 LS-em van!
szal ugy kell hogy a 119 megás kicsomagolt könyvtárba berakom azt a pici filet!
aztán uninstallállom a régi drivert majd ujrainditás után telepitést elinditom a letöltött könyvtárbol és ennyi a trükk???

(#197) harry válasza boceeboy (#196) üzenetére

harry
(PH! kedvence)

Engusz leírta: Bővebben: link

(#198) boceeboy

boceeboy
(tag)

köszike a linket!

(#199) harry válasza boceeboy (#198) üzenetére

harry
(PH! kedvence)

Nem volt nehéz megtalálni - a topic 12. hozzászólása :)

(#200) boceeboy válasza boceeboy (#198) üzenetére

boceeboy
(tag)

Ez fasza!
De nem indul el a setup!!!
Mindent ugy csináltam ahogy kell,de nem érzékel iylen ezközt a gépben,ezt irja a setup inditás után!
pedig megpeccseltem az audio könyvtárban lévő setup-ot!

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.